Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Úgy látszik egyedül én vagyok csalódott. Én ettől a szezontól SB-t vártam, Sajnos az egész évben remeklő Offense az utolsó 2 hétre leeresztett, amikor a nyomás megnőtt. A védelem viszont odatette magát kulcsszituációkban, fiatal a védelem de tényleg nagy potenciál van benne.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Srácok!Teljesen egyetértek az egész mondandóddal. Én nagyon boldog vagyok így is. Tessék visszaolvasni a szezon elején milyen negatív volt a hangulat. 1/1-es Drafthely volt emlegetve, az a D# akiket akkor pokolba kívántunk, az a szezon utolsó meccsein hihetetlen jó teljesítményt nyújtott (főleg magukhoz képest) .PO-ba jutott a csapat, és onnan emelt fővel búcsúzott. Mert 1pontal kikapni a Saints-től akár otthon is, minden csak nem szégyenteljes teljesítmény.
Semmi baj nincs. 2 éven belül SB-t játszunk..........Greengo
Mostantól van idő építkezni. Én úgy gondolom Foles maradhat, jó QB. Szerintem nem nagyon járnánk jobban egy Draftolt újoncal (egy-két éven belül). De Kelly a főnök nem én.
Jó szezon volt, jövőre hasonló jóra számítok, ha ez a csapat beérik, lehet évekig uraljuk majd az NFC East-et!
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Nem láttam a meccset de a szezont köszönhetjük a csapatnak!Kell pár uj arc de erre ott a FA es a draft.
Cut pár ember ha dm birja...
Chung,carmichel,smith
több mint 12 éve
Ez van, szép volt jó volt hálásak lehetünk érte. Egy nagy kérésem van és remélem már megtörtént 😛
Henery cut
Jó offseasont és egyébként évet a magán életben kívánok mindenkinek, átváltok szeptemberig read only módba, még Foles-t se vagyok hajlandó védeni 😀 köszönöm az együtt szurkolást!!!
több mint 12 éve
Igazából így lenyugodva, bárki azt mondja nekem szezon előtt, hogy megnyerjük az East-et, még hozzá úgy, hogy utolsó fordulóban legyőzve a Cowboyst két számjegyű győzelemmel, kérdés nélkül aláírtam volna. Valószínűleg még a képzeletbeli papír is elszakadt volna. 😊Rebuilding év volt ez, annak meg bitang erős, orvosolni kell a problémákat (S, CB, elkéne DE és WR is) és meg kell válaszolni a kérdéseket, főleg ugye irányító kérdésben, ez a legfontosabb.
Nem látom igazából, hogy miért ne mehetne tovább a fejlődés és miért ne nyerhetnénk meg a csoportot újra, sőt... 😊
Évek óta most láttam először jelentős előrelépést a csapatnál és ez mindenképp bíztató.
A Saintsnek meg grat, sokkal jobbak voltak, megérdemelt győzelem volt abszolút.
több mint 12 éve
Srácok!Semmi baj nincs. 2 éven belül SB-t játszunk.......... erre mérget vehettek! 😊
Köszönet mindenért amit a csapat nyújtott. Talán még sose voltam ilyen elégedett. Gondoljatok csak bele! 😊
Imádom azt ami most van és bele sem merek gondolni mi jön még. Jó úton haladuk ...és ez a lényeg. RESPECT!
Egyik legjobb szezon amit valaha láttam...és ez még csak a kezdet! 😉 Büszke vagyok a CSAPATRA...és ez a lényeg!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Shokkos allapotban fekszek es nezek ki a fejembol... Borzaszto erzes igy...
több mint 12 éve
Williams buntije utan nem sok esely maradt...Foles hozot egy jo statot, de ez messze volt a jo Qb teljesitmenytol, jovore ez keves lesz a sorsolasalapjan
De epitkezunk tovabb: olb, s,cb+ kell wr is az ma nagyon lejott
több mint 12 éve
Hát ennyi volt sajna, de legalább a PO megvolt. Úgy érzem jövőre sokkal több kell O# oldalról, persze így is rengeteget köszönhetünk Kellynek. Amitől legfőképp tartottam az végül nem következett be (Brees szétaláz), az offense akadozó, sokszor bizonytalan játéka megint előjött. A D#-re egy szavunk sem lehet, Safety poszton tudtuk h gyengék vagyunk, de szereztünk két labdát és elég szépen tartottuk magunkat. mindegy, köszönjük fiúk, szép munka volt, de ennél többet nem igazán érdemeltünk úgy érzem
több mint 12 éve
Jót akart Williams, de több esélyünk lett volna, ha Sproles beviszi TD-re a visszahordást.A védelemtől kb hasonló volt várható, az első félidőben a labdaszerzésekkel még kompenzálták a hibákat.
A támadóktól az első félidő nagy része botrányos volt, másfél negyednyi jó játék meg kevés volt a győzelemhez.
Azért jó szezon volt ez, rebuildingnek elment 😀 És a playoffban sem aláztak le minket, ahogy sokan jósolták.

több mint 12 éve
Ez így pont arra volt jó hogy ne legyen váltás jövőre PO megvolt tulajdonképpen sima L de a fő kérdések megmaradtak
több mint 12 éve
most egy picit soknak tűnik a 8 hónap.
több mint 12 éve
inkább végeztünk volna 2-14-el mint megint kiessünk az első körben. Fasz kivan, QB kell , Safety meg Kicker. hihetetlen hogy sorba szerezzük a labdákat és 0 pont.
Henery kihagyta takarodjon, de önhibáján kívül lőtt 48ról 25 yard helyett...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Tanulság a mai meccsből:- Chipnek még tanulnia kell
- Foles még mindig kérdés, mint franchise QB
- Chung cut, Brad Smith cut, Carmichael cut
- de ami a lehető legbiztosabb és aminek már jó ideje az hogy Henery ordas nagy cut
több mint 12 éve
Nem tudom miről beszélnek, egy gramm hó nincs a pályán...manbearpigelvileg havas eső van
több mint 12 éve
Nem tudom miről beszélnek, egy gramm hó nincs a pályán...
több mint 12 éve
Ricsi szerint is havazik a legjobb varosban
több mint 12 éve
Kik lesznek a Safety-k este?
több mint 12 éve
Szerintem itt hiteles képeket kaphattok 😀www.511pa.com/Traffic.aspx?ShowCameras=true
több mint 12 éve
Na kérem Deny is a fedélzeten nem is lehet más csak győzelem 😛 😀
több mint 12 éve
ááá!azóta már biztos hó ágyúztak... 😀😀😀Ha vki tud vmi frisset a várható időjárásról azt tegye már be 😊marci88Egyelőre -1 fok van és szinte biztos, hogy tovább hűl. 10% most a csapadék esélye, de a Lions meccs előtt is ezt írták. (amúgy holnapra mondják a havazást, de reméljük a meccs előtt megint leszakad az ég 😀 ...bár a nagy hideg is jó lehet )GreengoReggeli kép:
Deny
több mint 12 éve
Ha vki tud vmi frisset a várható időjárásról azt tegye már be 😊marci88Egyelőre -1 fok van és szinte biztos, hogy tovább hűl. 10% most a csapadék esélye, de a Lions meccs előtt is ezt írták. (amúgy holnapra mondják a havazást, de reméljük a meccs előtt megint leszakad az ég 😀 ...bár a nagy hideg is jó lehet )Greengo
Reggeli kép: