Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Remélem Shadyt is IR-ra tesszük, nem hiányzik, hogy agyrázkódásból visszatérve újra megfejelje valaki. Játszassuk Brownt, hátha megtanulja, hogyan kell a labdát tartani. Enélkül nem sokat ér, hogy egyébként tud futni.Erre jöhet az, hogy: Mi megmondtuk Reid edzőbá!! Újabb rúgás a dagi seggébe.
Szerintem semmi változás nem történt a korábbiakhoz képest, az NFC második leggyengébb csapatával játszottunk egy viszonylag szoros meccset. Newtont is sikerült future HOF szintre emelni, bár még így is mellédobott néhányat. 😊
Nekem bebizonyosodott, hogy Curry+Graham>Babin+Cole. Curry egy meccsen többet csinált, mint Tapp az eddigi összes meccs alatt.
BleedingGreen
több mint 13 éve
Remélem Shadyt is IR-ra tesszük, nem hiányzik, hogy agyrázkódásból visszatérve újra megfejelje valaki. Játszassuk Brownt, hátha megtanulja, hogyan kell a labdát tartani. Enélkül nem sokat ér, hogy egyébként tud futni.Szerintem semmi változás nem történt a korábbiakhoz képest, az NFC második leggyengébb csapatával játszottunk egy viszonylag szoros meccset. Newtont is sikerült future HOF szintre emelni, bár még így is mellédobott néhányat. 😊
Nekem bebizonyosodott, hogy Curry+Graham>Babin+Cole. Curry egy meccsen többet csinált, mint Tapp az eddigi összes meccs alatt.

több mint 13 éve
C. Newton became 5th straight QB to post QB rating of 120+ vs. Eagles. Bowles calls it "depressing." sapkamost mondjam, hogy meglepődtem? 😕
edit: javulnunk kell.
több mint 13 éve
C. Newton became 5th straight QB to post QB rating of 120+ vs. Eagles. Bowles calls it "depressing."
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
csak repedt, de tényleg nincs miért kockáztatni.kristofAhol néztem, ott törés volt

több mint 13 éve
csak repedt, de tényleg nincs miért kockáztatni.
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
Szerencsétek sincs, DeSean IRWyattNájsz. :/ Azért az nem tűnt annyira súlyosnak. Bordájával van vmi..lehet eltört. Nem akarunk már senkit összetöretni jobban idén. Nincs is miért.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Én nektek szurkolok most már PO-ért. De RG III miatt ez nem volt kérdés eddig se. Rajtunk meg eddig se múlott semmi 😊Nem is tőlük kértem.. 😀 Nálatok többre megyek 😛apeszosMi PO-t kértünk a csapattól. Szerintem a te kérésedet is pont úgy leszarják majd mint a miénket 😊Shawn84(...)Mindkettőt, ha kérhetem... 😀apeszos
Nah, jóvót ez. Hajtunk a jó pickekre és az új éra kezdetére, nekünk jó is valahol az 5. helykörül húzgálni majd, és így még elpicsázhatjuk a Giants - Cowboys egyikét legalább.Eazzy
több mint 13 éve
Nem is tőlük kértem.. 😀 Nálatok többre megyek 😛Mi PO-t kértünk a csapattól. Szerintem a te kérésedet is pont úgy leszarják majd mint a miénket 😊Shawn84(...)Mindkettőt, ha kérhetem... 😀apeszos
Nah, jóvót ez. Hajtunk a jó pickekre és az új éra kezdetére, nekünk jó is valahol az 5. helykörül húzgálni majd, és így még elpicsázhatjuk a Giants - Cowboys egyikét legalább.Eazzy
több mint 13 éve
3-13 lesz ez esetle 4w . Többit ha otthon vagyok most ismét a büdös nagy almaban a repülőre várva.JanekPM-et küldtem majd csekkold légy szíves.
több mint 13 éve
Mi PO-t kértünk a csapattól. Szerintem a te kérésedet is pont úgy leszarják majd mint a miénket 😊(...)Mindkettőt, ha kérhetem... 😀apeszos
több mint 13 éve
3-13 lesz ez esetle 4w . Többit ha otthon vagyok most ismét a büdös nagy almaban a repülőre várva.
