Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát ha ott is ki tudtok kapni akkor ...ott is vannak bajok csak ott az O is szenved...igen.Nem feltétlenül ha kikapna a 'boys Washingtonban akkor nem. 😊
Magyarul azonos eredménynél 2.helyen végzünkJanek
Amugy miért kell alázni? Karma egy hálátlan k*va...😉Blevi
több mint 12 éve
igen.Nem feltétlenül ha kikapna a 'boys Washingtonban akkor nem. 😊
Magyarul azonos eredménynél 2.helyen végzünkJanek
Amugy miért kell alázni? Karma egy hálátlan k*va...😉
több mint 12 éve
Nem vártam meccset jobban mostanában mint a Girls elleni utolsót. Tökmind1 mekkora tétje lesz, Celeknek azona meccsen nem lesz szabad megállnia gólvonal előtt!!! Ott nem lesz kegyelem, alázni kell nincs mese.
több mint 12 éve
igen.Magyarul azonos eredménynél 2.helyen végzünk
több mint 12 éve
az a 9-6 9-7 akart lenni, de mivel dande már jól válaszolt, így nem mentem bele. a kérdés tul. képp arra irányult, hogy az egymás elleni után, ami 1-1 lenne, ha mi nyerünk, a divízión belüli szempont jön-e?
több mint 12 éve
nekem ez elég bírózós volt, meg még mindig az, de tényleg hosszabb lett ez, mint érdekesbocs hogy belepofázok, de ezt nem tudom értelmezni.
bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/philadelphia_eagles_-_detroit_lions?oldal=0#965952
azt jól értem, hogy ha a 'boys-t úgy verjük, hogy a végére mindketten 9-6-tal állunk, akkor ők mennek a PO-ba jobb divízión belüli mérleggel, ugyi? tehát a boyst kell ütni + vagy a vikingeket, vagy a medvéket.jorge
ha mindketten 9-6-tal állunk az utolsó meccs előtt, és nyertek? akkor Nektek 10-6, nekünk 9-7.
ha mindketten 9-6-ra állunk az utolsó meccs után? olyan nem lehet, mert 16 meccset játszunk mindketten.
ha mindketten 10-6-ra állunk az utolsó meccs után? nekünk már megvan a hat vereség, nem kaphatunk ki úgy Tőletek, hogy ne nőjön a vereségek száma...
ha mindketten 9-7-re állunk úgy, hogy az utolsó meccset Ti nyeritek? akkor igen, mert az azt feltételezi, hogy mi verjük a Skinst, és 5-1-re végzünk a csoportban, Nektek meg csak a 4-2 jöhet össze.
de ezen majd ráértek 22-e éjszakától filózni, ha egyáltalán szükség lesz rá még. jelenleg a védelmünk az orrvérzést sem tudja megállítani, úgy meg akkor sem nyerünk, ha a importáljuk a denveri támadószekciót.
több mint 12 éve
nekem ez elég bírózós volt, meg még mindig az, de tényleg hosszabb lett ez, mint érdekesÍgy van nekünk a következőt kettőt mindenképp nyerni kéne. Akkor a Dallas elleni bukó bele férne ha buknának még egyet. Ha bukunk egyet de a Dallas nyer kettőt addig, akkor az utolsó fordulóban muszáj verni őket a 9-7 sajna nekik kedvez.
bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/philadelphia_eagles_-_detroit_lions?oldal=0#965952
azt jól értem, hogy ha a 'boys-t úgy verjük, hogy a végére mindketten 9-6-tal állunk, akkor ők mennek a PO-ba jobb divízión belüli mérleggel, ugyi? tehát a boyst kell ütni + vagy a vikingeket, vagy a medvéket.jorge
több mint 12 éve
Ha figyeltél, én végig arról beszéltem, hogy véleményem szerint a vereségeteknek nem ez az oka, és nem arról, hogy ti miért tartjátok annak, vagy sem. Az más kérdés, hogy tőlem teljesen függetlenül, másik itteni Eagles szurkoló így tett, ahhoz nekem nicns közöm.Akkor miért arról beszélünk?MacPhistoMikor mondtam én azt, hogy ti ilyet mondtatok?EazzyRossz ítéletek voltak? Igen.Akkor sérelmezhetjük az ítéleteket? Igen.
Ezért kapott ki a Lions? Nem.Eazzy
Mondtuk hogy emiatt kaptunk ki? Nem.MacPhisto
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
nekem ez elég bírózós volt, meg még mindig az, de tényleg hosszabb lett ez, mint érdekesazt jól értem, hogy ha a 'boys-t úgy verjük, hogy a végére mindketten 9-6-tal állunk, akkor ők mennek a PO-ba jobb divízión belüli mérleggel, ugyi? tehát a boyst kell ütni + vagy a vikingeket, vagy a medvéket.
több mint 12 éve
Erre détárizni kell. Bazzának full igaza van.Szerintem meg ettől fórum a fórum, messze nem tartom trollkodásnak bunkóságnak amit oda beírtam, nyugodtan elolvashatja mindenki. Az, hogy nálatok van pár alak akinek bármit mondhatsz, nem közelednek az álláspontok, arról én nem tehetek, így tényleg szar lehet fórumozni. Nem Détárizni mentem oda, nem is beszólni.
MacPhisto
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Akkor miért arról beszélünk?Mikor mondtam én azt, hogy ti ilyet mondtatok?EazzyRossz ítéletek voltak? Igen.Akkor sérelmezhetjük az ítéleteket? Igen.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Mikor mondtam én azt, hogy ti ilyet mondtatok?Rossz ítéletek voltak? Igen.Akkor sérelmezhetjük az ítéleteket? Igen.
több mint 12 éve
Rossz ítéletek voltak? Igen.Akkor sérelmezhetjük az ítéleteket? Igen.
