Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 161 — No one likes us, cause no one like us
Stafford hogy lenne mán Top QB? Ha nincs Megatron akkor semmivel sem jobb egy átlagnál 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
PFF is nem gyengén mínuszosra vette Foles teljesítményét:
 www.bleedinggreennation.com/2013/12/3/5170926/philadelphia-eagles-week-13-pff-grades-trent-cole-nick-foles-stats
Ha ennél rosszabbul soha nem fog játszani, akkor azt hiszem jól járunk. 😀
több mint 12 éve
Cary Williamsnek tettek fel pár kérdést a családdal kapcsolatban:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Straight-Talk-Williams-On-Fatherhood/444754e6-482f-486f-8149-318db095c4fa
Talán így egy kicsit kevésbé fogjuk savazni, miután zászlót dobnak rá. 😀

A szöveg az elit, a játék... 😀
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/cary-williams-cards-lets-not-be-crybabies
több mint 12 éve
2001 "Greatest Show on Turf" Rams had 96 plays of 20+ yards.
2013 Eagles are on pace for exactly 96 as well.

First time in team history that the #Eagles have a 1000 yard rusher and receiver after 12 games.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ti kezdtetek regényeket írni, én csak egyetlen sort írtam be 😊Shawn84
Oké Sobri Shawn! 😀Bébé
Szerencsére attól távol vagyunk 😀

Egyébként nekem 100 hsz van beállítva egy oldalra erről elfeledkeztem 😛 szóval úgy érdemes megnézni a 73--76. oldal környékét ki mit írt ha gondoljátok. Mondjuk olyan nagy jelentősége nincs, csak érdekes lehet, honnan hová jutottunk. S félreértés ne essék sztem a hszokból is kiderül (vagy épp nem 😀) én sem látom zöld ködben Foles-t. Látom a hibáit, de ugyanakkor egész egyszerűen egy reményteljes lehetőséget is a srácban amire rég vártunk/vártam és amit vétek lenne elpazarolni. Szerintem!
több mint 12 éve
7-5-el állunk egy rebuilding évben a segítségével (5-1), ez igenis sokat jelent. És egyelőre nem arról van szó, hogy olyan hiányosságai vannak, amit a vak is észrevesz (Henne- gyenge kéz), mert a játék minden elemében funkcionális, NFL szintű. Cooltiszo
Pontosítanék: 6-1 😀
Foles nélkül 1 győzelmünk van (nyitóforduló).
több mint 12 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Teljesen megértem, hogy Foles-al kapcsolatban vannak kérdések és kételyek, sőt kell is hogy legyen. De alapvetően jelenleg kicsit azt érzem, hogy ő most egy jó-jó,de nem a jövő irányítójának való. Az érveléssel van elsősorban problémám, ugyanis olyan dolgokat várnak el tőle páran, aminek nincs alapja.

Kevés kockázatot vállal - végig vezetünk, ne is vállaljon azért kockázatot hogy ő jobban mutasson a stat sheet-en vagy éppen az nfl.com heti összefoglalójában

Nem érezni rajta a győzni akarást, nem vezér - ezt mégis miből? Másod éves irányító, aki életében nem volt még 1 szezonon keresztül kezdő és ott van a csapatban kb a csapat felének gyerekkori ikonja Vick. Majd ha lehoz egy szezont elejétől a végig mint kezdő irányító kezdjük el értékelni mint karizma.

Messze legrosszabb meccse a Dallas kivételével? - Egy rendkívül jó Arizona D ellen volt képes 24 pontot feltenni igazán hatékony futójáték nélkül. Ha ez a rossz meccse, akkor logikailag ő bizony kurva jó irányító. Mi lett volna ha vezet a Cardinals? Ki tudja, akkor a mi játékunk következik, nem az idő égetése...

Türelmesnek kellene vele lennünk, és olyan kritikával illetni, amire rászolgált. Deseant se érdemes szidni mert nem jó a jump pass-okban. Ettől nem lesz rossz elkapó, csupán más típusú.

