Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Foles azért nem volt rossz. valami hasonlót lehetett tőle várni. Egy újonc irányítóban benne van a nagy hiba. Dunlap mellé meg említsük meg Bell balfaszkodását is. Jelenleg Dennis Kelly a legjobb tackle a csapatban. Ja, hogy rajtuk kívül nincs is más? Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír mert megint kikaptunk, és több mint másfél évtizede nem látott mélyrepülésben vagyunk, viszont nevet, mert így végre nem lesz miért marasztalni Reidet. Frissítés kel!! Most már azt mondom akár szezon közben is meg lehetne lépni. Mikor már végleg elszállt minden matematikai esélyünk is.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Az ember azt hinné, hogy egy idő után csak észreveszi már magát a dagit, de csak nem:

"I take full responsibility for our play. I'm going to do a better job. They're going to do a better job. We'll get it right."

Minő meglepő sorok....Eazzy
Nyilván nem mondhatja azt, hogy már nem tudja kézben tartani a saját csapatát, szar munkát végez és kibaszná magát.
A szöveg az kell, de hát maga is tudja, hogy év végén legkésőbb kivágják.Stez
Ja ezt csak azért tettem be, mert itt nálunk a topikban ez már szálló ige lett, hogy "We have to do a better job"
Tudod ez a rendben van, de akkor csináljátok is már bassza meg!

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 386 — Cowboys fan
Az ember azt hinné, hogy egy idő után csak észreveszi már magát a dagit, de csak nem:

"I take full responsibility for our play. I'm going to do a better job. They're going to do a better job. We'll get it right."

Nyilván nem mondhatja azt, hogy már nem tudja kézben tartani a saját csapatát, szar munkát végez és kibaszná magát.
A szöveg az kell, de hát maga is tudja, hogy év végén legkésőbb kivágják.Stez
Reid és Garrett között az a különbség, hogy Reid régi motoros, ő olyan szavakat nem használ, hogy accountability. nem is kérhetik rajta számon.
Garrett mondogatja, de minek...
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 386 — Cowboys fan
Amúgy a meccs forduló pontja sztem Romo nagy szabadulása volt ha ott nem csúszik ki a kezek közül (de persze kicsúszott ahogy az nálnuk az lemúlt két évben lenni szokott) akkor másképp alakulnak szvsz a dolgok.dande
én erre csak azt tudom mondani, hogy láttam már McNabbet 10 másodpercig futkározni a scrimmage mögött, hülyét csinálva a komplett védelmünkből, és persze egy cca 50 yardos passzt villantva.

igen, ez kicsit alá tudja ásni a védelem morálját. nagyon.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 797 — Whoops, looks like something went wrong.

A szöveg az kell, de hát maga is tudja, hogy év végén legkésőbb kivágják.

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us

Minő meglepő sorok....

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
SPOILER
Azt kell mondjam fasza meccs volt,ennél csak az lett volna jobb ha egy vasvillát dugnak be a kisagyamba...

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 444 — Így remélem megfelelek nektek.....
Láttam ám, hogy az eredménykövetőben előkerültem 😛 várom a némi jogos szurkálódást és vállalom is 😉

1. Sajnálom Vicket remélem felépül (tényleg, őszintén)
2. Foles-nak gratula, nem játszott rosszul, de igen látom miért nem 1/1, ami sajnos komoly gondnak látszik, és nem tudom javítható-e, hogy elég lassúnak tűnt! meglátjuk, hogyan fejlődik tovább és miként mennyit játszik még, nem tudom Vick agyrázkódása mennyire súlyos.
3. Az a gond, hogy annyira szerencsétlenül kaptunk ki amellett, hogy gratula a Dallasnak, hogy ez meg Vick sérülése sztem simán megvédi Reidet. Amellett, hogy csak akkor látom értelmét őt elküldeni, ha egy már bizonyított edzőt tudunk vhogy idehozni mondjuk pl! Dungy vagy Gruden. Különben évekre odakerülünk ahol kb most tartunk. Lassan kezdek megbékélni vele, hogy kb a Gianst nyer megint kér gyűrűt míg mi egyáltalán közelébe kerülünk 😛

Amúgy a meccs forduló pontja sztem Romo nagy szabadulása volt ha ott nem csúszik ki a kezek közül (de persze kicsúszott ahogy az nálnuk az lemúlt két évben lenni szokott) akkor másképp alakulnak szvsz a dolgok.

De azért is örökre és reménytelenül Fly Eagles 😀
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Vick kezd, ha egészséges. Már ha Reid marad a HC...
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Itt a válasz a Foles kérdésre. Őt sem védik meg és még pontatlan is.
Ma egy újabb rekordott tudhat magáénak Reid. Itteni pályafutása alatt még nem volt olyan, hogy 5 meccsen egymás után kikapjunk. Ez is sikerült. Remélem már holnap új HC-nk van.Greengo
Te kis kegyetlen . Túlságosan is igaz amit mondassz.

