NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
philly.blog.hu/2013/11/08/ellenseges_vonalak_mogott_packers
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nagyon pesszimisták vagytok... A védelmünket talán csak Seneca Wallace nem tudná szétdobálni, ezzel mindent elárultam
több mint 12 éve
| folytatódik a csoport szárnyalása... | reméljük nem
több mint 12 éve
Skins meccs:| Kérem szépen megtörtént az amiben én kevésbé reménykedtem kikapott a Skins. Legalább ennyire kevésbé reménykedek most GB elleni győzelemben hátha az is összejön. |
több mint 12 éve
philly.blog.hu/2013/11/07/statisztika_szemezgeto
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Egyértelmű én még mindig azt reklamálom BB picit lehetne többet fent, főleg belső futásoknál talán erősebb alkat mint Shady. Az más kérdés, hogy az utóbbi időben futásban nem hozza Shady a yardokat, de ez nemcsak a snapszámtól függ. A lényeg, hogy ha lehet egyikük se sérüljön meg, használódjon el idejekorán és különösen nyerjük a meccseket 😀
több mint 12 éve
Régen volt már ezért belinkelem a múlt heti snap countokat: www.bleedinggreennation.com/2013/11/4/5063894/philadelphia-eagles-oakland-raiders-nfl-week-9-snap-counts-nick-foles Ami érdekessé teszi az az, hogy Celek és Ertz meglehetősen sokat van fent együtt és Avant a legkevesebbet az eddigi szezonban az offenseből. Illetve érdekes, hogy Sopoaga kiválása után a védelemben hogy oszlanak el a D line játékosok számai. Logan még csak a snapek 41%-ban volt fent ami persze eddig nála a legtöbb ebben a szezonban. Emellett azt is jó látni, hogy nagyon hasznos tagja a D linenak amire a következő cikkben bővebben ki is térnek: www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Eagles-DC-Bill-Davis-promised-improvement-and-delivered.html + azt is észre lehet venni ezeken a felvételeken, hogy Davis egyre trükkösebben használja a D line játékosokat. Gondolom el kellett telnie egy kevés időnek ahhoz, hogy az új rendszert megszokják és mostanra már az is látszik, hogy kinek, hogy fekszik ez a rendszer és ki az aki ebben a rendszerben technikásabb.GreengoÉs volt safety blitz is 😀 Alakul a molekula 😊
több mint 12 éve
Régen volt már ezért belinkelem a múlt heti snap countokat: www.bleedinggreennation.com/2013/11/4/5063894/philadelphia-eagles-oakland-raiders-nfl-week-9-snap-counts-nick-foles Ami érdekessé teszi az az, hogy Celek és Ertz meglehetősen sokat van fent együtt és Avant a legkevesebbet az eddigi szezonban az offenseből. Illetve érdekes, hogy Sopoaga kiválása után a védelemben hogy oszlanak el a D line játékosok számai. Logan még csak a snapek 41%-ban volt fent ami persze eddig nála a legtöbb ebben a szezonban. Emellett azt is jó látni, hogy nagyon hasznos tagja a D linenak amire a következő cikkben bővebben ki is térnek: www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Eagles-DC-Bill-Davis-promised-improvement-and-delivered.html + azt is észre lehet venni ezeken a felvételeken, hogy Davis egyre trükkösebben használja a D line játékosokat. Gondolom el kellett telnie egy kevés időnek ahhoz, hogy az új rendszert megszokják és mostanra már az is látszik, hogy kinek, hogy fekszik ez a rendszer és ki az aki ebben a rendszerben technikásabb.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
jön már, köszi mindenkinek!
több mint 12 éve
ok nyilván értem 😀Ezt Petinek köszönhetem, még az első Giants meccs után. Sztem be lehetne tenni vmi címkézésbe is ide, hogy mindenki lássa ha lehet ilyet. Nekem nagyon bejött. Ha jó passzban van az oldal meg a szerver kb 1 óra alatt max 2 lejön. Van, hogy többször kell próbálkozni, hogy elinduljon a letöltés, bemásolni, de eddig mindig sikerült, hajrá! 😀Ilyen oldalakat nem nagyon szokás nyíltan reklámozni, mert hamar bezárhatnak.Shawn84
sport-video.org.ua/americanfootball.htmldande
több mint 12 éve
Ezt Petinek köszönhetem, még az első Giants meccs után. Sztem be lehetne tenni vmi címkézésbe is ide, hogy mindenki lássa ha lehet ilyet. Nekem nagyon bejött. Ha jó passzban van az oldal meg a szerver kb 1 óra alatt max 2 lejön. Van, hogy többször kell próbálkozni, hogy elinduljon a letöltés, bemásolni, de eddig mindig sikerült, hajrá! 😀Ilyen oldalakat nem nagyon szokás nyíltan reklámozni, mert hamar bezárhatnak.
sport-video.org.ua/americanfootball.htmldande
több mint 12 éve
Ezt Petinek köszönhetem, még az első Giants meccs után. Sztem be lehetne tenni vmi címkézésbe is ide, hogy mindenki lássa ha lehet ilyet. Nekem nagyon bejött. Ha jó passzban van az oldal meg a szerver kb 1 óra alatt max 2 lejön. Van, hogy többször kell próbálkozni, hogy elinduljon a letöltés, bemásolni, de eddig mindig sikerült, hajrá! 😀sport-video.org.ua/americanfootball.html
több mint 12 éve
hali,www.tenyardtracker.com
valakinek tipp, hogy honnan lehet leszedni a foles parádét? ncore-on (még) semmi.jorge
talán még működik.. most melóból nem tudom megnézni a proxy miatt
több mint 12 éve
hali,küldök pm-et
valakinek tipp, hogy honnan lehet leszedni a foles parádét? ncore-on (még) semmi.jorge
több mint 12 éve
hali,valakinek tipp, hogy honnan lehet leszedni a foles parádét? ncore-on (még) semmi.
több mint 12 éve
Jahjah (Lane is nagyon jó volt. PFF-nél bekerült a hét csapatába), meg imádom, ahogy Foles érzi a zsebet. A 2 QB-nkat össze kéne gyúrni és akkor kapnánk egy isten irányítót. 😀Megy a Hírességek Csarnokába:Ritkán marad ilyen tiszta a Qb-ink meze. 😊 Az OL is a szezon eddigi legjobb meccsét játszotta passzblokkolásban.BleedingGreen
scontent-a-lga.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1461241_601016186602825_203507298_n.jpgBébé
több mint 12 éve
Megy a Hírességek Csarnokába:Ritkán marad ilyen tiszta a Qb-ink meze. 😊 Az OL is a szezon eddigi legjobb meccsét játszotta passzblokkolásban.
scontent-a-lga.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1461241_601016186602825_203507298_n.jpgBébé

