Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Felesleges lenne a vitát generálni.

Én megértem őket bár most már kár ezen rugózni mert nem változik semmi

több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
A Lions fórumon megy a bírózás még mindig, írtam nekik, hogy ez már Détári Lajos szint, akkor még nem gondoltam, hogy ebből poént is ki lehet hozni, csak oda már nem merem beírni, hogy ők ott a Détári Lájonsz 😀 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 392 — Cowboys fan
Köv meccset ha bukjuk tökön szúrom magam 😀
Aztán az utolsó 2 meccsen dől el minden. Néztem Cowboys-nak is könnyű a kövi 3 meccse.
Ez nagyon izgi lehet. Ha verjük a Bears-t is (szerintem fogjuk) Akkor utolsó meccsen dől el minden.LnB
nono. nekünk nincs könnyű meccsünk, főleg nem a következő, amennyiben Áron visszatér. meg utána Skins, ott még csak nem is tankolhat a Skins, mert ellenünk mindig kettőzött erővel játszanak. főleg, ha ezzel elüthetnek a rájátszástól... tényleg lehet, hogy az utolsó körben már azon gondolkodhat Kelly, hogy vajon a Saints vagy a Seahawks ágára szeretne-e kerülni, szóval hogy muszáj-e Foles-t kezdetnie, vagy lehet még egy esélyt adni Vick-nek vagy Barkley-nak...
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Aztán az utolsó 2 meccsen dől el minden. Néztem Cowboys-nak is könnyű a kövi 3 meccse.
Ez nagyon izgi lehet. Ha verjük a Bears-t is (szerintem fogjuk) Akkor utolsó meccsen dől el minden.LnB
Jah így már nem reménytelen a helyzetünk.
Köv meccsből 1et hozni kell mindenképpen és akkor az utsó meccs ki-ki meccs.
Ha meg ott kikapunk akkor meg végülis teljesen reális meg megérthető, hogy nem jutunk PO-ba.
több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Ez nagyon izgi lehet. Ha verjük a Bears-t is (szerintem fogjuk) Akkor utolsó meccsen dől el minden.

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Ez a felszerelés is ment a HoF-ba:
 twitter.com/Eagles/status/410119931196620800/photo/1
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 227 — Eagles fan
Mozgóképes meccsösszefoglaló a FlyEagles.hu-n 😊

3wkell es ennyiJanek
Csak a következő meccs a lényeg!
😊Janek
A következő meccsen 3w-t azért nem lesz egyszerű összeszedni 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
Csak annyit akartam mondani, hogy DALLAS SUCKS 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Isten. Jövőhéten meg kell ütni a Vikingeket.
És remélem h Rodgersel a Packers megüti a Dallast és akkor az utsó meccsnek nem is lesz tétje. 😛 😀Bébé
Így nem elégséges feltétel, mert ehhez, hogy igaz legyen az állítás, még az is kell, hogy az utolsó előtti fordulóban, ne csökkenjen 1 W-re az előny!:ptûzoltó
jó, de az alap, hogy ebben az esetben meg kell ütnünk nekünk a Bearst 😀
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
És remélem h Rodgersel a Packers megüti a Dallast és akkor az utsó meccsnek nem is lesz tétje. 😛 😀Bébé
Így nem elégséges feltétel, mert ehhez, hogy igaz legyen az állítás, még az is kell, hogy az utolsó előtti fordulóban, ne csökkenjen 1 W-re az előny!:p
több mint 12 éve
És remélem h Rodgersel a Packers megüti a Dallast és akkor az utsó meccsnek nem is lesz tétje. 😛 😀
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Nem láttam, csak félig a 'Boys meccset, de ha a Bears így játszik ellenünk, akkor az borzalmasan nehéz lesz.

több mint 12 éve
Csak a következő meccs a lényeg!
😊

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 447 — Így remélem megfelelek nektek.....
3wkell es ennyiJanek
Milyen 3w még 7w és akkor kiegyeztünk 😛
több mint 12 éve
3wkell es ennyi

több mint 12 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Kikapott a Cowboys, ha a Minnesota ellenit behúzzuk, akkor szerintem úgy megyünk Dallasban, hogy egy győzelemmel meglehet a PO!
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Még a Mikulás is velünk van...így könnyű. :p
Santa Kelce! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Nálunk csak akkor lesz hóesés ha beszakad a tető 😊 Szoros meccset várok, remélem a bírók nem lesznek főszereplők. Utálom ha nem tiszta a játék. Ha nyerünk öröm, ha nem egy jobb draft pick 😊 Skol 😊

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 330 — Vikings fan
2010-ben a Vikings ellen basztuk el a szezonunkat (ha megvertük volna Őket akkor a PO első körében nem játszunk), remélem idén nem fogjuk. 😀Bébé
Peterson sanszosan nem játszik ez nem hátrány (amellett, hogy jobbulást neki) de ellenünk mindig elő lehet húzni egy "csodafutót". Mondjuk itt van is egy nem ismeretlen jó cserefutó, Gebhart személyében. Vele sem lesz egyszerű illetve bízunk benne Cassel letudta az idei jó meccseit 😛dande
Gerhart és nagyon jól futkos mostanában egyelőre csak AP csere idejében tette. Nagyon jó kis futópárbaj lehet, viszont a passz oldalon meglepődnék ha nem aláznátok meg minket.
több mint 12 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
én is szeretem shadyt😀

mondjuk szvsz pont a hó miatt futott 217 yardot, normál körülmények között ez kb 100-120 lett volna, legjobb esetben, ha minden nagyon összejön. a lions D baromi erős futás ellen.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Eközben Shady a legnagyobb király az égegyadta világon. Mikor megtalálta a szöges cipőt, olyan testcseleket mutatott be o.O
Eazzy
Tuti volt cipőcsere. 😊 Mi is viccelődtünk meccs alatt, hogy ide hegymászóbakancs kéne, de valami biztos változott a cipőkön mert ilyeneket nem láttunk az első két negyedben:

és a 2 TD:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
csak röviden távirati stílusban van időm: elején nagyon úgy tűnt megszívjuk ezzel a hóviharral, mert Megatron még hóesésbe,védővel a nyakán, gyakorlatilag vakon is elkapja, de elállt a hó és jött Shady!!!and he made people to miss!!!and he refused to go down!!! Szenzációs a csávó!!Védelem is ott volt a szeren, 2. félidőben már lehetett passzolni mégis fogtuk a Lions-t. Most már hajrá Bears!!No Cutler, No Briggs, de ott s lesz túl meleg, Texasiak meg azt annyira nem csípik.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 447 — Így remélem megfelelek nektek.....
2010-ben a Vikings ellen basztuk el a szezonunkat (ha megvertük volna Őket akkor a PO első körében nem játszunk), remélem idén nem fogjuk. 😀Bébé
Peterson sanszosan nem játszik ez nem hátrány (amellett, hogy jobbulást neki) de ellenünk mindig elő lehet húzni egy "csodafutót". Mondjuk itt van is egy nem ismeretlen jó cserefutó, Gebhart személyében. Vele sem lesz egyszerű illetve bízunk benne Cassel letudta az idei jó meccseit 😛
több mint 12 éve
2010-ben a Vikings ellen basztuk el a szezonunkat (ha megvertük volna Őket akkor a PO első körében nem játszunk), remélem idén nem fogjuk. 😀
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Az Eagles 5 győzelemmel, pillanatnyilag a legjobb sorozattal rendelkező csapat az NFL-ben! 😊