NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
A héten megint adják a meccsünket a Draftban. Aki tud és van kedve jöjjön meccset nézni:  www.facebook.com/events/364890506981579/Greengo
Sajnos másnap zh-t írok, úgyhogy ez most felejtős 😕

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
A héten megint adják a meccsünket a Draftban. Aki tud és van kedve jöjjön meccset nézni:  www.facebook.com/events/364890506981579/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Én 3 zakót látok:cards,Lions,Bears
viszont a d is kikap:giants,bears pacskerJanek
Cards-ot csak megütjük már, Bears Cutler nélkül szintén hozható, egyszer csak megverjük már őket, Motor City ellen viszont garantált a zakó, Calvin Johnson 411 elkapott yard.
Remélem Dallas ellen már lesz Rogers...
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Én 3 zakót látok:cards,Lions,Bears
viszont a d is kikap:giants,bears pacsker

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 349 — Így remélem megfelelek nektek.....
6 meccsből négy otthon ajjaj 😛 mondjuk reméljük, hogy az utolsó meccsen csak az fog már eldőlni: a Dallas Wild C-n bejut-e a PO ba vagy sem mert addig mi bent leszünk 😀

Na nem tervezek előre, lépésről lépésre haladjunk. Most a Skins aztán kiderül, csak ha nyerünk ne üljünk le nagyon a By week-n. Egyébként meg minden pont, minden meccs, minden W: ajándék 😀
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Foleshoz annyit, hogy nem rossz, de az ellenfelek védelmének sokat köszönhet. Várjunk még a következtetések levonásával. A neheze csak most jön.Shawn84
Pontosan. Folesnál még meg kell nézni , hogy teljesít ha folyamatosan játszatjuk. Majd komolyabb védelmek ellen kell őt értékelni. A Cowboys azért nem annyira feküdt neki és még hátra van a Cards , a Lions ,a Cowboys még 1x és a Vikings D lineja is húzósabb szval ezek a meccsek fontosak lesznek a karrierjével kapcsolatban.

..és ha már a későbbi ellenfelek szóba kerültek itt egy kis fejtörő. Mindenki számolgathat mire lehetünk elegek ebben a szezonban:
Greengo
Dallasban fog eldőlni ez tuti...
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 167 — No one likes us, cause no one like us
Nehezen értem meg amit/amiket írsz, de..
...az általad megemlített védelmek ótvar szarok! Se passrush se semmi és még a secondary is fos. A Bucs védelme tényleg nem annyira szar, de azon a meccsen(ellenünk) azért a sec. ott sem volt képben + ott meg nincs O#.Greengo
Há mer Nobody can run wit DeSean Jackson 😛

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Az ótvar szar kicsit erős, mert annál azért jobbak, de egy közepesnél semmiképpen nem jobbak. Viszont a Giants és a Dallas védelme sem jobb, és ellenük meg nem ment. Shawn84
QB nélkül nehéz. Dallas ellen Foles olyan volt mintha a pályán se lett volna, majd jött Barkley, aki még szar. Következő héten a Giants ellen pedig megint csak Barkleyval kellett volna varázsolni, aki egy hét után még mindig szar volt. Szal azért irányító nélkül nem csodálom, hogy nem tudtunk 400 yardot felpakolni. 😀Bébé
+Barkley szerintem 4 év múlva is szar lesz 😀😀😀 (ne legyen igazam)

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Az ótvar szar kicsit erős, mert annál azért jobbak, de egy közepesnél semmiképpen nem jobbak. Viszont a Giants és a Dallas védelme sem jobb, és ellenük meg nem ment. Shawn84
QB nélkül nehéz. Dallas ellen Foles olyan volt mintha a pályán se lett volna, majd jött Barkley, aki még szar. Következő héten a Giants ellen pedig megint csak Barkleyval kellett volna varázsolni, aki egy hét után még mindig szar volt. Szal azért irányító nélkül nem csodálom, hogy nem tudtunk 400 yardot felpakolni. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 349 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy odaírtam remélem azt is hozzáolvastátok 😉, hogy összeesküvés elméletnek írtam minden alap nélkül a játék kedvéért nyilván nettó hülyeség.

Ami viszont nem az szvsz, és remélem most senki nincs itt aki az ismétlést nézi az MNF már túl lehetünk a spoileren......

