Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Foles sztem annyira nem volt szar. Az hogy sokáig tartotta a labdát simán benne van, hogy az elkapók nem tudtak elszakadni. Így is adott pár nagyon durva passzt. Valamint Lane kulcspillanatokban baszott blokkolni.Bébé
Durva passz alatt arra gondolsz, amikor INT-nél jó 5 mp-el később dobta el a lasztit DeSean felé, de még azt is aluldobta? Aztán ilyeneket ír Adam Caplan is, hogy ritka az ilyen nála, és hogy hát DeSean segíthetett volna neki elütni...hát bazmeg. De tisztán emlékszem még legalább 5 akkora homályra, hogy még a környéken sem volt senki. Jó nagy mákja van, hogy csak 1 pick lett megint.

Persze megkérdezném a videózó emberkénket, hogy 3&1-nél miért nem challange-eltük meg, az még meg is volt valószínűleg, majd megkérdezném Chipet, hogy 4&1-re tengernyi idővel a saját EZ szájában minek megyünk neki. Aztán ismét a tanácsadókat, hogy azon mit láttak, amire zászlót kellett dobni...vagy Chip hogy gondolta?

Na meg hol voltak a magic playek, amivel mindig TD-t tudunk elérni? Vagy milyen hülyeséget is írt itt valaki.

DeSean az öltözőben annyit mondott, hogy nem tudta elütni azt a passzt, és hogy az időzítéssel volt gond. Hogy miért kiabált, és kivel (látszólag Avant volt az), arra csak annyit mondott, hogy nagyon kompetitív, és ilyenkor fel van pörögve nagyon. Chip se tudta még megmondani meccs után mi volt.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Rájátszás:
- Csak úgy juthatunk be, ha megnyerjük a csoportot.
- Ha vasárnap 19:00kor a Dallas-Redskins meccsen nyer a Dallas, akkor a mi szempontunkból tét nélküli lesz az esti meccs, szal lehet h egy félidő után pihentetni kéne a srácokat (vagy egész meccsen, de nem tudom, hogy ez mennyire reális).
több mint 12 éve
Meg most rendes gyorsan futott. Nem tudom, hogy mit evett. 😀
De egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy reálisan nézve van jövője az NFL-ben és nagyon remélem, hogy a csapatnál.
Vick előtt meg le a kalappal. Kibaszott jó csapattárs meg minden. Meccs közbe is mutatták és úgy csillogott a szeme meg örült, mintha Ő lenne a főszereplő.

Meg ez a meccs a D#-en ment el.

Az pedig megvan, hogy DeSean 75 elkapás, 1275 yard, 9 TD és még van 2 forduló.
Chip nagyon megtanulta használni.
Hang nélkül néztem meg erről pont lemaradtam erről, szal kivel balhézott DeSean? Avant beszólt neki, hogy miért nem ütötte el az intit vagy mi volt?
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bébé ha valaki akkor én védem Foles-t 😛 de az nem igaz, hogy miért kell állandóan a hosszú célpontot keresni amikor annyira tisztán ott vannak közel hozzá Shady nem egyszer, és azokból nagy játékok lehettek volna illetve sima first downk. Tudom, hogy a rövid és közép passzokat nehezen lövi be esetleg fél tőlük? De ha akar valamit az NFL-ben ezen muszáj változtatnia. Ha erre jobban figyelt volna 40 pontot is simán felrakunk. Talán még a meccs is megvan a D hülyesége ellenére. Nem mindig a nagy játék a valami.
több mint 12 éve
Sajnos tudtam nézni a meccset. 😀
Amilyen hülyék vagyunk. Bakker jövőhéten el tudtuk volna dönteni....full 2010.

Nah végre kijött az amit gondoltam a D#ről...bár inkább gondoltam volna szarul 😀

Foles sztem annyira nem volt szar. Az hogy sokáig tartotta a labdát simán benne van, hogy az elkapók nem tudtak elszakadni. Így is adott pár nagyon durva passzt. Valamint Lane kulcspillanatokban baszott blokkolni.

Olyan meg nálam nincsen, hogy megérdemeljük-e vagy inkább ne jussunk be. Ha bejutunk nagyon-nagyon örülni fogok. 😀 Bár lassan nyerhetnénk már egy PO meccset is. 😀 (2008-ban nyertünk utoljára.)
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként semmi extra nem történt ez az NFL.

