NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 982
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
de így legalább lett felkelt a nap, és lett sunshineEagles might be healthiest team in NFL history. No 53-man roster transactions since season started. No starters limited/DNP on injury reportbaggioSport science forever! 😀
Vagy szerencse. Majd az idő eldönti.
Plusz visszakapjuk a tavalyi évet és ne felejtsük el, hogy a TC alatt Maclin, Hunt, Jason Phillips és Benn is IR-re került.
És mindegyikőjük az ACL-ét szakította el. Nem értek hozzá, szóval nem vonok le következtetéseket, hogy ez mitől van, de annyiban ez nagy szopás, hogy ki tudja, hogy vmelyikük is fog-e még olyan jól játszani, mint a sérülés előtt.Bébé
több mint 12 éve
Leferdíteni nektek sajna nem tudom, de biztos van aki érti és érdekes lehet a meccs előtt:több mint 12 éve
Eagles might be healthiest team in NFL history. No 53-man roster transactions since season started. No starters limited/DNP on injury reportbaggioSport science forever! 😀
Vagy szerencse. Majd az idő eldönti.
Plusz visszakapjuk a tavalyi évet és ne felejtsük el, hogy a TC alatt Maclin, Hunt, Jason Phillips és Benn is IR-re került.
És mindegyikőjük az ACL-ét szakította el. Nem értek hozzá, szóval nem vonok le következtetéseket, hogy ez mitől van, de annyiban ez nagy szopás, hogy ki tudja, hogy vmelyikük is fog-e még olyan jól játszani, mint a sérülés előtt.
több mint 12 éve
Eagles might be healthiest team in NFL history. No 53-man roster transactions since season started. No starters limited/DNP on injury reportbaggioPont erről beszéltem múltkor, hogy irtó szerencsések vagyunk ebben a szezonban ilyen szempontból. De talán már meg is érdemeljük a rengeteg szopás után.
több mint 12 éve
Eagles might be healthiest team in NFL history. No 53-man roster transactions since season started. No starters limited/DNP on injury report

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha Vandervelde nem fogja tudni vállalni a játékot, akkor Mathis lesz a cserecenterünk.
több mint 12 éve
Marcus Foles:Overheard earlier at the Manning house:
"Hey Eli, could you pass the potatoes? Actually, Peyton, you better do it" 😀
Marcus Foles egy kitalált személy, akinek twiiteraccountja van.
Ugye Vicknek a tesója Marcus Vick és szokott pár hülyeséget kiírni twitterre (csak Ő nem annak szánja). És így, hogy Foles lett a kezdőQB vki létrehozta Marcus Folest. 😀 Néha ír pár jót.
Tudom-tudom, akkor miért nem abból linkeltem. 😀
több mint 12 éve
tényleg Bébé, javítsd már át pls az ötös pontban a 38-6-ot 44-6-ra! valamiért kisebb alázásra emlékeztem... köszi 😊slowmotionJah az fel se tűnt, csak a 24-0-ra koncentráltam. 😀
több mint 12 éve
Egy kis visszaemlékezés a 44-6-ra:tényleg Bébé, javítsd már át pls az ötös pontban a 38-6-ot 44-6-ra! valamiért kisebb alázásra emlékeztem... köszi 😊
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Wulfs-Den-44-6-An-Oral-History/a9a17e1b-6366-429e-9218-44b946aa2704
www.youtube.com/watch?v=n8pPAeUg8Ys
Remélem idén is hasonlóban lesz részünk. 😊Bébé
több mint 12 éve
Sean Lee biztos, hogy nem fog játszani ellenünk. Ez se olyan szar hír a számunkra. Nálunk két ember nem edzett: Colt Anderson és Vandervelde.
A többiek mind fullon tolták.
több mint 12 éve
Sose lehet tudni. A PO-ban új bajnokság kezdődik! 😊Ha mi győzünk (10-6), miénk a 3. seed, viszont ha a Dallas nyer (8-8), akkor a GB - CHI meccs győzteséé lesz a 3. seed (ha nem tévedek)mustaineA WC-ben attól még hazai pályán játszik, mivel csoportgyőztes.
Utána lévő fordulóban idegenben játszanak mindenképpen.
