Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Amúgy az ilyen hatalmas arcoskodások után (mint amiket most tolunk) szoktak jönni az óriási blamák, de ne legyen igazam.
(az anti jinxet mindenesetre bevetettem 😀 )

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 345 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem lesz mindig mákunk, se folesnek se a csapatnak .Ezt ne felejtsétek el.eaglesmcnabb
Folesnak már csak azért a megjegyzésért is győzelemre kell vezetnie a csapatot 😉 😛 ha tudnám kiküldeném neki motivációként 😀

| attól még hogy igazad lehet 😀 |
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Nem lesz mindig mákunk, se folesnek se a csapatnak .Ezt ne felejtsétek el.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én szeretem a pintyeket amúgy. Mikor elvérzünk mindig nekik szorítok PO ban, 2009 ben is szurkoltam nekik. De ez nem a PO, és most utálnom kell az összes dagadt pintyet.
Nem tudom kihagyni elnézést:

BÜNTESD MEG ŐKÖT FOLES BÜNTESSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
3. évem nfl-t nézve és eddig minden évben volt ARI-PHI meccs (jővőre is lesz) Nekem Arizona majdnem olyan mintha csoport ellenfél lenne.Petikievak01
az "öregebbeknek" a Bears (volt) ilyen 😀

utánanéztem 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013
Nem merem megnézni, hogy jövőre is játszunk-e velük. 😀Bébé
Ha megnyerik a divíziójukat, akkor tuti 😊

"divíziójukat" hmmm ez elég hülyén hangzik...

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nem kell itt aggódni, hogy top10 D# jön, Foles egyenesen a bottom10-be repíti őket..... 😀 😀

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
3. évem nfl-t nézve és eddig minden évben volt ARI-PHI meccs (jővőre is lesz) Nekem Arizona majdnem olyan mintha csoport ellenfél lenne.Petikievak01
az "öregebbeknek" a Bears (volt) ilyen 😀

utánanéztem 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013
Nem merem megnézni, hogy jövőre is játszunk-e velük. 😀
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
3. évem nfl-t nézve és eddig minden évben volt ARI-PHI meccs (jővőre is lesz) Nekem Arizona majdnem olyan mintha csoport ellenfél lenne.

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Jó kis meccs lesz az biztos 😊
több mint 12 éve
mondjuk sanszosan ez lesz a legerősebb csapat az 5ből akik most jönnek...Janek
Ebben szerintem mindannyian egyetértünk 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
mondjuk sanszosan ez lesz a legerősebb csapat az 5ből akik most jönnek...

több mint 12 éve
Na meg idén még nem találkoztatok TOP10 védelemmel 😊silent7939
A Raiders akkor éppen az volt 😛Shawn84
Pontosan.
Foles titeket is kirepít a Top10ből. 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
meg a bucs is

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Na meg idén még nem találkoztatok TOP10 védelemmel 😊silent7939
A Raiders akkor éppen az volt 😛
több mint 12 éve
Na meg idén még nem találkoztatok TOP10 védelemmel 😊
több mint 12 éve
Egy biztos... Folesnak nem lesz annyi ideje meglőni a rakétákat mint eddig 😊silent7939
Nem értem... miért nem lesz? Mert a liga legjobb támadó fala fogja védeni az NFC november hónap legjobb támadóját az átlagosnak mondható arizonai pass rush ellen? 😀picksix
Aha 😊
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Egy biztos... Folesnak nem lesz annyi ideje meglőni a rakétákat mint eddig 😊silent7939
Nem értem... miért nem lesz? Mert a liga legjobb támadó fala fogja védeni az NFC november hónap legjobb támadóját az átlagosnak mondható arizonai pass rush ellen? 😀picksix
Azért annál jobbnak tűnt nekem az a passrush a Colts ellen. Nem is kicsit. Sackek számában ugyan csak 15,-ek, de interceptionöket nézve a 3. legjobbak, ami mutatja, hoyg ha nem is érnek oda mindig, de az irányítóra tudnak nyomást gyakorolni rendesen. Foles pedig szeret belealudni 1-1 playbe, amiből gyakran sack is szokott lenni. Sok blitzet lehet várni, de ha okos és nem pánikol Foles akkor simán szétdobálhatja őket rövid passzokkal.
több mint 12 éve
Nem értem... miért nem lesz? Mert a liga legjobb támadó fala fogja védeni az NFC november hónap legjobb támadóját az átlagosnak mondható arizonai pass rush ellen? 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Nem fogjátok... 😊silent7939
chh...rémlik a 2008-as Hálaadási meccs? 😀
(ne csapd le légyszi, ne csapd le 😀 )Bébé
És azóta? 😀silent7939
Azóta nem játszottunk ellenetek a fekete mezünkben....na most megint abban játszunk. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
És azóta? 😀silent7939
Azóta kevésbé szeretem a Cardsot. 😀
Bár a Kolb trade után megint szimpik lettetek. 😀
több mint 12 éve
(ne csapd le légyszi, ne csapd le 😀 )Bébé
És azóta? 😀

