Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak annyit akartam mondani, hogy DALLAS SUCKS 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
jó, de az alap, hogy ebben az esetben meg kell ütnünk nekünk a Bearst 😀Isten. Jövőhéten meg kell ütni a Vikingeket.Így nem elégséges feltétel, mert ehhez, hogy igaz legyen az állítás, még az is kell, hogy az utolsó előtti fordulóban, ne csökkenjen 1 W-re az előny!:ptûzoltó
És remélem h Rodgersel a Packers megüti a Dallast és akkor az utsó meccsnek nem is lesz tétje. 😛 😀Bébé
több mint 12 éve
Isten. Jövőhéten meg kell ütni a Vikingeket.Így nem elégséges feltétel, mert ehhez, hogy igaz legyen az állítás, még az is kell, hogy az utolsó előtti fordulóban, ne csökkenjen 1 W-re az előny!:p
És remélem h Rodgersel a Packers megüti a Dallast és akkor az utsó meccsnek nem is lesz tétje. 😛 😀Bébé
több mint 12 éve
Isten. Jövőhéten meg kell ütni a Vikingeket. És remélem h Rodgersel a Packers megüti a Dallast és akkor az utsó meccsnek nem is lesz tétje. 😛 😀
több mint 12 éve
Nem láttam, csak félig a 'Boys meccset, de ha a Bears így játszik ellenünk, akkor az borzalmasan nehéz lesz.
több mint 12 éve
3wkell es ennyiJanekMilyen 3w még 7w és akkor kiegyeztünk 😛
több mint 12 éve
Kikapott a Cowboys, ha a Minnesota ellenit behúzzuk, akkor szerintem úgy megyünk Dallasban, hogy egy győzelemmel meglehet a PO!
több mint 12 éve
Még a Mikulás is velünk van...így könnyű. :pSanta Kelce! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nálunk csak akkor lesz hóesés ha beszakad a tető 😊 Szoros meccset várok, remélem a bírók nem lesznek főszereplők. Utálom ha nem tiszta a játék. Ha nyerünk öröm, ha nem egy jobb draft pick 😊 Skol 😊
több mint 12 éve
Gerhart és nagyon jól futkos mostanában egyelőre csak AP csere idejében tette. Nagyon jó kis futópárbaj lehet, viszont a passz oldalon meglepődnék ha nem aláznátok meg minket.2010-ben a Vikings ellen basztuk el a szezonunkat (ha megvertük volna Őket akkor a PO első körében nem játszunk), remélem idén nem fogjuk. 😀BébéPeterson sanszosan nem játszik ez nem hátrány (amellett, hogy jobbulást neki) de ellenünk mindig elő lehet húzni egy "csodafutót". Mondjuk itt van is egy nem ismeretlen jó cserefutó, Gebhart személyében. Vele sem lesz egyszerű illetve bízunk benne Cassel letudta az idei jó meccseit 😛dande
több mint 12 éve
én is szeretem shadyt😀 mondjuk szvsz pont a hó miatt futott 217 yardot, normál körülmények között ez kb 100-120 lett volna, legjobb esetben, ha minden nagyon összejön. a lions D baromi erős futás ellen.
több mint 12 éve
Eközben Shady a legnagyobb király az égegyadta világon. Mikor megtalálta a szöges cipőt, olyan testcseleket mutatott be o.OTuti volt cipőcsere. 😊 Mi is viccelődtünk meccs alatt, hogy ide hegymászóbakancs kéne, de valami biztos változott a cipőkön mert ilyeneket nem láttunk az első két negyedben:
Eazzy