Tudtuk, hogy Foles-nak még bőven fejlődnie kell. Ez kijött. Tudtuk, hogy a D nagyon nem elit, ez is kijött. Ebben a ligában tényleg nem alibizés megy, még akkor sem feltétlen ha meg akarnak buktatni egy edzőt, mert a győzni akarás annyira benne van a játékosokban, hogy ha lehet megragadják a lehetőséget. Lásd a Rams is. Na nekik aztán végkép semmi szükségük nem volt a győzelemre a draft szempontjából, mégis ütötték a NO-t. A Vasasoknál nyilván presztízs volt a dologban, és a Vikes sem akart lebőgéssel búcsúzni a Metrodome-tól, illetve lehet szeretik annyira Fraziert, hogy marasztalni akarják.

Sokkal jobban izgat és örülök, hogy van egy kompetens edzői stáb, aki bele fog tanulni a dolgokba mi hogy megy itt, és jönnek majd a még kompetensebb játékosok, hosszú távon mi jövünk ki belőle jól. legalábbis remélem. 😛
több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Amúgy

A heves PO lázam lehűtötte a Vikes, nem bánnám ha lecsúsznánk, kinek van kedve égni ezzel a védelemmel. Chip szerintem elszállt, hogy zsinórban 5 győzelem után ő itt a master of puppets és bármilyen meccset meg tud nyerni.

Nyilvánvaló, hogy az utolsó meccs fog dönteni, a köv fordulóban senki nem teszi meg nekünk azt a szívességet...mi vesztünk, a Dallas nyer, mindketten 8-7-tel megyünk az utolsó meccsre. (ahogy egy jós azt megjósolta itt korábban 😀 )

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
látva a dallas meccset tény,hogy nem rajta ment el(illetve nem csak rajta)
az már misztikus,hogy mindig ő rá kenik a dolgot...

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
imádom a decemberi RomotAttis
felesleges a spoilerezgetes, mar a dalai lama is tudja mi tortent a cowboys meccsen.

de most megragadnam az idot, hogy valamit leszogezzek:
nem romo miatt kerult olyan helyzetbe a csapat, hogy megint o legyen a bunbak. egyetlen jatekost nem tudok felhozni a kickeren es a longsnapperen kivul, aki ne lenne legalabb annyira hibas a veresegben, mint o. ha siman elcelodni akarsz a decemberi baromsaggal, tedd nyugodtan, de akkor ugye viccelodhetnenk azzal is, hogy hany gyuruje van az eaglesnek. ugyanaz a szint.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
| imádom a decemberi Romot | Attis
nézted a meccset?
több mint 12 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 152
Majd töltsétek le a 2. félidőt. Kvittek vagyunk.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Hihetetlen, hogy ezt is el tudta veszíteni a Cowboys. Így már biztos, hogy az utolsó meccsen dől el ki nyeri a csoportot. Végülis így igazságos, döntse el a két balfácán csapat ki menjen rájátszásba.

Ez még nem teszi szebbé a mai meccsünket. A támadósor akadozott, de mégiscsak összekapartak 30 pontot. Foles sok homályt dobott, de így is nyerhettünk volna. (Shady 8 futás WTF?) A védelemtől szinte alig kapott segítséget a csapat. A secondary értékelhetetlen volt, minden egyes játékos Boykintól Andersonig. Ha nem volt nyomás, akkor esélyünk nem volt levédekezni Cassel passzait (Jézusom!). A spec. team taktika is "különleges" volt, az impotens védelem ellen hadd jöjjön egyfolytában 40 yardról az ellenfél. A Vikings nagyon összeszedetten játszott, szinte alig csináltak hibákat. A jövő héten ilyen játékkal csúnya lebőgés lesz a Marshall - Jeffery páros ellen. Abban lehet reménykedni, hogy egy értelmesebb offense gameplannel tudjuk tartani velük a lépést.BleedingGreen
Azért nagyobb tétet ne tegyél erre a biztos tippre!!!
A Dallas kikap, és az Eagles nyer a következő fordulóban, akkor már nem lesz tét..., mert akkor a Sasok nyerték meg a csoportot! 😛
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
ha ezek után nem élünk a lehetőséggel, akkor csesszük meg.
ha lenne egy kis eszünk és mákunk eldöntenénk jövőhéten, utolsó heti ki-ki meccsen legutóbb szoptunk a cowboys ellen ha az emlékezetem nem csal.

