NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Én nagyon azt érzem, hogy ez a Romo-s macera azért van, hogy ne tudjunk normálisan készülni, hanem összekavarjanak minket. Romo tuti kezdeni fog, de így Ortonra is készülni kell, és nem fogunk belőle jól kijönni :/
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Jason Garrett says they have not made a determination on Romo's status for Sunday's game.
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Csak azt próbálom hangsúlyozni, hogy így sem szabad lebecsülni a Dallast, mert attól rettegek, hogy ugyanúgy elbalfaszkodjuk, mint a Vikes meccset.mustaine
Jó, hát az nem rajtunk múlik, hogy a fiúk le fogják-e becsülni Őket vagy sem. 😀

De sztem a Vikes elleni vereség miatt, erről szó sem lesz. Cary Williams is lenyilatkozta a vereség után, hogy ez kellett meg jót tesz nekik. A Bears ellen tényleg úgy tűnt, hogy kellett. 😀Bébé
Ámen

több mint 12 éve
Csak azt próbálom hangsúlyozni, hogy így sem szabad lebecsülni a Dallast, mert attól rettegek, hogy ugyanúgy elbalfaszkodjuk, mint a Vikes meccset.mustaine
Jó, hát az nem rajtunk múlik, hogy a fiúk le fogják-e becsülni Őket vagy sem. 😀

De sztem a Vikes elleni vereség miatt, erről szó sem lesz. Cary Williams is lenyilatkozta a vereség után, hogy ez kellett meg jót tesz nekik. A Bears ellen tényleg úgy tűnt, hogy kellett. 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ajánljatok már valami jó meccsnézős helyet Pesten az Endzone pubon kívül. Ahol a hetes meccseket is lehetne nézni és akár reggelig.
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Ja, és azt se feledjük, hogy Matt Cassel és Matt Asata vagy ki 48 pontot pakoltak fel ellenünk. Orton és Murray azért komolyabb színvonal.mustaine
jó és Forte Cutler meg ....stbJanek
Csak azt próbálom hangsúlyozni, hogy így sem szabad lebecsülni a Dallast, mert attól rettegek, hogy ugyanúgy elbalfaszkodjuk, mint a Vikes meccset.

több mint 12 éve
Romo karrierjének megkoronázása lenne, ha Orton vezetné PO-ba a Dallast....gabokocka
az azért bebasznaJanek
2009-ben már jártak PO-ba Romoval, ráadásul ott még egy nagyon sima győzelem is összejött ellenünk, szal annyira nem érezném gáznak a dolgot.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Ja, és azt se feledjük, hogy Matt Cassel és Matt Asata vagy ki 48 pontot pakoltak fel ellenünk. Orton és Murray azért komolyabb színvonal.mustaine
jó és Forte Cutler meg ....stb

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Romo karrierjének megkoronázása lenne, ha Orton vezetné PO-ba a Dallast....gabokocka
az azért bebaszna

több mint 12 éve
Ja, és azt se feledjük, hogy Matt Cassel és Matt Asata vagy ki 48 pontot pakoltak fel ellenünk. Orton és Murray azért komolyabb színvonal.

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 576 — Keep pounding
Romo karrierjének megkoronázása lenne, ha Orton vezetné PO-ba a Dallast....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Rich Eisennél a pont:

In a season where Nick Foles is an MVP and Josh McCown has caused a QB controversy, I refuse to count Dallas out without Romo.vassadi
Nyilván h nem out. Ha a Texans-al játszanánk Ők se lennének out.
De a Dallas most erősen "questionable". 😀
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Rich Eisennél a pont:

In a season where Nick Foles is an MVP and Josh McCown has caused a QB controversy, I refuse to count Dallas out without Romo.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Azért keserű öröm ez , Romo nagyszerű játékos , sajnálom egy picit hogy így alakultak a dolgok. Plusz amit még kapni fog a rosszmájú szurkolóktól ... Most valahogy attól se félek hogy leolvadunk mint a vikes ellen . Ez után a Bears meccs után nem tudok elképzelni ilyet. Úgy éreztem eddig hogy csak a Dez - Romo kapcsolat tudna minket darabokra szedni , de most ez is elhomályosult . Made my night

több mint 12 éve
Nem szabad lebecsülni a Cowboyst, Orton a liga egyik legjobb backup QB-ja, Murray pedig jól fut.
Ettől függetlenül kötelező győzni, az utóbbi meccseken futás ellen nagyon jók vagyunk (11. legkevesebb yardot engedtük futásból, ez jóval rosszabb volt a szezon korábbi szakaszaiban). Koncentrálni kell és fasza gameplannel, jó time managementtel megnyerni a meccset, ez a legfontosabb.mustaine
A 3. legkevesebb yardot engedjük futásonként. (3,8 yard)
Dallas a 31. ebben a kategóriában 4,8 yarddal.

Eddig is kötelező volt a győzelem, de most azonban már végképp az.
Remélem, hogy Davisék azért vhogy fel tudnak készülni Ortonból. 😀
több mint 12 éve
Romo nem játszik ellenünk:
BREAKING: Dallas Cowboys QB Tony Romo has been ruled out for the remainder of the season due to his back injury.

