NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Sziasztok, tegnap nem tudtam nézni a meccset élőben... most néztem mi lett a végeredmény... durva! 😀
Élőben nézte valaki a sport tv-n? Utálom őket, de most a Sanyi nagy bamba pofájára kíváncsi lennék, ahogy a kedvenc csapatát kikapni látja 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 342 — Így remélem megfelelek nektek.....
No meg persze, hogy ezt a meccset képesek csak délután ismételni. Na mindegy ez legyen életem legnagyobb gondja. Remélem a Draftban is jó volt a hangulat, az eredménykövetőn ahogy visszaolvastam látszott, hogy most a Philly fanok máskép voltak elfoglalva, nem is lett újabb hozzászólás rekord 😛

D-Jax-l egyébként mi volt? Így jött ki a játék, hogy ma kevesebb szerepet kapott? A Dallas ellen tartogatjuk?
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Dande az nem te vagy hanem a bears dc!

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 864 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Remélem a PETA vagy a WWF nem veri ki a balhét az ilyen mértékű macimészárlás miatt.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 342 — Így remélem megfelelek nektek.....
Srácok azt hiszem én vagyok a forduló lúzere. Ledőltem az ágyba mondom onnan nézem, élvezem, éreztem jó meccs lesz a mi részünkről. Mi történik: elbóbiskolok és mire felébredek és nézem fél 6 vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, brühühühü, azért gratula 😀

Tudom innentől meg ne merjek meccset nézni 😀 Ano remélem te jól vagy 😀
több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
2010-ben egyszer kihúztatok minket a csávából (a Giants elleni csodával), aztán idén megint, (a Lions ellen), most jó lenne harmadjára is 😀Kampman
Oké! Megdumáltuk!😛tûzoltó
Egy pohár borra a vendégem a szurkolótábor ha valaki jár Egerbe, ha a sasok megtépázzák a macik fülét, és visszaadják nekünk a reményt.balazs799
Kuldjuk anot a dallas elleni meccs ellott!! 😀
több mint 12 éve
okunk nincs rá

több mint 12 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Ha nem játszanak a kezdők akkor azért szidjuk Kellyt ha meg igen akkor azért....Janek
ezért vagyunk philly szurkolók.
több mint 12 éve
Ha nem játszanak a kezdők akkor azért szidjuk Kellyt ha meg igen akkor azért....

több mint 12 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
2010-ben egyszer kihúztatok minket a csávából (a Giants elleni csodával), aztán idén megint, (a Lions ellen), most jó lenne harmadjára is 😀Kampman
Egy pohár borra a vendégem a szurkolótábor ha valaki jár Egerbe, ha a sasok megtépázzák a macik fülét, és visszaadják nekünk a reményt.balazs799
nem kell messze mennem 😀mustaine
😀 ha nyertek írni fogok, és összefutunk valamikor! 😀

Liverpool Fc
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
nem kell messze mennem 😀

több mint 12 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Egy pohár borra a vendégem a szurkolótábor ha valaki jár Egerbe, ha a sasok megtépázzák a macik fülét, és visszaadják nekünk a reményt.

Liverpool Fc
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Oké! Megdumáltuk!😛
több mint 12 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 148
2010-ben egyszer kihúztatok minket a csávából (a Giants elleni csodával), aztán idén megint, (a Lions ellen), most jó lenne harmadjára is 😀

több mint 12 éve
Mérges vagyok, nem kicsit, nagyon. Nem is a Dallas győzelme miatt, hanem mi a csudáért kellett azt a Vikes meccset elszúrni, ma is mit produkáltak.........................grrrrrrrrrrrr Nagyon nem örülök ennek az utolsó fordulóra hagyott döntésnek, sajna vagyunk olyan szerencsétlenek, hogy elszúrjuk, azért kéne ma győzni, bocs Dave 😀 mert akkor nekünk a döntetlen is elég lenne Dallasban 😛

Ano remélem még ép elmédnél vagy nem kell ezt a dolgot annyira erőltetni 😉
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
na nyert a dallas így nem kell nektek a w ma, nekünk viszont eléggé, lécci-lécci

(vagy esetleg megoldjuk nokiás dobozzal? 😀 )davemayer
Utald a pénzt, elintézem 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 332 — "Grammar maci"
Hát ezt a Dallast kétágú farokkal kell véresre cibálni szét jövőhéten.Eazzy
szerintem az meg is lesz nektek, de csak ha most tartalékoltok 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Hát ezt a Dallast kétágú farokkal kell véresre cibálni szét jövőhéten.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 332 — "Grammar maci"
na nyert a dallas így nem kell nektek a w ma, nekünk viszont eléggé, lécci-lécci

(vagy esetleg megoldjuk nokiás dobozzal? 😀 )

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Összedobtam egy ilyet:  philly.blog.hu/2013/12/22/jo_ha_tudod_974
több mint 12 éve
hát ha nem jön senki 7re én sem megyekeaglesmcnabb
Lesznek ott azért. BleedinGreen esélyes, de Greengoról tudom, hogy ő is kicsit később érkezik. Meg JJ is talán tervezi időben az érkezést.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
hát ha nem jön senki 7re én sem megyek

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hány óra körül tervezitek az érkezést?Shawn84
7re megyek ,legyél ott! Együtt nézzük a dallasverést!eaglesmcnabb
Ezt sajnos nem ígérhetem. De 11 körül érkezem. Előbb semmiképpen sem megy sajnos.
több mint 12 éve
Én ma - tekintettel a reggelig tartó maratonra - 15 sörrel készültem. A nap közbeni 3 liter gyógyteámmal az 10+ literes folyadékbevitel lesz 😀Rataxes
Én mától kb 3 napig aludni se tudok, annyi program van. Kólával készülök, meg van itt egy Dr Pepper. Azt megkóstolom. Cukrozott takony lehet, de csak fenn tart. Bár ha Greengoval elkapjuk a fonalat lehet Touchdownra ivás is 😊 Az nagyon csúnya dolgokat vonhat mag után 😀
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Hány óra körül tervezitek az érkezést?Shawn84
7re megyek ,legyél ott! Együtt nézzük a dallasverést!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!