Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Srácok. Azt hiszem, hogy ebben az idényben egy nfc east szurkoló sem röhöghet a másik csapaton, anélkül, hogy vissza ne kapná azonnal, jogosan, ugyan olyan fájón. A Philly vagy a Dallas védelme, a Shanahan family, vagy hát Eli. Mind a nevetség tárgya jó pár meccsen idén. De biztos van még min röhögni. Mi is évekig védtük Eli-t, de idén nincs értelme, marad a gyűrűzés. Romo jó qb, de mindig meg fogják találni az ilyen vereségek miatt, függetlenül attól, hogy fölrakott 30+, 40+ pontokat a táblára. A sasok is megkapják a zérózást, függetlenül attól, hogy jó játékosaik és edzőik vannak. Vagy a Skins, mert majdnem kinyírták a franchise qb-t. Azt se felejtsétek, hogy a wild card kör a három nem po east-es csapat szurkolóinak lesz nagyobb élmény mint sem a csoportgyőztesnek. Nincs értelme összemenni, mert abból úgysem kerül ki senki győztesen.
Ez egy ilyen év szívunk mint a torkos borz. Az a jó, hogy ez nem éveken keresztül lesz így, ahogy korábban sem volt hosszú gyengélkedés a csoportban.gyurczi
Ezen éppúgy átesik minden csapat és csoport együttvéve...2009 negatív mérleggel jutott a Seahawks a rájátszásba..na és kit kaszált el? Az előző évi bajnokot...tudjuk a story-t. Majdnem felrobbant a stadion a szurkolóktól. Nézd meg azt a negatív mérleges csoportot akkor és nézd meg most. Ez folyamatos körforgás amiben most ti vagytok benne. Legközelebb mások lesznek. Ezenfelül én csak azt kívánom,hogy verjük meg az Eagles-t a következő fordulóban! 😛
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Srácok. Azt hiszem, hogy ebben az idényben egy nfc east szurkoló sem röhöghet a másik csapaton, anélkül, hogy vissza ne kapná azonnal, jogosan, ugyan olyan fájón. A Philly vagy a Dallas védelme, a Shanahan family, vagy hát Eli. Mind a nevetség tárgya jó pár meccsen idén. De biztos van még min röhögni. Mi is évekig védtük Eli-t, de idén nincs értelme, marad a gyűrűzés. Romo jó qb, de mindig meg fogják találni az ilyen vereségek miatt, függetlenül attól, hogy fölrakott 30+, 40+ pontokat a táblára. A sasok is megkapják a zérózást, függetlenül attól, hogy jó játékosaik és edzőik vannak. Vagy a Skins, mert majdnem kinyírták a franchise qb-t. Azt se felejtsétek, hogy a wild card kör a három nem po east-es csapat szurkolóinak lesz nagyobb élmény mint sem a csoportgyőztesnek. Nincs értelme összemenni, mert abból úgysem kerül ki senki győztesen.
Ez egy ilyen év szívunk mint a torkos borz. Az a jó, hogy ez nem éveken keresztül lesz így, ahogy korábban sem volt hosszú gyengélkedés a csoportban.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Értő olvasás, tulajdonképpen leírtad azt, amit én, sejtettem valahogy, hogy nem röhögtök a nem létező gyűrűinkön, ezért írtam amit. Persze röhögök Romo-n, de hadd tegyem már. Nem szoktam olvasni a Boys topicot, de nem köveztelek volna meg titeket, ha esetleg azon viccelődtetek volna pl, hogy olyan balfaszok vagyunk, hogy több mint egy éven keresztül nem tudtunk nyerni a Lincen.picksix
Nem, nem ugyanazt irtam le mint te. 😊 Csak megeloztem egy ismetlest. En pusztan a decemberi Romo intezmenyet kifogasoltam. A Linces tema alig kerult elo -- ha egyaltalan elokerult -- Cowboys topicban. Mindegyikonk biztos jot derult rajta, de megvolt es meg is van a magunk baja.

Attis, suit yourself -- mar ami a buziskodast illeti. En kommunikalok.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Janek, neked miert sikerult egybol megertened amit kozolni akartam, Attisnak meg picksixnek meg nem? :p

Csak ovatosan a gunnyal mert meg mindig megy az alapszakasz, nehogy visszanyaljon a fagyi! 😉gyeek
Tanultál 2008ból? 😛 😀

De amúgy ez hülyeség. Akkor ennyi erővel majd csak februárban mehet a trash talk és akkor is csak 1 csapat nyomhatja, visszamenőleg. 😀
Dumálni kell, beszólni a másiknak (főleg a csoportellenfeleknek 😀 ), aztán legrosszabb esetben visszanyal a fagyi. 😀Bébé
Ezt annyival modositanam, hogy az elcelodes szintjenek megfelelo lesz a retorzio is, ahogy en 2008ban megkaptam. 😊 2009ben kegyelmet gyakoroltam nehany vermes Eagles drukker felett, de a decemberezest nem toleralom.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Foles DeSeanról:
"He wants to win so bad, he wants to make plays so bad, and everybody has their own way to deal with that. I understand DeSean. I understand the frustration. In those situations we are all in it together, so let him cool down a little bit, and he is alright. He just has so much heart, so much passion. He wanna make a play, I didn't put him in a good position, but the one thing I got for him is to 'stay with me, Imma keep firing, imma keep firing', and he stayed with me the whole game. And you know we're gonna have a better relationship because of this."

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
imádom a decemberi RomotAttis
felesleges a spoilerezgetes, mar a dalai lama is tudja mi tortent a cowboys meccsen.

de most megragadnam az idot, hogy valamit leszogezzek:
nem romo miatt kerult olyan helyzetbe a csapat, hogy megint o legyen a bunbak. egyetlen jatekost nem tudok felhozni a kickeren es a longsnapperen kivul, aki ne lenne legalabb annyira hibas a veresegben, mint o. ha siman elcelodni akarsz a decemberi baromsaggal, tedd nyugodtan, de akkor ugye viccelodhetnenk azzal is, hogy hany gyuruje van az eaglesnek. ugyanaz a szint.gyeek
kit érdekel hány gyűrűnk van, ha nem vagy legalább kb. 40 éves, te se láttál még olyan -Dallas- SB-t, ahol értetted vna a játékot (max letöltve amikor már nem kellett izgulni mert tudtad az eredményt) nekem legalább ez megadatott, bár sajnos kikaptunk a pecctől. Romon meg a saját csapatom fórumán hadd élcelődjek már. a meccsről alkotott véleményem a Tehenésznek adott válaszomban olvasható.Attis
a gyurut peldanak hoztam fel, mert elfogulatlanul szemlelve pont olyan vicces mint a decemberezes. azert megmosolyogtat, hogy ravetetted magad a temara. 😊gyeek
te is rávetetted magad, so what? annyi a véleményem, h ha a saját csapatom topicján belül írok ilyet, akkor vicc, ha máséban, akkor troll. én nem megyek buziskodni a boys topicba, mert egyrészt minek csináljam a tüzet, főleg neten, másrészt pedig nem érdekel, ami ott téma.
több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Latom az erto olvasas nem a forted, bar egy anyuka ezt ugy is jellemezhetne "jo a kepzeloerje" a gyereknek. 😊 Sosem mondtam, hogy rohogok a gyurukon. Tudom, te viszont rohogsz Romon, sporold meg a karaktereket. Csak ovatosan a gunnyal mert meg mindig megy az alapszakasz, nehogy visszanyaljon a fagyi! 😉gyeek
Értő olvasás, tulajdonképpen leírtad azt, amit én, sejtettem valahogy, hogy nem röhögtök a nem létező gyűrűinkön, ezért írtam amit. Persze röhögök Romo-n, de hadd tegyem már. Nem szoktam olvasni a Boys topicot, de nem köveztelek volna meg titeket, ha esetleg azon viccelődtetek volna pl, hogy olyan balfaszok vagyunk, hogy több mint egy éven keresztül nem tudtunk nyerni a Lincen.