De amit oda is írtam az MNF meccs mutatta, hogy egy nem rossz védelem ellen csináltunk 400 yardot és raktunk fel 31 pontot. S azért a GB D sem annyira rossz minden sérülésével és nyűgjével együtt.igaz ott szerencsénk is volt rendesen. A Raidersnek se a védelmen múlott a Giants ellen, ha jól figyeltem de lehet hogy azt rosszul 😛

S van még valami, amiről azt gondoltam, hogy csak a Skins meccs után szólok de egyre erősödik bennem: Kelly pontosan tudja mit miért csinál. Hülyén fog hangzani de még a vereségeknél is. Nem fogunk érteni minden döntését (mintha Reidnél értettük volna😛) de az idő őt fogja igazolni. Így én minden meccsre most már úgy tekintek mint ajándék a tavalyi győzelmi számot már úgy is túl léptük nem volt nehéz de nem is olyan könnyű 😀 és megpróbálom nyugodtan nézni.Úgyhogy hajrá! Bár az NFL NCAA más világ, viszont Kelly van olyan intelligens, hogy ezt át tudja hidalni szvsz, annak árán is hogy ŰJJ nem száll vissza a bandwagonra 😉 Aztán legfeljebb (remélem nem) rám cáfol.dande
...az általad megemlített védelmek ótvar szarok! Se passrush se semmi és még a secondary is fos. A Bucs védelme tényleg nem annyira szar, de azon a meccsen(ellenünk) azért a sec. ott sem volt képben + ott meg nincs O#.Greengo
Ebben könnyen igazad lehet nem értek hozzá, inkább csak érzés, az idő majd kiderít.
A Tampával kapcsolatban meg valóban nincs O, de ott a mi O-t raktam össze az ő D-l. Lehet rossz napot fogtak ki ellenünk de az is Kelly gameplanje volt tökéletes 😀. Mindenesetre kb 0 yard futójátékon tartani vkit, bárkiről legyen szó szép munka, és a passzvédekezés is elég jól ment.

Remélem ez már érthetőbb volt 😀 Bocsánat néha túl sok mindent akarok mondani szerteágazóan és nem olvasom vissza, hogy felfoghatóan írtam le. Sorry
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ahogy odaírtam remélem azt is hozzáolvastátok 😉, hogy összeesküvés elméletnek írtam minden alap nélkül a játék kedvéért nyilván nettó hülyeség.

Ami viszont nem az szvsz, és remélem most senki nincs itt aki az ismétlést nézi az MNF már túl lehetünk a spoileren......

De amit oda is írtam az MNF meccs mutatta, hogy egy nem rossz védelem ellen csináltunk 400 yardot és raktunk fel 31 pontot. S azért a GB D sem annyira rossz minden sérülésével és nyűgjével együtt.igaz ott szerencsénk is volt rendesen. A Raidersnek se a védelmen múlott a Giants ellen, ha jól figyeltem de lehet hogy azt rosszul 😛

S van még valami, amiről azt gondoltam, hogy csak a Skins meccs után szólok de egyre erősödik bennem: Kelly pontosan tudja mit miért csinál. Hülyén fog hangzani de még a vereségeknél is. Nem fogunk érteni minden döntését (mintha Reidnél értettük volna😛) de az idő őt fogja igazolni. Így én minden meccsre most már úgy tekintek mint ajándék a tavalyi győzelmi számot már úgy is túl léptük nem volt nehéz de nem is olyan könnyű 😀 és megpróbálom nyugodtan nézni.Úgyhogy hajrá! Bár az NFL NCAA más világ, viszont Kelly van olyan intelligens, hogy ezt át tudja hidalni szvsz, annak árán is hogy ŰJJ nem száll vissza a bandwagonra 😉 Aztán legfeljebb (remélem nem) rám cáfol.dande
...az általad megemlített védelmek ótvar szarok! Se passrush se semmi és még a secondary is fos. A Bucs védelme tényleg nem annyira szar, de azon a meccsen azért a sec. ott sem volt képben + ott meg nincs O#.Greengo
Az ótvar szar kicsit erős, mert annál azért jobbak, de egy közepesnél semmiképpen nem jobbak. Viszont a Giants és a Dallas védelme sem jobb, és ellenük meg nem ment. A hétvégén jön egy gyenge Redskins védelem. Most meglátjuk. Ezeken a meccseken fog eldőlni Foles sorsa. Ha a hatból 4-5 győzelem összejönne, akkor nem tartom kizártnak, hogy nem is hozunk irányítót, de ha nem sikerül a hátralévő szakasz, akkor el lehet gondolkozni egy új irányító draftolásán.
több mint 12 éve
Én mindig is úgy gondoltam, hogy Kelly tudja mit csinál, csak éppen számomra sokszor nagy talány. Viszont azt örömmel látom, hogy meccsről meccsre fejlődik. Legutóbb például mesteri time managementet toltunk, amivel a szezonban már volt problémánk korábban. Ő is fejlődik a csapattal együtt, próbálgat egy csomó dolgot, és annak ellenére hogy komoly harcban vagyunk a rájátszásért, ő ezt tanuló évnek, és csapatépítő szezonnak szánja/szánta végig. Én csak akkor fogok csalódni kicsit ha éppen lemaradunk a rájátszásról. De akárhonnan is nézem tavaly óta már most előre léptünk. Egyrészről többet nyertünk, másrészről több játékosról is kiderült, hogy elég jól képes játszani huzamosabban, és még Nate Allen is megmutatja, hogy jó edzővel és megfeleő poszton/rendszerben képes közepesnél jóval jobban is teljesíteni.
több mint 12 éve

