Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Srácok!

Nem tudtok esetleg olyan torrent oldalt, vagy bármi egyebet ajánlani ahonnan leszedhetők/megnézhetők az épp aktuális meccsek CONDENSED verzióban?
Nagyon bejött ez a DET elleni meccsről linkelt videó, 35-40 perc egy meccs, és mégis mindent látsz 😉
Sokszor 3-4 baromi jó meccs is van egy hétvégén amit megnéznék, de annyi időm nincs sajnos... :S

Előre is köszi a segítséget,
Üdv:
Robirobby3
Megy PM.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
robby3 Philadelphia Eagles 85 — robby3
Srácok!

Nem tudtok esetleg olyan torrent oldalt, vagy bármi egyebet ajánlani ahonnan leszedhetők/megnézhetők az épp aktuális meccsek CONDENSED verzióban?
Nagyon bejött ez a DET elleni meccsről linkelt videó, 35-40 perc egy meccs, és mégis mindent látsz 😉
Sokszor 3-4 baromi jó meccs is van egy hétvégén amit megnéznék, de annyi időm nincs sajnos... :S

Előre is köszi a segítséget,
Üdv:
Robi
több mint 12 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Biztos forrásokból tudom, hogy: Megverjük a macikat!ano92
Aztán nehogy kopogtasson majd nálad a bochumi ügyészség 😉
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
magyarra lefordítva: be van hűtve a sör, a bor, a pálinka 😀

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Elkészült az esemény. Írjátok be magatokat!  www.facebook.com/events/478108465643180/Shawn84
a sorsdöntő meccs erős túlzás mondjuk, mivel pont úgy alakult a történet, hogy Dallas győzelem esetén a Redskins ellen a PO szempontjából oly mindegy (a kiemelésen kívül), hogy a Bears ellen mit játszik az Eagles 😊 facebookom nincs, de beírtam magam

Te miért nem mész vissza tehéntopic-ba és ott osztod az észt? A saját oldalunkon hagy írjunk már azt amit akarunk és röhögjünk azon amint akarunkzsoeo
Nem gyeeket védeve, de ez egy nyílt, NFL forum, ez a topic pedig nem az Eagles szurkolóknak van, hanem az Eagles-el kapcsolatos beszélgetésekért.Eazzy
az ilyen trash talkra lettek létrehozva a divíziónkénti csevegők, csak nem sűrűn találnak oda az emberek
 bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_east_csevegobaggio
Igen az óta már átszámoltam a dolgot, és tényleg így van, de azért csak nyerjük meg 😊
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Kelly azt mondta, hogy egy esetleges Dallas győzelem esetén, se pihenteti a játékosokat. (Persze ebbe benne van az is, hogy nem akarta azt, hogy a játékosok fejében az legyen, hogy nagy eséllyel nem is fogunk játszani, akkor minek edzünk 100%-osan.)
Bébé
Pihentetés, még mit nem, főleg a védelmek. Majd ha olyan jók lesznek, hogy félidőben megnyert meccs lesz, akkor majd pihenhetnek a második félidőben. 😀

De minden presskonfra jut egy aranyköpés. Ugye, nem hagyják békén azzal, hogy mikor megy már vissza az egyetemre, most éppen a Texashoz (nem zavarja az újságírókat az sem, hogy 18 hónapra fel van függesztve az egyetemi edzősködés alól az Oregonnal kapcsolatos szabálysértések miatt). Szóval e kérdéskörben szóló kérdés:
“So do you consider yourself a college coach or a pro coach?”
Válasz:
“I considered myself a pro coach eight times this year.” 😉

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
készítsd a májad

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Biztos forrásokból tudom, hogy: Megverjük a macikat!

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Kelly azt mondta, hogy egy esetleges Dallas győzelem esetén, se pihenteti a játékosokat. (Persze ebbe benne van az is, hogy nem akarta azt, hogy a játékosok fejében az legyen, hogy nagy eséllyel nem is fogunk játszani, akkor minek edzünk 100%-osan.)

