Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
nfl.com-os MVP rangsorban Foles második RW mögött 😊mustaine
Teljesen megérdemli, a Top5-öt az MVP szavazáson.
Ha PO lesz, akkor a Top3 szerintem garantált.
Amivel sokra nem megyünk (2010-ben Vick második lett az MVP szavazáson), de legalább jól hangzik meg minden. 😀
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
nfl.com-os MVP rangsorban Foles második RW mögött 😊

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha érdeklődhetem mond valami érdemlegeset?

www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/One-On-One-With-Chip-Kelly-Presented-By-Gatorade/4ae7ae66-d47d-4665-8852-002c77ac4890

köszönöm 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ugyanmár, megvertük a Cardinalst, nem kell itt több felmérő. 😀 az volt a felmérő meccs. Most jöhetnek az oroszlánok, amire már nem ilyen helyzetmeghatározásként kell menni, hanem úgy hogy biza jók vagyunk, és belehet húzni a W-t. Szerintem a következő meccseink sima W-k lesznek(január februárt is beleszámolva 😀 )

több mint 12 éve
Valamint már ha jól emlékszem az 50-es, 60as évekbe is megmondta egy akkor Eagles kezdő QB, hogy Philadelphiában mindig a csereQB a legnépszerűbb.
És ez mindig így volt, van és lesz is. 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
de még itt a bowl.hu-s szakértők is óvatosan fogalmaztak vele kapcsolatban. Egy rövidke idézet a meccsünkről: Ha csak pusztán a statisztikai lapot nézzük, úgy tűnik Nick Foles egy újabb remek teljesítménnyel megnyerte a meccset az Eaglesnek, de ettől azért jóval árnyaltabb a kép. A 3-0-s TD/INT mutató valóban jól fest, de a 112.0-s passer rating ellenére agyrázkódásból való visszatérése óta messze most játszott a legrosszabbul a másodéves irányító, ezúttal a védelemnek köszönheti a győzelmet.
Ezzel nekem az a gondom,hogy miért lenne mérvadó egy bowl.hu szakértő?
Nem a védelem nyert hanem a csapat de főképp a cards O bénázásán múlt a dolog.
De Foles jó volt,amit lehetett megdobott más kérdés,hogy a végén mennyit és mit hívott a stáb.Janek
Azért idéztem mert talán érdemes elolvasni egy a csapattól független (elfogulatlan) véleményt is Folesal kapcsolatban. 😊Greengo
Kinek a pap kinek Foles...

Nézzük akkor egy másik szempontból mit is tett Foles és Kelly!
Van ugye egy igazán jó WR(Djax)egy elkapásokban is használható elit RB(Shady) egy Cooper aki szezon elején simán 4.-5. wr lett volna,és egy átlagosnak mondható Celek valamint a rookie Ertz.
Az Oline sem ligaelit ezt ugye tudjuk bár nem is rossz mondjuk solidnak.

Ezzel hozta azt amit ami azért nem kevés.

KC ugye hasonló O (Bowe,JC,Avery)igaz ott nincs TE de jobb a fal Alex meg ebből mit hozott ki?
9-0 főleg a kc defnek köszönhető...
vagy ott van RGIII...

tény,hogy nem nevezhetjük elit QB-nak de melyik 2.évest lehet annak nevezni?
Ugye...

Én szeretem Vicket is de Foles valahogy nyugodtabb talán jobban is olvas,eredményesebb és főleg sokkal fiatalabb olcsóbb.
Cards előtt is azt mondtuk ha ez megvan akkor már jó,szegény Foles ha idén SB-t nyer(nem fog) akkor sem lesz elég jó nekünk 😊

több mint 12 éve
A szöveg az elit, a játék... 😀
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/cary-williams-cards-lets-not-be-crybabiesBébé
Emellett kicsit elmentünk szerintem. Arians beadott 15 felvételt ahol szerinte hibásan döntöttek. Remélem abban benne volt az is, amikor DeSean TD-re futott, és a playtől hatezer kilóméterre volt egy olyan holding, amiről meg sem győzött engem a felvétel, hogy holding volt egyáltalán. Eazzy
Ráadásul egy 40 yardnyira álló bíró dobta be a sárgát.
Aki közelebb volt, az nem...
több mint 12 éve
én személy szerint Vick párti vagyok, Foles sokkal kiegyensúlyozottabb, és stabilan hozza amit tud, de komolyabb csapat ellen, ahol mind a 2 egység elitközeli, mondjuk egy DEN vagy egy SEA ellen esélytelennek tartom,eaglesmcnabb
Hát sajnos Vick-el is eléggé azok voltunk. 😀

