NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve

Comment nélkül.. 😊
több mint 12 éve
American Millwallaz a - ha jól emlékszem - panthers meccs minden alatt volt, ott nem volt minek, miért szurkolni. abban a kilátástalanságban semmilyen szurkolás nem segített volna.igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...Janekpont ezaz...hogy csak akkor ha jó dolgot csináltakBébé
mondjuk én elég sok apró mozzanat miatt kötöttem ki végül az eagles-nél, és ebben egy fontos sarokpont volt, amikor megtudtam, hogy itt vannak a legmocskabb, legtürelmetlenebb fanok, akik örökké elégedetlenek😊jorge
több mint 12 éve
az a - ha jól emlékszem - panthers meccs minden alatt volt, ott nem volt minek, miért szurkolni. abban a kilátástalanságban semmilyen szurkolás nem segített volna.igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...Janekpont ezaz...hogy csak akkor ha jó dolgot csináltakBébé
mondjuk én elég sok apró mozzanat miatt kötöttem ki végül az eagles-nél, és ebben egy fontos sarokpont volt, amikor megtudtam, hogy itt vannak a legmocskabb, legtürelmetlenebb fanok, akik örökké elégedetlenek😊
több mint 12 éve
igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...Janekpont ezaz...hogy csak akkor ha jó dolgot csináltak
több mint 12 éve
Dawkins szintű játékos minden körülmények között kell 😊Nem hiszem, hogy ehhez egy Dawkins szintű játékos kellene(Ő vagy a hozzá hasonló játékos a többi playa hergelésére kell). 😊 Érdekes módon a CenturyLinken vagy az Arrowheaden jobban tudják , hogy a 12. ember nagyon fontos. Komolyan mondom jelentkezni kéne a csapathoz ilyen hangulatfelelősnek vagy ha kell beöltözök minden meccsen Dawkinsnak és mutogatok meg csápolok ha ez kell a hangzavarhoz. 😀GreengoNincsenek Dawkinsok a csapatban, akik meccs közben hergelték a közönséget.Shawn84Nah DeSean felnőtt 😀Közönségről jut eszembe. Kicsit lehetnének lelkesebbek. Persze nehéz a sok hazai zakó átélése után , de sokszor hiányzik a 12. ember a pályáról. Legutóbbi hazai meccsen is azt vettük észre(közös meccsnézés alkalmával), hogy amikor támad az ellenfél szinte teljes a csend ....ami azért nem túl hatásos. 😊Greengo
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/desean-fans-must-be-us-not-against-us
Nem semmi h már 6 éve a ligában van. Repül az idő.
Amúgy jó dolgokat mond, jól fogalmaz meg minden. Egyetértek vele.
“But to the younger guys, I don’t think they really understand the ins and outs of why it is we’re getting booed and the frustration and where it’s coming from. I’ll take the booing. Let them boo me. But don’t boo the younger guys.”
Amúgy Philadelphiában szinte úgy van, hogy a csapat lelkesíti be a közönséget és nem pedig fordítva. Ami nem mindig jó. 😀
Majdhogynem több energiát fektetnek a boo-zásba, mint az ünneplésbe. 😀
De pl azt meg imádtam, amikor Damaris nem bírta, elkapni a puntot, fumble, ellenfél megszerezte a 15 yardosunknál kb és azt hiszem TD is lett belőle később. Majd később jött a következő punt az ellenféltől, Damaris fair-catchelte elkapta és szinte az egész stadion felállva tapsolt neki. 😀Bébé
több mint 12 éve
Én mikor kint voltam és pedig akkor kb pont a mélypont alatt voltunk még vagy két szinttel akkor is volt hangulat 😊igaz ment a Fire Andy de azért ha jó dolgot csináltak akkor volt hangzavar...