Blitzek is ültek:
Cassel went 11-of-14 for 264 yards with a TD and an INT when blitzed.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem felállunk úgy ebből mint a mi kézis lányaink és nem lesz irgalom 😀, vagy a VB győztes vízilabdások se mindjárt mutatták, hogy a végén ők fognak nyerni. Chipnek ha más nem annyi tapasztalata van HC-ként, hogy miként kell éles meccsekre tartogatni a töltényt, Ez még belefért (nem lebecsülve ezzel a Vikest, maximális tisztelet nekik, mielőtt bárki félreértené 😀) pláne így, hogy a Boys kikapott. Nekünk mostantól PO és mint tudjuk az egészen más tészta. Az utózöngékből is úgy tűnik D-Jax jó értelemben volt felpörögve, ami pozitívan jöhet ki a későbbiekben, és egyébként speciel ő nagy mecset játszott. Szóval egyre kevésbé vagyok szomorú, bőven több ez a szezon mint várhattuk.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
És még a Milan is szopik. Csodás ez a meccs "hétvége" 😀

több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 450 — no es importante
Elkészült az esemény. Írjátok be magatokat!  www.facebook.com/events/478108465643180/Shawn84
a sorsdöntő meccs erős túlzás mondjuk, mivel pont úgy alakult a történet, hogy Dallas győzelem esetén a Redskins ellen a PO szempontjából oly mindegy (a kiemelésen kívül), hogy a Bears ellen mit játszik az Eagles 😊 facebookom nincs, de beírtam magam

Te miért nem mész vissza tehéntopic-ba és ott osztod az észt? A saját oldalunkon hagy írjunk már azt amit akarunk és röhögjünk azon amint akarunkzsoeo
Nem gyeeket védeve, de ez egy nyílt, NFL forum, ez a topic pedig nem az Eagles szurkolóknak van, hanem az Eagles-el kapcsolatos beszélgetésekért.Eazzy
az ilyen trash talkra lettek létrehozva a divíziónkénti csevegők, csak nem sűrűn találnak oda az emberek
 bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_east_csevego

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
EGY CSAPAT VAN KELETEN: AZOK PEDIG REPÜLNEK ÉS GECI NAGY SASOK!!!!!!!!!!!!!!!!!ano92
Repulnek bizony! 😛 😉

gyeek
gaytime, belefér 😀

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
EGY CSAPAT VAN KELETEN: AZOK PEDIG REPÜLNEK ÉS GECI NAGY SASOK!!!!!!!!!!!!!!!!!ano92
Repulnek bizony! 😛 😉

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szerintem ez tök normális amit csináltok , én csak mosolygok rajta , ahogy romozáson meg a gyűrűzésen is . (Bírom Romot) ha valaki így éli ki magát hogy az ellenfél szurkolóit gúnyolja , engem egyáltalán nem zavar , sokan a helyesírási hibákkal basztatnak másokat , de istenem ha ennyire unja magát valaki... Meccsről meg annyit hogy #believe

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Mostanában divat lett sajnos a fórum huszárkodás.
Lehet finoman és főleg értelmesen is csipkelődni a riválisokon de tudni kell hol a határ.
Kinek ,hogy sikerül és milyen arányban az már egyéni dolog...

Nekem mindegy ha bárki beszól ha az ott vicces és szellemes akkor nevetek rajta.
Ha meg nem akkor meg átlépek rajta .
Van más megoldás is lehet oldalakon keresztül romozni,vickezni,indulatoskodni.
Kérdés az,hogy ugye a végén mi történik?
Mindkét esetben semmi...

több mint 12 éve
ÁHÁHÁHÁHÁH, én nem. 😀😀 SZAR az egész,.
hát ezaz.
nincs időm, és energiám romoékkal foglalkozni, amikor ekkora ISTENEK vagyunk 😀eaglesmcnabb
Todd az isten, mi meg a kis alattvalói 😀

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
hát ezaz.
nincs időm, és energiám romoékkal foglalkozni, amikor ekkora ISTENEK vagyunk 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem veszett össze senki, csak vannak olyanok akik nem tudnak a mieinkkel foglalkozni.
Jó nyilván én is örülök hogy nyert a packers, de ennél többet nem tulajdonítok az ügynek, egy ilyen vereség után meg amibe belefutottunk meg főleg leszállnék a magas lóról.
Én pl kurvára utálom, ha egy vereség után az ellenfél szurkolói az orrom alá dörgölik a dolgot, ezért én se teszem.
Ugyanígy nem bírózok ha véletlen ellenünk fújnak ,mert mellettünk is szoktak, és akkor is felbasz ha bírózik az ellen.
Ezek ilyen apróságok, és ugyan minden szurkolónak más a lélektana, szerintem jobb ha a saját csapatunkkal foglalkozunk, van a mi házunk táján is söprögetni való, nem is kevés. És benne van a pakliban hogy az a "balfék" Romo fog minket kiejteni, ráadásul decemberben. Akkor is imádni fogjuk gondolom 😊 főleg hallgatni a hasonló mentalitású cowboys drukkereket.
Peace!