és a 2 TD:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
csak röviden távirati stílusban van időm: elején nagyon úgy tűnt megszívjuk ezzel a hóviharral, mert Megatron még hóesésbe,védővel a nyakán, gyakorlatilag vakon is elkapja, de elállt a hó és jött Shady!!!and he made people to miss!!!and he refused to go down!!! Szenzációs a csávó!!Védelem is ott volt a szeren, 2. félidőben már lehetett passzolni mégis fogtuk a Lions-t. Most már hajrá Bears!!No Cutler, No Briggs, de ott s lesz túl meleg, Texasiak meg azt annyira nem csípik.
több mint 12 éve
2010-ben a Vikings ellen basztuk el a szezonunkat (ha megvertük volna Őket akkor a PO első körében nem játszunk), remélem idén nem fogjuk. 😀BébéPeterson sanszosan nem játszik ez nem hátrány (amellett, hogy jobbulást neki) de ellenünk mindig elő lehet húzni egy "csodafutót". Mondjuk itt van is egy nem ismeretlen jó cserefutó, Gebhart személyében. Vele sem lesz egyszerű illetve bízunk benne Cassel letudta az idei jó meccseit 😛
több mint 12 éve
2010-ben a Vikings ellen basztuk el a szezonunkat (ha megvertük volna Őket akkor a PO első körében nem játszunk), remélem idén nem fogjuk. 😀
több mint 12 éve
Az Eagles 5 győzelemmel, pillanatnyilag a legjobb sorozattal rendelkező csapat az NFL-ben! 😊
több mint 12 éve
Erről téptem a számat korábban és megkaptam rá, hogy nettó hülyeség... 😊picksixEzt szerintem én írtam (legalábbis nagyon úgy hanzik, mint amit én írnék). Még mindig tartom is. Te azt írtad akkor, hogy azt csinálja Kelly amit kell, és tök mind1 mi van, előhúzza a csodadrive-ot a kalapból, aztán nyerünk, ha véletlen feljönne az ellenfél. Ez nem így működik, és kifejezetten Kelly esetében nem hiszem el, hogy két TD-nyi előnynél Ő úgy van vele, hogy szarjunk bele a meccsbe, ha véletlenül 40-szer puntolunk egymás után, és az ellenfél még véletlenebbül ezalatt kiegyenlít, akkor majd gyorsan TD-zünk, mert abba hiba még csak VÉLETLENÜL sem eshet, egészen véletlenül.
Tegnap remekül kezdtünk el alkalmazkodni, ami nagyon jó, D-Jax olyan elkapásokat csinált meg, ami miatt én azt mondom, hogy ha belassul a gyerek, akkor is lesz keresnivalója még az NFL-ben. Eközben Shady a legnagyobb király az égegyadta világon. Mikor megtalálta a szöges cipőt, olyan testcseleket mutatott be o.O
Kedvenc idézetek tegnapról:
"Calvin Johnson is covered in snow...it looks like a loooot of fun"

"WE CAN'T SEE THE GOAL LINE"

"- Sziasztok, mi volt eddig a mérkőzésen?
- HÓ."
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Erről téptem a számat korábban és megkaptam rá, hogy nettó hülyeség... 😊Nem tudom feltűnt-e 😀 de a negyedik negyedben mit műveltünk, az előző meccseken szinte mindig felhoztuk az ellenfelet a negyedikre, most végre ez is megváltozott, remélem nem csak fellángolás lesz..., szép volt 😊greenboySzvsz mert hátrányban voltunk. Ezért nagyon nagy lehet Chip. Míg Reidnél csak reméltük tartogat vmit aztán kiderült még se 😛 Chipnél egyre biztosabb hogy tudja úgy alakítani igazítani a játékot ahogy amikor kell. Ez biztató a jövőre nézve!!! JJ hol vagy? 😀dande
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Nekem aztán igazán epic ez a meccs. Német nyelvű közvetítést sikerült feltölteni és én így azt töltöttem le. Csudálatos 😛"Lözson McCoy, Lions=Lájnc" egy szavunk ne legyen Ricsiékre 😛. Ráadásul olyan beleéléssel adja mintha egy három napja tartó felolvasóestet közvetítene 😀
több mint 12 éve
- NFL Rushing Leaders: McCoy 1305, Peterson 1221, Charles 1162, Lynch 1042, Morris 1027.- Eagles outgained Lions by 250 yards [478-228]. Last time Eagles outgained a team by 250 yards was 2008 opener, 38-3 win over Rams [522-166].
- If Celek scored, Eagles would have set NFL record with 35 points in fourth quarter.
- Foles had a 73.9 passer rating. If Brent Celek scored instead of taking a knee, Foles' rating would have been 90.9.
- Calvin Johnson and Larry FItzgerald had a combined 29 receiving yards after halftime the last two weeks against the Eagles.
- In their last five games, the Lions had allowed a total of 186 rushing yards. Shady had 217 today.
több mint 12 éve
Nagyon élveztem az egész meccset, olyan érdekes hangulatban néztem végig. Nem tudom pontosan megmondani, de én végig bíztam a csapatban, hogy megnyerik. 😊
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Persze, hogy nyert a 49ers és a Cardinals is, így a WC-re szinte alig van esély.Hajrá Bears!
több mint 12 éve
szerintem ez pontosan lefedi miért szeretem/szeretjük ezt az embert akár mi is lesz később 😀:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Foles-Delivers-Gutsy-Performance-In-Win/9362df08-170f-4642-b39b-7e0eef7172a6