több mint 12 éve
Ma este az NFL Network-ön A Football Life c. műsorban az Ultimate Weapon-ról (Randall Cunningham) lesz egy epizód. Ha tehetitek nézzétek meg vagy szerezzétek be később. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Eagles DE Cedric Thornton is now leading all 3-4 DEs in run stop percentage at 14.5%.Valamint Cox is nagyon jó passzsiettető.
Remélem a falproblémáink most hosszú évekre le vannak tudva.
Rajtuk kívül még ott van Curry, aki megint csak tündököl passz ellen. Logan meg reméljük felnő a feladathoz és meg is vagyunk. 😀
több mint 12 éve
Mi meg reméljük jó hangulatban leszünk 😛Sőt, a sör is jó árban van 😀mustaineA Draft kulturált hely, a szurkolók nem mindig. 😀 Szval lehet hangosan szurkolni és kiadni magadból mindent. ( törni-zúzni természetesen nem ér ) 😊Vasárnap újra közös meccsnézés a Draftban! Gyertek! 😊A Draft az egy sportbár, nem egy kocsma. Kultúrált hely? Vagy van lehetőség ordítani mint egy majom, ittasan?ano92
www.facebook.com/events/663189563713129/Greengo
Pár kép a helyszínről: www.facebook.com/media/set/?set=a.345943072208514.1073741832.157578147711675&type=1Greengo
több mint 12 éve
Sőt, a sör is jó árban van 😀A Draft kulturált hely, a szurkolók nem mindig. 😀 Szval lehet hangosan szurkolni és kiadni magadból mindent. ( törni-zúzni természetesen nem ér ) 😊Vasárnap újra közös meccsnézés a Draftban! Gyertek! 😊A Draft az egy sportbár, nem egy kocsma. Kultúrált hely? Vagy van lehetőség ordítani mint egy majom, ittasan?ano92
Pár kép a helyszínről: www.facebook.com/media/set/?set=a.345943072208514.1073741832.157578147711675&type=1Greengo
több mint 12 éve
scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1376442_345943558875132_2094227184_n.jpgA Draft kulturált hely, a szurkolók nem mindig. 😀 Szval lehet hangosan szurkolni és kiadni magadból mindent. ( törni-zúzni természetesen nem ér ) 😊Vasárnap újra közös meccsnézés a Draftban! Gyertek! 😊A Draft az egy sportbár, nem egy kocsma. Kultúrált hely? Vagy van lehetőség ordítani mint egy majom, ittasan?ano92
aha ott a tv előtt az asztalon állva pl elég szépen lehet szidni a zebrákat egykét jogos ítélet után 😀
több mint 12 éve
A Draft kulturált hely, a szurkolók nem mindig. 😀 Szval lehet hangosan szurkolni és kiadni magadból mindent. ( törni-zúzni természetesen nem ér ) 😊Vasárnap újra közös meccsnézés a Draftban! Gyertek! 😊A Draft az egy sportbár, nem egy kocsma. Kultúrált hely? Vagy van lehetőség ordítani mint egy majom, ittasan?ano92
Pár kép a helyszínről: www.facebook.com/media/set/?set=a.345943072208514.1073741832.157578147711675&type=1

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Szeretem szidni a bírókat, meg az ellenfél játékosait, és erre sokan nem vevők 😀Abban az állapotban ez mit zavar?ulpianusVasárnap újra közös meccsnézés a Draftban! Gyertek! 😊A Draft az egy sportbár, nem egy kocsma. Kultúrált hely? Vagy van lehetőség ordítani mint egy majom, ittasan?ano92
több mint 12 éve
Abban az állapotban ez mit zavar?Vasárnap újra közös meccsnézés a Draftban! Gyertek! 😊A Draft az egy sportbár, nem egy kocsma. Kultúrált hely? Vagy van lehetőség ordítani mint egy majom, ittasan?ano92

Állat vagyok, ami enni kér...