NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 987
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
jó de egész héten előre ivott . és meg is látszott, az első meccsünk amikor az elejétől kezdve aláztunk.Te miről beszélsz, nem olvastad, egyszerre szunyáltunk 😛 😉 szerencsére azért nem egy helyen 😀dandeKelce egy félisten. Lassan már Todd féle legendaként lehet majd emlegetni.ano92www.facebook.com/photo.php?v=790524310973076&set=vb.597944800231029&type=2&theater
egy csárdában dudálnak!
neked meg tisztelet ano, látszik hogy nem lazsáltad el a hetet, és tisztességesen ittál, meg is lett az eredménye, senki sem kételkedik azthiszem!eaglesmcnabb
többi meccsen ugye meccs közben kezdett inni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Te miről beszélsz, nem olvastad, egyszerre szunyáltunk 😛 😉 szerencsére azért nem egy helyen 😀Kelce egy félisten. Lassan már Todd féle legendaként lehet majd emlegetni.ano92www.facebook.com/photo.php?v=790524310973076&set=vb.597944800231029&type=2&theater
egy csárdában dudálnak!
neked meg tisztelet ano, látszik hogy nem lazsáltad el a hetet, és tisztességesen ittál, meg is lett az eredménye, senki sem kételkedik azthiszem!eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Kelce egy félisten. Lassan már Todd féle legendaként lehet majd emlegetni.ano92www.facebook.com/photo.php?v=790524310973076&set=vb.597944800231029&type=2&theater
egy csárdában dudálnak!
neked meg tisztelet ano, látszik hogy nem lazsáltad el a hetet, és tisztességesen ittál, meg is lett az eredménye, senki sem kételkedik azthiszem!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Na akkor a meccsről: Picit szorosabb összecsapást vártam 😀 😀 Egyszerűen ellenállhatatlanok voltak a srácok, minden összejött kb ami csak összejöhet egy meccsen. Ez lesz az idei 3. game amit elrakok a gyűjteménybe 😀 Viszont felmerül bennem a kérdés h mi a jó fenét csináltunk mi múlt héten a Vikes ellen??? Ennek a meccsnek a tükrében még szörnyűbb visszagondolni arra a produkcióra. Fel nem fogom, már PO-ban lehetnénk. Ennyire lenéztük volna a vikingeket? Cassel ennyire jó lenne? (költői kérdés, persze h nem) Viszont a mi Sec-ünket se tartom annyira trének mint amit akkor produkáltak. Na de kár ezen agyalni, már megtörtént... viszont a Cowboys elleni meccstől nagyon tartok, pedig nem erősebbek mint ez a Bears, talán a Romo-Dez párostól lehet tartani, de összességében hatalmas baki lenne egy vereség, persze az NFL-ben minden megtörténhet... ez az ami aggaszt... annyira szimpatikus ez gárda, megérdemelnénk egy PO-t (persze ha kikapunk vasárnap akkor lehet h nem..)
Még 1 észrevétel: Tökéletesen megmutatkozott ezen a meccsen, hogy mit kellett volna játszanunk a lilák ellen. (tudom most ezzel feltaláltam a spanyol viaszt) Kevesebb hosszú passz, szép rövid játékokkal is biztosan haladtunk előre és középtávoliból is láthattunk azért rendesen, nem pedig ész nélkül vagdosta Foles előre a labdát. hihetetlen higgadtsággal játszott az emberünk, mintha nem is másodéves lenne, de én még mindig nem tudok egyértelmű véleményt formálni róla, annyi tuti h nagyon tetszik a játéka és élvezem hogy más stílusú QB-val állunk fel a korábbi évekhez képest, de a jövő év vízválasztó lesz, végig kell játszania egy szezont ahhoz, hogy teljes képet kapjunk róla. Nagyon szurkolok neki.
több mint 12 éve
Kelce egy félisten. Lassan már Todd féle legendaként lehet majd emlegetni.
több mint 12 éve
Foles 21/25 pipa, de azért Cole 3 sack-je sem volt semmi (főleg a ráugrásos volt állat)!rem a DB állomány átmenti a játékát Dallasba is (ma Chung se volt olyan szar, amikor láttam 😊 ), és akkor azért nem kell kétségébe esni
az ST-nek meg jót tett Coleman és Anderson hiánya, de legalábbis erősen feljavultak
több mint 12 éve
Elit OL, ELIT DL, erről van szó gyerekek 😀ha minden héten így játszik a védelem, akkor még lesz 5 meccsünk 😀
viszont ha ilyen játék után kikapunk a Dallastól akkor csipkeli takarodj!
köszönet az itteniek közül Bébének, Greengonak, Shawnnak, BleedingGreennek, és robibiaggionak a részvtelért!
