NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Brutális, hogy a karrierjük kezdetétől fogva nyomonkövethetjük két all time posztján legjobb Eagles játékos karrierjét.Eazzy
Nah JJ erre ugrani fog. 😛 😀
Profi karrierjük kezdetétől. 😀

De amúgy jah nem rossz.
És láthattuk jó sok évig játszani a franchise legjobb irányítóját, safetyjét, kickerét.Bébé
long snapperét, right guardját 😀mustaine
furcsálom hogy még nem hangzott el Casey Matthews neve.. bár ahogy látom ano edzi a máját a hétvégére.

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Avant:
 www.phillymag.com/birds247/2013/12/19/inside-voices-value-avant/
Cary Williams:
"Every NFL team, should have a guy like that in their locker room."

Avant:
"It’s more than football. I want to see guys be successful. I don’t want to see the ESPN story, ‘Broke.’ I don’t want to see divorce, I don’t want to see car accidents and DUIs. I just don’t want to see that. So that’s my biggest goal here is not just to catch passes and not just to win, but if we can affect the lives of young men, that’s what my purpose is.”
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Tudtok-e valamilyen belföldi üzletről ahonnan olcsóbban beszerezhető jó minőségű Eagles mez? ha jól emlékszem régebben volt itt az oldalon rendelési lehetőség.Highlander
Nem belföldi, de footballfanatics-on most 100 dollár felett ingyenes a szállítás akár Magyarországra is, és én amondó vagyok, szurkolói mezen nem érdemes spórolni

ez pl. ugyan 135 dollár, de jó eséllyel még a 27% áfát is megúszod:
 www.footballfanatics.com/NFL_Philadelphia_Eagles_Jerseys/Nike_Mychal_Kendricks_Philadelphia_Eagles_Limited_Jersey_-_Midnight_Greenbaggio
givme CM mez,

im drunk again duin evriszin for da macs písz, szlip, work

több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 450 — no es importante
Tudtok-e valamilyen belföldi üzletről ahonnan olcsóbban beszerezhető jó minőségű Eagles mez? ha jól emlékszem régebben volt itt az oldalon rendelési lehetőség.Highlander
Nem belföldi, de footballfanatics-on most 100 dollár felett ingyenes a szállítás akár Magyarországra is, és én amondó vagyok, szurkolói mezen nem érdemes spórolni

ez pl. ugyan 135 dollár, de jó eséllyel még a 27% áfát is megúszod:
 www.footballfanatics.com/NFL_Philadelphia_Eagles_Jerseys/Nike_Mychal_Kendricks_Philadelphia_Eagles_Limited_Jersey_-_Midnight_Green

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 343 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sziasztok! A Panthers-Patriots SB óta követem az NFL eseményeit de még csak most szántam rá magam a regelésre, igaz olyan sok időm nem volt fórumozgatni de most lenne egy fontos kérdésem így ünnepek előtt 😊
Jó az avatar! Üdv a fórumon! 😊Rataxes
A lényeg 😉

Ha a Boys valami csoda folytán kikapna, hülyék lennének Chipék nem mindent megtenni a Bears megveréséért a fene akar az utolsó fordulóban infarktust kapni. Bár tény ami tény élesebben lenne tartva a csapat az biztos, ami már több csapatnak jelentett később előnyt. De ha nem muszáj, ne hagyjuk a végére. Mondjuk a Bears topicnban úgyis azon reklamálnak ha az utolsó fordulóban dől el az NFC East sorsa akkor biztos a tévé azt válaszjtja közvetítésre a GB-Bears-l szemben. Gondoskodjunk róla, hogy a mi párosításunk már ne legyen olyan izgalmas, és nyugodtan adhatják Bears-GB meccset 😛
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Sziasztok! A Panthers-Patriots SB óta követem az NFL eseményeit de még csak most szántam rá magam a regelésre, igaz olyan sok időm nem volt fórumozgatni de most lenne egy fontos kérdésem így ünnepek előtt 😊
Jó az avatar! Üdv a fórumon! 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Tudtok-e valamilyen belföldi üzletről ahonnan olcsóbban beszerezhető jó minőségű Eagles mez? ha jól emlékszem régebben volt itt az oldalon rendelési lehetőség.

