Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn84én sem örülök, de lehetett rá számítani, nekem alapból ez volt az alapszakasz legjobban várt meccse 😊 jó lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁ a Vikings meccset kellett volna inkább át tenni későbbre. Bár ott a Vikingek számára nem nagyon van tétje. Reméljük a Chicago ellen nekünk még lesz 😛dandeJah, hogy ez a Bears meccs és nem Vikings elleni 😀
Talán fogom tudni nézni. 😀
több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁ a Vikings meccset kellett volna inkább át tenni későbbre. Bár ott a Vikingek számára nem nagyon van tétje. Reméljük a Chicago ellen nekünk még lesz 😛
több mint 12 éve
A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn84nah bakker :S .... így lehet h kiesik :/
Inkább kaptunk volna ki a Detroittól. 😛 😀
több mint 12 éve
A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!
több mint 12 éve
El tudnék képzelni egy komoly WR-t és egy igazi OLB-t.a többi posztra most úgy érzem a kezdők megvannak igaz depht nincs lásd S és CB cserék...
több mint 12 éve
Nagyon jól jött a 'boys veresége, de én akkor nyugodnék meg, ha már tét nélkül mennénk Dallasba... Ehhez viszont véleményem szerint kelleni fog Rodgers, aki megint csak longshot-nak hangzik, de a North jelenlegi állása szerint teljesen reális esélye van GB-nek a PO-ra, tehát direkt jegelni nem fogják. Ami mindnenképp megnyugtató, hogy innentől nekünk belefér egy vereség a köv 2 meccsen, mert úgy is lesz tétje az utolsó meccsnek.Egy ki-ki meccsen idegenben teljesen pénzfeldobás szagú lenne a dolog a meccs előtt. Kétarcú ez a Cowboys, tudnak ők igen jól is játszani. Mondjuk abból a szempontból nem bánnám ha tétje lenne a meccsnek, hogy a csapat egy esetleges győzelem esetén még inkább feltüzelve mehetne a PO-ba, ahol bárkit kapnánk undordogok lennénk, ami mint tudjuk semmit se jelent (Giants SB, 7-9-es Seattle-New Orleans).
Nagyon nagyon kíváncsi leszek erre a csapatra a jövőben. Úgy érzem elindult valami nagyon pozitív, ugyanakkor kicsit csalóka hogy a training camp veszteségei után elkerültek minket a nagy sérülések. Kendricks, Wolf, Chung, Fletcher, Foles/Vick hagytak ki meccseket a kezdők közül, ami nem túl hosszú lista a mai NFL-ben. De ezt a keretet tavasszal még erősítve nagyon jó dolgok sülhetnek ki itt 2-3 éven belül 😊
több mint 12 éve
Hát ha ott is ki tudtok kapni akkor ...ott is vannak bajok csak ott az O is szenved...igen.Nem feltétlenül ha kikapna a 'boys Washingtonban akkor nem. 😊
Magyarul azonos eredménynél 2.helyen végzünkJanek
Amugy miért kell alázni? Karma egy hálátlan k*va...😉Blevi
több mint 12 éve
igen.Nem feltétlenül ha kikapna a 'boys Washingtonban akkor nem. 😊
Magyarul azonos eredménynél 2.helyen végzünkJanek
Amugy miért kell alázni? Karma egy hálátlan k*va...😉
több mint 12 éve
Nem vártam meccset jobban mostanában mint a Girls elleni utolsót. Tökmind1 mekkora tétje lesz, Celeknek azona meccsen nem lesz szabad megállnia gólvonal előtt!!! Ott nem lesz kegyelem, alázni kell nincs mese.
több mint 12 éve
igen.Magyarul azonos eredménynél 2.helyen végzünk
több mint 12 éve
az a 9-6 9-7 akart lenni, de mivel dande már jól válaszolt, így nem mentem bele. a kérdés tul. képp arra irányult, hogy az egymás elleni után, ami 1-1 lenne, ha mi nyerünk, a divízión belüli szempont jön-e?
több mint 12 éve
nekem ez elég bírózós volt, meg még mindig az, de tényleg hosszabb lett ez, mint érdekesbocs hogy belepofázok, de ezt nem tudom értelmezni.
bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/philadelphia_eagles_-_detroit_lions?oldal=0#965952
azt jól értem, hogy ha a 'boys-t úgy verjük, hogy a végére mindketten 9-6-tal állunk, akkor ők mennek a PO-ba jobb divízión belüli mérleggel, ugyi? tehát a boyst kell ütni + vagy a vikingeket, vagy a medvéket.jorge
ha mindketten 9-6-tal állunk az utolsó meccs előtt, és nyertek? akkor Nektek 10-6, nekünk 9-7.
ha mindketten 9-6-ra állunk az utolsó meccs után? olyan nem lehet, mert 16 meccset játszunk mindketten.
ha mindketten 10-6-ra állunk az utolsó meccs után? nekünk már megvan a hat vereség, nem kaphatunk ki úgy Tőletek, hogy ne nőjön a vereségek száma...
ha mindketten 9-7-re állunk úgy, hogy az utolsó meccset Ti nyeritek? akkor igen, mert az azt feltételezi, hogy mi verjük a Skinst, és 5-1-re végzünk a csoportban, Nektek meg csak a 4-2 jöhet össze.
de ezen majd ráértek 22-e éjszakától filózni, ha egyáltalán szükség lesz rá még. jelenleg a védelmünk az orrvérzést sem tudja megállítani, úgy meg akkor sem nyerünk, ha a importáljuk a denveri támadószekciót.
több mint 12 éve
nekem ez elég bírózós volt, meg még mindig az, de tényleg hosszabb lett ez, mint érdekesÍgy van nekünk a következőt kettőt mindenképp nyerni kéne. Akkor a Dallas elleni bukó bele férne ha buknának még egyet. Ha bukunk egyet de a Dallas nyer kettőt addig, akkor az utolsó fordulóban muszáj verni őket a 9-7 sajna nekik kedvez.
bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/philadelphia_eagles_-_detroit_lions?oldal=0#965952
azt jól értem, hogy ha a 'boys-t úgy verjük, hogy a végére mindketten 9-6-tal állunk, akkor ők mennek a PO-ba jobb divízión belüli mérleggel, ugyi? tehát a boyst kell ütni + vagy a vikingeket, vagy a medvéket.jorge
több mint 12 éve
Ha figyeltél, én végig arról beszéltem, hogy véleményem szerint a vereségeteknek nem ez az oka, és nem arról, hogy ti miért tartjátok annak, vagy sem. Az más kérdés, hogy tőlem teljesen függetlenül, másik itteni Eagles szurkoló így tett, ahhoz nekem nicns közöm.Akkor miért arról beszélünk?MacPhistoMikor mondtam én azt, hogy ti ilyet mondtatok?EazzyRossz ítéletek voltak? Igen.Akkor sérelmezhetjük az ítéleteket? Igen.
Ezért kapott ki a Lions? Nem.Eazzy
Mondtuk hogy emiatt kaptunk ki? Nem.MacPhisto
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
nekem ez elég bírózós volt, meg még mindig az, de tényleg hosszabb lett ez, mint érdekesazt jól értem, hogy ha a 'boys-t úgy verjük, hogy a végére mindketten 9-6-tal állunk, akkor ők mennek a PO-ba jobb divízión belüli mérleggel, ugyi? tehát a boyst kell ütni + vagy a vikingeket, vagy a medvéket.
több mint 12 éve
Erre détárizni kell. Bazzának full igaza van.Szerintem meg ettől fórum a fórum, messze nem tartom trollkodásnak bunkóságnak amit oda beírtam, nyugodtan elolvashatja mindenki. Az, hogy nálatok van pár alak akinek bármit mondhatsz, nem közelednek az álláspontok, arról én nem tehetek, így tényleg szar lehet fórumozni. Nem Détárizni mentem oda, nem is beszólni.
MacPhisto
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Akkor miért arról beszélünk?Mikor mondtam én azt, hogy ti ilyet mondtatok?EazzyRossz ítéletek voltak? Igen.Akkor sérelmezhetjük az ítéleteket? Igen.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Mikor mondtam én azt, hogy ti ilyet mondtatok?Rossz ítéletek voltak? Igen.Akkor sérelmezhetjük az ítéleteket? Igen.
több mint 12 éve
Rossz ítéletek voltak? Igen.Akkor sérelmezhetjük az ítéleteket? Igen.
Mondtuk hogy emiatt kaptunk ki? Nem.
több mint 12 éve
Addig olvassátok ezt:Na ez a cikk tökéletesen azt mondja, amit én is mondtam eddig végig.
www.mlive.com/lions/index.ssf/2013/12/jim_schwartz_didnt_know_what_t.htmlMacPhisto
Rossz ítéletek voltak? Igen.
Ezért kapott ki a Lions? Nem.
több mint 12 éve
Még mielőtt elszállnátok az objektív önrecskázásban, olvassátok el mit írtunk a meccs után, senki nem mondta, hogy a két ítélet miatt veszítettünk.Én annyit mondtam, hogy szerintem benne van, de jó csapat ebből feláll.
Erre détárizni kell. Bazzának full igaza van.
Addig olvassátok ezt:
www.mlive.com/lions/index.ssf/2013/12/jim_schwartz_didnt_know_what_t.html
több mint 12 éve
Srácok szerintem hagyjuk az egészet, fordított esetben hasonlóan éreznénk, pláne ha még felszínen is tartjuk a témát. Ha bántja őket hadd beszéljék ki sajnálom, hogy Bazza is ilyen hülyeség miatt fújt visszavonulót.Örüljünk, hogy van még esélyünk, csak csendben szerényen tovább és bízzunk benne, hogy nem alakulnak ellenünk a dolgok. S a végére hátha összejön valami csoda.
több mint 12 éve
suh összeomlott, teljesen taccsra vágták az ítéletek, utána végig csak ténfergett, és azért futottunk 240 yardot a negyedik negyedben, mert ezeken az ítéleteken morfondírozott. shadyre rá se nézett, annyira el volt kenődve.komolyra fordítva: 7000 km távolságból bárkinek joga van bármit gondolni a csapata vereségéről, vagy annak okáról. szerintem mondjuk a napkitörések meg a mágneses mező áramlása jobban bekevartak az oroszlánoknak, de végül is X.
több mint 12 éve
A kamu ítélet során ami után nyertünk 2 pontot azt hiszem 14-14 volt az állás. Utána egyből visszahordták TD-re és vezettek 20-14-re. És a Detroit védők teljesen maguk alatt voltak meg összeomlottak lelkileg és az a szaros 2 pontos ítélet miatt nem tudtak minket megállítani. Hagyjuk már...Cards elleni bírózást se értettem jogosnak (mert az utsó playben ugyanúgy visszahúzták Ertz-et. Ha nem húzzák vissza Foles odapasszolja és ugyanúgy 1st down.), de ez meg kabaré. A fújás elismerem, hogy szar volt, de hogy erre fogni a vereséget.
20-14-re vezetett a Lions az eset után és még jócskán volt vissza meccsből, szal....