Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Üdv Adamsky!Régebben összekülönböztünk valamin, még az előző nicknevemen (valami Eaglesfan, Philyfan vagy valami hasonló csodálatosan fantáziadús cucc lehetett 😀 ), erre emlékszem a legjobban. 😀
Welcome back!
Amúgy meg Flynn dob megint egy 400 yardos, 6 TD-s meccset, amivel ismét megalapozza a következő
több mint 12 éve
rodgers nem játszik a hétvégén.Petikievak01Aaron Rodgers /Mert a nagybetű jár Neki! 😊 /nem játszik, de lehet, hogy Matt Flynn, akinek ez bizonyítási lehetőséget jelent, ki is fogja használni!
Én majd szorítok Neki... 😛
több mint 12 éve
Úgy tűnik Williams sérülése nem volt súlyos, ez pozitív.Petersont nagyon outra mondják mindenhol, és őszintén szólva nem is lenne sok értelme feleslegesen játszatni. A szezonjuk
Annak ellenére, hogy nem edzett kb egész héten, Peterson szerintem játszani fog, felőle és Frazier felől is eléggé ez érződik, bár nem vennék rá mérget, hogy be is fejezi a meccset...
Rhodes valószínűleg nem játszik, Robinson out, Cook questionable, Smith most tér vissza... Hát akárhogy is nézem a secondary-jük elég gyér, meg kell szórni őket, Jacksonnak szerintem nagy napja lesz, dome, meg minden.
www.philadelphiaeagles.com/team/injury-report.htmlAdamsky
már elúszott, AP pedig sérülékeny és agyonhasznált. Szerintem biztosan kihagyja a meccset.
Egyébként üdv újra köztünk! Ideje volt már 😛
több mint 12 éve
Úgy tűnik Williams sérülése nem volt súlyos, ez pozitív. Annak ellenére, hogy nem edzett kb egész héten, Peterson szerintem játszani fog, felőle és Frazier felől is eléggé ez érződik, bár nem vennék rá mérget, hogy be is fejezi a meccset...
Rhodes valószínűleg nem játszik, Robinson out, Cook questionable, Smith most tér vissza... Hát akárhogy is nézem a secondary-jük elég gyér, meg kell szórni őket, Jacksonnak szerintem nagy napja lesz, dome, meg minden.
www.philadelphiaeagles.com/team/injury-report.html
több mint 12 éve
www.facebook.com/photo.php?v=619708601400250&set=vb.120163518021430&type=2&theateregy kis videós elemzés a meccsről.
Shady TD-jéről gondolom lemaradt a PFF 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ellenséges vonalak mögött - Vikings
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
mustaine, tetszik az avatarod 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hali Adamsky üdv újra itt, látom rossz pénz nem vész el 😉. Jó szórakozást majd nektek, én itthon idegelem magam legalább az eredménykövetőben nagyobb nyugi lesz ha nagyrészt ott vagytok 😛 😉.
több mint 12 éve
félre olvastad picit.Petikievak01mit olvastam félre? A tackle for loss, az a futóra értendő 😉
Az elején jöttek a TFL-ok Shadyre mert Lane hozzá sem ért a védőhöz? Igen. ő bezzeg pluszos. 😊
Todd sosem volt elit passzblokkoló, főleg OT poszton, idén már ez sem szörnyű hogy beljebb került. Futásblockban meg évek óta a legjobb nálunk, meg lehet nézni az átlagokat...
A PFFnek meg gondolom a kulcstackleje is kimaradt Houston pickje után. Pedig érdemes lenne visszanézni, hogyha ő ott nem szerel, akkor ki szerelt volna hogy ne legyen pick6. Megmondom: senki. Peters maradt ott egyedül, iylen talajon ott egy sima kátbekk oszt szevasz.
itt a link róla: www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000294037/Foles-throws-first-interception
itt meg a múltkori hentelés:
több mint 12 éve
sportfoglalkozas.postr.hu/egy-igazi-havas-meccs?sec-pBerakom ide is. Még is csak az Eagles-ről szól ( no meg a Chicago Cardinalsról).
több mint 12 éve
- Tavaly a fasz rosszabbik végén voltunk, szal ezt most idén megérdemeltük. 😀 - Sport-science-es csávó munkája beérni látszik. (Minden játékos lenyilatkozza, hogy sokkal erősebbnek érzi magát valamint látható is, hogy alig van sérültünk. Ha jól tudom szezon közben senki se került IR-ra és ahogy Petikievak is írta összességében is alig volt sérülés nálunk.)
