Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
én is alig várom már. remélem nem lesz csalódás és nyerünk (de legalább a végsőkig kiélezzük, ha nem is)
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Kicsit rövidebb, kicsit másabb mint szokott, de van! Vasárnapi beharangozó:  philly.blog.hu/2013/12/08/vasarnapi_beharangozo_827
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
GameDay!!!
Rendes rájátszásbeli hangulatom van. 😀
(Nagy eséllyel számunkra az is.)
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
még egy statisztika holnapra: Idén az első alapszakasz meccsünk amit nem másnaposan álmosan nézek meg! Egy csodás sorozat szakad meg,ano92
Ez biztos hogy jót jelent nekünk 😉 😛?dande
Amennyiben nincs meg holnap a W, akkor a hátralevő meccseket, sajnos kénytelen leszel, másnaposan, és álmosan nézni... ! 😀tûzoltó
Szerintem ne kockáztassunk. ano menj szépen és basszál be 😀Shawn84
Mission impossible. De megígérem, ha szarul állunk a félidőben ledöntöm a mikulásra kapott szeszt. Ne mondja senki, hogy nem teszek meg mindent 😀

több mint 12 éve
még egy statisztika holnapra: Idén az első alapszakasz meccsünk amit nem másnaposan álmosan nézek meg! Egy csodás sorozat szakad meg,ano92
Amennyiben nincs meg holnap a W, akkor a hátralevő meccseket, sajnos kénytelen leszel, másnaposan, és álmosan nézni... ! 😀tûzoltó
Szerintem ne kockáztassunk. ano menj szépen és basszál be 😀
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Amennyiben nincs meg holnap a W, akkor a hátralevő meccseket, sajnos kénytelen leszel, másnaposan, és álmosan nézni... ! 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 447 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez biztos hogy jót jelent nekünk 😉 😛?
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
még egy statisztika holnapra: Idén az első alapszakasz meccsünk amit nem másnaposan álmosan nézek meg! Egy csodás sorozat szakad meg,

több mint 12 éve
Celek a franchise második (?) legjobb/legeredményesebb TE-je:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Celek-Among-Franchises-Best-Tight-Ends/7c14e1d0-0802-4bd2-aa5e-ff7f76c0b6fb

Az egyetemen Henery és Suh jóba voltak meg azóta is tartják a kapcsolatot többnyire:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Henery-And-Suh-An-Unlikely-Friendship/7fde7a03-42ab-4eed-94db-9040e5cfbecd
több mint 12 éve
Kiknek kell szurkolni:
19:00 Eagles
22:00 Rams (vs. Cards) és Seahawks (vs. 49ers)
Hétfőn este pedig csak a Bears 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Tippjáték - Week 14

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én eléggé pesszimista vok jelenleg.
Sztem a Lionstól is ki fogunk kapni, aránylag simán és így a PO se lesz meg. :S

Dallasnak vissza van még a Bears, Packers, Redskins hármas és a Bears, Packers győzelem szerintem tuti Cutler és Rodgers nélkül. Redskins talán összekapja magát és képesek meglepni a Boyst, de ebben se nagyon hiszek.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 447 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hogy szereztük meg Folest:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20131208_How_the_Eagles_landed_Foles.htmlBébé
Ezek a szép történetek 😀 Wilson egyenlőre előrébb jár és Foles még nem bizonyított talán eleget de majd egy NFC Champions-n döntőn lesz alkalom eldönteni.januárban 😀 Igaz, hogy a saját otthonunkba se adnék sok esélyt magunknak hát még náluk. De jussunk el odáig 😀
több mint 12 éve
Hogy szereztük meg Folest:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20131208_How_the_Eagles_landed_Foles.html
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
Ez megvan?
 www.youtube.com/watch?v=Rv2m1sr-iVY

Maclin jó nagy király 😀 Meg Boykin is, bár ezt tudtam korábban is.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ertz a hét rookija:
TE Zach Ertz has been voted the Pepsi Next NFL rookie of the week for Week 13, the NFL announced today.
több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
A Lions beharangozó rajzfilmen behaltam...eddig ez a legjobb, nézzétek meg 😀 😀picksix
Ha vkinek nem esne le, hogy miért pont Vandervelde énekel:
 www.youtube.com/watch?v=HmHW9SXdopMBébé
Ezen merengtem. Köszi!

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Egy kis lelkesítő holnapra. Reméljük lesz olyan ami éppen ide bekerülhetne 😀 😀

www.youtube.com/watch?v=ADZNIeJlcLE
több mint 12 éve
A Lions beharangozó rajzfilmen behaltam...eddig ez a legjobb, nézzétek meg 😀 😀picksix
Ha vkinek nem esne le, hogy miért pont Vandervelde énekel:
 www.youtube.com/watch?v=HmHW9SXdopM
több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
A Lions beharangozó rajzfilmen behaltam...eddig ez a legjobb, nézzétek meg 😀 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Bazzani válaszol 6 kérdésre a hétvégi meccsel és a Lionsszal kapcsolatban, olvashatjátok itt:  philly.blog.hu/2013/12/06/ellenseges_vonalak_mogott_lions
több mint 12 éve
Celek és Cooper pacsizott a Celek-TD-nél:
 cdn.phillymag.com/wp-content/uploads/2013/12/lowfive_940.png
Oszották, hogy mennyire kedvelik egymást, meg hogy mindig szerencsét kívánnak a másiknak: "Good luck on the other side.” 😀
De Ertz mondta, annyi a lényeg, hogy így nem kerül közéjük védő.
több mint 12 éve
Ez jó 😀

Egyébként egyre inkább úgy tűnik muszáj lesz nyernünk, a Macik sajna annyi hiányzóval büszkélkedhetnek, hogy tényleg a Boys szúrhatja csak el azt a meccset és félek nem fogja.
Úgyhogy hajrá fiúk!
Ellenünk majd tuti felépül mindenki a Bearsnél 😛
több mint 12 éve
Első körös támadófal emberek a PFF szerint:
D.J. Fluker: -7.0 overall
Eric Fisher: -19.8 overall
Luke Joeckel: -6.1 overall
Lane Johnson: -3.1 overall

és akkor még utóbbiban van a legnagyobb potenciál, mi lesz itt kérem szépen.... 😀Newman
Kínai nagy fal 😛 reméljük 😀dande
Azt Ed Wangal már próbáltuk. Nem vót jó 😀
több mint 12 éve
Első körös támadófal emberek a PFF szerint:
D.J. Fluker: -7.0 overall
Eric Fisher: -19.8 overall
Luke Joeckel: -6.1 overall
Lane Johnson: -3.1 overall

és akkor még utóbbiban van a legnagyobb potenciál, mi lesz itt kérem szépen.... 😀Newman
Kínai nagy fal 😛 reméljük 😀