más kérdés hogy sok jót nem láttunk
több mint 12 éve
Kinn is figyelgetnek már a draft felé. WR rangsor. www.bleedinggreennation.com/2013/11/13/5099862/2014-nfl-draft-rankings-wide-receiver-sammy-watkins-eaglesNálam Jordan Matthews a legnagyobb jelölt.
több mint 12 éve
Nem hiszem, hogy ehhez egy Dawkins szintű játékos kellene(Ő vagy a hozzá hasonló játékos a többi playa hergelésére kell). 😊 Érdekes módon a CenturyLinken vagy az Arrowheaden jobban tudják , hogy a 12. ember nagyon fontos. Komolyan mondom jelentkezni kéne a csapathoz ilyen hangulatfelelősnek vagy ha kell beöltözök minden meccsen Dawkinsnak és mutogatok meg csápolok ha ez kell a hangzavarhoz. 😀Nincsenek Dawkinsok a csapatban, akik meccs közben hergelték a közönséget.Shawn84Nah DeSean felnőtt 😀Közönségről jut eszembe. Kicsit lehetnének lelkesebbek. Persze nehéz a sok hazai zakó átélése után , de sokszor hiányzik a 12. ember a pályáról. Legutóbbi hazai meccsen is azt vettük észre(közös meccsnézés alkalmával), hogy amikor támad az ellenfél szinte teljes a csend ....ami azért nem túl hatásos. 😊Greengo
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/desean-fans-must-be-us-not-against-us
“But to the younger guys, I don’t think they really understand the ins and outs of why it is we’re getting booed and the frustration and where it’s coming from. I’ll take the booing. Let them boo me. But don’t boo the younger guys.”
Amúgy Philadelphiában szinte úgy van, hogy a csapat lelkesíti be a közönséget és nem pedig fordítva. Ami nem mindig jó. 😀
De pl azt meg imádtam, amikor Damaris nem bírta, elkapni a puntot, fumble, ellenfél megszerezte a 15 yardosunknál kb és azt hiszem TD is lett belőle később. Majd később jött a következő punt az ellenféltől, Damaris fair-catchelte elkapta és szinte az egész stadion felállva tapsolt neki. 😀Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én azért nem panaszkodom, a 2004-es NFC döntőt láttam életemben először, azóta 2006,2008,2009,2010 PO, a 2008-ban NFC döntőig jutottunk szintén, szóval el voltunk kényeztetve. Ami nagyon élénken él és fáj, az a 2009-es wild card zakó a 'boys-tól, de azért a Vick rakéta maradandó élmény volt, 2010-ben ha Akers berúg 2 FG-t a Packers ellen lehet már SB győztesek lennénk , a legnagyobb hülyeség pedig 2011-ben 4-8-ról megnyerni az utolsó 4 meccsünket, így csúsztunk 9-10 helyet a drafton (bár utólag visszanézve az a draft elég jól sikerült 😊 ) Tudom, hogy ezt ti is tudjátok, meg evidencia, csak gondoltam mint új fórumozó megosztom az ars poeticám 😀London Fletcher is megmondta, hogy mi vagyunk a legerősebbek a csoportból 😊 Egyébként pár év anyázás meg idegeskedés után a Green Bay elleni meccsen hátradőltem, elégedetten elmosolyodtam...és hiányérzetem volt. Szar lehet New England szurkolónak lenni...semmi izgalom az alapszakaszban 😀picksixÉn amióta nézem az amerikai focit , eagles drukker vagyok és amióta nézem azóta az eagles konkrétan kaki volt. Most hogy egész jól megy , tök furcsán érzem magam én is. Régen ha td-t vittünk ugráltam , mostanra meg már csak ülök és max mosolygok 😀 Ha szarul meg sokkal jobban tudsz örülni a kis dolgoknak.Petikievak01
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Nincsenek Dawkinsok a csapatban, akik meccs közben hergelték a közönséget.Nah DeSean felnőtt 😀Közönségről jut eszembe. Kicsit lehetnének lelkesebbek. Persze nehéz a sok hazai zakó átélése után , de sokszor hiányzik a 12. ember a pályáról. Legutóbbi hazai meccsen is azt vettük észre(közös meccsnézés alkalmával), hogy amikor támad az ellenfél szinte teljes a csend ....ami azért nem túl hatásos. 😊Greengo