De hogy ne legyen teljesen off: Szerintem a Kavbojok meccse nagyban fogja befolyásolni Kelly ill. a játékosok bocsokhoz való hozzáállását, szvsz kár hogy nem egy időben van a két meccs, talán úgy jobban odatennék magukat a srácok így viszont kisülhet belőle egy sima Bears siker, de ne legyen igazam. Egyébként sztem van még pár trükk Kelly tarsolyában a 'boys ellen de nem bánnám ha valami csoda folytán már vasárnap eldőlne a továbbjutás. 😀Highlander
Ha írsz PM-et tudok segíteni!
több mint 12 éve
Szerintem kikapunk mert igazából nem fontos ez a meccs.(kivéve ha kikap a dallas mert akkor ha nyerünk...)
De bármit is olvasok a dallas topicban szerintem valahogy csak megverik ezt a skinst.Janek
De örülnék, ha kikapna a Dallas. Mert azért az úgy csak fura lesz, hogy életem első közös meccsnézése egy tét nélküli meccs lesz. 😀

Szal kapjon ki a Boys, a többi nem érdekel. 😀 Utána felőlem mi is kikaphatunk. Inkább, minthogy mind a ketten nyerjünk. 😀
több mint 12 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Tudtok-e valamilyen belföldi üzletről ahonnan olcsóbban beszerezhető jó minőségű Eagles mez? ha jól emlékszem régebben volt itt az oldalon rendelési lehetőség.

De hogy ne legyen teljesen off: Szerintem a Kavbojok meccse nagyban fogja befolyásolni Kelly ill. a játékosok bocsokhoz való hozzáállását, szvsz kár hogy nem egy időben van a két meccs, talán úgy jobban odatennék magukat a srácok így viszont kisülhet belőle egy sima Bears siker, de ne legyen igazam. Egyébként sztem van még pár trükk Kelly tarsolyában a 'boys ellen de nem bánnám ha valami csoda folytán már vasárnap eldőlne a továbbjutás. 😀

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem kikapunk mert igazából nem fontos ez a meccs.(kivéve ha kikap a dallas mert akkor ha nyerünk...)
De bármit is olvasok a dallas topicban szerintem valahogy csak megverik ezt a skinst.

