NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 345 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Cards és a Lions D ellen sok minden nyilvánvalóvá lesz, remélem az, hogy inkább a Dallas és Giants meccs volt a kisiklás és nem az elmúlt meccsek a véletlenül kicsúszott jó játékok.dande
Nem játszott a Giants ellen. 😀 Mindenki azt hiszi, hogy játszott, de nem. Az a fehér QB, Barkley volt. 😀
Remélem, hogy a hátralévő 5 meccsen bizonyítani fogja, hogy lehet rá építeni.Bébé
Jó van valamiért így rémlett de annál jobb, csak egy vereséget lehet a nyakába varrni 😛
több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
A képen a liga legjobb LB-je látható, baloldalt meg a bátyja.
ano92
Azt hittem a képen a liga legjobb long snappere látható, meg két középszar linebacker 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
A képen a liga legjobb LB-je látható, baloldalt meg a bátyja.

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
A Cards és a Lions D ellen sok minden nyilvánvalóvá lesz, remélem az, hogy inkább a Dallas és Giants meccs volt a kisiklás és nem az elmúlt meccsek a véletlenül kicsúszott jó játékok.dande
Nem játszott a Giants ellen. 😀 Mindenki azt hiszi, hogy játszott, de nem. Az a fehér QB, Barkley volt. 😀
Remélem, hogy a hátralévő 5 meccsen bizonyítani fogja, hogy lehet rá építeni.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 345 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó hát kolbászból nincs a kerítés (nálunk már pláne nem hál Istennek 😀 😛) csoda, hogy BB itt kötött ki nálunk mit akarunk még. Elnézve a Carolina meccset az lett volna az igazi ha megcsípjük Kuechly-t (én őt sajnáltam már akkor is nagyon, hogy nem itt kötött ki)meg Cox-t is, igaz akkor kb többet nem is húzunk azon a drafton vagy az idein 😀 Bízzunk benne, hogy Kendricks letudja a sérüléseit és még belőle is kijön az vagy hasonló mint Luke-ból.

Egyébként ha jól számoltam a 2005-s draftól kezdve 86 játékost húztunk. Ebből 24 van meghatározóan ma is a csapatnál, és összesen olyan 30-35 körüli aki itt van/volt és többé kevésbé bevált illetve akiről még nem tudjuk mi lesz vele. A többi "kuka". El lehet dönteni, hogy ez jó vagy rossz arány 😀

Még valami az irányító kérdés kapcsán, aztán ígérem befejezem Foles melletti kampányolást 😉 hogy azért első éveiben Brees sem az-az irányító volt aki olyan hű de nagy dolgokat hozott legalábbis a statok alapján. Aztán aki emlékszik a játékára lehet mást mond. Azért hozom őt mert engem Foles rá emlékeztet a 9-s mezszámon meg a szőkeségen túl. (Vagy legalábbis szeretném és vak vagyok 😀). Aztán látjuk Brees hova jutott. Szvsz Folesból is kijöhet türelemmel és odafigyeléssel mindez. Ha vki Kelly ki tudná hozni belőle ha akarja. Ha nem, akkor máshol kell neki bizonyítania. A Cards és a Lions D ellen sok minden nyilvánvalóvá lesz, remélem az, hogy inkább a Dallas és Giants meccs volt a kisiklás és nem az elmúlt meccsek a véletlenül kicsúszott jó játékok.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 161 — No one likes us, cause no one like us
Burfictet mindenki sajnálja is elhihetitek. Nem húzhatunk mi be minden csoda UDFA-t. Persze ha meg majd lecsukják, vagy pofon veri Daltont vagy ilyenek, vagy valami Blacmon féle eltíltást kap mert olyan jó gyerek, akkor majd jönnek a de jó, hogy nem nálunk okoz csalódást? (Persze ne legyen így, én is bírom a csókát, meg remélhetőleg nem is lesz így, de hát ez az utólag okoskodás mindig olyan vicces tud lenni)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
A 2012-es draftot Roseman bonyolította le, szal ezért sikerült másképp. Ebben az esetben jobban. (A 2010-eshez és a 2011-eshez képest.)
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Elolvasok minden szennyet, nem kéne:
":::A hétvégén azonban csoportrangadót nyertek a Washington Redskins ellen, 24-0-ra is vezettek, de végül csak a washingtoni irányító Robert Griffin III hibájának köszönhetően vezetik a csoportot 6-5-ös mérleggel..."
Csak Griffinen múlt? Kellett volna egy TD, egy sikeres 2 pontos kísérlet és akkor jöhetett volna a hosszabbítás. Ez akkor lenne igaz, ha vezetett volna a redskins 6 ponttal és a végén Griffin dob egy picksixet. Felvágták az agyam.:[] (N)picksix
Ezek szerint ezt az oldalt már nem nagyon kell olvasni többet 😀
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Mi ez a csend a topic is bye week-n van 😛?