7-5-el állunk egy rebuilding évben a segítségével (5-1), ez igenis sokat jelent. És egyelőre nem arról van szó, hogy olyan hiányosságai vannak, amit a vak is észrevesz (Henne- gyenge kéz), mert a játék minden elemében funkcionális, NFL szintű.

Egy kis Foles elemzés nem Eagles írótól, az általam nagyrabecsült Grantland-ről:  www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/84294/fly-eagle-fly-nick-foles-is-for-real

Tommy Lawlor elemzés jó pár linkeléssel:  igglesblitz.com/2013/12/foles-continues-impress/
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Nálam "csak" annyit jelent, h az aktuális stáb rendszerébe beleillik és -ha a kettő nem esik egybe- a meglévő játékosokkal is megértik egymást a pályán, mivel általában ezektől függ a sikeres szezon. Hogyha ezek megvannak és még a győzelmek is jönnek, akkor meg főleg. Lényegében -nálam- egyet jelent azzal, hogy kezdő szint egy meghatározott csapatban, és várhatóan a következő szezonban is az lesz. Ahogy néztem, nekünk komolyabb szabadügynökünk csak Maclin lesz, de szerintem őt el is fogjuk engedni, illetve a jelenlegi szezonból úgy tűnik, h az ő fizetését más needekre kellene inkább fordítani. Innentől kezdve Nick előtt szabad a pálya, franchise QB.
több mint 12 éve
Ti kezdtetek regényeket írni, én csak egyetlen sort írtam be 😊Shawn84
Oké Sobri Shawn! 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Továbbra sem sikerült megértetnem az én látásmódomat úgy látom 😊 Sebaj, majd egyszer talán 😊Shawn84
Értem, hogy jó a vita, meg sztem is király, hogy mindenki elmondja a véleményét, de akkor ennyi erővel én azt mondom, hogy Donnie Jones nem jó punter, sztem jövőre el kéne engedni és draftolni kéne helyette vkit.
Nah győzzetek meg az ellenkezőjéről és akkor megint meglesz a köv. 3 oldal témája. 😀Bébé
Ti kezdtetek regényeket írni, én csak egyetlen sort írtam be 😊
több mint 12 éve
Oké...csak akkor (addig) ne is legyen lila(zöld) köd meg szemellenző vele kapcsolatban. 😉Greengo
Nincsen. Legalábbis nálam. Annak ellenére, hogy nagyon bírom.
Most meccs közben jóhogy osztom, hogy mekkora császár meg minden. 😀
Ha Casey csinál egy tackle-t, akkor róla is osztom, hogy a tesója sehol sincsen hozzá képest. 😀

Érdekes, amikor Herremans ováció megy meg, h mennyire király (és mindenki tudja, hogy azért nem játszik annyira jól, amekkora lett a hype körülötte 😀 ) az nem bökte a csőrét senkinek. 😀
több mint 12 éve
Továbbra sem sikerült megértetnem az én látásmódomat úgy látom 😊 Sebaj, majd egyszer talán 😊Shawn84
Értem, hogy jó a vita, meg sztem is király, hogy mindenki elmondja a véleményét, de akkor ennyi erővel én azt mondom, hogy Donnie Jones nem jó punter, sztem jövőre el kéne engedni és draftolni kéne helyette vkit.
Nah győzzetek meg az ellenkezőjéről és akkor megint meglesz a köv. 3 oldal témája. 😀
több mint 12 éve
Nem is ragozom tovább inkább feldobom az ötletet (visszalapozás helyett 😀 ), hogy pár mondatban értékelje mindenki (akinek van kedve és ideje) , hogy mik a jó dolgok Folesnál és mik a rosszak. (mi az ami megy vele és mi lett rosszabb) 😊Greengo
Csak röviden és nem is szakmailag. 😀
Éri a zsebet, ki tud lépni a nyomás elől valamint úgy nyomja, mintha a grundon lenne.
És ez tökjó. 😀

