NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Gratula srácok, megérdemeltétek. Külön pacsi a vértesi és gerecsei fanoknak innen a szomszédból. Szekszárdra meg üzenem, hogy vigyázzatok az ültetvényekre, mert kincset érnek! Jól szétcsaptam magam a meccs végére azzal a cabernet nevű gyönyörűséggel 😊James007
Gratula srácok, megérdemeltétek. Külön pacsi a vértesi és gerecsei fanoknak innen a szomszédból. Szekszárdra meg üzenem, hogy vigyázzatok az ültetvényekre, mert kincset érnek! Jól szétcsaptam magam a meccs végére azzal a cabernet nevű gyönyörűséggel 😊James007Egészségedre 😀 grat nektek is.
több mint 12 éve
Gratula srácok, megérdemeltétek. Külön pacsi a vértesi és gerecsei fanoknak innen a szomszédból. Szekszárdra meg üzenem, hogy vigyázzatok az ültetvényekre, mert kincset érnek! Jól szétcsaptam magam a meccs végére azzal a cabernet nevű gyönyörűséggel 😊
több mint 12 éve
Az az egy fointos végre nyertünk most a többi nem számít :😛
több mint 12 éve
most a fasz jó végén voltunk.....Foles 16 TD 0 INT RedZoneban 0/4 de ma belefért.
Este remélem nyernek a Szentek és akkor elég jól állunk.
több mint 12 éve
Összefoglalva a meccset: We done a better job. 😀A zebrákról: nem volt nagy eltérés a tévedések között, de gecisokat tévedtek 😀
több mint 12 éve
VGA? Hol éltek Ti, a középkorban? 😀RataxesxDDDD nincs hdmi csatlakozó laptopon 😀dd
több mint 12 éve
VGA? Hol éltek Ti, a középkorban? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Haverom múltkor 3 infos boltban volt szegeden mire lett neki 😀 van amúgy, mert olyat dolgozom meg oylan helyen ahonnan tudok hozni 😀 de csak ilyen kis hokikat, nekem meg kéne egy jó 5 méteres legalább 😀Nekem is kéne egy qrva VGA kábel 😀 Látom országos a hiány 😀Petikievak01Ha villogni fog ma nem csak az ST-ben, vagy forceol egy fumblit st-ben akkor megrendelem végre a Matthews mezt. 😀Az utolsó mondatoddal egyetértek, na meg az elsőddel is nagyon szeretnék, de a többi az nálam egyelőre az utópia kategóriába tartozik... 😊A lényeg, hogy a mi Matthewsunk pusztítson a tiétek pedig ne. 😀
Érdekes kis meccs lesz, már nagyon várom, főleg úgy, hogy még a stream sem fog csúszni az nfl.com-on.James007
Bár a mienk előreláthatólag max az ST-ben fog villogni. 😀Bébé
Remélem nyerünk ma, kár hogy elfelejtettem megvenni a hosszú vga kábelemet, most a tvre tudnám nyomatni a meccset és úgy eredménykövetőzni :Sano92
több mint 12 éve
Nekem is kéne egy qrva VGA kábel 😀 Látom országos a hiány 😀Ha villogni fog ma nem csak az ST-ben, vagy forceol egy fumblit st-ben akkor megrendelem végre a Matthews mezt. 😀Az utolsó mondatoddal egyetértek, na meg az elsőddel is nagyon szeretnék, de a többi az nálam egyelőre az utópia kategóriába tartozik... 😊A lényeg, hogy a mi Matthewsunk pusztítson a tiétek pedig ne. 😀
Érdekes kis meccs lesz, már nagyon várom, főleg úgy, hogy még a stream sem fog csúszni az nfl.com-on.James007
Remélem nyerünk ma, kár hogy elfelejtettem megvenni a hosszú vga kábelemet, most a tvre tudnám nyomatni a meccset és úgy eredménykövetőzni :Sano92
több mint 12 éve
Ha villogni fog ma nem csak az ST-ben, vagy forceol egy fumblit st-ben akkor megrendelem végre a Matthews mezt. 😀Az utolsó mondatoddal egyetértek, na meg az elsőddel is nagyon szeretnék, de a többi az nálam egyelőre az utópia kategóriába tartozik... 😊A lényeg, hogy a mi Matthewsunk pusztítson a tiétek pedig ne. 😀
Remélem nyerünk ma, kár hogy elfelejtettem megvenni a hosszú vga kábelemet, most a tvre tudnám nyomatni a meccset és úgy eredménykövetőzni :S
több mint 12 éve
#Eagles inactives: Fletcher, Vick, Tucker, Tobin, Kelly, Knott and Cunningham. Brandon Boykin will start outside for Fletcher.Fletcher eddig 1 meccset hagyott ki. Akkor szét is passzoltak minket.