Szerk.: Dunlap meg egy csőd.

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Itt a válasz a Foles kérdésre. Őt sem védik meg és még pontatlan is.
Ma egy újabb rekordott tudhat magáénak Reid. Itteni pályafutása alatt még nem volt olyan, hogy 5 meccsen egymás után kikapjunk. Ez is sikerült. Remélem már holnap új HC-nk van.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A szezonuknak hivatalosan is vége.
Bár egy 9-6-tal még éppenséggel belehetne húzni a csoportot, látva a nagyon durva erőviszonyokat... 😛 de igazából majdnem elröhögtem magam miközben ezt leírtam, mert közelebb állunk a 3-13-hoz. Valószínűleg az igazság a kettő között lesz és egy top10 körüli draftpickkel gazdagodunk ezáltal.
Reid végre elhúz a francba, amit én már jó 2-3 éve várok, de lehet több és jöhet az új rezsim, ami valljuk be őszintén, nagyon ráfér a franchisera.Newman
szerintem ti is 16 meccset játszotok majd, akármennyire is kiábrándító a játékotok 😀Stez
ja, hogy úgy
10-6, látom ismét sikerült megragadnod a lényeget Stez 😀

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 797 — Whoops, looks like something went wrong.
Bár egy 9-6-tal még éppenséggel belehetne húzni a csoportot, látva a nagyon durva erőviszonyokat... 😛 de igazából majdnem elröhögtem magam miközben ezt leírtam, mert közelebb állunk a 3-13-hoz. Valószínűleg az igazság a kettő között lesz és egy top10 körüli draftpickkel gazdagodunk ezáltal.
Reid végre elhúz a francba, amit én már jó 2-3 éve várok, de lehet több és jöhet az új rezsim, ami valljuk be őszintén, nagyon ráfér a franchisera.Newman
szerintem ti is 16 meccset játszotok majd, akármennyire is kiábrándító a játékotok 😀

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Reid végre elhúz a francba, amit én már jó 2-3 éve várok, de lehet több és jöhet az új rezsim, ami valljuk be őszintén, nagyon ráfér a franchisera.

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Bocs hogy ide írok 😀 De dande most tuti otthon veri a nyálát 😀

több mint 13 éve
A fal így fog felállni: LT Demetress Bell, LG Evan Mathis, C Dallas Reynolds, RG Dennis Kelly, RT King Dunlap

Inaktívok:
WR Mardy Gilyard, QB Trent Edwards, RB Chris Polk, OG Danny Watkins, DE Vinny Curry, DE Phillip Hunt, OL Nate Menkin
több mint 13 éve
főleg ha megnézed a bears-texans meccset is..

több mint 13 éve
Én eljutottam arra a szintre hogy már nem várok semmit.De ahogy láttom a hsz-ek számából nem vagyok egyedül.Ware-nek nagy estéje lesz,Vick-nek meg hosszú...
korodiati
Hát még nekünk!
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Én eljutottam arra a szintre hogy már nem várok semmit.De ahogy láttom a hsz-ek számából nem vagyok egyedül.Ware-nek nagy estéje lesz,Vick-nek meg hosszú...
több mint 13 éve
sokat nem lehet vele vitatkozni

több mint 13 éve
TOP 5 pozíció ahová a következő drafton húznunk kéne:  bleacherreport.com/articles/1403984-philadelphia-eagles-top-5-positions-team-should-target-in-2013-nfl-draft
több mint 13 éve
Este akkor Sport 2, bár nem tudom ki lesz a stúdióban.
Addig meg tippjáték:  philly.blog.hu/2012/11/09/tippverseny-week_758

Küldtök be sms-t meg mailt?
több mint 13 éve
Woody 5
off:
Eredeti Philadelphia Eagles McNabb 22 cm-es babzsákmaci eladó. 4500 Ft
 aprod.hu/hirdetes/eredeti-philadelphia-eagles-mcnabb-maci-uj-IDDZeb.html
több mint 13 éve
Szerkesztői:  philly.blog.hu/2012/11/10/szerkesztok_valaszolnak_a_krizis_kozepen
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
szerk: egy fotó a Novacareből a falemberek edzéséről. Szerintetek itt mit gyakorolnak? 😀Greengo
Egy újfajta blokkolási technika, a neve: backblock, vagyis háttal blokkolnak, így a holding veszélyét is kiküszöbölik.
Bell a Giants ellen már alkalmazta is: