NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
7végén hajrá Giants és Washington. De főleg Giants és akkor már a mi kezünkben lesz a sorsunk.
több mint 12 éve
Top WR-duók:ugyan a no.1 az Herremans-Herremans duo
www.nfl.com/news/story/0ap2000000285497/article/brandon-marshall-alshon-jeffery-of-bears-top-wr-duo-ranks?campaign=Twitter_atlBébé
több mint 12 éve
Vick meg sem várta azt a bizonyos beszélgetést:Ez nem lep meg már az első pillanattól kezdve látszott, hogy abszolút tisztelik egymást és elfogadják az adott helyzeteket, nemcsak színből hanem szívből is. Nyilatkoztak is erről még a TC kezdetén Bár így lenne máshol is az életben....
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/vick-foles-should-remain-eagles-starting-qb
Korrekt a hozzáállása ehhez a helyzethez, valahogy így kell.manbearpig
több mint 12 éve
Vick meg sem várta azt a bizonyos beszélgetést:www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/vick-foles-should-remain-eagles-starting-qb
Korrekt a hozzáállása ehhez a helyzethez, valahogy így kell.
több mint 12 éve
kevés nálam nagyobb vick fan van. viszont nekem mostanában foles-szal is baromi élvezetesek a meccsek, ráadásul jó formában lévő qb-t nem ültetünk padra, ez alap. mi van, ha bejön vick, és csinál egy 20-as ratinget? nicky, menj vissza mégis inkább te?
több mint 12 éve
Én is nagyon sajnálom Vicket, nagyon tetszik a játéka.Egy-két jó szezonja lehetett volna még, ha nem sérül le, sokkal élvezetesebbek lennének a meccsek az ő irányításával, viszont a W a lényeg, amire nagyobb esélye van a csapatnak Foles-szal, nagy formában van.
több mint 12 éve
Egyetértek. Vick, akármennyire is bírom, már nem a jövő, és Folest nézve (-Girls) még csak a jelen sem. Teljesen felesleges elvennie a lehetőséget egy fiatal tehetségtől. 2010 után mindenki azt mondta, hogy nem lesz többet olyan éve, én meg azt, hogy ugyan miért ne lehetne. Meg kell követnem magam, sajnos nem lett neki, és nem is lesz, legfőképpen a sérülékenysége miatt. Azóta sem volt, nem is lesz már teljes szezonja. Egy rebuild legeslegelejére még elment volna, de akkor nem is gondoltuk úgy, hogy Foles-al győzhetünk. Most is azt mondom, hogy Kelly rendszerébe nem Foles illik, akármennyire is mondja, hogy az emberekre szabja a rendszerét, ez igaz is, csak az nem mindegy, hogy egy más típusú irányítóval szerintem hatékonyabb rendszert tudna építeni. Játszon mostmár Foles végig, ha jó akkor adjuk oda valami elől húzó QB hiányos csapatnak és hozzunk magunknak egy gondosan kiválasztott elit prospectet.EazzyNe srácok, tartsatok ki Viki és én mellettem(mint Mike legfőbb védelmezője).😀 😀
sajnos teljesen egyet kell értsek azzal amit írsz én is ezen az állásponton vagyok, mármint hosszútávon, jövőre Vick mellett nincs értelme kitartani, legnagyobb sajnálatomra nem tud egészségesen végigjátszani egy szezont.
De egy egészséges Vick-el Kelly rendszerében teljesen biztos vagyok hogy jobbak az esélyeink a győzelemre, mint Foles-al, elismerve hogy Foles-t már nem tudom hova tenni én se, lehet alábecsülöm, Vick soha nem tudna 7 Td-t passzolni még a Raiders ellen se, de szerintem vele is hoztuk volna azokat a meccseket. Foles egy nagy előnye Vick-el szemben amit már korábban is írtam: a Red-zoneban sokkal hatékonyabb. De Vick-el a statok alapján olajozottabb a futójáték és a Rz-ig vele is jól haladunk. Valahol olvastam mióta Foles kezd, Shady és Jackson számai is jelentősen visszaestek, Cooperé természetesen megugrottak(még hogy nincs rasszista klikkesedés az öltözőben 😀 ).