...az általad megemlített védelmek ótvar szarok! Se passrush se semmi és még a secondary is fos. A Bucs védelme tényleg nem annyira szar, de azon a meccsen(ellenünk) azért a sec. ott sem volt képben + ott meg nincs O#.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve

S van még valami, amiről azt gondoltam, hogy csak a Skins meccs után szólok de egyre erősödik bennem: Kelly pontosan tudja mit miért csinál. Hülyén fog hangzani de még a vereségeknél is. Nem fogunk érteni minden döntését (mintha Reidnél értettük volna😛) de az idő őt fogja igazolni. Így én minden meccsre most már úgy tekintek mint ajándék a tavalyi győzelmi számot már úgy is túl léptük nem volt nehéz de nem is olyan könnyű 😀 és megpróbálom nyugodtan nézni.Úgyhogy hajrá! Bár az NFL NCAA más világ, viszont Kelly van olyan intelligens, hogy ezt át tudja hidalni szvsz, annak árán is hogy ŰJJ nem száll vissza a bandwagonra 😉 Aztán legfeljebb (remélem nem) rám cáfol.
több mint 12 éve
Ha valakinek ilyen statisztikái vannak, magasról leszarják, hogy 5-6 fumblet összehoz egy szezonban. Azon lehet javítani, de a tehetséget nem lehet tanulni. Ha Mariota kijön első körös prospectnek számít, de mindig a kereslet határozza meg, hogy ki mikor megy ki. Viszont korai ezzel foglalkozni. Most elsősorban a szezon hátralévő része foglalkoztat engem, mert a schedule alapján szerintem a Dallas elé ugorhatunk. Én egy mindent eldöntő decemberi Dallas elleni meccsre vágyom, ahol 44-6ra leverjük őket 😊
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ah, Mariota legutóbbi produkcióját tekintve, nem vagyok biztos benne hogy kell nekünk 😀 nagyobb fumbli gyár mint Vickano92
direkt csinálta, hogy ne húzza ki előttünk senki 😀mustaine
Pont erre gondoltam Kelly szólt neki lassítson kicsit 😛 Folesból addig akkora sztárt csinál, hogy elcseréljék az 1/1-s draft picket érte mondván ő már bizonyított. Konteó vége 😀dande
Ah, 😀😀😀 most komolyan, ha ncaa védők ilyen egyszerűen kiverik a kezéből a labdát, mi lesz itt az nflben. Tény hogy gecinagy területeket nyitunk a meccseken, de baszhatjuk ha ezek a futások egy puntal érnek fel majd max 😀 Meg a pintyek ellen amit leművelt, ha van egy kis nyomás, már vége is. És ez még "csak" ncaa.