A főcsoportdöntőig meg úgyse jut el a Bears. 😛 😀Bébé
több mint 12 éve
Cole Sound FX eleg jo formaban volt, remelem vasarnap folytatja.www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000304169/Sound-FX-Trent-Cole
több mint 12 éve
Ha eddig féltél, akkor most ideje gatyát cserélned! Jon Kitna visszatért a ligába! \o/vikingeknek is sikerült... Én jobban örülnék ha egy teljesen egészséges cowboys ellen játszanánk, mert akkor oda tennék magukat a srácok, így viszont megvan az esély az alulteljesítésre.... jobban félek ettől a meccstől mint akármelyik másiktól. sajna.ano92Ha JJ-n múlik Romo játszani fog...............dandeJJ nem (ilyen) hülye, nem tenné tönkre a legdrágább játékosát még ezért a meccsért sem. A gerincsérvnek a fele sem tréfa, szóval azért megy csak a porhintés, hogy megzavarja kicsit az edzőket Philadelphiában.
Amúgy sima zakó lesz a Cowboys részéről, nem kell aggódnotok. Csoport meccs ide vagy oda, alig van ép kulcsjátékos, az edzők bolondok, a játékosok alulteljesítenek. Az Eagles viszont lendületben van, nem tudom elképzelni hogy tudná ez a sok fronton leamortizált Cowboys csapat megfogni őket.gyeek
Ezt copy+pasteljétek az esti imátokba: "Kitna lézereitől ment meg Uram minket!"
Viccet féltretéve (Kitna király, ez nem vicc) megtisztelő, hogy még ez a sokféleképpen szájbavágott Cowboys is aggaszt, de sajnos 2008at kell hogy újraéljem. Most legalább felkészült vagyok.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Ha McDonalds lenne perelnék 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kicsit off téma, de régebben szóba került a Cheesesteak burger és még Rata tervezett is egyet....erre megcsinálták......és kivel reklámozzák ?! xD

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nyugi értem és szerintem úgy is írtam semmi probléma 😀Ne értsétek félre! Semmi bajom veletek! 😀 Én csak a számunkra legmegfelelőbb állást szeretném az pedig jelenleg ez lenne. Ki ne szeretne hazai pályán menetelni egy darabig a PO-ban?! 😉SüsüTudom,hogy nyerni fogtok,de szeretném,hogy mi nyerjünk és a Dallas. Egy hazai meccs jó lenne még pluszban idén! 😊 Boldog Karácsonyt!SüsüÉn eddig szerettem a Süsüt és ő is szerintem büszke volt a nevére ezt most miért kellett ááááááá brühühü 😕 😉 😛dande
több mint 12 éve
Ha mi győzünk (10-6), miénk a 3. seed, viszont ha a Dallas nyer (8-8), akkor a GB - CHI meccs győzteséé lesz a 3. seed (ha nem tévedek)mustaineA WC-ben attól még hazai pályán játszik, mivel csoportgyőztes.
Utána lévő fordulóban idegenben játszanak mindenképpen.
A főcsoportdöntőig meg úgyse jut el a Bears. 😛 😀
több mint 12 éve
Ha mi győzünk (10-6), miénk a 3. seed, viszont ha a Dallas nyer (8-8), akkor a GB (8-7-1, ha győznek)- CHI (9-7, ha győznek) meccs győzteséé lesz a 3. seed (ha nem tévedek)Ne értsétek félre! Semmi bajom veletek! 😀 Én csak a számunkra legmegfelelőbb állást szeretném az pedig jelenleg ez lenne. Ki ne szeretne hazai pályán menetelni egy darabig a PO-ban?! 😉SüsüHát de nem értem. Ha megveritek a Packerst, akkor hazai pályán fogtok játszani, attól függetlenül h mi mit játszunk.Bébé
több mint 12 éve
Ne értsétek félre! Semmi bajom veletek! 😀 Én csak a számunkra legmegfelelőbb állást szeretném az pedig jelenleg ez lenne. Ki ne szeretne hazai pályán menetelni egy darabig a PO-ban?! 😉SüsüHát de nem értem. Ha megveritek a Packerst, akkor hazai pályán fogtok játszani, attól függetlenül h mi mit játszunk.