a meccsnézésnél meg rossz a dátum.eaglesmcnabb

EGY CSAPAT VAN KELETEN: AZOK PEDIG REPÜLNEK ÉS GECI NAGY SASOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Nem veszett össze senki, csak vannak olyanok akik nem tudnak a mieinkkel foglalkozni.
Jó nyilván én is örülök hogy nyert a packers, de ennél többet nem tulajdonítok az ügynek, egy ilyen vereség után meg amibe belefutottunk meg főleg leszállnék a magas lóról.
Én pl kurvára utálom, ha egy vereség után az ellenfél szurkolói az orrom alá dörgölik a dolgot, ezért én se teszem.
Ugyanígy nem bírózok ha véletlen ellenünk fújnak ,mert mellettünk is szoktak, és akkor is felbasz ha bírózik az ellen.
Ezek ilyen apróságok, és ugyan minden szurkolónak más a lélektana, szerintem jobb ha a saját csapatunkkal foglalkozunk, van a mi házunk táján is söprögetni való, nem is kevés. És benne van a pakliban hogy az a "balfék" Romo fog minket kiejteni, ráadásul decemberben. Akkor is imádni fogjuk gondolom 😊 főleg hallgatni a hasonló mentalitású cowboys drukkereket.
Peace!

a meccsnézésnél meg rossz a dátum.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Oké egy részben igazat adok neked,akkor viszont ne lepődjön meg ha le lesz oltva a haja...
mellesleg én biztos nem írogatnék rivális csapatnak (sem vereség, sem győzelem után) hogy ne bántsátok pl Foles-t szemetek... Ez csak gerjeszti a feszkót szerintem fölöslegesen
több mint 12 éve
Ti hogy a faszba tudtok összeveszni minden hétfőn, minden szaron?
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Nem gyeeket védeve, de ez egy nyílt, NFL forum, ez a topic pedig nem az Eagles szurkolóknak van, hanem az Eagles-el kapcsolatos beszélgetésekért.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
imádom a decemberi RomotAttis
felesleges a spoilerezgetes, mar a dalai lama is tudja mi tortent a cowboys meccsen.

de most megragadnam az idot, hogy valamit leszogezzek:
nem romo miatt kerult olyan helyzetbe a csapat, hogy megint o legyen a bunbak. egyetlen jatekost nem tudok felhozni a kickeren es a longsnapperen kivul, aki ne lenne legalabb annyira hibas a veresegben, mint o. ha siman elcelodni akarsz a decemberi baromsaggal, tedd nyugodtan, de akkor ugye viccelodhetnenk azzal is, hogy hany gyuruje van az eaglesnek. ugyanaz a szint.gyeek
kit érdekel hány gyűrűnk van, ha nem vagy legalább kb. 40 éves, te se láttál még olyan -Dallas- SB-t, ahol értetted vna a játékot (max letöltve amikor már nem kellett izgulni mert tudtad az eredményt) nekem legalább ez megadatott, bár sajnos kikaptunk a pecctől. Romon meg a saját csapatom fórumán hadd élcelődjek már. a meccsről alkotott véleményem a Tehenésznek adott válaszomban olvasható.Attis
a gyurut peldanak hoztam fel, mert elfogulatlanul szemlelve pont olyan vicces mint a decemberezes. azert megmosolyogtat, hogy ravetetted magad a temara. 😊gyeek
Csak nem ugyanaz a szint, ez aktuális és mi biztos nagyobbat röhögtünk Romo-n ma reggel, mint ti azon, hogy nincs még gyűrűnk. 😀picksix
Latom az erto olvasas nem a forted, bar egy anyuka ezt ugy is jellemezhetne "jo a kepzeloerje" a gyereknek. 😊 Sosem mondtam, hogy rohogok a gyurukon. Tudom, te viszont rohogsz Romon, sporold meg a karaktereket. Csak ovatosan a gunnyal mert meg mindig megy az alapszakasz, nehogy visszanyaljon a fagyi! 😉gyeek
Te miért nem mész vissza tehéntopic-ba és ott osztod az észt? A saját oldalunkon hagy írjunk már azt amit akarunk és röhögjünk azon amint akarunk
több mint 12 éve
Elkészült az esemény. Írjátok be magatokat!  www.facebook.com/events/478108465643180/