Nézegetve egy kicsit a draftokat, azért Reid bácsi nem rossz draft class-t hagyott Kellyre az utolsót illetően. A 2012-s draft kilenc választottjából lényegében 6 kezdő szintű játékos van. BB máshol simán az lehetne csak ugye nálunk itt van McCoy, de a többiek azok. Mondjuk az előtte lévő draft ha nem is olyan jó, de csak sikerült egy centert szerezni, meg persze a sztár LB-t a mi CM-nkt 😀. Természetesen az edzői stábon is múlik mit hoznak ki a játékosokból viszont ugye a tehetségnek is meg kell lenni különben fejen is állhatnának akkor se lenne jobb. Hiányozni fog a héten a meccs na muszáj leszek az eddigieket nézni hála Istennek van mit 😀dande
Még frankóbb lenne a '12-es draft, ha Reid papa elég tökös lett volna és a 6. körben behúzta volna Burfictet vagy rástartol UDFA-ként. Itt mindenki vágyott Burfictre, ha jól emlékszem 😊picksix
Én bár nem voltam aktív itt, de nagyon örültem volna. Bár tudtam, hogy nem mi leszünk az a csapat akihez ő kerül, mert a "természete" nem fért bele. És szerintem lehet Kelly sem húzta volna be amúgy.ano92
Tényleg nem értem ilyenkor mi jár a fejesek fejében. Egy zűrös ámde híresen tehetséges, motivált játékos még nem kelt el az utolsó körök egyikén, egy 6. 7. körös picket rászánni azért érdemesebb, mint egy rúgóra vagy egy tehetséges de folyamatosan sérült játékosra, vagy egy megbízhatóan középszarra vagy teljesen szarra, mint Mcnutt vagy Reynolds (Ha már a 12-es draftról beszélünk). Ezzel nem Reidet és az Eaglest akarom kritizálni, hanem a többi 31 csapatot is. Nálam a bandatetkó lenne a kizáró ok 😀 😀picksix
😀 nekem se lett volna kukim behúzni amúgy 😀ano92
DeSean is tehetsége alapján első körös volt, aztán a pályán kívüli dolgai miatt lecsúszott másodikba. Én határozottan emlékszem rá, hogy vártam, mikor hozzuk el Burfictet (akár a legvégén, vagy udfa-ként), aztán amikor kezdett éledezni a Cincyben, már tudtam, hogy kit szalasztottunk el. Mindenképp hiba volt szerintem, bár lehet, hogy mostanában azért viselkedik ilyen jól, mert Marvin Lewisék rövidre fogták nála a pórázt. És amúgy McNuttnak tényleg semmi értelme nem volt...

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Nézegetve egy kicsit a draftokat, azért Reid bácsi nem rossz draft class-t hagyott Kellyre az utolsót illetően. A 2012-s draft kilenc választottjából lényegében 6 kezdő szintű játékos van. BB máshol simán az lehetne csak ugye nálunk itt van McCoy, de a többiek azok. Mondjuk az előtte lévő draft ha nem is olyan jó, de csak sikerült egy centert szerezni, meg persze a sztár LB-t a mi CM-nkt 😀. Természetesen az edzői stábon is múlik mit hoznak ki a játékosokból viszont ugye a tehetségnek is meg kell lenni különben fejen is állhatnának akkor se lenne jobb. Hiányozni fog a héten a meccs na muszáj leszek az eddigieket nézni hála Istennek van mit 😀dande
Még frankóbb lenne a '12-es draft, ha Reid papa elég tökös lett volna és a 6. körben behúzta volna Burfictet vagy rástartol UDFA-ként. Itt mindenki vágyott Burfictre, ha jól emlékszem 😊picksix
Én bár nem voltam aktív itt, de nagyon örültem volna. Bár tudtam, hogy nem mi leszünk az a csapat akihez ő kerül, mert a "természete" nem fért bele. És szerintem lehet Kelly sem húzta volna be amúgy.ano92
Tényleg nem értem ilyenkor mi jár a fejesek fejében. Egy zűrös ámde híresen tehetséges, motivált játékos még nem kelt el az utolsó körök egyikén, egy 6. 7. körös picket rászánni azért érdemesebb, mint egy rúgóra vagy egy tehetséges de folyamatosan sérült játékosra, vagy egy megbízhatóan középszarra vagy teljesen szarra, mint Mcnutt vagy Reynolds (Ha már a 12-es draftról beszélünk). Ezzel nem Reidet és az Eaglest akarom kritizálni, hanem a többi 31 csapatot is. Nálam a bandatetkó lenne a kizáró ok 😀 😀picksix
😀 nekem se lett volna kukim behúzni amúgy 😀