Go cousins! 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Hihetetlen, hogy ezt is el tudta veszíteni a Cowboys. Így már biztos, hogy az utolsó meccsen dől el ki nyeri a csoportot. Végülis így igazságos, döntse el a két balfácán csapat ki menjen rájátszásba.

Ez még nem teszi szebbé a mai meccsünket. A támadósor akadozott, de mégiscsak összekapartak 30 pontot. Foles sok homályt dobott, de így is nyerhettünk volna. (Shady 8 futás WTF?) A védelemtől szinte alig kapott segítséget a csapat. A secondary értékelhetetlen volt, minden egyes játékos Boykintól Andersonig. Ha nem volt nyomás, akkor esélyünk nem volt levédekezni Cassel passzait (Jézusom!). A spec. team taktika is "különleges" volt, az impotens védelem ellen hadd jöjjön egyfolytában 40 yardról az ellenfél. A Vikings nagyon összeszedetten játszott, szinte alig csináltak hibákat. A jövő héten ilyen játékkal csúnya lebőgés lesz a Marshall - Jeffery páros ellen. Abban lehet reménykedni, hogy egy értelmesebb offense gameplannel tudjuk tartani velük a lépést.

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mondjuk inkább a dallas HC-OC -nak jár köszönet....Janek
Ja ők baszták el a gameplant, leginkább a végén, de nem ők jöttek vissza 3+pozíciós hátrányból.
Szóval továbbra is kösz Packers. 😀

több mint 12 éve
Mondjuk inkább a dallas HC-OC -nak jár köszönet....

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nagyon nagy köszi a Packersnek, így legrosszabb esetben is az utolsó meccsen a saját kezünkben lesz a sorsunk. (mekkora meccs bolt btw 😊 )
Amúgy meg Flynn dob megint egy 400 yardos, 6 TD-s meccset, amivel ismét megalapozza a következő 10 2 évét. :p 😀Newman
300 yard, 4 TD, elég az is. 😀

több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
| imádom a decemberi Romot |
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
| akkor köszönjük meg szépen a GB-nek... |

több mint 12 éve
Na hátha Flynn csodát tesz

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Ez van. Én mondjuk eleve úgy reménykedtem, hogyha 1-3-ra jöttünk ki az AFC Westből talán ki tudunk jönni 3-1-l az NFC North-ból. Végül is ez még lehet. A csoportban pedig 4-2-t számoltam. Ez is lehet még, úgyhogy no problem.

Foles ma tényleg gáz volt pedig a fal megvédte rendesen csak marha sokat tökölt a labdával.

D-t meg Philadelphiáig gyalogoltatnám 😛dande
Legalább ha ennyire megvédik akkor passzolna pontosan, de ...NEM! Ez az ami aggasztó.
A védelem szabadnapot vett ki. Ilyen teljesítménnyel tényleg nem éri meg a PO -ba kerülni. Sajnos a secondary a szezon eleji formáját mutatta ami édeskevés és a Vikes gyorsan fel is ismerte ezt...
Na meg a playcall...8 futás 38 yard Shadytől? Ugyan már. Top 5-ös futás elleni csapatokat futottunk szét....ez mi volt? Nagyon sok rossz edzői döntés volt ezen a meccsen...de legalább időben jött a pofon.
Penalties (Number-Yards) 9 - 94 BÍRÓZZUNK! 😊sümegphillyfan
Igen...ma mi is bírózhatnánk mert elképesztően nevetséges ítéletek születtek...nekem nem szokásom...így szarok is rá. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Amilyen jó volt a védelem az utóbbi pár meccsen, ma épp annyit "törlesztettek". Hátralévő meccseket nyerni kell, és ott lesz a playoff.

több mint 12 éve
Ciki egy meccs volt, mondjuk jófejség 41-31-nél bevinni a TD-t....

Szét kell szedni a Bearst és a Dallast, és nincs gond, csak azt nem tudom hogy az ilyen Jeffery Marshall duót ez a secondary hogy fog kezelni majd 😀Eazzy
Kezet fognak velük és mondják: tessék befáradni a célterületünkre kb 😛 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Ciki egy meccs volt, mondjuk jófejség 41-31-nél bevinni a TD-t....

Szét kell szedni a Bearst és a Dallast, és nincs gond, csak azt nem tudom hogy az ilyen Jeffery Marshall duót ez a secondary hogy fog kezelni majd 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
Penalties (Number-Yards) 9 - 94 BÍRÓZZUNK! 😊