NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Comment nélkül.. 😊

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...Janek
pont ezaz...hogy csak akkor ha jó dolgot csináltakBébé
az a - ha jól emlékszem - panthers meccs minden alatt volt, ott nem volt minek, miért szurkolni. abban a kilátástalanságban semmilyen szurkolás nem segített volna.

mondjuk én elég sok apró mozzanat miatt kötöttem ki végül az eagles-nél, és ebben egy fontos sarokpont volt, amikor megtudtam, hogy itt vannak a legmocskabb, legtürelmetlenebb fanok, akik örökké elégedetlenek😊jorge
American Millwall

több mint 12 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...Janek
pont ezaz...hogy csak akkor ha jó dolgot csináltakBébé
az a - ha jól emlékszem - panthers meccs minden alatt volt, ott nem volt minek, miért szurkolni. abban a kilátástalanságban semmilyen szurkolás nem segített volna.

mondjuk én elég sok apró mozzanat miatt kötöttem ki végül az eagles-nél, és ebben egy fontos sarokpont volt, amikor megtudtam, hogy itt vannak a legmocskabb, legtürelmetlenebb fanok, akik örökké elégedetlenek😊
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
pont ezaz...hogy csak akkor ha jó dolgot csináltak
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Nah DeSean felnőtt 😀
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/desean-fans-must-be-us-not-against-us
Nem semmi h már 6 éve a ligában van. Repül az idő.
Amúgy jó dolgokat mond, jól fogalmaz meg minden. Egyetértek vele.
“But to the younger guys, I don’t think they really understand the ins and outs of why it is we’re getting booed and the frustration and where it’s coming from. I’ll take the booing. Let them boo me. But don’t boo the younger guys.”

Amúgy Philadelphiában szinte úgy van, hogy a csapat lelkesíti be a közönséget és nem pedig fordítva. Ami nem mindig jó. 😀
Majdhogynem több energiát fektetnek a boo-zásba, mint az ünneplésbe. 😀
De pl azt meg imádtam, amikor Damaris nem bírta, elkapni a puntot, fumble, ellenfél megszerezte a 15 yardosunknál kb és azt hiszem TD is lett belőle később. Majd később jött a következő punt az ellenféltől, Damaris fair-catchelte elkapta és szinte az egész stadion felállva tapsolt neki. 😀Bébé
Közönségről jut eszembe. Kicsit lehetnének lelkesebbek. Persze nehéz a sok hazai zakó átélése után , de sokszor hiányzik a 12. ember a pályáról. Legutóbbi hazai meccsen is azt vettük észre(közös meccsnézés alkalmával), hogy amikor támad az ellenfél szinte teljes a csend ....ami azért nem túl hatásos. 😊Greengo
Nincsenek Dawkinsok a csapatban, akik meccs közben hergelték a közönséget.Shawn84
Nem hiszem, hogy ehhez egy Dawkins szintű játékos kellene(Ő vagy a hozzá hasonló játékos a többi playa hergelésére kell). 😊 Érdekes módon a CenturyLinken vagy az Arrowheaden jobban tudják , hogy a 12. ember nagyon fontos. Komolyan mondom jelentkezni kéne a csapathoz ilyen hangulatfelelősnek vagy ha kell beöltözök minden meccsen Dawkinsnak és mutogatok meg csápolok ha ez kell a hangzavarhoz. 😀Greengo
Dawkins szintű játékos minden körülmények között kell 😊
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Én mikor kint voltam és pedig akkor kb pont a mélypont alatt voltunk még vagy két szinttel akkor is volt hangulat 😊

igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...

más kérdés hogy sok jót nem láttunk

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kinn is figyelgetnek már a draft felé. WR rangsor.  www.bleedinggreennation.com/2013/11/13/5099862/2014-nfl-draft-rankings-wide-receiver-sammy-watkins-eagles
Nálam Jordan Matthews a legnagyobb jelölt.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Nah DeSean felnőtt 😀
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/desean-fans-must-be-us-not-against-us
“But to the younger guys, I don’t think they really understand the ins and outs of why it is we’re getting booed and the frustration and where it’s coming from. I’ll take the booing. Let them boo me. But don’t boo the younger guys.”

