Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Felesleges lenne a vitát generálni.Én megértem őket bár most már kár ezen rugózni mert nem változik semmi
több mint 12 éve
A Lions fórumon megy a bírózás még mindig, írtam nekik, hogy ez már Détári Lajos szint, akkor még nem gondoltam, hogy ebből poént is ki lehet hozni, csak oda már nem merem beírni, hogy ők ott a Détári Lájonsz 😀 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Köv meccset ha bukjuknono. nekünk nincs könnyű meccsünk, főleg nem a következő, amennyiben Áron visszatér. meg utána Skins, ott még csak nem is tankolhat a Skins, mert ellenünk mindig kettőzött erővel játszanak. főleg, ha ezzel elüthetnek a rájátszástól... tényleg lehet, hogy az utolsó körben már azon gondolkodhat Kelly, hogy vajon a Saints vagy a Seahawks ágára szeretne-e kerülni, szóval hogy muszáj-e Foles-t kezdetnie, vagy lehet még egy esélyt adni Vick-nek vagy Barkley-nak...tökön szúrom magam😀
Aztán az utolsó 2 meccsen dől el minden. Néztem Cowboys-nak is könnyű a kövi 3 meccse.
Ez nagyon izgi lehet. Ha verjük a Bears-t is (szerintem fogjuk) Akkor utolsó meccsen dől el minden.LnB
több mint 12 éve
Köv meccset ha bukjukJah így már nem reménytelen a helyzetünk.tökön szúrom magam😀
Aztán az utolsó 2 meccsen dől el minden. Néztem Cowboys-nak is könnyű a kövi 3 meccse.
Ez nagyon izgi lehet. Ha verjük a Bears-t is (szerintem fogjuk) Akkor utolsó meccsen dől el minden.LnB
Köv meccsből 1et hozni kell mindenképpen és akkor az utsó meccs ki-ki meccs.
Ha meg ott kikapunk akkor meg végülis teljesen reális meg megérthető, hogy nem jutunk PO-ba.
több mint 12 éve
Köv meccset ha bukjuk Aztán az utolsó 2 meccsen dől el minden. Néztem Cowboys-nak is könnyű a kövi 3 meccse.
Ez nagyon izgi lehet. Ha verjük a Bears-t is (szerintem fogjuk) Akkor utolsó meccsen dől el minden.
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Ez a felszerelés is ment a HoF-ba:twitter.com/Eagles/status/410119931196620800/photo/1
több mint 12 éve
Mozgóképes meccsösszefoglaló a FlyEagles.hu-n 😊3wkell es ennyiJanek
Csak a következő meccs a lényeg!A következő meccsen 3w-t azért nem lesz egyszerű összeszedni 😛
😊Janek
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Csak annyit akartam mondani, hogy DALLAS SUCKS 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
jó, de az alap, hogy ebben az esetben meg kell ütnünk nekünk a Bearst 😀Isten. Jövőhéten meg kell ütni a Vikingeket.Így nem elégséges feltétel, mert ehhez, hogy igaz legyen az állítás, még az is kell, hogy az utolsó előtti fordulóban, ne csökkenjen 1 W-re az előny!:ptûzoltó
És remélem h Rodgersel a Packers megüti a Dallast és akkor az utsó meccsnek nem is lesz tétje. 😛 😀Bébé
több mint 12 éve
Isten. Jövőhéten meg kell ütni a Vikingeket.Így nem elégséges feltétel, mert ehhez, hogy igaz legyen az állítás, még az is kell, hogy az utolsó előtti fordulóban, ne csökkenjen 1 W-re az előny!:p
És remélem h Rodgersel a Packers megüti a Dallast és akkor az utsó meccsnek nem is lesz tétje. 😛 😀Bébé
több mint 12 éve
Isten. Jövőhéten meg kell ütni a Vikingeket. És remélem h Rodgersel a Packers megüti a Dallast és akkor az utsó meccsnek nem is lesz tétje. 😛 😀
több mint 12 éve
Nem láttam, csak félig a 'Boys meccset, de ha a Bears így játszik ellenünk, akkor az borzalmasan nehéz lesz.