- Fejben nagyon ott vannak a játékosaink. (Vki azt mondja, hogy ez is közre játszik a sérülésekben. Mármint ha nem vagy ott fejben. 😀 )
- Vagy csak szimpla mázli és a Super Bowl-ra majd csere csapattal kell kiállnunk. 😀
több mint 12 éve
Azon gondolkodtam egyébként, hogy a vártnál jobb teljesítményünkhöz milyen mértékben járulnak hozzá a sérülések. Ha belegondoltok, kulcspozícióban nem volt olyan sérülés, akit ne tudtunk volna pótolni (vagy ha mégis, akkor ki is kaptunk, lásd Barkley...). Maclin helyén Cooper szerintem teljesen jó teljesítményt nyúlt, az offense fal pedig a szezon eleje óta egyben van, Peters néhány playre kiállt a GB meccsen, de ennyi. A védelemben pedig a D-Line és a LB sor is végig egyben van, szintén a GB meccsen volt Kendricksnek egy sérülése, amikor Goode állt be a helyére. A secondaryben Wolff hiányzik nagyon, meg néha 1-2 meccsre Fletcher. Szerintem az előző szezonokhoz képest ez hatalmas előrelépés, amikor pl az offense falból volt, hogy csak cserék játszottak.szerk.: koppkopp maradjon is így
több mint 12 éve
Hát pont ezt mondják. A Detroit ellen passzblokkolásban jó volt, de futásban nem és, hogy pont az ellenkezője szokott nála lenni. (A Detroit D# nem ért el ellenünk sack-et.)Herremans -2.2 komolytalan 😀mustaine"Herremans graded poorly as a run blocker but held his own as a pass protector, which is usually the opposite case."
Ekkora pöcsöket, hihetetlen. Az összes sacket és Tfl-t Mathis és Lane engedte, meg lehet nézni a meccset,.
Értem én hogy Football focus, de Pro? @)eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Herremans -2.2 komolytalan 😀mustaine"Herremans graded poorly as a run blocker but held his own as a pass protector, which is usually the opposite case."
Ekkora pöcsöket, hihetetlen. Az összes sacket és Tfl-t Mathis és Lane engedte, meg lehet nézni a meccset,.
Értem én hogy Football focus, de Pro? @)
több mint 12 éve
Egész kis hadsereggel megyünk akkor a Draftba jövő héten 😊 Kúrva nagy lesz, csak aztán nyerjünk is.Shawn84Egyre rosszabb, hogy pont ezen nem tudok majd ott lenni. 😕
De gyertek a VIks ellen is aki csak tud!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Egész kis hadsereggel megyünk akkor a Draftba jövő héten 😊 Kúrva nagy lesz, csak aztán nyerjünk is.
több mint 12 éve
Csütörtöki Injury report: www.philadelphiaeagles.com/team/injury-report.html
Remélem Cary Williams hamstring problémája nem súlyos. CB-depth-ünk nem igazán van.
több mint 12 éve
Nem tudom amúgy mikor jártam itt utoljára, még kb. '56-ban lehetett, citromailes e-maillel voltam regisztrálva. 😀 Mióta új az oldal, azóta tuti nem. Suli miatt kevesebb időm lett Photoshopra, megtaláltam a BGN.com-ot is, meg előfizettem GamePass-re, úgyhogy streamet sem kellett már innen kukáznom. Sajnos Photoshoppot azóta sem nagyon veretem, nincs időm. Meccsnézések általában faternál tradícióvá váltak, de lehet megpróbálom őt is lecsábítani Draftba, nagy Eagles fanná térítettem, teljesen képben van. 😀
több mint 12 éve
Nem csak Te, szerintem Adamsky képeit túlzás nélkül világszerte ismerik Eagles fanok (deviantartról pl.)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Visszatérek. Ki emlékszik még rám? 😀Fuckyeah!!! 😀
AdamskyHát meg ez a mondandója. Libabőrös leszek:Adamsky-t már én is kerestem de kb mióta új fórum van nem jelentkezett nem is tudom itt van-e még....dande
http://www.youtube.com/watch?v=QLSrF81Q8rM
Adamsky-t várom vissza legalább egy komment erejéig. Ő is nagy Dawkins fan (volt).Bébé
Bears elleni meccsnézésre gyere a Draftba. 😀
Nah meg innen mennyi wallpapert gyűjtöttem be 😊
adamskydesign.atw.hu/
több mint 12 éve
Visszatérek. Ki emlékszik még rám? 😀A dizájn részlegben is várunk szeretettel 😊
Adamsky
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Visszatérek. Ki emlékszik még rám? 😀Hát meg ez a mondandója. Libabőrös leszek:Adamsky-t már én is kerestem de kb mióta új fórum van nem jelentkezett nem is tudom itt van-e még....dande
http://www.youtube.com/watch?v=QLSrF81Q8rM
Adamsky-t várom vissza legalább egy komment erejéig. Ő is nagy Dawkins fan (volt).Bébé