Fagyi, PO, karma: Az utolsó meccs dönt, a tegnap mutatott játékunk után én felkészültem a fagyira.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Csak ovatosan a gunnyal mert meg mindig megy az alapszakasz, nehogy visszanyaljon a fagyi! 😉gyeek
Tanultál 2008ból? 😛 😀

De amúgy ez hülyeség. Akkor ennyi erővel majd csak februárban mehet a trash talk és akkor is csak 1 csapat nyomhatja, visszamenőleg. 😀
Dumálni kell, beszólni a másiknak (főleg a csoportellenfeleknek 😀 ), aztán legrosszabb esetben visszanyal a fagyi. 😀Bébé
Igazad van Bébé, dumálni kell, hisz ez egy játék, aminek mi is nélkülözhetetlenül, fontos részei vagyunk!
Mit érne a futball, szurkolók nélkül…
Persze…
Biztos nem esne jól, ha a „Vikingek” beszólnának, hogy cserecsapattal lejátszottak minket a pályáról! (Ráadásul igazuk lenne…)
Az viszont el kell ismerni, hogy embert (szurkolót) próbáló úgy kikapni, ahogy a Dallasnak sikerült tegnap!
Persze örültem a vereségüknek, de azért belegondoltam, milyen mocskosan nehéz lehet ezt feldolgozni a szurkolóknak (is)…!
Vélhetően, mi is felkapnánk a vizet…😉
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Tanultál 2008ból? 😛 😀

Dumálni kell, beszólni a másiknak (főleg a csoportellenfeleknek 😀 ), aztán legrosszabb esetben visszanyal a fagyi. 😀
több mint 12 éve
Jah, karma is a bitch

több mint 12 éve
felesleges a spoilerezgetes, mar a dalai lama is tudja mi tortent a cowboys meccsen.

nem romo miatt kerult olyan helyzetbe a csapat, hogy megint o legyen a bunbak. egyetlen jatekost nem tudok felhozni a kickeren es a longsnapperen kivul, aki ne lenne legalabb annyira hibas a veresegben, mint o. ha siman elcelodni akarsz a decemberi baromsaggal, tedd nyugodtan, de akkor ugye viccelodhetnenk azzal is, hogy hany gyuruje van az eaglesnek. ugyanaz a szint.gyeek
kit érdekel hány gyűrűnk van, ha nem vagy legalább kb. 40 éves, te se láttál még olyan -Dallas- SB-t, ahol értetted vna a játékot (max letöltve amikor már nem kellett izgulni mert tudtad az eredményt) nekem legalább ez megadatott, bár sajnos kikaptunk a pecctől. Romon meg a saját csapatom fórumán hadd élcelődjek már. a meccsről alkotott véleményem a Tehenésznek adott válaszomban olvasható.Attis
a gyurut peldanak hoztam fel, mert elfogulatlanul szemlelve pont olyan vicces mint a decemberezes. azert megmosolyogtat, hogy ravetetted magad a temara. 😊gyeek
Csak nem ugyanaz a szint, ez aktuális és mi biztos nagyobbat röhögtünk Romo-n ma reggel, mint ti azon, hogy nincs még gyűrűnk. 😀picksix
Latom az erto olvasas nem a forted, bar egy anyuka ezt ugy is jellemezhetne "jo a kepzeloerje" a gyereknek. 😊 Sosem mondtam, hogy rohogok a gyurukon. Tudom, te viszont rohogsz Romon, sporold meg a karaktereket. Csak ovatosan a gunnyal mert meg mindig megy az alapszakasz, nehogy visszanyaljon a fagyi! 😉

több mint 12 éve

Csak nem ugyanaz a szint, ez aktuális és mi biztos nagyobbat röhögtünk Romo-n ma reggel, mint ti azon, hogy nincs még gyűrűnk. 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve

a gyurut peldanak hoztam fel, mert elfogulatlanul szemlelve pont olyan vicces mint a decemberezes. azert megmosolyogtat, hogy ravetetted magad a temara. 😊

több mint 12 éve

kit érdekel hány gyűrűnk van, ha nem vagy legalább kb. 40 éves, te se láttál még olyan -Dallas- SB-t, ahol értetted vna a játékot (max letöltve amikor már nem kellett izgulni mert tudtad az eredményt) nekem legalább ez megadatott, bár sajnos kikaptunk a pecctől. Romon meg a saját csapatom fórumán hadd élcelődjek már. a meccsről alkotott véleményem a Tehenésznek adott válaszomban olvasható.
több mint 12 éve
Mi volt a cél a rövid rúgásokkal? Nem kérdezték meg? Féltek, hogy visszahordják?greenboy
Nah hát azon, hogy kiakadtam.
Jah be voltak szarva Pattersontól. Elhiszem, hogy a múltheti 2 TD után nem volt nagy az arc, valamint K. Coleman is lesérült meccs közben, de hát akkor is. Így se volt jó, hogy mindig a 40 yardosukról jöhettek.
több mint 12 éve
| imádom a decemberi Romot | Attis
nézted a meccset?Tehenész
néztem. igen, kurvaszar volt a playhívás. igen, 20 perccel korábban vége kellett vna, h legyen a meccsnek, mert Murraynek kellett vna 8-10-et futni. Attól még, h Romo ismét clutch helyzetben 2X elbaszta, egy Eagles drukkernek felemelő (Torghelle után szabadon nem erre fogom kiverni, de bízok benne, h az utolsó forduló ha ki.ki meccs lesz, Tony ismét megremeg)
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mi volt a cél a rövid rúgásokkal? Nem kérdezték meg? Féltek, hogy visszahordják?greenboy
Hamarabb végig ér az ellen O és lehet még visszatámadni. Bíztak ők is a védelemben 😛 😀
több mint 12 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Mi volt a cél a rövid rúgásokkal? Nem kérdezték meg? Féltek, hogy visszahordják?
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
fene belétek, hogy mikor dolgozok termelitek a kommenteket, mikor otthonvagyok 2 óránként 1 😀