De jah a Lions elleni meccs eldönti, hogy átlagosnál jobb csapat vagyunk-e vagy sem. (Talán az átlagosnál egy kicsit jobb QB-val.)
Rohadtul tudnék örülni egy győzelemnek. 😀
Főleg azért, mert ha az utsó forduló előtt 1 győzelemmel fog menni a Dallas, akkor nagy eséllyel nem fogunk tudni már PO-ba jutni. És nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a következő 3 meccsünket megnyerjük.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
de még itt a bowl.hu-s szakértők is óvatosan fogalmaztak vele kapcsolatban. Egy rövidke idézet a meccsünkről: Ha csak pusztán a statisztikai lapot nézzük, úgy tűnik Nick Foles egy újabb remek teljesítménnyel megnyerte a meccset az Eaglesnek, de ettől azért jóval árnyaltabb a kép. A 3-0-s TD/INT mutató valóban jól fest, de a 112.0-s passer rating ellenére agyrázkódásból való visszatérése óta messze most játszott a legrosszabbul a másodéves irányító, ezúttal a védelemnek köszönheti a győzelmet.
De Foles jó volt,amit lehetett megdobott más kérdés,hogy a végén mennyit és mit hívott a stáb.Janek
Azért idéztem mert talán érdemes elolvasni egy a csapattól független (elfogulatlan) véleményt is Folesal kapcsolatban. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Miért,, Mariotán kívül nincs más Qb az egyetemen? Nektek csak Mariota vagy semmi? 😀

Egyébként nem tudom hol olvastad, hogy én azt mondtam, Foles menjen. Egyetlen szóval nem írtam le, sőt 1,5 éve az ő pártján vagyok Vickel szemben. Mint már azt eddig én is és mások is leírták, ez a vita nem a hibákról akart szólni, hanem arról, hogy vajon meg van e benne az a képesség, hogy a jövőben ő legyen a franchise QB. Ne fogassuk már ki a szavakat.Shawn84
Jó akkor ezentúl 20 smileyt rakok, hogy átjöjjön, hogy nem kell véresen komolyan venni mindent. Főleg az ilyen szurkálásokat.
Szerinted Foles nem franchse QB + ott rangod, hogy "Suck for Mariota season" ezért írtam egy "vicces" mondatot. Azt hittem ennyit megengedhetek magamnak. 😀 (Bár jó lehet, hogy ezt a Bills fanságod miatt írtad ki 😀 )

De szerintem Te se írod komolyan az összes Foles elleni érveidet. (Csak jó, hogy pörög a topik. 😀 )
"Mert egy franchise irányító be mer vállalni extra futást vagy passzt és meg is csinálja. Foles mit csinál? Kifut oldalra, nézelődik, és már rég futhatna de nem, ő meglátja a védőket és lefekszik."
Biztos ilyen mentalitással futott több yardot, mint RGIII a Washington elleni meccsen. 😛Bébé
Tény, hogy nem mindent gondoltam véresen komolyan, de olyat nem írok le amiben nem hiszek. Azért ezt a Foles RGIII hasonlatot ne erőltessük szerintem 😊 Mariota egyébként tényleg a legjobb jelölt lehet az Eagleshöz, vagy lehetett volna, (ezt a kiírást akkor tettem ki mikor még elkezdődött ez a Qb draftos szöveg itt a topikban) de szerintem Boyd vagy Hídvíz is hasonlóan megfelelő alapanyag.Szóval ha Kelly scrambling QB-t szeretne, akkor hozni is fog, és nem fog várni Marihónaljára.
Értettem amúgy a viccet, meg az iróniát, csak azon akadtam fenn, hogy úgy állít be mintha én Foles kivágása mellett kampányolnék, pedig erről szó sincsen. Na de részemről Foles téma be van fejezve, mostantól én nem írok róla. Inkább legyen a Lions meccs a fő téma most már.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
PFF is nem gyengén mínuszosra vette Foles teljesítményét:
 www.bleedinggreennation.com/2013/12/3/5170926/philadelphia-eagles-week-13-pff-grades-trent-cole-nick-foles-stats
Ha ennél rosszabbul soha nem fog játszani, akkor azt hiszem jól járunk. 😀Bébé
igen, valószínű hogy Herremans volt a legszarabb a falba, ha a PFF nem nézi hogy kikről szoptuk a sackeket, meg a TFLeket, akkor kurvára nem értem mi alapján pontoznak... 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Én azt látom ,hogy amit a sors az elmúlt 2 évben elvett, azt most visszaadja. Akkor semmi sem jött össze, most kb minden. Legalább 3-4 INTZet dobott Foles, ami aztán mégse lett az. Sőt volt, amit kb. 5 méterrel dobott alul, és TD lett belőle (GB meccs).
Tavaly meg kb. Celek az Endzoneban droppolgatta ki intre a sima TD elkapásokat.
Foles meg kb. szart sem ért volna a screenjeivel, ha a védelem nem szerez annyi labdát, én őt Alex Smith 2.0-nak látom, Alex Smith csapata is szárnyal egyébként, attól még ő nem lesz franchise Qb, csak egy jó game manager.
Azt gondolom, hogy védelmet kell építeni (ami egyébként meccsről-meccsre jobb), és egy ilyen futójátékkal elég egy ilyen QB is a POra...
én személy szerint Vick párti vagyok, Foles sokkal kiegyensúlyozottabb, és stabilan hozza amit tud, de komolyabb csapat ellen, ahol mind a 2 egység elitközeli, mondjuk egy DEN vagy egy SEA ellen esélytelennek tartom,

