Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
szerintem nem is azzal van a baj, hogy 3. számú rb futott 3 td, mert csak 1.7 yardot átlagolt Asiata, de ha egyszer tudtuk, hogy nem lesz jó futójátéka a Vikesnak, miért nem tudtak már jobban felkészülni passzból? vagy Casselt ennyire lenézték volna? bárhogy is van, nagy kár ezért a meccsért.. ha az első félidőt nem balfaszkodjuk el, jobb lett volna..
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ez van. Én mondjuk eleve úgy reménykedtem, hogyha 1-3-ra jöttünk ki az AFC Westből talán ki tudunk jönni 3-1-l az NFC North-ból. Végül is ez még lehet. A csoportban pedig 4-2-t számoltam. Ez is lehet még, úgyhogy no problem.

Foles ma tényleg gáz volt pedig a fal megvédte rendesen csak marha sokat tökölt a labdával.

D-t meg Philadelphiáig gyalogoltatnám 😛dande
A LÓFASZT gyalogoljanak, fussanak, williams meg flecser víz nélkmül !!!!!!!!!!!!!

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez van. Én mondjuk eleve úgy reménykedtem, hogyha 1-3-ra jöttünk ki az AFC Westből talán ki tudunk jönni 3-1-l az NFC North-ból. Végül is ez még lehet. A csoportban pedig 4-2-t számoltam. Ez is lehet még, úgyhogy no problem.

Foles ma tényleg gáz volt pedig a fal megvédte rendesen csak marha sokat tökölt a labdával.

D-t meg Philadelphiáig gyalogoltatnám 😛
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Szép voplt, huh régen láttam már iylen jó meccset. védelem, támadóegység a helyén volt rendben, minőségi játékosaink vannak, főleg védelem terén.

A nagy lofaszt, ez még kálidzsban is édes kevés, az ilyen szar védőket hogy draftolhatta egyáltalán akárki is..... 3. számú rb 3 td-t csinált csak............... Cassel meg kinyílt, bevirágzott, és jól megszopatta a védőinket....

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ilyen védelemmel nem érdemes bejutni a playoffba.
Cassel 371 yard, 2 TD, 1 pick (az is csak Kendricks zsenijének köszönhető), mindent elmondtam ezzel szerintem.Newman
Pont ezt akartam írni én is, hogy semmi keresnivalónk a PlayOff-ba. Nem érdemeljük meg.LnB
Nem erről van szó, hogy nem érdemeljük meg, mármint nem, de a csoportból nem érdemeljük meg kevésbé, mint a Dallas. Ha az NFC nézzük, akkor egyik sem, viszont a Cowboysnak is pocsék a védelme. Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy bármelyik csapat is kerülne be a playoffba, első körben kihull. Ilyen védelmekkel nem lehet sokáig jutni....

több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Cassel 371 yard, 2 TD, 1 pick (az is csak Kendricks zsenijének köszönhető), mindent elmondtam ezzel szerintem.Newman
Pont ezt akartam írni én is, hogy semmi keresnivalónk a PlayOff-ba. Nem érdemeljük meg.

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Cassel 371 yard, 2 TD, 1 pick (az is csak Kendricks zsenijének köszönhető), mindent elmondtam ezzel szerintem.

több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Előbb utóbb már itt lesz a draft is, úgyhogy itt a draft előretekintő 3. része: védelem II.  philly.blog.hu/2013/12/15/2014_nfl_draft_eloretekinto_vedelem_iiBleedingGreen
Eszméletlen jók ezek az elemzések. Szerintem nyugodtan berakhatnád őket a draft topikba is, így még többen olvasnák.

Mack hozzáállásába annyit lehet belekötni, h tavaly el volt tiltva a szezon elején egy öltözői bunyó miatt.Robilluma
Szerencsére nem volt más hasonló dolga sem előtte sem azóta, és akkor is úgy írtak erről, mint valami rendkívül váratlan eseményről, azóta az edzője is csak áradozik róla. Úgyhogy el is felejtettem említeni, nálam nem éri el a red flag szintjét, de kicsit elfogult vagyok vele bevallom. De azért kiegészítettem, hogy teljes legyen a kép. 😊

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Valóban, Peterson tényleg out, de Gerhart is, úgyhogy Asiata lesz a kezdő. Mindjárt más a szitu, ha így nem nyerek, sajnos megint írnom kell nekik Facebookon...

