Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
most viszont kicsit win-win szituba kerültünk (szerintem), mert ha kikap a dallas, jó, ha meg nyer, akkor simán reaktiválhatják Rodgerst a PO reményében (bár jobb lenne egy dallas L) és akkor meg a köv. héten intézik el a dallast. persze a legszebb az 2 vereség lenne a tehenészeknek 😊
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
ámen

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Minimum a forduló meccse srácok 😀
Elég nagy foci élménnyel lett gazdagabb aki ezt a meccset választotta.
Tetszett a playhívás az egész meccsen, és újból meggyőzött amit láttam,hogy a legexplozívabb támadósor a tiétek a ligában.
Minden adott egy PO csodához.
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Fontos, igazi csapategységet segítő győzelem volt ez. Kellett, hogy nyerjünk egy olyan meccset, ahol nem megy az elején és mégis meg tudunk harcolni a győzelemért. A védelem előtt le a kalappal, egy TD-t és egy 2 pontost kaptak mindössze.
Greengoval mondtuk 14 pontos hátrányban, hogy most már minden mindegy alapon el kell kezdeni passzolgatni, nem gondoltuk, hogy ez működni is fog. Kicsit mintha elhitte volna az ellenfél is, hogy már kézben van a meccs. Pár passz bejött és kissé fellazultak középső futások ellen, el is fáradtak és utána már nem volt megállás. Shady előtt le a kalappal, immár sokadszor.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Le is jött e meccs rekord idő, kb fél óra alatt, Majd nyugodtabb körülmények között megnézem 😛
több mint 12 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 463 — LIGHTS OUT!
Grat a győzelemhez!
Ahhoz képest ahogy a meccs kezdődött, hogy pl 0-0nak nézett ki a meccs sokáig, meg hogy Shady-t cserepadra szántunk , meg Vicket akartunk már a pályán látni, elég durva fordulat és retek sok pont lett a végére. Ano ivászati tudományát pedig szívesen látjuk a mi meccseinken is ha nekünk szurkol xD

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Minden tisztelettel de ezt most had írjam be ide és tudom off, ne haragudjatok érte: én pl Avanttal együtt (ha jól tudom róla ő is ilyen gondolkodású) Istennek vagyok hálás a győzelemért. Nemcsak ezért a meccsért de egyáltalán a reményért az eddigiekért. S bárhogy is alakul most már nekem ez a szezon gyönyörű. Persze lehet ez még szebb is de nem akarok telhetetlen lenni 😀

ONdande
Avant olyat blokkolt, abban lehet segítettek neki fentről 😀

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Minden tisztelettel de ezt most had írjam be ide és tudom off, ne haragudjatok érte: én pl Avanttal együtt (ha jól tudom róla ő is ilyen gondolkodású) Istennek vagyok hálás a győzelemért. Nemcsak ezért a meccsért de egyáltalán a reményért az eddigiekért. S bárhogy is alakul most már nekem ez a szezon gyönyörű. Persze lehet ez még szebb is de nem akarok telhetetlen lenni 😀

ON
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
egy kalap sz*r 😀 HÓ végén mikor elfogy lóvé akkor jó, 😀

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Durva 😊 Kóstoltad? Finom?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ha sb-t nyerünk, kérni fogok egy új májat a csapattól, 😀ano92
Ha sb-t nyerünk adok bele egy ezrest.Rataxes
AZ 10 doboz ménesi világos :3

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ha sb-t nyerünk, kérni fogok egy új májat a csapattól, 😀ano92
Ha sb-t nyerünk adok bele egy ezrest.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ha sb-t nyerünk, kérni fogok egy új májat a csapattól, 😀

több mint 12 éve
Nem tudom feltűnt-e 😀 de a negyedik negyedben mit műveltünk, az előző meccseken szinte mindig felhoztuk az ellenfelet a negyedikre, most végre ez is megváltozott, remélem nem csak fellángolás lesz..., szép volt 😊greenboy
Szvsz mert hátrányban voltunk. Ezért nagyon nagy lehet Chip. Míg Reidnél csak reméltük tartogat vmit aztán kiderült még se 😛 Chipnél egyre biztosabb hogy tudja úgy alakítani igazítani a játékot ahogy amikor kell. Ez biztató a jövőre nézve!!! JJ hol vagy? 😀
több mint 12 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Nem tudom feltűnt-e 😀 de a negyedik negyedben mit műveltünk, az előző meccseken szinte mindig felhoztuk az ellenfelet a negyedikre, most végre ez is megváltozott, remélem nem csak fellángolás lesz..., szép volt 😊
több mint 12 éve
Hát ez brutális volt. Az első félidő után mindenről lemondtam. Amit a másodikban csináltunk arra nincsenek szavak. Shady + O fal nagyon durva! D is kitett magáért. Egyedül a ST betlizett.

Erre a meccsre sokáig emlékezni fogunk.
Ja és köszönjük Ano-nak, hogy feláldozta a máját a W-ért. 😊manbearpig

Én szóltam neki még időbe 😛
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Hát ez brutális volt. Az első félidő után mindenről lemondtam. Amit a másodikban csináltunk arra nincsenek szavak. Shady + O fal nagyon durva! D is kitett magáért. Egyedül a ST betlizett.

Ja és köszönjük Ano-nak, hogy feláldozta a máját a W-ért. 😊manbearpig
Ano szinte felitta a pontokat az eredményjelzőre 😀 Ano egy hős!
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Az első félidő végén egy lyukas garast nem adtam volna a győzelemért. Aztán mi lett belőle... Megy a gyűjteménybe! 😊

több mint 12 éve
jaja, thanks Ano. Shady 4 yardra a saját season rekordjától. Djax 76-ra, de az elkapások számát már meg is döntötte.
több mint 12 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan

Ja és köszönjük Ano-nak, hogy feláldozta a máját a W-ért. 😊
több mint 12 éve
Nah Cary Williams az agy. 😀
Ezentúl senki semmi rosszat róla 😀
Kelly said CB Cary Williams told him DBs were unable to cover stick routes so that's what they did to Lions in targeting Riley Cooper.Bébé
OC of the week
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nah Cary Williams az agy. 😀
Ezentúl senki semmi rosszat róla 😀
Kelly said CB Cary Williams told him DBs were unable to cover stick routes so that's what they did to Lions in targeting Riley Cooper.
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Jó volt látni, hogy ezen a Winter Classic-on is összeszedte magát végül a csapat és menetelünk tovább a PO felé 😊
több mint 12 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Micsoda győzelem! Hihetetlen! Shady mekkorát játszott! Foles is felállt a nulláról! D-Jax és Riley is mindent elkapott a fontos szitukban! Az O# magánkívül volt! 😀
több mint 12 éve
Foles is tudta mikor kell intet dobni legyen mire fognia 😀 lehet az újabb nekibuzdulás a rekordért 😀 de azokat a screen és közép hosszú passzokat tényleg megtanulhatná dobni 😛