több mint 12 éve

Tényleg nem értem ilyenkor mi jár a fejesek fejében. Egy zűrös ámde híresen tehetséges, motivált játékos még nem kelt el az utolsó körök egyikén, egy 6. 7. körös picket rászánni azért érdemesebb, mint egy rúgóra vagy egy tehetséges de folyamatosan sérült játékosra, vagy egy megbízhatóan középszarra vagy teljesen szarra, mint Mcnutt vagy Reynolds (Ha már a 12-es draftról beszélünk). Ezzel nem Reidet és az Eaglest akarom kritizálni, hanem a többi 31 csapatot is. Nálam a bandatetkó lenne a kizáró ok 😀 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Elolvasok minden szennyet, nem kéne:
":::A hétvégén azonban csoportrangadót nyertek a Washington Redskins ellen, 24-0-ra is vezettek, de végül csak a washingtoni irányító Robert Griffin III hibájának köszönhetően vezetik a csoportot 6-5-ös mérleggel..."
Csak Griffinen múlt? Kellett volna egy TD, egy sikeres 2 pontos kísérlet és akkor jöhetett volna a hosszabbítás. Ez akkor lenne igaz, ha vezetett volna a redskins 6 ponttal és a végén Griffin dob egy picksixet. Felvágták az agyam.:[] (N)

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve

Én bár nem voltam aktív itt, de nagyon örültem volna. Bár tudtam, hogy nem mi leszünk az a csapat akihez ő kerül, mert a "természete" nem fért bele. És szerintem lehet Kelly sem húzta volna be amúgy.

több mint 12 éve

Még frankóbb lenne a '12-es draft, ha Reid papa elég tökös lett volna és a 6. körben behúzta volna Burfictet vagy rástartol UDFA-ként. Itt mindenki vágyott Burfictre, ha jól emlékszem 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Mikor jönnek már a T. Coles vadászos képek?

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble

Nem tudom, valamikor visszanéztem a draftokat 2008-tól kezdve és ha nem is siralmas, de hihetetlen, hogy az első köreinket milyen borzasztóan lőjük el. Watkins, Graham...az egész érára kitekintve meg ilyen McDougle, Freddy Mitchell, szerintem Bunkley sem jött be annyira, gondolom nem véletlenül küldtük el...2009 óta Maclin és Cox az elfogadható 1 rounderek. Bár azt meg kell hagyni, hogy a 2. körtől lefelé egész elképesztő stealek vannak, McCoy, Jackson, Celek pl.

Mondjuk egyelőre úgy tűnik, Johnson is inkább papíron volt jó választás, mint a pályán.Attis
A top 3 kiválasztott OT tekintve még így is ő legjobb. 😀
Amúgy az utolsó 2 hétben egész jól tolta szerintem, főleg futójátéknál.
+ugye ő volt messze a legnyersebb a kijövő top OT-k közül, tudni lehetett, hogy kell neki idő
jó lesz ő szerintem idővel

több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247

Nem tudom, valamikor visszanéztem a draftokat 2008-tól kezdve és ha nem is siralmas, de hihetetlen, hogy az első köreinket milyen borzasztóan lőjük el. Watkins, Graham...az egész érára kitekintve meg ilyen McDougle, Freddy Mitchell, szerintem Bunkley sem jött be annyira, gondolom nem véletlenül küldtük el...2009 óta Maclin és Cox az elfogadható 1 rounderek. Bár azt meg kell hagyni, hogy a 2. körtől lefelé egész elképesztő stealek vannak, McCoy, Jackson, Celek pl.