Amúgy Philadelphiában szinte úgy van, hogy a csapat lelkesíti be a közönséget és nem pedig fordítva. Ami nem mindig jó. 😀
De pl azt meg imádtam, amikor Damaris nem bírta, elkapni a puntot, fumble, ellenfél megszerezte a 15 yardosunknál kb és azt hiszem TD is lett belőle később. Majd később jött a következő punt az ellenféltől, Damaris fair-catchelte elkapta és szinte az egész stadion felállva tapsolt neki. 😀Bébé
Közönségről jut eszembe. Kicsit lehetnének lelkesebbek. Persze nehéz a sok hazai zakó átélése után , de sokszor hiányzik a 12. ember a pályáról. Legutóbbi hazai meccsen is azt vettük észre(közös meccsnézés alkalmával), hogy amikor támad az ellenfél szinte teljes a csend ....ami azért nem túl hatásos. 😊Greengo
Nincsenek Dawkinsok a csapatban, akik meccs közben hergelték a közönséget.Shawn84
Nem hiszem, hogy ehhez egy Dawkins szintű játékos kellene(Ő vagy a hozzá hasonló játékos a többi playa hergelésére kell). 😊 Érdekes módon a CenturyLinken vagy az Arrowheaden jobban tudják , hogy a 12. ember nagyon fontos. Komolyan mondom jelentkezni kéne a csapathoz ilyen hangulatfelelősnek vagy ha kell beöltözök minden meccsen Dawkinsnak és mutogatok meg csápolok ha ez kell a hangzavarhoz. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
London Fletcher is megmondta, hogy mi vagyunk a legerősebbek a csoportból 😊 Egyébként pár év anyázás meg idegeskedés után a Green Bay elleni meccsen hátradőltem, elégedetten elmosolyodtam...és hiányérzetem volt. Szar lehet New England szurkolónak lenni...semmi izgalom az alapszakaszban 😀picksix
Én amióta nézem az amerikai focit , eagles drukker vagyok és amióta nézem azóta az eagles konkrétan kaki volt. Most hogy egész jól megy , tök furcsán érzem magam én is. Régen ha td-t vittünk ugráltam , mostanra meg már csak ülök és max mosolygok 😀 Ha szarul meg sokkal jobban tudsz örülni a kis dolgoknak.Petikievak01
Én azért nem panaszkodom, a 2004-es NFC döntőt láttam életemben először, azóta 2006,2008,2009,2010 PO, a 2008-ban NFC döntőig jutottunk szintén, szóval el voltunk kényeztetve. Ami nagyon élénken él és fáj, az a 2009-es wild card zakó a 'boys-tól, de azért a Vick rakéta maradandó élmény volt, 2010-ben ha Akers berúg 2 FG-t a Packers ellen lehet már SB győztesek lennénk , a legnagyobb hülyeség pedig 2011-ben 4-8-ról megnyerni az utolsó 4 meccsünket, így csúsztunk 9-10 helyet a drafton (bár utólag visszanézve az a draft elég jól sikerült 😊 ) Tudom, hogy ezt ti is tudjátok, meg evidencia, csak gondoltam mint új fórumozó megosztom az ars poeticám 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Nah DeSean felnőtt 😀

Nincsenek Dawkinsok a csapatban, akik meccs közben hergelték a közönséget.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Nah DeSean felnőtt 😀

Közönségről jut eszembe. Kicsit lehetnének lelkesebbek. Persze nehéz a sok hazai zakó átélése után , de sokszor hiányzik a 12. ember a pályáról. Legutóbbi hazai meccsen is azt vettük észre(közös meccsnézés alkalmával), hogy amikor támad az ellenfél szinte teljes a csend ....ami azért nem túl hatásos. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
London Fletcher is megmondta, hogy mi vagyunk a legerősebbek a csoportból 😊 Egyébként pár év anyázás meg idegeskedés után a Green Bay elleni meccsen hátradőltem, elégedetten elmosolyodtam...és hiányérzetem volt. Szar lehet New England szurkolónak lenni...semmi izgalom az alapszakaszban 😀picksix
Én amióta nézem az amerikai focit , eagles drukker vagyok és amióta nézem azóta az eagles konkrétan kaki volt. Most hogy egész jól megy , tök furcsán érzem magam én is. Régen ha td-t vittünk ugráltam , mostanra meg már csak ülök és max mosolygok 😀 Ha szarul meg sokkal jobban tudsz örülni a kis dolgoknak.Petikievak01
Régen te még a Redskinsnek is szurkoltál, most azzal mi van?Shawn84
Beláttam , hogy kettő rivális gárdának szurkolni lehetetlen , persze ettől függetlenül még szimpatikus csapat a Redskins , meg aztán az Eaglest mindig is jobban bírtam.

több mint 12 éve
Régen te még a Redskinsnek is szurkoltál, most azzal mi van?
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Én amióta nézem az amerikai focit , eagles drukker vagyok és amióta nézem azóta az eagles konkrétan kaki volt. Most hogy egész jól megy , tök furcsán érzem magam én is. Régen ha td-t vittünk ugráltam , mostanra meg már csak ülök és max mosolygok 😀 Ha szarul meg sokkal jobban tudsz örülni a kis dolgoknak.