több mint 12 éve
Nyugi már...csak kikaptunk. 😀

Mi kezünkben van a sorsunk. Meg kell verni utsó héten a Dallast, be kell bizonyítani, hogy jobbak vagyunk és kész. Ha megverjük Őket, akkor megérdemeljük a PO-t. Ha nem, akkor lehet, hogy nem. 😀
több mint 12 éve
Na meg hol voltak a magic playek, amivel mindig TD-t tudunk elérni? Vagy milyen hülyeséget is írt itt valaki.
Eazzy
Én lennék, bár egy kicsit már sikerült kifordítani azt amire gondoltam akkoriban és a hangnem sem nekem tetsző, de hamar túlteszem magam rajta.
Ezt írtam:
Chip szerintem elszállt, hogy zsinórban 5 győzelem után ő itt a master of puppets és bármilyen meccset meg tud nyerni.picksix
Azt gondolom, hogy a meccs meg lehetett volna, ha a védelem csak kicsit játszik szarul a második félidőben, az O összeszedte magát és pontokat pakolt fel a táblára és azt sem lehet mondani, hogy a Vikingek ekkor már félvállról vették volna a meccset. Kelly ördögi tervét keresztülhúzta a saját agyonajnározott D-nk. Szóval amíg egy félidő alatt szerzünk 21 pontot, az jó egészen addig amíg nem kapunk közben 31-et.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Hol lényege option routnak az, hogy látom, hogy Ertz is, meg talán DeSen volt még ott, simán üresen vannak, és 5 yarddal mellé dobja? Ráadásul Eartz még arrafelé is futott, szóval nem mondhatjuk azt, hogy nem azt az optiont futotta amire Foles dobott.
De ugyanezt középre is megcsinálta, ott futott keresztbe az ember üresen, Ő meg felhajította a picsába középen. Ha már arrafelé néz és dob, miért nem emberhez próbálja?Eazzy
Jah jó nem tudtam, hogy iylenekre gondolsz. Azt hittem az 5 akkora homály-on ilyen 15 yardos mellédobásokat értesz.
Hát akkor szimplán mellé dobta. 😀
több mint 12 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Hang nélkül néztem meg erről pont lemaradtam erről, szal kivel balhézott DeSean? Avant beszólt neki, hogy miért nem ütötte el az intit vagy mi volt?Bébé
Egy visszajátszásból nekem úgy tűnt, hogy Cooper-rel veszekedtek.. biztos whiggerezett egyet 😊
több mint 12 éve
Foles sztem annyira nem volt szar. Az hogy sokáig tartotta a labdát simán benne van, hogy az elkapók nem tudtak elszakadni. Így is adott pár nagyon durva passzt. Valamint Lane kulcspillanatokban baszott blokkolni.Bébé
Durva passz alatt arra gondolsz, amikor INT-nél jó 5 mp-el később dobta el a lasztit DeSean felé, de még azt is aluldobta? Aztán ilyeneket ír Adam Caplan is, hogy ritka az ilyen nála, és hogy hát DeSean segíthetett volna neki elütni...hát bazmeg. De tisztán emlékszem még legalább 5 akkora homályra, hogy még a környéken sem volt senki. Jó nagy mákja van, hogy csak 1 pick lett megint.Eazzy
Ez az idén bejött option-route lényege.
Egy adott ponton az elkapó dönti el, hogy előre fut-e vagy oldalra megy vagy ilyesmi.
Eli-ék is nagyon ezt tolják és ezért látni néha tőle nagyon durva homályokat és olyan intiket hogy senki nincsen a környéken.
Rizikós, kockázatos, de lehet vele nyerni is. Rossz esetben sima incomplete, még rosszabb esetben sima intit.
Azt meg, hogy később dobta el, lehet, hogy közbe más elkapókat nézegetett.Bébé
Hol lényege option routnak az, hogy látom, hogy Ertz is, meg talán DeSen volt még ott, simán üresen vannak, és 5 yarddal mellé dobja? Ráadásul Eartz még arrafelé is futott, szóval nem mondhatjuk azt, hogy nem azt az optiont futotta amire Foles dobott.
De ugyanezt középre is megcsinálta, ott futott keresztbe az ember üresen, Ő meg felhajította a picsába középen. Ha már arrafelé néz és dob, miért nem emberhez próbálja?
Azért, mert option rout van, még nem kell agyatlanul dobálni.

több mint 12 éve
Foles sztem annyira nem volt szar. Az hogy sokáig tartotta a labdát simán benne van, hogy az elkapók nem tudtak elszakadni. Így is adott pár nagyon durva passzt. Valamint Lane kulcspillanatokban baszott blokkolni.Bébé
Durva passz alatt arra gondolsz, amikor INT-nél jó 5 mp-el később dobta el a lasztit DeSean felé, de még azt is aluldobta? Aztán ilyeneket ír Adam Caplan is, hogy ritka az ilyen nála, és hogy hát DeSean segíthetett volna neki elütni...hát bazmeg. De tisztán emlékszem még legalább 5 akkora homályra, hogy még a környéken sem volt senki. Jó nagy mákja van, hogy csak 1 pick lett megint.Eazzy
Ez az idén bejött option-route lényege.
Egy adott ponton az elkapó dönti el, hogy előre fut-e vagy oldalra megy vagy ilyesmi.
Eli-ék is nagyon ezt tolják és ezért látni néha tőle nagyon durva homályokat és olyan intiket hogy senki nincsen a környéken.
Rizikós, kockázatos, de lehet vele nyerni is. Rossz esetben sima incomplete, még rosszabb esetben sima intit.
Azt meg, hogy később dobta el, lehet, hogy közbe más elkapókat nézegetett.