Mondjuk egyelőre úgy tűnik, Johnson is inkább papíron volt jó választás, mint a pályán.
több mint 12 éve

Nézegetve egy kicsit a draftokat, azért Reid bácsi nem rossz draft class-t hagyott Kellyre az utolsót illetően. A 2012-s draft kilenc választottjából lényegében 6 kezdő szintű játékos van. BB máshol simán az lehetne csak ugye nálunk itt van McCoy, de a többiek azok. Mondjuk az előtte lévő draft ha nem is olyan jó, de csak sikerült egy centert szerezni, meg persze a sztár LB-t a mi CM-nkt 😀. Természetesen az edzői stábon is múlik mit hoznak ki a játékosokból viszont ugye a tehetségnek is meg kell lenni különben fejen is állhatnának akkor se lenne jobb. Hiányozni fog a héten a meccs na muszáj leszek az eddigieket nézni hála Istennek van mit 😀
több mint 12 éve
Köszönöm a segítséget akkor most már próbáljátok odaképzelni azt a szendvicset 😀

Egyébként ha már a D-nél tartunk a következő két meccs nagy tesztje lesz az Off-nek ugyanis igen erős védelmek következnek amely csapatok támadásban sem kutyaütők. Ha Foles ezek ellen is tud jól játszani és futásban is tudunk haladni vmint a védelmet főleg CJ-k nem szedik nagyon szét elmondhatjuk hogy nincs aggódni valónk és bármire képesek lehetünk. Bár én már így is többet kaptam mint vártam és az a leolvadás a Skins ellen figyelmeztetés szempontjából jó volt. Remélem tanulunk belőle!
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
kicsit már a jövőre gondolva...
 www.spotrac.com/free-agents/nfl/defensive-end/

M Benettet és Pollardot el tudnám képzelni

több mint 12 éve
off:

Bocsánat technikailag én vagyok a balfék: A képet amit láttok az avataraban, a hozzászóláshoz akartam hozzátenni de úgy nem sikerült. Gondolom megmutatom így. De ily módon viszont nem látszik igazán mi az. Ki akartam venni és egy sima bowl.hu-s képet visszatölteni de azt meg nem változtatja át.................. a szakértők oldják meg, köszönöm!

on
A kép egyébként ha már itt tartunk egy szendvicset ábrázol a védők számára és mi jön ezután... ezután verik ki a labdát Griffin kezéből valóban szendvicset alkalmazva 😀 és szerezzük meg és aztán majd jön a FG belőle 😛 érdemes néha figyelni tehát ezeket a képeket 😀
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
közben Eminem megénekelte Weapon X-et:

"Me against the world so what, I'm Brian Dawkins
Versus the whole 0-16 Lions offense
So bring on the Giants, Falcons and Miami Dolphins
It's the body bag game bitch, I'm supplying coffins
Cause you dicks butt kiss, bunch of Brian Baldingers"

Az új albumán a Legacy című számban. "coffins", "dicks butt kiss" lehet tippelni, h kiket említ 😀Attis
Csak nem Dick Butkus? 😀Shawn84
Jajj de kis butkus vagy!Eazzy
meg coughlin. de nem tudom miért haragszik rájuk ennyire. aki néz ilyen műsorokat, segíthetne, ezek az emberek köcsögök? mármint úgy értve mint pl. bognár györgy-mezey györgy, h sokan utálják őket, ennek ellenére foglalkoztatják/szerepeltetik a futballban.

csak mert láttam egyszer egy suggs vs. skip blayless beszélgetést és a kommentek nem annyira voltak pozitívak skippy felé 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
SB nation mockban már 25. helyen húzunk.
 www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2013/11/18/5114778/2014-nfl-mock-draft-johnny-manziel-teddy-bridgewater

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Az új albumán a Legacy című számban. "coffins", "dicks butt kiss" lehet tippelni, h kiket említ 😀Attis
Jajj de kis butkus vagy!Eazzy
Azé értem ám 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 161 — No one likes us, cause no one like us

Jajj de kis butkus vagy!

Don't talk the walk, Walk the talk!