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
FOX: Nick Foles now has 19 touchdowns without throwing an interception this season and leads the NFL with a 125.2 passer rating this season.

The Cowboys' seven wins this season have come against opponents with a combined record of 28-49-1. The Eagles (7-5) are the only team with a winning record that Dallas has beaten.

Vicces, jól lehúzzák a boys-t ezzel a dumával, nálunk elfelejtik megemlíteni, hogy a Cards volt az egyetlen pozitív mérlegű csapat akit legyőztünk és ugyanez a mutató 30-53-1, ami jobb az tény, de nem nagyságrendekkel.

Méghozzá most utánaszámoltam, mert gyanúsan nem jöttek ki a számok, a Dallas esetében ez a szám 32-51-1, szóval még jobb is. Jól alátámasztották ezt a power rankinget, ahol mi egyébként 9. vagyunk, a marhapásztorok meg 12.

Ez természetesen az én véleményemet az erőviszonyokról nem tükrözi, csak leírtam, hogy milyen hülyeséget láttam.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megmondtam a legelején az eredménykövetőben, nyerünk, mert Chipnek több a haja mint Brucenak 😛 Így is lett. Pont annyival nyertünk amennyivel több 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 161 — No one likes us, cause no one like us
A szöveg az elit, a játék... 😀
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/cary-williams-cards-lets-not-be-crybabiesBébé
Emellett kicsit elmentünk szerintem. Arians beadott 15 felvételt ahol szerinte hibásan döntöttek. Remélem abban benne volt az is, amikor DeSean TD-re futott, és a playtől hatezer kilóméterre volt egy olyan holding, amiről meg sem győzött engem a felvétel, hogy holding volt egyáltalán. Vagy kulcsszituációban nekik ítélt nem-elkapás.

Teljesen jogos amit Williams mond. Nem ezzel kellene foglalkozniuk, hanem azzal, hogy miért engedte a liga top védelme 24-7-es előnyhöz az ellenfelét.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
De Foles jó volt,amit lehetett megdobott más kérdés,hogy a végén mennyit és mit hívott a stáb.

több mint 12 éve
Nincs itt semmi meglepő kérem szépen Chip lezsírozta Marihónaljjal hogy figyelj: most ezzel a Foles gyerekkel nem tudok mit csinálni, Jövőre leépítjük kicsit vagy el trédeljük vagy vhogy elintézem, hogy ne legyen itt aztán jöhetsz. Addig nyersz egy Heismant, lediplomázol, megdöntöd az összes rekordot, és várunk szeretettel 😀 😀 😛

Viccet félre téve Harbough is le tudott mondani Luckról pedig lett volna lehetősége úgy manipulálni a dolgokat, hogy együtt folytathassák tovább a közös munkát. Szerintem Chip sem görcsöl ezen, hanem igyekszik a lehető legjobban végezni a munkáját és meglátja mi hogyan alakul.

Láttam Deny feltűnt az egyetemi eredménykövetőbe. Itt nem akarsz újra feltűnni vagy nagyon elriasztottunk??? 😀 Ha azon múlik inkább csendbe maradok 😉
több mint 12 éve
Miért,, Mariotán kívül nincs más Qb az egyetemen? Nektek csak Mariota vagy semmi? 😀

Egyébként nem tudom hol olvastad, hogy én azt mondtam, Foles menjen. Egyetlen szóval nem írtam le, sőt 1,5 éve az ő pártján vagyok Vickel szemben. Mint már azt eddig én is és mások is leírták, ez a vita nem a hibákról akart szólni, hanem arról, hogy vajon meg van e benne az a képesség, hogy a jövőben ő legyen a franchise QB. Ne fogassuk már ki a szavakat.Shawn84
Jó akkor ezentúl 20 smileyt rakok, hogy átjöjjön, hogy nem kell véresen komolyan venni mindent. Főleg az ilyen szurkálásokat.
Szerinted Foles nem franchse QB + ott rangod, hogy "Suck for Mariota season" ezért írtam egy "vicces" mondatot. Azt hittem ennyit megengedhetek magamnak. 😀 (Bár jó lehet, hogy ezt a Bills fanságod miatt írtad ki 😀 )