több mint 12 éve
London Fletcher is megmondta, hogy mi vagyunk a legerősebbek a csoportból 😊 Egyébként pár év anyázás meg idegeskedés után a Green Bay elleni meccsen hátradőltem, elégedetten elmosolyodtam...és hiányérzetem volt. Szar lehet New England szurkolónak lenni...semmi izgalom az alapszakaszban 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 347 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most kell átlépni a Rubicon folyót (győzni itthon) ha most sem akkor már idén nem fogjuk, és búcsút inthetünk a szezonnak és kb annak amit sikerült felépíteni. Bár mondom, én most már minden továbbit ajándéknak próbálok felfogni annyi szép megmozdulást játékot kaptunk ebben az idényben.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nah DeSean felnőtt 😀

De pl azt meg imádtam, amikor Damaris nem bírta, elkapni a puntot, fumble, ellenfél megszerezte a 15 yardosunknál kb és azt hiszem TD is lett belőle később. Majd később jött a következő punt az ellenféltől, Damaris fair-catchelte elkapta és szinte az egész stadion felállva tapsolt neki. 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Érdekes cikk az turnoverek és a nagy játékok arányáról:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/uab3gdyw6emp4jmlaemc
Toxic differential favors Seattle Seahawks, Philadelphia Eagles
By most accounts, the Philadelphia Eagles' first season under Chip Kelly has been uneven. But Brian Billick reveals a telling stat that loves Nick Foles and Co. (... and hates the Denver Broncos).

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
cutler már dobálni fog akkor ...Janek
A formáját tekintve lehet nem is baj... 😀 McCown jobban játszott az utóbbi időben, mint Cutler (amikor pályán volt)

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
cutler már dobálni fog akkor ...

több mint 12 éve
Üdv itt.

Nekem a hozzászólásaim pl. csak 0,5% nem ökörség, úgyhogy ne félj kiadni magadból :cool:ano92
Legalább őszinte 😀
több mint 12 éve
Üdv itt.

Nekem a hozzászólásaim pl. csak 0,5% nem ökörség, úgyhogy ne félj kiadni magadból :cool:

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 347 — Így remélem megfelelek nektek.....
6 meccsből négy otthon ajjaj 😛 mondjuk reméljük, hogy az utolsó meccsen csak az fog már eldőlni: a Dallas Wild C-n bejut-e a PO ba vagy sem mert addig mi bent leszünk 😀

Na nem tervezek előre, lépésről lépésre haladjunk. Most a Skins aztán kiderül, csak ha nyerünk ne üljünk le nagyon a By week-n. Egyébként meg minden pont, minden meccs, minden W: ajándék 😀dande
Az lenne a jó, ha mi csúsznánk be a Wild C helyre, méghozzá utolsóként, ekkor garantált a SB győzelem. Gondoljatok bele, 4 meccs sorozatban nem hazai pályán, az utolsó meg szerencsére nem ezer mérföld magasban, hanem jó kis tengerszinten. 😀

(Ez az első hozzászólásom, már évek óta passzív szemlélője vagyok a fórumnak, csak úgy éreztem érdemben nem tudok hozzászólni 😊 )picksix
Megtisztelsz hogy az én hozzászólásomhoz írsz először 😉, örvendünk neked, üdvözlünk közöttünk 😀. Érdemben hozzászólni magam sem tudok csak néha? nem bírom magamban tartani a sok lököttséget. Szóval hajrá!

Az még különösen szép lenne ha eljutnánk a MetLife-ba egy topic-l arrébb gutaütést is kapnának 😛
több mint 12 éve
6 meccsből négy otthon ajjaj 😛 mondjuk reméljük, hogy az utolsó meccsen csak az fog már eldőlni: a Dallas Wild C-n bejut-e a PO ba vagy sem mert addig mi bent leszünk 😀

Na nem tervezek előre, lépésről lépésre haladjunk. Most a Skins aztán kiderül, csak ha nyerünk ne üljünk le nagyon a By week-n. Egyébként meg minden pont, minden meccs, minden W: ajándék 😀dande
Az lenne a jó, ha mi csúsznánk be a Wild C helyre, méghozzá utolsóként, ekkor garantált a SB győzelem. Gondoljatok bele, 4 meccs sorozatban nem hazai pályán, az utolsó meg szerencsére nem ezer mérföld magasban, hanem jó kis tengerszinten. 😀

(Ez az első hozzászólásom, már évek óta passzív szemlélője vagyok a fórumnak, csak úgy éreztem érdemben nem tudok hozzászólni 😊 )

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
A héten megint adják a meccsünket a Draftban. Aki tud és van kedve jöjjön meccset nézni:  www.facebook.com/events/364890506981579/Greengo
Sajnos másnap zh-t írok, úgyhogy ez most felejtős 😕