Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Kelly az uccsó holdingról: "Right call. They held the crap out of him."
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én ez után a meccs után mondom azt, hogy Foles nem lesz nálunk franchise irányító.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszönöm a köszöntéseket talán ma ezért nyertünk. Elintézzem hogy legyen minden meccsnapon 😛

Elismerem ma Foles nagyon gyenge napot fogott ki és nem feltétlen mentség az elit D sem éppen. Bízzunk benne a Lions ellen összeszedik magukat de az sem lesz egyszerűbb sőt!!!!! Ráadásul ott Stafford azért húzósabb mint Palmer. Remélem a héten felpörögnek a fiúk Foles pedig tanul a hibákból.
több mint 12 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
foles ma nem volt jó. a sec se. otthon is voltunk. mindzek ellenére W. ilyen meccset csak jó csapat tud megnyerni😊
több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Emellett én arra is kíváncsi leszek, hogy Palmer a mi védelmünk ellen mire megy. Szerintem lesznek nagy játékai, de a 2-3 TD passz mellé számítok még 2-3 pickre is 😊picksix
Palmer 3TD, 2INT,1 Fumble, elmegyek jósnak 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
DANDE boldog születésnapot! 😀

Most sok csapat szurkolója szidja a csapatunkat a zebrák miatt, de igazából ugyanannyit csaltak mindkét oldalra. Nemhiszem hogy a két csapat edzőinek a zebrákkal kéne majd foglalkoznia, hanem inkább azzal, hogy ne lássunk több ennyire impotens támadójátékot. Bár Foles szép mutatókkal végzett, de ez azért halvány 😊

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Különleges ajándék lenne nékem szülinapra ha az Eagles ma győzelmet aratna 😀 😛dande
Boldogat Dande! 😉

Ma sajnos nem tudom rendesen követni a meccset (bár talán meg fogja érni 😛 ) , de remélem, hogy akkor már legalább nyerünk. 😀
Olyan jó lenne reálisan még decemberben is a PO-ról beszélgetni. (Bár ha vereség esetén se esünk ki a pixisből, de lehangoltabb lennék. 😀 )
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
nekem mindegy miben játszunk (na jó ádámkosztümben azért ne 😛) csak nyerjünk 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Szerintem a midnight green is szebb/egyedibb 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
olvasom a cikket, legszebb szerelésünk a fekete? 😮
Az tudtommal még mindig a kelly green 😛eaglesmcnabb
Egyértelműen a fekete a legkirályabb!!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 161 — No one likes us, cause no one like us
Nekem is a Kelly green tetszik jobban, de menő a feka is. Remélem szétkalapáljuk a Cardinalst benne 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
olvasom a cikket, legszebb szerelésünk a fekete? 😮
Az tudtommal még mindig a kelly green 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kendricks-et megkérdezték, hogy mire emlékszik Todd Bowles-ról a tavalyi szezonban.
- “Todd Bowles…last season,” said Kendricks, drawing a blank. “You’ve got to remind me.”
- Your defensive coordinator at the end of last year.
- “Oh my gosh,” said Kendricks, putting his hand on his head. “That’s my dude. That’s my guy.”
Nem égés. 😀Bébé
Mekkora IQ bajnokok vannak a ligában 😀silent7939
Pedig a Berkeleyre járt 😊Shawn84
Sport ösztöndíjjal 😀😀😀😀 ez azért elég rendesen minősít még egy jó iskolában is. Tudom vannak kivételek de az elenyésző 😊silent7939
Jó de attól, hogy sport ösztöndíja van attól még az ilyen iskolákban ugyan úgy magas szintet követelnek tőlünk a tanulmányokban is. A Stanford, Wake Forrest stb egyetemeknél ugyanez. Ha nem teljesítik a szintet repülnek, és itt nem engedik alább, mert a hírnevük fontosabb mint a sport eredmények. Szóval nem hülye a gyerek, csak a humora, meg kissé bolond 😀
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Kendricks-et megkérdezték, hogy mire emlékszik Todd Bowles-ról a tavalyi szezonban.
- “Todd Bowles…last season,” said Kendricks, drawing a blank. “You’ve got to remind me.”
- “Oh my gosh,” said Kendricks, putting his hand on his head. “That’s my dude. That’s my guy.”
Nem égés. 😀Bébé
Pedig a Berkeleyre járt 😊Shawn84
Sport ösztöndíjjal 😀😀😀😀 ez azért elég rendesen minősít még egy jó iskolában is. Tudom vannak kivételek de az elenyésző 😊
több mint 12 éve
Nem égés. 😀Bébé
Pedig a Berkeleyre járt 😊
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Nem égés. 😀Bébé
Mekkora IQ bajnokok vannak a ligában 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Istenem van ilyen 😊

több mint 12 éve
Nem égés. 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Lesz közös meccsnézés?mustaine
Lesz. Gyertek ha tudtok! Csináltam hozzá eseményt:  www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Lesz közös meccsnézés?

több mint 12 éve
Különleges ajándék lenne nékem szülinapra ha az Eagles ma győzelmet aratna 😀 😛
több mint 12 éve
Az LB-k minden csütörtök este együtt vacsoráznak.
Barwin és Ryans ezt tolta Houstonban is.
"“He’s a leader in so many different ways,” defensive end Vinny Curry said of Barwin. “He’s all about team camaraderie. That’s something he brought to the team. And just look at us now. Guys are out there making plays. Everybody is happy. Everybody is jumping around compared to last year. It’s fun to be a part of.”
Kurvajó igazolás volt Barwin.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Tippjáték - Week 13

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nah végre lehet Folesra is szavazni a Pro Bowl-on. 😀
Ott lesz!(de csak papíron 😛 )Bébé
Ajajj várharrak volna még legalább két meccset 😛
több mint 12 éve
Nah végre lehet Folesra is szavazni a Pro Bowl-on. 😀
Ott lesz!(de csak papíron 😛 )