Bal kezes passza:
 www.youtube.com/watch?v=cULz2SdcxfE
Akkor preseasonban elkezded futni, a LOS-on még benyomott oldalra egy fake passzt és így tudott hozni pár yardot. Most így lehet nem jön át, de akkor nagyon menőnek tűnt. 😀
Tegnapi meccsen is már ráncigálták, de vhogy még odaadta Shadynek és hozott belőle vagy 5 yardot. Valamint tegnap volt olyan is, hogy 2en, 3an próbálták sack-elni, de nem tudták levinni a földre. Bíró félbeszakította a játékot, de Ő meg pont hátraadta Shadynek a labdát, hogy kezdjen vele valamit. Azonban sajnos már volt a bírói síp.
Én ezeket nagyon bírom. 😀

Plusz Staffordnál is tudtam, hogy TopQB lesz belőle ez után:
 youtu.be/ugA8G4rv_8g?t=3m30s
Folesnál ez a tavalyi Tampa meccs volt. 😀 2 rohadt fontos drive. Utsóban azt hiszem két 4. kísérletet is megcsinált a csapat. Majd Ő hívta az utsó playt. Megcsinálta. TD. Győzelem.
Szóval ennyi. 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Egyértelmű, de én már rég nem az idei szezonra gondolok, mikor Folesról beszélek.Én arról beszélek, hogy a jövőben mi lesz ő. Az hogy most mi azt mindenki látja.Shawn84
Akkor sztem várjuk meg a szezon végét.
Ennyi erővel minden egyes play után felhozhatnánk azt a témát, hogy franchise QB-e.
Majd a következő 4 (+4 meccs 😛 😀 ) meccs után talán okosabbak leszünk.Bébé
Oké...csak akkor (addig) ne is legyen lila(zöld) köd meg szemellenző vele kapcsolatban. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Egyértelmű, de én már rég nem az idei szezonra gondolok, mikor Folesról beszélek.Én arról beszélek, hogy a jövőben mi lesz ő. Az hogy most mi azt mindenki látja.Shawn84
Ennyi erővel minden egyes play után felhozhatnánk azt a témát, hogy franchise QB-e.
Majd a következő 4 (+4 meccs 😛 😀 ) meccs után talán okosabbak leszünk.Bébé
Továbbra sem sikerült megértetnem az én látásmódomat úgy látom 😊 Sebaj, majd egyszer talán 😊
több mint 12 éve
Majd a következő 4 (+4 meccs 😛 😀 ) meccs után talán okosabbak leszünk.
több mint 12 éve
Ha van kis időtök (elég szöszmötölős, nem tudom nem-e lehetne vhogy flottabbá tenni???) érdemes visszakeresni ki mit mondott Foles-l kapcsolatban úgy a 73, 75, 76. oldal tájékán a Pats és Jets előszezon meccsek után. Tanúságos 😛dande
Odalapoztam de ezek 1 évvel ezelőtti hszek. Még Chad Hall is szerepel benne valahol. Linkeld be mire is gondoltál.Shawn84
Gondolom nála nem annyi hsz van 1 oldalon, mint nálad, szal a dátumot figyeld. 😛 😀

Nem igazán olvasgattam, de amúgy itt van amikor kineveztük Vick-et kezdőnek (08.20.)
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Philadelphia Eagles - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 12 éve
Ha van kis időtök (elég szöszmötölős, nem tudom nem-e lehetne vhogy flottabbá tenni???) érdemes visszakeresni ki mit mondott Foles-l kapcsolatban úgy a 73, 75, 76. oldal tájékán a Pats és Jets előszezon meccsek után. Tanúságos 😛dande
Odalapoztam de ezek 1 évvel ezelőtti hszek. Még Chad Hall is szerepel benne valahol. Linkeld be mire is gondoltál.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Franchise QB?
Kelly ezt is megválaszolta már a TC végén amikor kérdezték, hogy akkor most Mike a frandchise QB ? Erre a válasza csak annyi volt, hogy ez a klub egy franchise nem? és most Mike az irányítója....tehát most Ő a franchise QB-ja. 😊 Azt hiszem ez most sincs másképp és a válasza most is ugyanez lenne. Most Foles az embere.
Pont ezért nem árt kielemezni az Ő játékát. Már csak a jövő miatt is. Persze értem, hogy sokaknak elég ránézni a statokra, de még itt a bowl.hu-s szakértők is óvatosan fogalmaztak vele kapcsolatban. Egy rövidke idézet a meccsünkről: "Ha csak pusztán a statisztikai lapot nézzük, úgy tűnik Nick Foles egy újabb remek teljesítménnyel megnyerte a meccset az Eaglesnek, de ettől azért jóval árnyaltabb a kép. A 3-0-s TD/INT mutató valóban jól fest, de a 112.0-s passer rating ellenére agyrázkódásból való visszatérése óta messze most játszott a legrosszabbul a másodéves irányító, ezúttal a védelemnek köszönheti a győzelmet. "