Newman, én már erre a nevedre emlékszem csak, semmi összekülönbözésre. 😊Adamsky
a múltkorit figyelembe véve szerintem annak senki sem örülne 😀

HA futó nélkül, és azzal a szerencsétlen cassellel elvernek minket, akkor tényleg semmi keresnivalónk.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik a Vikes nagyon takarékra teszi magát, Se Gerhart se AP, elvileg sérülés miatt, innentől kezdve tényleg kötelező ezt behúzni ha akarunk valamit, nem megbántva egy Vikes fan-t se.
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Előbb utóbb már itt lesz a draft is, úgyhogy itt a draft előretekintő 3. része: védelem II.  philly.blog.hu/2013/12/15/2014_nfl_draft_eloretekinto_vedelem_iiBleedingGreen
Eszméletlen jók ezek az elemzések. Szerintem nyugodtan berakhatnád őket a draft topikba is, így még többen olvasnák.

Mack hozzáállásába annyit lehet belekötni, h tavaly el volt tiltva a szezon elején egy öltözői bunyó miatt.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Előbb utóbb már itt lesz a draft is, úgyhogy itt a draft előretekintő 3. része: védelem II.  philly.blog.hu/2013/12/15/2014_nfl_draft_eloretekinto_vedelem_ii

több mint 12 éve
TD magazin fakbukjáról:

"Kétféle futballjátékos van aki egy fabatkát sem ér:
Egy, aki nem csinálja amit mondasz neki, és egy, aki semmi mást nem csinál, csak azt amit mondasz neki."
/Bum Phillips/

több mint 12 éve
sokszor menjen ma ez 😀

több mint 12 éve
Adamsky Philadelphia Eagles 4
Valóban, Peterson tényleg out, de Gerhart is, úgyhogy Asiata lesz a kezdő. Mindjárt más a szitu, ha így nem nyerek, sajnos megint írnom kell nekik Facebookon...

Newman, én már erre a nevedre emlékszem csak, semmi összekülönbözésre. 😊

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Most olvasom, hogy ha az NFL meccsek 59 percig tartanának, a Vikings mérlege 8-5 lenne. Nem szabad lebecsülni őket, és kötelező a győzelem. Hajrámustaine
Tehát mint az elmúlt években a Cowboys 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Most olvasom, hogy ha az NFL meccsek 59 percig tartanának, a Vikings mérlege 8-5 lenne. Nem szabad lebecsülni őket, és kötelező a győzelem. Hajrá

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Tippjáték - Week 15

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Szerintem nyerünk, kötelező.ano92
"Szerintem ne kockáztassunk. ano menj szépen és basszál be "

Tedd a dolgod!😛 😀tûzoltó
A végén szállóige lesz 😛Shawn84
Csak nehogy aztán szálló Ano legyen és röpködjön a fejünk felett mint Pimpike 😛 😉 (fiatalok kedvéért Erdő kapitánya 😀)
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Tedd a dolgod!😛 😀tûzoltó
A végén szállóige lesz 😛
több mint 12 éve

Tedd a dolgod!😛 😀tûzoltó
tudom, tanultam a multkori esetből. 😀

több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862

Tedd a dolgod!😛 😀
több mint 12 éve
Szerintem nyerünk, kötelező.

több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Merész tippem van holnapra: ami tuti 5 pontnál nagyobb különbség, ami fele-fele: | nyerünk vagy kikapunk 😛 😀 | dande
Az nem komoly kérdés, hogy nyerünk e!😊

Érünk e el Safety-t! Merész tippem: igen🏈

Ami fele-fele... 😛
több mint 12 éve
Merész tippem van holnapra: ami tuti 5 pontnál nagyobb különbség, ami fele-fele: | nyerünk vagy kikapunk 😛 😀 |