Ha Foles folytatja ezt amit az utolsó 2 meccsen elkezdett, akkor nem szabad elcserélni. (megjegyzem a ravensnek sokkal gyengébb franchise qb ja van.)ano92
Azért az NCAA-ben is ütnek ám nagyot. Meg aztán NFL-ben is képes bárki ilyen szerencsétlenkedésre. Ez nem fogja befolyásolni sem Mariota sem másik Qb draft helyét. Majd később a private workoutok 😉

Foleshoz annyit, hogy nem rossz, de az ellenfelek védelmének sokat köszönhet. Várjunk még a következtetések levonásával. A neheze csak most jön.Shawn84
Szerintem eléggé befolyásolja a draft helyeket hogy az egyetemen hogyan is teljesít egy játékos, egy irányító. 😀 Márpedig a 86 ezer fumble egy szezonban sok. Ettől függetlenül mondjuk bírom Mariotát, mert tud futni is meg dobni is rendesen 😀 és ha már új qb kell akkor inkább ő legyen az. De egyenlőre még az sem biztos hogy 2014 ben jelentkezik draftra. Ugye?

több mint 12 éve
Pontosan. Folesnál még meg kell nézni , hogy teljesít ha folyamatosan játszatjuk. Majd komolyabb védelmek ellen kell őt értékelni. A Cowboys azért nem annyira feküdt neki és még hátra van a Cards , a Lions ,a Cowboys még 1x és a Vikings D lineja is húzósabb szval ezek a meccsek fontosak lesznek a karrierjével kapcsolatban.

..és ha már a későbbi ellenfelek szóba kerültek itt egy kis fejtörő. Mindenki számolgathat mire lehetünk elegek ebben a szezonban:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ah, Mariota legutóbbi produkcióját tekintve, nem vagyok biztos benne hogy kell nekünk 😀 nagyobb fumbli gyár mint Vickano92
Pont erre gondoltam Kelly szólt neki lassítson kicsit 😛 Folesból addig akkora sztárt csinál, hogy elcseréljék az 1/1-s draft picket érte mondván ő már bizonyított. Konteó vége 😀dande
Ah, 😀😀😀 most komolyan, ha ncaa védők ilyen egyszerűen kiverik a kezéből a labdát, mi lesz itt az nflben. Tény hogy gecinagy területeket nyitunk a meccseken, de baszhatjuk ha ezek a futások egy puntal érnek fel majd max 😀 Meg a pintyek ellen amit leművelt, ha van egy kis nyomás, már vége is. És ez még "csak" ncaa.

Ha Foles folytatja ezt amit az utolsó 2 meccsen elkezdett, akkor nem szabad elcserélni. (megjegyzem a ravensnek sokkal gyengébb franchise qb ja van.)ano92
Azért az NCAA-ben is ütnek ám nagyot. Meg aztán NFL-ben is képes bárki ilyen szerencsétlenkedésre. Ez nem fogja befolyásolni sem Mariota sem másik Qb draft helyét. Majd később a private workoutok 😉

Foleshoz annyit, hogy nem rossz, de az ellenfelek védelmének sokat köszönhet. Várjunk még a következtetések levonásával. A neheze csak most jön.
több mint 12 éve

Ha Foles folytatja ezt amit az utolsó 2 meccsen elkezdett, akkor nem szabad elcserélni. (megjegyzem a ravensnek sokkal gyengébb franchise qb ja van.)

több mint 12 éve
Pont erre gondoltam Kelly szólt neki lassítson kicsit 😛 Folesból addig akkora sztárt csinál, hogy elcseréljék az 1/1-s draft picket érte mondván ő már bizonyított. Konteó vége 😀
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
direkt csinálta, hogy ne húzza ki előttünk senki 😀

több mint 12 éve
ah, Mariota legutóbbi produkcióját tekintve, nem vagyok biztos benne hogy kell nekünk 😀 nagyobb fumbli gyár mint Vick

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Úgy tűnik, hogy B.J. Cunningham lett elküldve:
"With BJ Cunningham not at practice seems likely he'll be the roster move to make way for Brad Smith."
több mint 12 éve
 philly.blog.hu/2013/11/12/uj_arc_a_keretben
több mint 12 éve
MNF:

| Sztem ez a mai MNF pozitív irányba árazta be a Bucs elleni győzelmünket látva a Bucs Run D-t de az egész védekezést. Hihetetlen hogy csináltunk több mint 400 yardot ellenük, bár lehet akkor még nem voltak így összeállva meg felpörögve. Ám azért jelzi, az ellenfél mérlege nem minden. Úgyhogy ez is nekem! biztató a jövőre nézve |