több mint 12 éve
Nah DeSean felnőtt 😀Közönségről jut eszembe. Kicsit lehetnének lelkesebbek. Persze nehéz a sok hazai zakó átélése után , de sokszor hiányzik a 12. ember a pályáról. Legutóbbi hazai meccsen is azt vettük észre(közös meccsnézés alkalmával), hogy amikor támad az ellenfél szinte teljes a csend ....ami azért nem túl hatásos. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Beláttam , hogy kettő rivális gárdának szurkolni lehetetlen , persze ettől függetlenül még szimpatikus csapat a Redskins , meg aztán az Eaglest mindig is jobban bírtam.Régen te még a Redskinsnek is szurkoltál, most azzal mi van?Shawn84London Fletcher is megmondta, hogy mi vagyunk a legerősebbek a csoportból 😊 Egyébként pár év anyázás meg idegeskedés után a Green Bay elleni meccsen hátradőltem, elégedetten elmosolyodtam...és hiányérzetem volt. Szar lehet New England szurkolónak lenni...semmi izgalom az alapszakaszban 😀picksixÉn amióta nézem az amerikai focit , eagles drukker vagyok és amióta nézem azóta az eagles konkrétan kaki volt. Most hogy egész jól megy , tök furcsán érzem magam én is. Régen ha td-t vittünk ugráltam , mostanra meg már csak ülök és max mosolygok 😀 Ha szarul meg sokkal jobban tudsz örülni a kis dolgoknak.Petikievak01
több mint 12 éve
Régen te még a Redskinsnek is szurkoltál, most azzal mi van?London Fletcher is megmondta, hogy mi vagyunk a legerősebbek a csoportból 😊 Egyébként pár év anyázás meg idegeskedés után a Green Bay elleni meccsen hátradőltem, elégedetten elmosolyodtam...és hiányérzetem volt. Szar lehet New England szurkolónak lenni...semmi izgalom az alapszakaszban 😀picksixÉn amióta nézem az amerikai focit , eagles drukker vagyok és amióta nézem azóta az eagles konkrétan kaki volt. Most hogy egész jól megy , tök furcsán érzem magam én is. Régen ha td-t vittünk ugráltam , mostanra meg már csak ülök és max mosolygok 😀 Ha szarul meg sokkal jobban tudsz örülni a kis dolgoknak.Petikievak01
több mint 12 éve
London Fletcher is megmondta, hogy mi vagyunk a legerősebbek a csoportból 😊 Egyébként pár év anyázás meg idegeskedés után a Green Bay elleni meccsen hátradőltem, elégedetten elmosolyodtam...és hiányérzetem volt. Szar lehet New England szurkolónak lenni...semmi izgalom az alapszakaszban 😀picksixÉn amióta nézem az amerikai focit , eagles drukker vagyok és amióta nézem azóta az eagles konkrétan kaki volt. Most hogy egész jól megy , tök furcsán érzem magam én is. Régen ha td-t vittünk ugráltam , mostanra meg már csak ülök és max mosolygok 😀 Ha szarul meg sokkal jobban tudsz örülni a kis dolgoknak.
több mint 12 éve
London Fletcher is megmondta, hogy mi vagyunk a legerősebbek a csoportból 😊 Egyébként pár év anyázás meg idegeskedés után a Green Bay elleni meccsen hátradőltem, elégedetten elmosolyodtam...és hiányérzetem volt. Szar lehet New England szurkolónak lenni...semmi izgalom az alapszakaszban 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Most kell átlépni a Rubicon folyót (győzni itthon) ha most sem akkor már idén nem fogjuk, és búcsút inthetünk a szezonnak és kb annak amit sikerült felépíteni. Bár mondom, én most már minden továbbit ajándéknak próbálok felfogni annyi szép megmozdulást játékot kaptunk ebben az idényben.