több mint 12 éve
3wkell es ennyiJanekMilyen 3w még 7w és akkor kiegyeztünk 😛
több mint 12 éve
Kikapott a Cowboys, ha a Minnesota ellenit behúzzuk, akkor szerintem úgy megyünk Dallasban, hogy egy győzelemmel meglehet a PO!
több mint 12 éve
Még a Mikulás is velünk van...így könnyű. :pSanta Kelce! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nálunk csak akkor lesz hóesés ha beszakad a tető 😊 Szoros meccset várok, remélem a bírók nem lesznek főszereplők. Utálom ha nem tiszta a játék. Ha nyerünk öröm, ha nem egy jobb draft pick 😊 Skol 😊
több mint 12 éve
Gerhart és nagyon jól futkos mostanában egyelőre csak AP csere idejében tette. Nagyon jó kis futópárbaj lehet, viszont a passz oldalon meglepődnék ha nem aláznátok meg minket.2010-ben a Vikings ellen basztuk el a szezonunkat (ha megvertük volna Őket akkor a PO első körében nem játszunk), remélem idén nem fogjuk. 😀BébéPeterson sanszosan nem játszik ez nem hátrány (amellett, hogy jobbulást neki) de ellenünk mindig elő lehet húzni egy "csodafutót". Mondjuk itt van is egy nem ismeretlen jó cserefutó, Gebhart személyében. Vele sem lesz egyszerű illetve bízunk benne Cassel letudta az idei jó meccseit 😛dande
több mint 12 éve
én is szeretem shadyt😀 mondjuk szvsz pont a hó miatt futott 217 yardot, normál körülmények között ez kb 100-120 lett volna, legjobb esetben, ha minden nagyon összejön. a lions D baromi erős futás ellen.
több mint 12 éve
Eközben Shady a legnagyobb király az égegyadta világon. Mikor megtalálta a szöges cipőt, olyan testcseleket mutatott be o.OTuti volt cipőcsere. 😊 Mi is viccelődtünk meccs alatt, hogy ide hegymászóbakancs kéne, de valami biztos változott a cipőkön mert ilyeneket nem láttunk az első két negyedben:
Eazzy

és a 2 TD:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
csak röviden távirati stílusban van időm: elején nagyon úgy tűnt megszívjuk ezzel a hóviharral, mert Megatron még hóesésbe,védővel a nyakán, gyakorlatilag vakon is elkapja, de elállt a hó és jött Shady!!!and he made people to miss!!!and he refused to go down!!! Szenzációs a csávó!!Védelem is ott volt a szeren, 2. félidőben már lehetett passzolni mégis fogtuk a Lions-t. Most már hajrá Bears!!No Cutler, No Briggs, de ott s lesz túl meleg, Texasiak meg azt annyira nem csípik.
több mint 12 éve
2010-ben a Vikings ellen basztuk el a szezonunkat (ha megvertük volna Őket akkor a PO első körében nem játszunk), remélem idén nem fogjuk. 😀BébéPeterson sanszosan nem játszik ez nem hátrány (amellett, hogy jobbulást neki) de ellenünk mindig elő lehet húzni egy "csodafutót". Mondjuk itt van is egy nem ismeretlen jó cserefutó, Gebhart személyében. Vele sem lesz egyszerű illetve bízunk benne Cassel letudta az idei jó meccseit 😛
több mint 12 éve
2010-ben a Vikings ellen basztuk el a szezonunkat (ha megvertük volna Őket akkor a PO első körében nem játszunk), remélem idén nem fogjuk. 😀
több mint 12 éve
Az Eagles 5 győzelemmel, pillanatnyilag a legjobb sorozattal rendelkező csapat az NFL-ben! 😊