Rengeteg izgalmas mérkőzést láthattunk+ a miénket 😀
több mint 12 éve
Foles mekkora király volt már? 😊 Ha nem hívják meg pro bowlra csalódott leszek.RataxesFelesleg meghívni, ha egyszer úgyse menne el.
több mint 12 éve
Foles mekkora király volt már? 😊 Ha nem hívják meg pro bowlra csalódott leszek.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Milyen volt a közös meccsnézés? 😊RataxesA szokásos nagy élmény. JJ (baggio)-vel fűszerezve 😊 De sajnos úgy tűnik a Draft nem nyit ki többet. Eladták a helyet és pizzéria lesz a helyén. 😕
Ezt meg annak aki ott volt.
több mint 12 éve
Milyen volt a közös meccsnézés? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Sztem az is ritka, hogy mindhárom RB szerez TD-t a csapatból 😊greenboySzerintem az is ritka,hogy a Bears ilyen védelemmel rendelkezzen. Na mind1. Ezt is megéltük...ennél már rosszabb úgysem lehet. Gratulálok a győzelemhez!
több mint 12 éve
hát, felkeltem kettőkor, hogy majd jól bekávézok azt mehet a meccs. Először a kádban aludtam el, aztán meg a fotelben, úgyhogy nemsokára kezdődhet az ismétlés 😀ddano92Akkor Ano megtaláltad az egészségesebb megoldást 😀 Innentől kezdve velünk kevesebb lesz az Eagles fan csapat meccsek alatt, kötelező alvás van nekünk 😛
több mint 12 éve
Sztem az is ritka, hogy mindhárom RB szerez TD-t a csapatból 😊
több mint 12 éve
hát, felkeltem kettőkor, hogy majd jól bekávézok azt mehet a meccs. Először a kádban aludtam el, aztán meg a fotelben, úgyhogy nemsokára kezdődhet az ismétlés 😀dd
több mint 12 éve
Visszagondolva a az utóbbi hetekre és az NFC Northal játszott meccseinkre , összevetve az RTL Klub tegnapi műsorával , joggal vetem fel a kérdést , Miért éppen Minnesota?
több mint 12 éve
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Bears-Quotebook/47ee5538-8b66-4d10-880d-72330b83adaeItt vannak a nyilatkozatok, jó böngészést 😀
több mint 12 éve
idén ez a Packers-Eagles között oda-vissza működik eddig.... 😀 😊JayB
több mint 12 éve
Hát srácok gratula! Mindig "jó " érzés így kikapni......... (bár egy ponttal sem jobb) 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ezek szerint ismét a Vasárnap Esti kiemelt meccsen láthatjuk a sasokat 😀
#Bleedgreen
több mint 12 éve
Nem szabad elszállni, jövőhéten kezdődik a playoff. A cowgirlst verjük meg, onnantól már minden meccs ajándék.
több mint 12 éve
Sziasztok, tegnap nem tudtam nézni a meccset élőben... most néztem mi lett a végeredmény... durva! 😀Sanyi a korábbi meccsen (BAL-NE) volt benn.. a mi meccsünkön Gyula volt.. kicsit be is parázott, hogy mi lesz majd a Dallas-szal ellenünk 😀
Élőben nézte valaki a sport tv-n? Utálom őket, de most a Sanyi nagy bamba pofájára kíváncsi lennék, ahogy a kedvenc csapatát kikapni látja 😀Gege55
több mint 12 éve
Szép kis mészárlás volt, maciknak nem jött össze semmi (szerencsére), félek Dallas ellen nem lesz ilyen sétagalopp...
JayB