NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
és ugyebár egy kis szerencsével foles 2 td-t passzolt volna 😊
több mint 12 éve
Foles tökjó volt. 65%, 298 yard, 9 futás, 47 yard, 1 TDShady már 1000 futott yard fölött, valamint összesen 150 yard ezen a meccsen.
DeSeanra és R.Cooperre se lehet panasz. DeSeannak majd a Cards ellen lesz meg az 1000 yard.
Védelemből Cox-nak és Barwinnak kibaszott jó napja volt. Végén sajnos nyeltük a yardokat, de szerencsére belefért. Végén azért Boykin megmentett. 😀
DL is ott volt. Ha nem RGIII van ott, akkor minimum 2x ennyi sackünk lett volna.
ST-ben pedig Jones és Boykin továbbra is istenek. 😀
több mint 12 éve
Tökéletes győzelem, tökéletes minden. Kár hogy kiengedtek a srácok a végére 😀 de nembaj, így legalább végig izgalmas volt a meccs.
több mint 12 éve
Szeretnék valami frankó Barwinos háttér képet, valaki tudna ajánlani valami jó képet?Sajnos csak régit találtam:
(Tudom google sokat segít, de azok nem nagyon jöttek be)Gege55
De biztos van aki csinál neked csak itt kérd: bowl.hu/forum/hatterek/keresek
több mint 12 éve
Szeretnék valami frankó Barwinos háttér képet, valaki tudna ajánlani valami jó képet?(Tudom google sokat segít, de azok nem nagyon jöttek be)
több mint 12 éve
Kendricks, Fletcher inaktívak. Ki kezd Kendricks helyén?Múlt héten is ő szállt be.
Edit: Látom, már Bébé kiírta az eredménykövetőbe, Goode lesz a szerencsés 😊mustaine
több mint 12 éve
Kendricks, Fletcher inaktívak. Ki kezd Kendricks helyén?CM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edit: Látom, már Bébé kiírta az eredménykövetőbe, Goode lesz a szerencsés 😊mustaine
több mint 12 éve
Kendricks, Fletcher inaktívak. Ki kezd Kendricks helyén?Edit: Látom, már Bébé kiírta az eredménykövetőbe, Goode lesz a szerencsés 😊
több mint 12 éve
Felőlem megállhat ma mindegyik 999-nél még CM is 😛 csak nyerjünk 😀
több mint 12 éve
DeSeannak meg 97.EazzyCasey Matthewsnak meg 1000.
több mint 12 éve
DeSeannak meg 97.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Legyen így. 😀 Shady meg átléphetné igazán az 1000 futott yardot. Szezon elején Peters azt mondta, hogy már a 10. meccsen meglesz, sajnos ez az október hónapnak köszönhetően nem jött össze, de a 11.en talán meglesz. 68 yard kell hozzá.
több mint 12 éve
Én érzek, 8 különféle egy sem minőségi feltehetőleg romlott sör ízét a számban, a felforduló gyomromat, a zúgó fejemet, a fájó vádlimat, a megduzzadt állkapcsomat.. És ennek tetejébe még valami nem kellően művelt gyökér paraszt uriember ide is hányt a nagykapubejárónk elé (arcot még sosem láttam hogy fogadják a kis csomagjaimat másnap reggel a lakók a gyepen, most legalább átérzem)Akkor szavazzunk mi is 😀Én nem érzek semmit.
Szerintem mi nyerünk!Shawn84
De kurvára remélem, hogy nyerünk, mert az kurvajó lenne. 😀
Boldogan és optimistán mennék bye weekre.Bébé
Ettől függetlenül, MA ISZONYATOSAT FOGUNK APRÍTANI!!!!! Nem kell ide biszem-baszom esélyessé nyilvánítás, egyszerűen alázni fogunk. És kész, pont.
több mint 12 éve
És az NFC East éllovasaként. Ez engem jobban érdekel 😊Akkor szavazzunk mi is 😀Én nem érzek semmit.
Boldogan és optimistán mennék bye weekre.Bébé
több mint 12 éve
Akkor szavazzunk mi is 😀Én nem érzek semmit.
Boldogan és optimistán mennék bye weekre.
több mint 12 éve
Akkor szavazzunk mi is 😀Ki kezd ma Eagles fanok? Foles vagy Vick? köszi 😊zsoltvanyaFoles
Mi vagyunk az esélyesek az espn "szakértői" szerint:
espn.go.com/nfl/picks
Ez nem jó jel, mert ilyenkor általában kikapunk. 😀Bébé
Szerintem mi nyerünk!
több mint 12 éve
Ki kezd ma Eagles fanok? Foles vagy Vick? köszi 😊zsoltvanyaFoles
Mi vagyunk az esélyesek az espn "szakértői" szerint:
espn.go.com/nfl/picks
Ez nem jó jel, mert ilyenkor általában kikapunk. 😀
több mint 12 éve
Ki kezd ma Eagles fanok? Foles vagy Vick? köszi 😊
több mint 12 éve
akkor szerencse h a következő 9 meccsén csak a garbage time-ban fogja eladni 😊
több mint 12 éve
😀If Nick Foles' next 31 pass attempts are all intercepted, he would still have a higher passer rating than Eli Manning.
több mint 12 éve
Akkor volt pl az első Curry sackaz a - ha jól emlékszem - panthers meccs minden alatt volt, ott nem volt minek, miért szurkolni. abban a kilátástalanságban semmilyen szurkolás nem segített volna.igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...Janekpont ezaz...hogy csak akkor ha jó dolgot csináltakBébé
mondjuk én elég sok apró mozzanat miatt kötöttem ki végül az eagles-nél, és ebben egy fontos sarokpont volt, amikor megtudtam, hogy itt vannak a legmocskabb, legtürelmetlenebb fanok, akik örökké elégedetlenek😊jorge
amit utána elvettek tőle
több mint 12 éve
Comment nélkül.. 😊ano92Valaki trollkodott a PE.com-nál 😀