A trashtalkot félretéve sztem most fog kiderülni mennyire van toppon az O-tok... én is kíváncsi vagyok erre a meccsre, és nem is veszem fix W-nek a részünkről, de sztem a mi keretünk erősebb és most lendületben van a csapat. Míg kíváncsi vagyok hogy nektek a byeweek mennyire töri meg a lendületet.

Egy biztos... Folesnak nem lesz annyi ideje meglőni a rakétákat mint eddig 😊
több mint 12 éve
(ne csapd le légyszi, ne csapd le 😀 )
több mint 12 éve
Szoktatok Power Rankingeket olvasgatni? Persze mindig úgy érzem, hogy lehúznak minket valós erősségünkhöz képest (mivel elfogult vagyok), de most a főleg külföldi oldalakon elég előkelő helyre sorolnak. Számomra mértékadó az ESPN, ott 11. helyen állunk, a FOX-nál 9. o_opicksix
Néha...ha csak egy kattintás és pont ott van, akkor belenézek, de vmikor (és ebből van több 😀 ) annyira nem érdekel, hogy rá se kattintok.
Én tudom, hogy mi vagyunk a legerősebbek. 😀
Ha a következő két hetet győzelemmel zárjuk, akkor igenis helyünk van a Top10-ben.Bébé
Nem fogjátok... 😊
több mint 12 éve
Szoktatok Power Rankingeket olvasgatni? Persze mindig úgy érzem, hogy lehúznak minket valós erősségünkhöz képest (mivel elfogult vagyok), de most a főleg külföldi oldalakon elég előkelő helyre sorolnak. Számomra mértékadó az ESPN, ott 11. helyen állunk, a FOX-nál 9. o_opicksix
Néha...ha csak egy kattintás és pont ott van, akkor belenézek, de vmikor (és ebből van több 😀 ) annyira nem érdekel, hogy rá se kattintok.
Én tudom, hogy mi vagyunk a legerősebbek. 😀
Ha a következő két hetet győzelemmel zárjuk, akkor igenis helyünk van a Top10-ben.
több mint 12 éve
Egy biztos, ha playoffba visz minket Foles, akkor bebiztosítja a helyét, mint a csapat franchise irányítója, ehhez viszont (még, ha nem is az elmúlt hetek szintjén, de) bitang erős játékot kell hoznia, kiváncsi vagyok, hogy a Cards védelme ellen mire megy.Newman
Emellett én arra is kíváncsi leszek, hogy Palmer a mi védelmünk ellen mire megy. Szerintem lesznek nagy játékai, de a 2-3 TD passz mellé számítok még 2-3 pickre is 😊

Szoktatok Power Rankingeket olvasgatni? Persze mindig úgy érzem, hogy lehúznak minket valós erősségünkhöz képest (mivel elfogult vagyok), de most a főleg külföldi oldalakon elég előkelő helyre sorolnak. Számomra mértékadó az ESPN, ott 11. helyen állunk, a FOX-nál 9. o_o

easy easy
kill kill
Lane Lane