Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Soha ne igyatok csapból vizet.. nagyon be lehet karmolni tőle, ha előtte megittál egy rakat Jim Beam-et sörrel + 6 fényt a vakegérben.. ó istenem, de hosszú nap lesz ez..Ja igen.. ez OFF
több mint 12 éve
Zsinórban második hete, h Foles a leggyengébb támadónk:www.bleedinggreennation.com/2013/12/10/5193196/eagles-vs-lions-week-14-pff-grades-philadelphia-offensive-defensive-line
Vick! Vick! Vick!
Remélem, hogy a következő 2 évben (csak h reális legyek vmennyire), nem lesz "out for the season" sérülés a DL-ban és akkor pusztítani fognak, nagyon durván.
több mint 12 éve
Off Tessék csak a Juve meccsre kapcsolni Detroit Phily fanoknak kötelező 😀 😀 😀dandePinák.. Megszakították a meccset.
több mint 12 éve
Off Tessék csak a Juve meccsre kapcsolni Detroit Phily fanoknak kötelező 😀 😀 😀
több mint 12 éve
you can never know... Morris ellenünk 150 yard alatt láthatóan nem áll meg, Lee ide vagy oda. ha meg az O ponterőssége nem tud lépést tartani a D ponterősségével, akkor necces lehet minden meccs.Hát ha ott is ki tudtok kapni akkor ...ott is vannak bajok csak ott az O is szenved...Janekigen.Nem feltétlenül ha kikapna a 'boys Washingtonban akkor nem. 😊
Magyarul azonos eredménynél 2.helyen végzünkJanek
Amugy miért kell alázni? Karma egy hálátlan k*va...😉Blevi
több mint 12 éve
én meg vizsgázok 21-én, és haza akartam menni 22-én, de akkor lehet mégis maradok még másfél napra.. 😀
több mint 12 éve
előtt közben utána is 😀😀
több mint 12 éve
Basszameg, már otthon leszek 20-án 😕
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ahogy olvastam, szoktál meccsek előtt ilyen teleportálósat játszani, biztos most is sikerül😉
több mint 12 éve
140 km et meg majd átteleportálom? 😀ddfranc! Nekem meg dolgom van 23. reggel................. Megpróbálom elintézni, és ellátogatni én is...ano92reggel? addigra vége lesz.😊jorge
több mint 12 éve
franc! Nekem meg dolgom van 23. reggel................. Megpróbálom elintézni, és ellátogatni én is...ano92reggel? addigra vége lesz.😊
több mint 12 éve
franc! Nekem meg dolgom van 23. reggel................. Megpróbálom elintézni, és ellátogatni én is...
több mint 12 éve
Na, erre még lehet én is betársulok 😊Helyes. Jöjjön mindenki aki csak tud. Eleve jó a társaság, de így garantált lesz a jó hangulat. 😊Greengoha nyerünk a Vikings ellen akkor elég erőteljesen elgondolkodom rajta 😀A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀Shawn84
Így nem is kéne várakoznom sehol meg semmi, mert úgyis utána mehetek buszhoz 😀
7kor van is hazafele, szal ez így simán jó. Nah erre most rápörögtem. 😀Bébé
több mint 12 éve
Helyes. Jöjjön mindenki aki csak tud. Eleve jó a társaság, de így garantált lesz a jó hangulat. 😊ha nyerünk a Vikings ellen akkor elég erőteljesen elgondolkodom rajta 😀A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀Shawn84
7kor van is hazafele, szal ez így simán jó. Nah erre most rápörögtem. 😀Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Azért az jó, hogy nem az NFL-s draftról kell beszélgetni már 😛A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀Shawn84
több mint 12 éve
ha nyerünk a Vikings ellen akkor elég erőteljesen elgondolkodom rajta 😀A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀Shawn84
7kor van is hazafele, szal ez így simán jó. Nah erre most rápörögtem. 😀
bár tökmind1, hogy nyerünk-e. 😀 Így is úgyis mek, ha nem jön közbe semmi szar.
több mint 12 éve
wow, pont fent leszek aznap Pesten 😊 na erre fel is iratkozokA Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀
több mint 12 éve
A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn84én sem örülök, de lehetett rá számítani, nekem alapból ez volt az alapszakasz legjobban várt meccse 😊 jó lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁ a Vikings meccset kellett volna inkább át tenni későbbre. Bár ott a Vikingek számára nem nagyon van tétje. Reméljük a Chicago ellen nekünk még lesz 😛dandeJah, hogy ez a Bears meccs és nem Vikings elleni 😀
Talán fogom tudni nézni. 😀
több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁ a Vikings meccset kellett volna inkább át tenni későbbre. Bár ott a Vikingek számára nem nagyon van tétje. Reméljük a Chicago ellen nekünk még lesz 😛
több mint 12 éve
A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn84nah bakker :S .... így lehet h kiesik :/
Inkább kaptunk volna ki a Detroittól. 😛 😀
több mint 12 éve
A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!
több mint 12 éve
El tudnék képzelni egy komoly WR-t és egy igazi OLB-t.a többi posztra most úgy érzem a kezdők megvannak igaz depht nincs lásd S és CB cserék...
több mint 12 éve
Nagyon jól jött a 'boys veresége, de én akkor nyugodnék meg, ha már tét nélkül mennénk Dallasba... Ehhez viszont véleményem szerint kelleni fog Rodgers, aki megint csak longshot-nak hangzik, de a North jelenlegi állása szerint teljesen reális esélye van GB-nek a PO-ra, tehát direkt jegelni nem fogják. Ami mindnenképp megnyugtató, hogy innentől nekünk belefér egy vereség a köv 2 meccsen, mert úgy is lesz tétje az utolsó meccsnek.Egy ki-ki meccsen idegenben teljesen pénzfeldobás szagú lenne a dolog a meccs előtt. Kétarcú ez a Cowboys, tudnak ők igen jól is játszani. Mondjuk abból a szempontból nem bánnám ha tétje lenne a meccsnek, hogy a csapat egy esetleges győzelem esetén még inkább feltüzelve mehetne a PO-ba, ahol bárkit kapnánk undordogok lennénk, ami mint tudjuk semmit se jelent (Giants SB, 7-9-es Seattle-New Orleans).
Nagyon nagyon kíváncsi leszek erre a csapatra a jövőben. Úgy érzem elindult valami nagyon pozitív, ugyanakkor kicsit csalóka hogy a training camp veszteségei után elkerültek minket a nagy sérülések. Kendricks, Wolf, Chung, Fletcher, Foles/Vick hagytak ki meccseket a kezdők közül, ami nem túl hosszú lista a mai NFL-ben. De ezt a keretet tavasszal még erősítve nagyon jó dolgok sülhetnek ki itt 2-3 éven belül 😊