Uhhh megszakítottad az írásom ezzel a hsz-el, de nem tudok elmenni mellette. 😀 Neked meg ajánlom, hogy nézd vissza azokat a meccseket . Hidd el tanulságos lesz. 😛

Folytatásként....
Szval az élesebb kritika amivel Folest "támadjuk" nem annak szól, hogy mondjon le...sokkal inkább annak, hogy most mik a hibái , ez mennyire javítható a jövőben vagy megvan e benne az a képesség, hogy élesebb szitukban is felvegye a kesztyűt az ellenfelek védőivel és vezesse az O#-t...stb. Nem is ragozom tovább inkább feldobom az ötletet (visszalapozás helyett 😀 ), hogy pár mondatban értékelje mindenki (akinek van kedve és ideje) , hogy mik a jó dolgok Folesnál és mik a rosszak. (mi az ami megy vele és mi lett rosszabb) 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha van kis időtök (elég szöszmötölős, nem tudom nem-e lehetne vhogy flottabbá tenni???) érdemes visszakeresni ki mit mondott Foles-l kapcsolatban úgy a 73, 75, 76. oldal tájékán a Pats és Jets előszezon meccsek után. Tanúságos 😛
több mint 12 éve
az játszon akivel a legtöbb esélyünk van nyerni , azt köszönöm 😀Petikievak01
Egyértelmű, de én már rég nem az idei szezonra gondolok, mikor Folesról beszélek.Én arról beszélek, hogy a jövőben mi lesz ő. Az hogy most mi azt mindenki látja.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
az játszon akivel a legtöbb esélyünk van nyerni , azt köszönöm 😀

több mint 12 éve
Persze, h jobb, én csak azt nem tudom értelmezni, h miért kérdéses egyeseknél, h Foles franchise Qb. El vagyunk kényeztetve, legtöbben D-Mackel szerették meg a csapatot és Vick sem volt annyira szar, sőt, volt egy hatalmas szezonja is. Gondoljunk bele pl. egy Cleveland, Buffalo, vagy régi Baltimore (Kyle Boller 😀 😀 😀 ) de még nagyon sok csapat helyzetébe, mit adtak volna egy ilyen srácért. Remélem persze, h nem fog kifingani év végén, illetve a jövőben.Attis
😀 Pár meccse még a legtöbbeknél Foles maximum csere irányító volt. Azóta nyertünk párat és most már az a kérdés miért nem franchise QB? Gyorsan fordul a kocka 😀
Ne érts félre én továbbra is Foles párti vagyok, mint ahogyan tavaly óta, csak valószínűleg más elképzelésünk van arról, hogy milyen az igaz franchise QB. Én erről még közel sem győződtem meg.
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Persze, h jobb, én csak azt nem tudom értelmezni, h miért kérdéses egyeseknél, h Foles franchise Qb. El vagyunk kényeztetve, legtöbben D-Mackel szerették meg a csapatot és Vick sem volt annyira szar, sőt, volt egy hatalmas szezonja is. Gondoljunk bele pl. egy Cleveland, Buffalo, vagy régi Baltimore (Kyle Boller 😀 😀 😀 ) de még nagyon sok csapat helyzetébe, mit adtak volna egy ilyen srácért. Remélem persze, h nem fog kifingani év végén, illetve a jövőben.
több mint 12 éve
Egy ilyen vita százszor többet ér, mintha mindenki csak ajnározná a csapatot nem? Mindenki elmondja a saját véleményét, ezáltal tanulunk egymástól, egymásról. Én személy szerint sokkal jobban szeretem az ilyeneket, mint amikor csak üres szócséplés megy.