több mint 12 éve
Nah DeSean felnőtt 😀 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/desean-fans-must-be-us-not-against-us
De pl azt meg imádtam, amikor Damaris nem bírta, elkapni a puntot, fumble, ellenfél megszerezte a 15 yardosunknál kb és azt hiszem TD is lett belőle később. Majd később jött a következő punt az ellenféltől, Damaris fair-catchelte elkapta és szinte az egész stadion felállva tapsolt neki. 😀
több mint 12 éve
Érdekes cikk az turnoverek és a nagy játékok arányáról:GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
cutler már dobálni fog akkor ...JanekA formáját tekintve lehet nem is baj... 😀 McCown jobban játszott az utóbbi időben, mint Cutler (amikor pályán volt)
több mint 12 éve
Üdv itt.Legalább őszinte 😀
Nekem a hozzászólásaim pl. csak 0,5% nem ökörség, úgyhogy ne félj kiadni magadból :cool:ano92
több mint 12 éve
Üdv itt.Nekem a hozzászólásaim pl. csak 0,5% nem ökörség, úgyhogy ne félj kiadni magadból :cool:
több mint 12 éve
Megtisztelsz hogy az én hozzászólásomhoz írsz először 😉, örvendünk neked, üdvözlünk közöttünk 😀. Érdemben hozzászólni magam sem tudok csak néha? nem bírom magamban tartani a sok lököttséget. Szóval hajrá!6 meccsből négy otthon ajjaj 😛 mondjuk reméljük, hogy az utolsó meccsen csak az fog már eldőlni: a Dallas Wild C-n bejut-e a PO ba vagy sem mert addig mi bent leszünk 😀Az lenne a jó, ha mi csúsznánk be a Wild C helyre, méghozzá utolsóként, ekkor garantált a SB győzelem. Gondoljatok bele, 4 meccs sorozatban nem hazai pályán, az utolsó meg szerencsére nem ezer mérföld magasban, hanem jó kis tengerszinten. 😀
Na nem tervezek előre, lépésről lépésre haladjunk. Most a Skins aztán kiderül, csak ha nyerünk ne üljünk le nagyon a By week-n. Egyébként meg minden pont, minden meccs, minden W: ajándék 😀dande
(Ez az első hozzászólásom, már évek óta passzív szemlélője vagyok a fórumnak, csak úgy éreztem érdemben nem tudok hozzászólni 😊 )picksix
Az még különösen szép lenne ha eljutnánk a MetLife-ba egy topic-l arrébb gutaütést is kapnának 😛
több mint 12 éve
6 meccsből négy otthon ajjaj 😛 mondjuk reméljük, hogy az utolsó meccsen csak az fog már eldőlni: a Dallas Wild C-n bejut-e a PO ba vagy sem mert addig mi bent leszünk 😀Az lenne a jó, ha mi csúsznánk be a Wild C helyre, méghozzá utolsóként, ekkor garantált a SB győzelem. Gondoljatok bele, 4 meccs sorozatban nem hazai pályán, az utolsó meg szerencsére nem ezer mérföld magasban, hanem jó kis tengerszinten. 😀
Na nem tervezek előre, lépésről lépésre haladjunk. Most a Skins aztán kiderül, csak ha nyerünk ne üljünk le nagyon a By week-n. Egyébként meg minden pont, minden meccs, minden W: ajándék 😀dande
(Ez az első hozzászólásom, már évek óta passzív szemlélője vagyok a fórumnak, csak úgy éreztem érdemben nem tudok hozzászólni 😊 )
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
A héten megint adják a meccsünket a Draftban. Aki tud és van kedve jöjjön meccset nézni: www.facebook.com/events/364890506981579/GreengoSajnos másnap zh-t írok, úgyhogy ez most felejtős 😕