De szerintem Te se írod komolyan az összes Foles elleni érveidet. (Csak jó, hogy pörög a topik. 😀 )
"Mert egy franchise irányító be mer vállalni extra futást vagy passzt és meg is csinálja. Foles mit csinál? Kifut oldalra, nézelődik, és már rég futhatna de nem, ő meglátja a védőket és lefekszik."
Biztos ilyen mentalitással futott több yardot, mint RGIII a Washington elleni meccsen. 😛
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nah Shawn most már maradhat Foles? 😛
"Marcus Mariota nem jön ki a draftra! Az Oregon Ducks irányítója marad az egyetemen."Bébé

Egyébként nem tudom hol olvastad, hogy én azt mondtam, Foles menjen. Egyetlen szóval nem írtam le, sőt 1,5 éve az ő pártján vagyok Vickel szemben. Mint már azt eddig én is és mások is leírták, ez a vita nem a hibákról akart szólni, hanem arról, hogy vajon meg van e benne az a képesség, hogy a jövőben ő legyen a franchise QB. Ne fogassuk már ki a szavakat.
több mint 12 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
"Marcus Mariota nem jön ki a draftra! Az Oregon Ducks irányítója marad az egyetemen."Bébé
Ennek nagyon örülök. Mariota-t bírom és mint tudjuk Chip is szereti, jövő évben pedig a draft idején már lehet egy reális képünk Foles-ról, hogy mire lehet képes és mire nem. Ha nem ő nyerő, akkor lesz opció, bár a megszerezhetősége természetesen kétséges lenne akkor is.

Érdekes stat: "According to @fboutsiders, #Eagles have been best in the NFL over Wks 9-13 (Foles era): 1st in O, 15th in D, 3 in STs "
 www.footballoutsiders.com/dvoa-ratings/2013/week-13-dvoa-ratings
Az Oakland meccs jelentősen növeli az O teljesítményét (szezon legerősebb teljesítménye DVOA alapján az NFL-ben), de ez akkor is durva statisztika.

Power rankingokból:
"10) The Cardinals blitzed on 70 percent of Nick Foles' first-half dropbacks Sunday. Foles was 10-of-14 for 138 yards and two touchdowns against the blitz before Arizona adjusted. Too little, too late. (LW: 11)"

"9) Where in the heck did Nick Foles come from? (LW: 14)" 😀
több mint 12 éve
"Marcus Mariota nem jön ki a draftra! Az Oregon Ducks irányítója marad az egyetemen."
több mint 12 éve
Van egy olyan érzésem, hogy slant passzokat nagyon nyelni fogjuk tőle (is) és a 100 yardot már a félidőben átlépi. 😀Bébé
ez mondjuk nem egy nagy vállalás, Steelers ellen már 300-nál járt ekkor 😀kristof
felőlem ha ellenünk is kikaptok 😉 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Van egy olyan érzésem, hogy slant passzokat nagyon nyelni fogjuk tőle (is) és a 100 yardot már a félidőben átlépi. 😀Bébé
ez mondjuk nem egy nagy vállalás, Steelers ellen már 300-nál járt ekkor 😀
több mint 12 éve
Stafford hogy lenne mán Top QB? Ha nincs Megatron akkor semmivel sem jobb egy átlagnál 😀Eazzy
Reméljük nem vasárnap fogja bizonyítani hogy mégis 😛 Amúgy szerintem pedig igenis megvan a képessége hozzá, csak még jobb edzők kezei közé kellett volna kerülni. Arról meg nem ő tehet hogy van egy Megatronja 😀dande
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire fogunk menni ellene.
Van egy olyan érzésem, hogy slant passzokat nagyon nyelni fogjuk tőle (is) és a 100 yardot már a félidőben átlépi. 😀
több mint 12 éve
Stafford hogy lenne mán Top QB? Ha nincs Megatron akkor semmivel sem jobb egy átlagnál 😀Eazzy
Reméljük nem vasárnap fogja bizonyítani hogy mégis 😛 Amúgy szerintem pedig igenis megvan a képessége hozzá, csak még jobb edzők kezei közé kellett volna kerülni. Arról meg nem ő tehet hogy van egy Megatronja 😀