több mint 12 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
HC-t. Ja nem ő még most kezdte 😛dande
😊 és ebben az a jó, hogy ezek szerint én már a karrierjük előtt is láttam játszani LeSean és DeSeant, illetve követtem az edzői pályára készülő Chip életét xDbaggio
Akkor léci GG 😉 azt is mond meg mi lesz a hétvégén a Macik ellen illetve az idény hátralévő részében 😉 😛.? Egyébként komolyan kíváncsi vagyok rá, mit gondolsz illetve a többiek is mit gondoltok?dande
Sajnos én pesszimista vagyok talán meglesz a PO, de annyira rapszódikus a csapat hogy szerintem a nagy szagértők sem tudják megmondani mi lesz a két meccsen. Közös meccsnézésre nem tudok menni sajnos de otthonról biztos követem majd a meccset és szurkolok mást úgysem tudunk tenni 😊
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
😊 és ebben az a jó, hogy ezek szerint én már a karrierjük előtt is láttam játszani LeSean és DeSeant, illetve követtem az edzői pályára készülő Chip életét xDbaggio
Akkor léci GG 😉 azt is mond meg mi lesz a hétvégén a Macik ellen illetve az idény hátralévő részében 😉 😛.? Egyébként komolyan kíváncsi vagyok rá, mit gondolsz illetve a többiek is mit gondoltok?dande
Én playoffot. Komolyan. Chip sok csatát megélt sztem feltuzeli a srácokat. De ott nm megyünk messze a WC csapatok nagyon erősek idén, főleg az nfcben.
több mint 12 éve
Nem Cousins kezd?dande
Semmi köze a dologhoz a pulcsinak 😊 Csak az a kedvencem 😊Shawn84
Értem 😀 Jó szórakozást majd!dande
De amúgy a babonához van köze 😊
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 343 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem Cousins kezd?dande
Semmi köze a dologhoz a pulcsinak 😊 Csak az a kedvencem 😊Shawn84
Értem 😀 Jó szórakozást majd!
több mint 12 éve
Nem Cousins kezd?dande
Semmi köze a dologhoz a pulcsinak 😊 Csak az a kedvencem 😊
több mint 12 éve
Nem Cousins kezd?
több mint 12 éve
gg? 😊 én nem ismerem a csapatot, csak élvezem az offense játékát és drukkolok Chipnek, hogy sikeres legyen. A meccsnézésen meg amúgy is kakukktojás leszek, mert a másik kedvencem meg a Bears támadósora, akiket meg vélhetően élvezet lesz nézni ez a Philly defense ellen :p 😊 (már csak azt kell eldöntenem, hogy a Chicago White Sox kabátom és pulóverem alá az Eagles vagy a Walter Paytonos pólómat vegyem-e fel 😊)baggio
Én a Baylor pulcsi alá azért eagles pólót veszek. Ha már kakukktojás 😊
több mint 12 éve
gg? 😊 én nem ismerem a csapatot, csak élvezem az offense játékát és drukkolok Chipnek, hogy sikeres legyen. A meccsnézésen meg amúgy is kakukktojás leszek, mert a másik kedvencem meg a Bears támadósora, akiket meg vélhetően élvezet lesz nézni ez a Philly defense ellen :p 😊 (már csak azt kell eldöntenem, hogy a Chicago White Sox kabátom és pulóverem alá az Eagles vagy a Walter Paytonos pólómat vegyem-e fel 😊)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Akkor léci GG 😉 azt is mond meg mi lesz a hétvégén a Macik ellen illetve az idény hátralévő részében 😉 😛.? Egyébként komolyan kíváncsi vagyok rá, mit gondolsz illetve a többiek is mit gondoltok?
több mint 12 éve
😊 és ebben az a jó, hogy ezek szerint én már a karrierjük előtt is láttam játszani LeSean és DeSeant, illetve követtem az edzői pályára készülő Chip életét xD

---
több mint 12 éve
HC-t. Ja nem ő még most kezdte 😛
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Brutális, hogy a karrierjük kezdetétől fogva nyomonkövethetjük két all time posztján legjobb Eagles játékos karrierjét.Eazzy

De amúgy jah nem rossz.
És láthattuk jó sok évig játszani a franchise legjobb irányítóját, safetyjét, kickerét.Bébé
long snapperét, right guardját 😀

több mint 12 éve

De amúgy jah nem rossz.
És láthattuk jó sok évig játszani a franchise legjobb irányítóját, safetyjét, kickerét.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Remélem mindkettőjüknek meglesz a franchise rekord:
DeSean Jackson is 135 receiving yards away from setting Eagles single-season record. L McCoy is 170 from the single-season rushing record.Bébé
15 elkapás sem lehetetlen, ennyi kell ebben is az all time leadingben, persze ez jóval nehezebb lesz. Ha tartja az idei 91,1.es átlagot, akkor abban is övé lesz az all time rekord, ha a 10+ mecccses embereket nézem.

McCoy meccsenkénti átlaga egyébként a rekordhoz tart, szóval neki is meglehet az össz futott yard rekordja, nem beszélve arról, hogy már övé volt 17 TD-vel a TD rekord, még egy TD, és megelőzi Westyt a karrier TD-kben. Még egy ilyen szezon, és 6 év alatt megdönti Montgomery 8 év alatt felállított karrier yard rekordját is.

Brutális, hogy a karrierjük kezdetétől fogva nyomonkövethetjük két all time posztján legjobb Eagles játékos karrierjét.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Remélem mindkettőjüknek meglesz a franchise rekord:
DeSean Jackson is 135 receiving yards away from setting Eagles single-season record. L McCoy is 170 from the single-season rushing record.