De azon már messze túl vagyok hogy ne tudnám megérteni ha Foles kezd, a győzelmeket nem kell megmagyarázni és a lényeg, hogy nyerjünk és bejussunk a play-offba.
több mint 12 éve
Erre vártam, remélem CK lesz olyan tökös és sok 2 QB-s playt fog játszatni meg mindenféle trükkös játékot, ha már van két, ép és egészséges kezdő szintű QB a csapatnál. Persze úgysem, de ha véletlenül bejutnánk a PO-ba, akkor ott a szorult helyzetekben még jól jöhet egy egy ilyen play. Egy bal-, egy jobbkezes, egyik legendásan jól fut és tud megindulni, mindkettő remekül passzol...
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Egyetértek. Vick, akármennyire is bírom, már nem a jövő, és Folest nézve (-Girls) még csak a jelen sem. Teljesen felesleges elvennie a lehetőséget egy fiatal tehetségtől. 2010 után mindenki azt mondta, hogy nem lesz többet olyan éve, én meg azt, hogy ugyan miért ne lehetne. Meg kell követnem magam, sajnos nem lett neki, és nem is lesz, legfőképpen a sérülékenysége miatt. Azóta sem volt, nem is lesz már teljes szezonja. Egy rebuild legeslegelejére még elment volna, de akkor nem is gondoltuk úgy, hogy Foles-al győzhetünk. Most is azt mondom, hogy Kelly rendszerébe nem Foles illik, akármennyire is mondja, hogy az emberekre szabja a rendszerét, ez igaz is, csak az nem mindegy, hogy egy más típusú irányítóval szerintem hatékonyabb rendszert tudna építeni. Játszon mostmár Foles végig, ha jó akkor adjuk oda valami elől húzó QB hiányos csapatnak és hozzunk magunknak egy gondosan kiválasztott elit prospectet.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Vick a jövő héten már 100%-os lesz.Az év elején Vick pártján álltam..mert nála megvolt a rutin meg tényleg jobban haladtunk vele. Sőt nem is kezdte rosszul az évet, de idő közben (sérülése után) bebizonyosodott, hogy Vicknek már tényleg nem lesz olyan szezonja amit egészségesen végigtudna játszani. Így róla én le is mondtam.(vagy Foles vagy új QB) 30 év feletti afroamerikai QB játszatása már necces... Folesnál meg most tényleg az a legnagyobb kérdés, hogy komolyabb védelmek ellen mire lehet képes. (?) Vagy hosszabb távon tudja hozni ezeket a számokat (?)...mert ha igen ...akkor lehetne kire alapozni. Kellynek kell mérlegelni...mert versenyben vagyunk a PO-ért! Nehéz kérdés, de most nem padoztatnék egy lendületben lévő Folest. Sztem a Cards és Lions elleni meccsek meg is adják majd a választ arra, hogy hogyan tovább.
"When both quarterbacks are fully healthy, I'll sit down with both of them to discuss who starts," Kelly said.
Érdekes lenne, ha nem Foles kezdene. Szerintetek lehetséges?manbearpig

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Vick a jövő héten már 100%-os lesz. "When both quarterbacks are fully healthy, I'll sit down with both of them to discuss who starts," Kelly said.
Érdekes lenne, ha nem Foles kezdene. Szerintetek lehetséges?
több mint 12 éve
A vicces, hogy pont ezelőtt nyavalygott azért, hogy ne DRC-zzék már (amúgy én is utálnám), erre egy kilós fuxxal jön edzeni mint DRC...EazzyPont ezt akartam írni. 😀
Jobban szerelünk:
Most improved Team Defense Tackle Quality ratings YE '12 compared to '13 YTD? 1) Saints 2) Eagles 3) Titans 4) Seattle
Pedig Kendricks és Cary Williams is halmozza a missedtackleöket. Szal lehet kellett az is, hogy az utóbbi 2 hétben ne játsszon Kendricks 😛 😀 Igaz az elmúlt héten Goode is azt hiszem 7 próbálkozásból 3at elrontott 😀
több mint 12 éve
A vicces, hogy pont ezelőtt nyavalygott azért, hogy ne DRC-zzék már (amúgy én is utálnám), erre egy kilós fuxxal jön edzeni mint DRC...
több mint 12 éve
Lehet fogadás volt. Még mindig jobb mint DRC tavalyi cucca:Na jó úgy tényleg kicsit cikis 😀EazzyNem értem ebben mi a nagy cucc 😀 Jól néz ki biztos a Raiderses dzseki. Emlékszem hogy szidták Durantot amiért Bulls sapiban volt, de elmondta, hogy tökre szarik rá, nem azért hord olyan sapit, hanem mert tetszik neki is kész.Tőlem is azt hord amit csak akar szabadidejében, de ez a stadionhoz való megérkezés...tudod..szurkolók meg minden. Sztem elég szarul veszi ki magát. 😊Greengo
Felőlem aztán Shady is azt hord ami tetszik neki.Eazzy
több mint 12 éve
Na jó úgy tényleg kicsit cikis 😀Nem értem ebben mi a nagy cucc 😀 Jól néz ki biztos a Raiderses dzseki. Emlékszem hogy szidták Durantot amiért Bulls sapiban volt, de elmondta, hogy tökre szarik rá, nem azért hord olyan sapit, hanem mert tetszik neki is kész.Tőlem is azt hord amit csak akar szabadidejében, de ez a stadionhoz való megérkezés...tudod..szurkolók meg minden. Sztem elég szarul veszi ki magát. 😊Greengo
több mint 12 éve
Nem nagy ügy. Staley úgy rángatta vissza Shadyt. 😀 Persze lehet, hogy semmi, de az is lehet, hogy még benne van a szezon eleji sztori. www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Chip-Kelly-explains-LeSean-McCoy-and-Riley-Coopers-heated-exchange.htmlKicsit elmehettek otthonról mostanában. Egy hétvége alatt ez meg a zászlótépés (ami ok 😊 ) + anyázás Cooperrel. C'mon man!GreengoMi a R.Cooperes sztori? 😀Bébé
Nem értem ebben mi a nagy cucc 😀 Jól néz ki biztos a Raiderses dzseki. Emlékszem hogy szidták Durantot amiért Bulls sapiban volt, de elmondta, hogy tökre szarik rá, nem azért hord olyan sapit, hanem mert tetszik neki is kész.Tőlem is azt hord amit csak akar szabadidejében, de ez a stadionhoz való megérkezés...tudod..szurkolók meg minden. Sztem elég szarul veszi ki magát. 😊
Mondjuk innen azt képzelünk bele amit csak akarunk....lehet egy elveszített fogadás miatt volt az egész. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nem értem ebben mi a nagy cucc 😀 Jól néz ki biztos a Raiderses dzseki. Emlékszem hogy szidták Durantot amiért Bulls sapiban volt, de elmondta, hogy tökre szarik rá, nem azért hord olyan sapit, hanem mert tetszik neki is kész. Felőlem aztán Shady is azt hord ami tetszik neki.
több mint 12 éve
Facebookon volt ez alatt a kép alatt, egy eagles "szurkoló" írta, hogy kiaz ott a háttérben. Kicsit kapta az oltást, hogy nem igazi szurkolóEl is küldeném/küldöm az anyjába... 😀
😀ano92
Kicsit elmehettek otthonról mostanában. Egy hétvége alatt ez meg a zászlótépés (ami ok 😊 ) + anyázás Cooperrel. C'mon man!GreengoMi a R.Cooperes sztori? 😀
több mint 12 éve
Shadyvel mi van?😊Kicsit elmehettek otthonról mostanában. Egy hétvége alatt ez meg a zászlótépés (ami ok 😊 ) + anyázás Cooperrel. C'mon man!
jorge

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
áh, most az egyszer nem kövezlek mert középszarnak nevezted Casey-t. 😀A képen a liga legjobb LB-je látható, baloldalt meg a bátyja.Azt hittem a képen a liga legjobb long snappere látható, meg két középszar linebacker 😊picksix
ano92
Facebookon volt ez alatt a kép alatt, egy eagles "szurkoló" írta, hogy kiaz ott a háttérben. Kicsit kapta az oltást, hogy nem igazi szurkoló
😀
több mint 12 éve
Nagyon nagy, Kelly is nagy arc. Végre van egy irányítónk akiben ég a tűz. Nem bírom Brady-t de amiatt nagyon tisztelem, hogy amikor le kell jönniük a pályáról, szét tudná rúgni a kispadot. Vicknél mindig az idegesített, hogy interceptionok meg 3&out-ok után lekullogott, mint valami szomorú birka, aztán csak pislogott.Ehhez nem kell kommentár 😀Foles üvöltése, az mi a végén??? te jó isten.Attis
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000285227/Sound-FX-Chip-Kellydande
Let's finish! 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Ehhez nem kell kommentár 😀Foles üvöltése, az mi a végén??? te jó isten.
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000285227/Sound-FX-Chip-Kellydande
több mint 12 éve
Ehhez nem kell kommentár 😀www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000285227/Sound-FX-Chip-Kelly
jorge
ano92