NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
közben Eminem megénekelte Weapon X-et:Csak nem Dick Butkus? 😀
"Me against the world so what, I'm Brian Dawkins
Versus the whole 0-16 Lions offense
So bring on the Giants, Falcons and Miami Dolphins
It's the body bag game bitch, I'm supplying coffins
Cause you dicks butt kiss, bunch of Brian Baldingers"
Az új albumán a Legacy című számban. "coffins", "dicks butt kiss" lehet tippelni, h kiket említ 😀Attis
több mint 12 éve
közben Eminem megénekelte Weapon X-et: "Me against the world so what, I'm Brian Dawkins
Versus the whole 0-16 Lions offense
So bring on the Giants, Falcons and Miami Dolphins
It's the body bag game bitch, I'm supplying coffins
Cause you dicks butt kiss, bunch of Brian Baldingers"
Az új albumán a Legacy című számban. "coffins", "dicks butt kiss" lehet tippelni, h kiket említ 😀
több mint 12 éve
Tavaly DeSean 11 meccsen játszott, idén is annyinál tart, de meglehetősen sokat javult:Neki mostmár a Rice féle rekord a cél😛
Tavaly 88-szor vették célba, míg idén 89-szer, de ezúttal 45 helyett 58 elkapás, 700 helyett 985 yard, 2 helyett 7 TD. Még 5 elkapás kell, hogy túlszárnyalja 2008 és 2009-es 62-es szezonját, 171 yard a 2009-es egyéni rekordjához, 424 yard kellene az Eagles rekordhoz (Mike Quick 1983), jelenlegi tempója alapján meglesz. Saját TD rekordhoz 3 kellene még neki. Még 89 yard elkapás után és abban is egyéni rekord.Eazzy
több mint 12 éve
Tavaly DeSean 11 meccsen játszott, idén is annyinál tart, de meglehetősen sokat javult:Tavaly 88-szor vették célba, míg idén 89-szer, de ezúttal 45 helyett 58 elkapás, 700 helyett 985 yard, 2 helyett 7 TD. Még 5 elkapás kell, hogy túlszárnyalja 2008 és 2009-es 62-es szezonját, 171 yard a 2009-es egyéni rekordjához, 424 yard kellene az Eagles rekordhoz (Mike Quick 1983), jelenlegi tempója alapján meglesz. Saját TD rekordhoz 3 kellene még neki. Még 89 yard elkapás után és abban is egyéni rekord.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ha csak Peterson vagy Morris vmi nagyot nem alakít JC-ről nem is beszélve (200yard felett kéne futnia, igen meglesz 😛) akkor Shady bye week ellenére is maradhat az élen lévén ML is most van bye-n. Reméljük a Packers és a 49-D sem engedi nagyon szabadjára őket 😀
több mint 12 éve
Lehet hogy hülyeséget írok de mi lenne ha Maclin is maradna Coopert meg kipróbálnánk slotba, Az alkata sztem meg van hozzá. Avant bármennyire is szeretem tényleg lassan a vége felé jár a pályájának és vki kell a helyére. Vagy teljesen elvetendő az egész?
több mint 12 éve
Ha Cooper így folytatja, hozni fogja azt, amit Maclin szokott egy szezonban (800-900 yard), és ez jó. Szerintem így nem fogunk Maclinnel hosszabbítani.Ezt én is fel akartam vetni, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a nyáron. Csak éppen annyi a baj, hogy Maclin nem cserealap a lejáró szerződése miatt, Coopert meg elég érdekes lenne elcserélni egy ilyen szezon után. Ez most elég balszerencsés szerintem, mert 3 ilyen jó elkapó talán luxus kiindulva abból, hogy a védelemben milyen needek vannak még.
Vagy ez leviheti Maclin értékét, és kevesebbért meg tudjuk tartani.mustaine
több mint 12 éve
GB-NYGén ezt nem bánom annyira, mert mi már nem játszunk velük, ellenben a dallasszal most ki-ki meccset vívnak, ha nyernek, egy meccs előnyünk lesz, ha meg nem, akkor ki lettek ütve, csak egy héttel később.
| Sajna úgy tűnik aPackers nem fog segíteni nekünk a Giants-t végképp kiütni........ tuti nem lesz fordítás.... | dande
több mint 12 éve
Ahogy a Cards topicban olvastam a köv meccsünk sanszosan SNF. dandeJelen pillanatban úgy van, hogy mégse lesz SNF. De majd ma kiderül.
- Nick Foles' 104.3 passer rating was his second-WORST this year. 😀
- Donnie Jones' 50.7 net punting average is highest in Eagles history.Sean Landeta averaged 49.0 in a game vs the Seahawks in 2001.
- 70-yard Donnie Jones punt was longest by an Eagle in 19 years … Randall Cunningham had an 80-yarder in 1994
Amúgy az mi, hogy Foles több yardot futott, mint RGIII? 😀
több mint 12 éve
Ahogy a Cards topicban olvastam a köv meccsünk sanszosan SNF. Ez két dolog miatt jó: a család már alszik. A másik: nincs a kísértés, hogy esetleg Ricsiék közvetítik és azt nézzük. Bár kiv lennék mit szólnának ha véletlenül Foles megint jól játszik 😛 Ez kemény dió lesz.
több mint 12 éve
Jones 50,7 yardot átlagolt, Rocca meg 37,2-t. Hogy Rocca nálunk játszott így még viccesebb, Jones kurvajó. Az utolsó punt zseniális volt, game winning punt ahogy írtam 😀picksixNa most mért Sav azod? Nyáááh 😀
több mint 12 éve
A 2012-es draft class nagyon kezdi megmutatni az oroszlánkörmeit: Cox, Curry, Foles, Boykin sorra hozzák a jó teljesítményeket. Mellettük még ott van Kendricks, Brown, akikre szintén lehet számítani.Ezért érdemes volt megnyerni 2011-ben az utolsó 4 meccsünket 😊
Goode is dicséretet érdemel, 1-2 hibája volt csak, de éreztem nagyon Kendricks hiányát.BleedingGreen
Jones 50,7 yardot átlagolt, Rocca meg 37,2-t. Hogy Rocca nálunk játszott így még viccesebb, Jones kurvajó. Az utolsó punt zseniális volt, game winning punt ahogy írtam 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Kelce nagyon hülye 😀 Celek:"For everyone that was asking. I run a 4.48 forty and have 20 inch arms. Boom."