Mondtuk hogy emiatt kaptunk ki? Nem.
több mint 12 éve
Addig olvassátok ezt:Na ez a cikk tökéletesen azt mondja, amit én is mondtam eddig végig.
www.mlive.com/lions/index.ssf/2013/12/jim_schwartz_didnt_know_what_t.htmlMacPhisto
Rossz ítéletek voltak? Igen.
Ezért kapott ki a Lions? Nem.
több mint 12 éve
Még mielőtt elszállnátok az objektív önrecskázásban, olvassátok el mit írtunk a meccs után, senki nem mondta, hogy a két ítélet miatt veszítettünk.Én annyit mondtam, hogy szerintem benne van, de jó csapat ebből feláll.
Erre détárizni kell. Bazzának full igaza van.
Addig olvassátok ezt:
www.mlive.com/lions/index.ssf/2013/12/jim_schwartz_didnt_know_what_t.html
több mint 12 éve
Srácok szerintem hagyjuk az egészet, fordított esetben hasonlóan éreznénk, pláne ha még felszínen is tartjuk a témát. Ha bántja őket hadd beszéljék ki sajnálom, hogy Bazza is ilyen hülyeség miatt fújt visszavonulót.Örüljünk, hogy van még esélyünk, csak csendben szerényen tovább és bízzunk benne, hogy nem alakulnak ellenünk a dolgok. S a végére hátha összejön valami csoda.
több mint 12 éve
suh összeomlott, teljesen taccsra vágták az ítéletek, utána végig csak ténfergett, és azért futottunk 240 yardot a negyedik negyedben, mert ezeken az ítéleteken morfondírozott. shadyre rá se nézett, annyira el volt kenődve.komolyra fordítva: 7000 km távolságból bárkinek joga van bármit gondolni a csapata vereségéről, vagy annak okáról. szerintem mondjuk a napkitörések meg a mágneses mező áramlása jobban bekevartak az oroszlánoknak, de végül is X.
több mint 12 éve
A kamu ítélet során ami után nyertünk 2 pontot azt hiszem 14-14 volt az állás. Utána egyből visszahordták TD-re és vezettek 20-14-re. És a Detroit védők teljesen maguk alatt voltak meg összeomlottak lelkileg és az a szaros 2 pontos ítélet miatt nem tudtak minket megállítani. Hagyjuk már...Cards elleni bírózást se értettem jogosnak (mert az utsó playben ugyanúgy visszahúzták Ertz-et. Ha nem húzzák vissza Foles odapasszolja és ugyanúgy 1st down.), de ez meg kabaré. A fújás elismerem, hogy szar volt, de hogy erre fogni a vereséget.
20-14-re vezetett a Lions az eset után és még jócskán volt vissza meccsből, szal....
több mint 12 éve
Felesleges lenne a vitát generálni.Én megértem őket bár most már kár ezen rugózni mert nem változik semmi
több mint 12 éve
A Lions fórumon megy a bírózás még mindig, írtam nekik, hogy ez már Détári Lajos szint, akkor még nem gondoltam, hogy ebből poént is ki lehet hozni, csak oda már nem merem beírni, hogy ők ott a Détári Lájonsz 😀 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Köv meccset ha bukjuknono. nekünk nincs könnyű meccsünk, főleg nem a következő, amennyiben Áron visszatér. meg utána Skins, ott még csak nem is tankolhat a Skins, mert ellenünk mindig kettőzött erővel játszanak. főleg, ha ezzel elüthetnek a rájátszástól... tényleg lehet, hogy az utolsó körben már azon gondolkodhat Kelly, hogy vajon a Saints vagy a Seahawks ágára szeretne-e kerülni, szóval hogy muszáj-e Foles-t kezdetnie, vagy lehet még egy esélyt adni Vick-nek vagy Barkley-nak...tökön szúrom magam😀
Aztán az utolsó 2 meccsen dől el minden. Néztem Cowboys-nak is könnyű a kövi 3 meccse.
Ez nagyon izgi lehet. Ha verjük a Bears-t is (szerintem fogjuk) Akkor utolsó meccsen dől el minden.LnB
több mint 12 éve
Köv meccset ha bukjukJah így már nem reménytelen a helyzetünk.tökön szúrom magam😀
Aztán az utolsó 2 meccsen dől el minden. Néztem Cowboys-nak is könnyű a kövi 3 meccse.
Ez nagyon izgi lehet. Ha verjük a Bears-t is (szerintem fogjuk) Akkor utolsó meccsen dől el minden.LnB
Köv meccsből 1et hozni kell mindenképpen és akkor az utsó meccs ki-ki meccs.
Ha meg ott kikapunk akkor meg végülis teljesen reális meg megérthető, hogy nem jutunk PO-ba.
több mint 12 éve
Köv meccset ha bukjuk Aztán az utolsó 2 meccsen dől el minden. Néztem Cowboys-nak is könnyű a kövi 3 meccse.
Ez nagyon izgi lehet. Ha verjük a Bears-t is (szerintem fogjuk) Akkor utolsó meccsen dől el minden.
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Ez a felszerelés is ment a HoF-ba:twitter.com/Eagles/status/410119931196620800/photo/1
több mint 12 éve
Mozgóképes meccsösszefoglaló a FlyEagles.hu-n 😊3wkell es ennyiJanek
Csak a következő meccs a lényeg!A következő meccsen 3w-t azért nem lesz egyszerű összeszedni 😛
😊Janek
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes