NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 988
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Én ma - tekintettel a reggelig tartó maratonra - 15 sörrel készültem. A nap közbeni 3 liter gyógyteámmal az 10+ literes folyadékbevitel lesz 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ja és ha már elázás: Ano fogd vissza magad és gyere el a Dallas meccsre, mert már a fene se hiszi el neked, hogy ennyit bírsz inni 😊 Mutasd magad! 😀Shawn84Fene, lebuktam 😀 de ha visszafogom magam, nem leszek edzésben. Annyira sokat én azért nem bírok inni, 4-5 feles, 8-9 sör és már taccs.
több mint 12 éve
Ja és ha már elázás: Ano fogd vissza magad és gyere el a Dallas meccsre, mert már a fene se hiszi el neked, hogy ennyit bírsz inni 😊 Mutasd magad! 😀
több mint 12 éve
Viszont mocsok nagy esőt mondanak. Lesz egy pár turnover, de abban jók vagyunk 😊időjárással hogy állunk? Lehet ma is havas meccs? 😀19 fok van Phillyben, úgyhogy kétlem, hogy lenne hó.mustaine
szerk.:
CHANCE OF RAIN:
60%
WIND
18MPH
Amúgy esős időjárás. Holnapra lenne esély több hóra 😀ano92
több mint 12 éve
Hány óra körül tervezitek az érkezést?
több mint 12 éve
időjárással hogy állunk? Lehet ma is havas meccs? 😀19 fok van Phillyben, úgyhogy kétlem, hogy lenne hó.
szerk.:
CHANCE OF RAIN:
60%
WIND
18MPH
Amúgy esős időjárás. Holnapra lenne esély több hóra 😀ano92
több mint 12 éve
ez így szar, az egész. nemár még 2 meccs, és vége az alapszakasznak 😥ano92nyugi nekünk még 6 meccs van hátra 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
időjárással hogy állunk? Lehet ma is havas meccs? 😀szerk.:
CHANCE OF RAIN:
60%
WIND
18MPH
Amúgy esős időjárás. Holnapra lenne esély több hóra 😀
több mint 12 éve
ez így szar, az egész. nemár még 2 meccs, és vége az alapszakasznak 😥
több mint 12 éve
hát, bocsánat. Csak ennyit tudok írni. Tegnap/ma hajnalban elittam a fővárosba szánt pénzt is. Tehát nem tudok felmenni. A Dallas ellen a havi költségvetésem úgy kb ki körvonalazódik úgy szilveszter előtt. Ha addig nem nagyon iszok, és úgy marad, akkor arra eltudok talán menni. Ha nem, akkor Januárban. De februárban biztos 😀ddano92Ha jól ittál, akkor nyerünk..., ha szerencséd van, és a Redskins nyer, akkor jövőhéten tök józan lehetsz!
(Az lenne az igazi rezsicsökkentés...!)😊
több mint 12 éve
Nah akkor este a Draftban. Remélem nem tévedek el. 😀Ha népligetből jössz 1-es villamossal ki a Puskásig, onnan kettesmetro--->deák, átszállsz hármasra, corvinnegyed, aluljáróból feljössz, és átvergődsz arra az oldalra ahol a nagy panaosnic-üzlet van, mész vagy 20 métert és ott is vagy.
A lényeg h kapjon ki a Dallas. 😀Bébé
ha nem akarsz metrora jegyet venni akkor az egyesvillamossal zugló-vasútállomás, onnan 7essel blaha, blahán fel a 4-6-os villamosra, és 3 megálló a corvin -negyed.
ha a keletiből jössz akkor 7E busz, 1 megálló blaha onnan a fentiek.
Ha a nyugatitól akkor a legegyszerűbb, 4-6-ossal pár megálló a corvin. persze mehetsz metroval is csak oda jegy is kell.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
hát, bocsánat. Csak ennyit tudok írni. Tegnap/ma hajnalban elittam a fővárosba szánt pénzt is. Tehát nem tudok felmenni. A Dallas ellen a havi költségvetésem úgy kb ki körvonalazódik úgy szilveszter előtt. Ha addig nem nagyon iszok, és úgy marad, akkor arra eltudok talán menni. Ha nem, akkor Januárban. De februárban biztos 😀dd
több mint 12 éve
Nah akkor este a Draftban. Remélem nem tévedek el. 😀A lényeg h kapjon ki a Dallas. 😀
több mint 12 éve
3. napja már zsinórban, csak gondoltam bejelentkezek.ano92holnap jössz öreg?
😀
több mint 12 éve
Na csak hazajöttem ma, úgyhogy a holnapi meccsnézés nekem offos, de itthonról szurkolok a csapatnak, és jó szórakozást kívánok Nektek! Fly Eagles!
több mint 12 éve
3. napja már zsinórban, csak gondoltam bejelentkezek.
több mint 12 éve
philly.blog.hu/2013/12/21/ellenseges_vonalak_mogott_bears
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Colt Anderson és Kurt Coleman nem fog játszani.De Wolff már valószínűleg igen. Egész héten fullon edzett.
ST-nk pöppet meggyengül így.
Sztem Henery rúgja ki oldalra és akkor csak a 40esről fognak kezdeni a Macik.Bébé
több mint 12 éve
az st amit mutatott 2 meccsen utóbb, shitfosszarpiece. 2 napja iszok, megint, holnap meló, de fuck man im king.,ano92Kelly is azt mondta, mindenki tegye a dolgát, és akkor meg lesz az eredmény... 😀
több mint 12 éve
az st amit mutatott 2 meccsen utóbb, shitfosszarpiece. 2 napja iszok, megint, holnap meló, de fuck man im king.,
több mint 12 éve
Colt Anderson és Kurt Coleman nem fog játszani. ST-nk pöppet meggyengül így.
Sztem Henery rúgja ki oldalra és akkor csak a 40esről fognak kezdeni a Macik.
több mint 12 éve
3 éveEasyGhostpff....likegyűjtő 😛 😀
Amúgy Reggie White születésnapja is pont erre a napra esik (vagy fordítva) (dec.19.).
több mint 12 éve
Köszi, jó volt újra látni 😊