Kelce: "Yea, and a nine inch python in his pants."
több mint 12 éve
Ha Cooper így folytatja, hozni fogja azt, amit Maclin szokott egy szezonban (800-900 yard), és ez jó. Szerintem így nem fogunk Maclinnel hosszabbítani.Vagy ez leviheti Maclin értékét, és kevesebbért meg tudjuk tartani.
több mint 12 éve
Foles tökjó volt. 65%, 298 yard, 9 futás, 47 yard, 1 TDColenak is hatalmas napja volt. Mind2 OLB jól játszott.
Shady már 1000 futott yard fölött, valamint összesen 150 yard ezen a meccsen.
DeSeanra és R.Cooperre se lehet panasz. DeSeannak majd a Cards ellen lesz meg az 1000 yard.
Védelemből Cox-nak és Barwinnak kibaszott jó napja volt. Végén sajnos nyeltük a yardokat, de szerencsére belefért. Végén azért Boykin megmentett. 😀
DL is ott volt. Ha nem RGIII van ott, akkor minimum 2x ennyi sackünk lett volna.
ST-ben pedig Jones és Boykin továbbra is istenek. 😀Bébé
Nagyon felbosszantott a leengedés....egyszerűen nem tehetjük meg!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
GB-NYG| ne kiabáld el 😊 |
| Sajna úgy tűnik aPackers nem fog segíteni nekünk a Giants-t végképp kiütni........ tuti nem lesz fordítás.... | dande
| szerk.: akkor ezt vissza is vonom |
több mint 12 éve
GB-NYG| Sajna úgy tűnik aPackers nem fog segíteni nekünk a Giants-t végképp kiütni........ tuti nem lesz fordítás.... |
több mint 12 éve
Fletchert midnneki visszasírja... Pedig vele is nyeltük a 3. és kurvasokat. Semmit nem változott a játékunk nélküle 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Viszont Fletcher kell vissza nagyon.a 4. negyedben 3&25öt beszopni...
több mint 12 éve
A 2012-es draft class nagyon kezdi megmutatni az oroszlánkörmeit: Cox, Curry, Foles, Boykin sorra hozzák a jó teljesítményeket. Mellettük még ott van Kendricks, Brown, akikre szintén lehet számítani.Goode is dicséretet érdemel, 1-2 hibája volt csak, de éreztem nagyon Kendricks hiányát.

több mint 12 éve
Azért a Lions is éppen kiszopott az acélos vasasoktól, benyelve 37 pontot. Ha nem konzervatívkodunk 24-0-nál, akkor sima a meccs, így megint kiordítottam magam a végén 😀 Összességében ez egy nagyon hulladék Redskins, két olyan TD-t engedtünk nekik, hogy pff...védelmük is alja.
Nálunk a védelem megint hozta amit kell, nyilván nem dognak dominálni 4 negyedet, de elegendő volt ez így. Cole-t elfelejtettétek megemlíteni, neki volt talán a legjobb meccse a D-ből. Fletcher nagyon kéne vissza, ahogy Chung helyett Wolff is.
Lionson kívül nem látok olyan ellenfelet, ahol ne lennénk simán esélyesek, de még a Lions ellen sem lehetetlen. Jó dolog így 6-5-el állni, ezt szezon előtt nem gondoltam volna.
több mint 12 éve
Ez volt 9. meccsünk a szezonban, amikor 400 yard fölött termeltünk. Ez már franchise rekord. És még van 5 meccsünk.
több mint 12 éve
a Cards és főleg a Lions ellen nagyon ott kell lenni fejben végig a Lions D nagyon durva és a Cards se kutya azok igazi erőpróbák lesznek de a többi meccs is húzós lesz. Úgyhogy BYE WEEK alatt tessék tisztességesen felkészülni 😀dandeReiddel ellentétben most úgy lesz a bye week, hogy holnap és kedden azért bejönnek a srácok, majd a hét többi napja szabad.
és még1 jó kép 😀
pbs.twimg.com/media/BZSmzePIMAAke3m.jpg
több mint 12 éve
Huhhh ezt ki szenvedtük 😀 engem azért nagyon bosszant a vége. Erről le kéne szokni a Chipnek az NCAA-n is vanak nagy fordítások hát még itt, úgyhogy amennyi pontot tudunk csak szerezni szerezzünk ilyen szempontból nem baj a BB mentalitás 😛Az is tény hogy RGIII azért sem került még jobban bajba mert megint jó néhány holdingot nem fújtak be, de hála Istennek ezt is túl éltük.
a Cards és főleg a Lions ellen nagyon ott kell lenni fejben végig a Lions D nagyon durva és a Cards se kutya azok igazi erőpróbák lesznek de a többi meccs is húzós lesz. Úgyhogy BYE WEEK alatt tessék tisztességesen felkészülni 😀
több mint 12 éve
és ugyebár egy kis szerencsével foles 2 td-t passzolt volna 😊Attisimage.blingee.com/images19/content/output/000/000/000/7c9/784655387_907345.gif
Valamint a Shadys 😀