több mint 12 éve
Ne értsétek félre! Semmi bajom veletek! 😀 Én csak a számunkra legmegfelelőbb állást szeretném az pedig jelenleg ez lenne. Ki ne szeretne hazai pályán menetelni egy darabig a PO-ban?! 😉Tudom,hogy nyerni fogtok,de szeretném,hogy mi nyerjünk és a Dallas. Egy hazai meccs jó lenne még pluszban idén! 😊 Boldog Karácsonyt!SüsüÉn eddig szerettem a Süsüt és ő is szerintem büszke volt a nevére ezt most miért kellett ááááááá brühühü 😕 😉 😛dande
több mint 12 éve
én csak djaxnek adnék labdát, hogy melegyen a rekordja 😀dd jólvan, felfogtam amit mondani akarsz amúgy, csak jó néha trollkodni.
több mint 12 éve
Nem értitek. Én is imádom a rekordokat, mint mindenki. Legendákat szülnek. Én azt nem szeretem, amikor valaki úgy éri el, hogy direkt rámegy. Ha onnantól Foles nonstop dobál, hogy meglegyen a 8. TD, nekem az nem akkora dolog, mint ahogy elérte a 7-et. Mondok még példát, mert nem esik le egyeseknek. Rondo tavaly elég szép szériában volt a 10+ asszisztos meccsekkel, és úgy nézett ki megdöntheti Magic rekordját. Erre görcsösen elkezdett asszisztolni folyamatosan, ami még a csapat kárára is ment már. Magic nem úgy álltotta fel a rekordot, hogy húúú ameddig csak lehet csinálom, hanem játszott ahogyan kell, és eddig jutott. ano te főleg nem értetted meg. Ha a play úgy hozza, meg a játék, akkor rendben van, de itt is megtehetem azt, hogy csak Sós Petire dobálok, hátha elkapkodja a 15 yardot.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Tudom,hogy nyerni fogtok,de szeretném,hogy mi nyerjünk és a Dallas. Egy hazai meccs jó lenne még pluszban idén! 😊 Boldog Karácsonyt!SüsüÉn eddig szerettem a Süsüt és ő is szerintem büszke volt a nevére ezt most miért kellett ááááááá brühühü 😕 😉 😛
több mint 12 éve
igen, semmise lett volna. És még sportszerútlen is, kiütni szegény raiderst...Szóval, ha Folest nem ültetjük le a Raiders ellen és megdobja a 8. TD-jét, akkor az semmis lett volna nálad? 😊BébéMert van olyan rovat a rekordok jegyzékében hogy direkt menntek-e rá? 😊RataxesNem jegyzik sehol, de én semmibe sem nézem az olyan rekordot. Asszem tavaly volt, hogy valami egyetemista kosaras gyerek vert vagy 120 pontot, de direkt erre ment rá.Eazzy
A LOFASZT, !!!!!!!!!!!! SZÉTREPEDT VOLNA A FEJEM NEKEM HA MEGVAN A REKORD!!!!!! A rekordok jók, akik beállítják/megdöntik a rekordokat, rájuk emlékszünk. pl.: emlékszel manningre? tudod aki uralta a ligát 10+ évig és öreg korára is dobott 50+ td-t!!! Kellenek a rekordok. Gömbfociban nem látom sok értelmét az ilyen ki hány gólt ver meg stb. De itt igen is jó hogy vannak, mert ez alapból egy olyan csapatsport ahova kell néha egy kis individual díj. Me még a hazaiban egy egy csatár az aranycsukáért elönzőz sok helyzetet, itt egy elkapó pl megpróbálja minél jobban megcsinálni a playt (ha az egyéni díj motiválja), magában a rendszerben is az ilyen önzőség ki van zárva.
több mint 12 éve
Szóval, ha Folest nem ültetjük le a Raiders ellen és megdobja a 8. TD-jét, akkor az semmis lett volna nálad? 😊Mert van olyan rovat a rekordok jegyzékében hogy direkt menntek-e rá? 😊RataxesNem jegyzik sehol, de én semmibe sem nézem az olyan rekordot. Asszem tavaly volt, hogy valami egyetemista kosaras gyerek vert vagy 120 pontot, de direkt erre ment rá.Eazzy