Így a végén még kiszopunk. 😀
Murray-t futtatni fogják, Orton meg hozza a kis szar rövid passzokat....Romonak jobban örülnék. 😀Bébé
NEEEEEE , én ezt nem hiszem el 😀 Ha ez igaz láthatom életem első tétre menő playoff matchét 😀 (reménykedem)Petikievak01
Így is láthatod, éppen egy hét múlva, hétfő hajnalban 2:30-kor a Dallas Cowboys otthonában.

Nem szabad lebecsülni a Cowboyst, Orton a liga egyik legjobb backup QB-ja, Murray pedig jól fut.
Ettől függetlenül kötelező győzni, az utóbbi meccseken futás ellen nagyon jók vagyunk (11. legkevesebb yardot engedtük futásból, ez jóval rosszabb volt a szezon korábbi szakaszaiban). Koncentrálni kell és fasza gameplannel, jó time managementtel megnyerni a meccset, ez a legfontosabb.

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
BREAKING: Dallas Cowboys QB Tony Romo has been ruled out for the remainder of the season due to his back injury.

Murray-t futtatni fogják, Orton meg hozza a kis szar rövid passzokat....Romonak jobban örülnék. 😀Bébé
NEEEEEE , én ezt nem hiszem el 😀 Ha ez igaz láthatom életem első tétre menő playoff matchét 😀 (reménykedem)

több mint 12 éve

Murray-t futtatni fogják, Orton meg hozza a kis szar rövid passzokat....Romonak jobban örülnék. 😀
több mint 12 éve
Nem voltunk annyira szarok. 😀

Nagyon kíváncsi leszek a Dallas ellen Foles-ra meg a csapatra, hogy fejben mennyire tudnak ott lenni. Elbírják-e a terhet és akkor nagyon jól játszani/nyerni, amikor kell. Ráadásul pont a Dallas ellen. Jó lesz ez így.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Na én is megnéztem a meccset. Állatok voltunk. Vikes ellen valami nagyon félre ment. A Dallast ilyen támadóegységgel szanaszét kell szedni.

Valaki kérdezte, hogy mi volt DeSean-al. Semmi különös, jól ment neki is, de inkább használtuk most olyan fegyverként, hogy fossanak tőle. Deep pass szerintem nem is nagyon volt. Plusz a futás is nagyon ment.

Amit kiemelnék, hogy a védelem mennyire jól leszedte a három kőkemény elkapójukat. Ugyan nem volt Cutler sem a csúcson, de amikor mutatták, kb mindig rendben volt a cover, még Cole is jól nyomta ezt is.

Adta az Oregon mezes kacsa tábla is 😀 Mindig jól megmosolygom.

Nekünk gyakorlatilag el is kezdődött a playoff. In or out van innentől végig.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
baggio
Gondolom ez lesz a következő amit beszerzel 😊
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 450 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Basszus megnéztem a meccset letöltve és már megint ámulok... Ha feleennyire jól nyomja a csapat akkor meg kell hogy legyen az utolsó meccs. Az külön tetszett hogy tét nélkül otthon a szurkolóknak ilyen szép élményt okozott a csapat. A szezon elején közünk nem volt a playoff-hoz de a tegnapi játék megint megmutatta mire vagyunk képesek. Sajnos a Vikings elleni meccs (+még egy pár idén) nem tesz nyugodtabbá, úgy tűnik ha felpörgünk bárkit el tudunk kapni, de bárkitől ki is tudunk legyen az a liga egyik legfosabb csapata... Épp ezért mi kb felfelé ágban vagyunk a Dallas lefelé mégis jövő héten ez semmit nem fog számítani. Tudom elfogult vagyok de egy ilyen csapatnak a PO-ban a helye a tegnapi meccs után meg főleg (és itt most lehet elemezni a Bears D#-ét stbstb) viszont ezt a fajta játékot nekünk találták ki. Nem volt a csapatban gyenge pont, kár hogy annyit ér mintha kikaptunk volna. Most egészséges önbizalommal (nem nagyképűen irány Dallas és meg kell mutatni hogy ez a fiatal csapat mennyit ér. Nagyon csalódott lennék ha jövő héten kikapnánk látva a Dallas utolsó pár meccsét..
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 450 — no es importante
jó de egész héten előre ivott . és meg is látszott, az első meccsünk amikor az elejétől kezdve aláztunk. eaglesmcnabb
ano tehát "előre ivott a medve bőrére", nem is volt kérdés tehát a végeredmény

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Kelce egy félisten. Lassan már Todd féle legendaként lehet majd emlegetni.ano92
 www.facebook.com/photo.php?v=790524310973076&set=vb.597944800231029&type=2&theater
egy csárdában dudálnak!

neked meg tisztelet ano, látszik hogy nem lazsáltad el a hetet, és tisztességesen ittál, meg is lett az eredménye, senki sem kételkedik azthiszem!eaglesmcnabb
Te miről beszélsz, nem olvastad, egyszerre szunyáltunk 😛 😉 szerencsére azért nem egy helyen 😀dande
ne tagadjuk tovább, vállaljuk fel már végre, elegem van a hazudozásokból.. 😀