hát ez így necceskristof
De ha 2 WR-el jönnek az még nem gáz, mert Boykin jól nyomja talán szélen is, de ha WR-el, akkor nagy valószínűséggel Marsh vagy Roc Carmichael megy ki szélre és...hát az szopás 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
#Eagles inactives: Fletcher, Vick, Tucker, Tobin, Kelly, Knott and Cunningham. Brandon Boykin will start outside for Fletcher.hát ez így necces
több mint 12 éve
Az utolsó mondatoddal egyetértek, na meg az elsőddel is nagyon szeretnék, de a többi az nálam egyelőre az utópia kategóriába tartozik... 😊A lényeg, hogy a mi Matthewsunk pusztítson a tiétek pedig ne. 😀
Bár a mienk előreláthatólag max az ST-ben fog villogni. 😀
több mint 12 éve
Úgy érzem, h kikapunk. (De ez azért jó, mert általában nem szokott bejönni az amit érzek. 😀 )Az utolsó mondatoddal egyetértek, na meg az elsőddel is nagyon szeretnék, de a többi az nálam egyelőre az utópia kategóriába tartozik... 😊
Seneca meg fogja futni pont azt a távot ami a 1st downhoz kell, meg beszopunk pár nagy játékot és kész. 2010-es Vikings meccset várok, amikor is egy J.Webből elég kis fasza irányítót csináltunk. Vick-et pedig szétblitzelték, Winfieldel a főszerepben.
Lacy és Starks pedig folyamatosan hozni fogja a yardokat.Bébé
Érdekes kis meccs lesz, már nagyon várom, főleg úgy, hogy még a stream sem fog csúszni az nfl.com-on.
több mint 12 éve
Úgy érzem, h kikapunk. (De ez azért jó, mert általában nem szokott bejönni az amit érzek. 😀 )Seneca meg fogja futni pont azt a távot ami a 1st downhoz kell, meg beszopunk pár nagy játékot és kész. 2010-es Vikings meccset várok, amikor is egy J.Webből elég kis fasza irányítót csináltunk. Vick-et pedig szétblitzelték, Winfieldel a főszerepben.
Lacy és Starks pedig folyamatosan hozni fogja a yardokat.
több mint 12 éve
így legyen, szebb lenne a vasárnap este😊jorgefőleg ha nyerünk 😛 ami egészen addig kétséges míg 4. negyedben 0.00-n nem áll az óra és legalább egy ponttal vezetünk. A lényeg, hogy a végén így legyen.:.D
több mint 12 éve
így legyen, szebb lenne a vasárnap este😊
több mint 12 éve
erre nem innék gyufát, de sztem a regular felétől nincs free game, pl. a 2. heti charges elleni meccsünket sem lehet visszanézni ingyen. remélem, tévedek.jorgeki volt írva hogy az Eagles meccs free , visszanézni már nem biztos hogy lehet.
több mint 12 éve
erre nem innék gyufát, de sztem a regular felétől nincs free game, pl. a 2. heti charges elleni meccsünket sem lehet visszanézni ingyen. remélem, tévedek.
több mint 12 éve
Köszi!
több mint 12 éve
A Packers topikban olvastam, hogy a Game Passon ingyen nézhető a meccsünk, mit kell tennem ennek érdekében le kell tölteni valamit hozzá, regisztrálni kell, vagy csak simán lehet nézni a közvetítést, mi a menete a dolognak?
több mint 12 éve
Az öltözőben minden játékost párosítottak egy pankrátorcsillaggal , melyet Curry hajtott végre (ugyanis neki volt egy könyve ami teli volt ezekkel a pankrátorokkal). Úgy gondoltam ezt be kell írnom: Casey Matthews: I'm not Owen Hart, he died.
Vinny Curry: Bro, you are Owen Hart.
CM: He died. I'm Kane.
VC: You are Owen Hart.
CM: He's dead, man.
VC: Half this book is dead.
CM: That's true … You better not put Owen Hart, unless you want my comment after.
Bo Wulf: Owen Hart was great.
CM: I'm out of here.
VC: There you go walking off, just like Owen Hart would do.
CM: (Shakes his head)
Dennis Kelly: Alright, nugget.

The Kellytaker