több mint 13 éve
(...)Mindkettőt, ha kérhetem... 😀
több mint 13 éve
Az baj, hogy én tökre élveztem ezt a meccset? Tudtam, hogy kikapunk, de végre olyanokat láttam, amit egyébként eddig nem. Volt Curry time, volt nyomás az ellenfél irányítóján, volt sack, volt brutál nagy futásunk végre, voltak TD-k, ugye ez sem volt mostanság sűrven tőlünk. Én élveztem a meccset.Persze arra már magyarázatot sem keresek, hogy miért voltunk az első két Panthers TD-nél totálisan fogalmatlanok a secben...eddig védtem Bowlest, de mégis ott mit akart? Mondjuk arról megint nem Ő tehetett, hogy DRC továbbra is totál gyökér. Megint két emberünk között szedi le a lasztit egy elkapó...mondjuk Aso most is olyan homály volt, hogy még Blake Griffin is büszkébb lehet a tavalyi két büntetőjére am a gyűrűig sem ment el, mint erre a teljesítményre Nándi...
Nah, jóvót ez. Hajtunk a jó pickekre és az új éra kezdetére, nekünk jó is valahol az 5. helykörül húzgálni majd, és így még elpicsázhatjuk a Giants - Cowboys egyikét legalább.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Nincs baj, csak annál a válogatottnál is hasonló szöveg megy, és már sok egyszerre. Mondjuk ott hozzáteszik, hogy "nagyon masszív ellenfél ellen kaptunk ki, akik fizikailag erősebbek voltak nálunk." Na meg az anyátok retkes pi..... 😊Bocsánat nem akartam még jobban a lelkedbe taposni 😉 tényleg nem gondoltam átNem baj ez akkor is egy SZERETHETŐ 😛 csapat s még egy dolog jutott eszembe ez idény kapcsán:Lécci ne hozzuk a magyar focis kifejezéseket, mert már azoktól is hányni kell. De az is igaz, hogy nincsenek szavak már erre az alpáriságra 😀Shawn84
év eleje belépő Reid (alias JFK): Bukott diák
év vége felé még nem (de majd) lelépő Reid (alias JFK): Én nem veszíthetek...dande
Egyébként hogy ne legyek annyira igazságtalan arról nem Reid tehet, hogy a labdákat kiverik a játékosaink kezéből, azért egész jó volt a gameplan Brownt is jól használtuk egyszerűen ez ilyen év minden labdát amit elveszíthetünk elveszítünk a 2 pontos próbálkozásért sem hibáztatom és az incset is meg kellett próbálni ott mondjuk lehetett volna szerencsésebb játékot hívni. Van két jó futónk ez is valami 😀dande
több mint 13 éve
A tavalyi is ilyen volt nem csak ez. Ha csak ez lenne akkor azt lehet mondani, hogy 13-14 évente belefér egy. De sorozatban ez van 2-3 éve. Így már nehéz megemészteni. Egyébként tényleg nem Reid hibája a sok elveszített labda, de ezzel kezdeni kellett volna már valamit.Bocsánat nem akartam még jobban a lelkedbe taposni 😉 tényleg nem gondoltam átNem baj ez akkor is egy SZERETHETŐ 😛 csapat s még egy dolog jutott eszembe ez idény kapcsán:Lécci ne hozzuk a magyar focis kifejezéseket, mert már azoktól is hányni kell. De az is igaz, hogy nincsenek szavak már erre az alpáriságra 😀Shawn84
év vége felé még nem (de majd) lelépő Reid (alias JFK): Én nem veszíthetek...dande
Egyébként hogy ne legyek annyira igazságtalan arról nem Reid tehet, hogy a labdákat kiverik a játékosaink kezéből, azért egész jó volt a gameplan Brownt is jól használtuk egyszerűen ez ilyen év minden labdát amit elveszíthetünk elveszítünk a 2 pontos próbálkozásért sem hibáztatom és az incset is meg kellett próbálni ott mondjuk lehetett volna szerencsésebb játékot hívni. Van két jó futónk ez is valami 😀dande
több mint 13 éve
személy szerint is alig várom, reméljük sok képet csináltál! 😊
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
Sziasztok!a hangulat oltari volt,most csak annyit,hogy en meg jobban szeretem az eagles-t mint eddig!a vegen szidtak a dagit mint a bokrot,de lattuk Curry elso sack-et. Most hulla vagyok tobbet majd csutortok fele.
több mint 13 éve
Annyira durva, hogy már csak a vállamat rándítom egy vereségre... :S
több mint 13 éve
Bocsánat nem akartam még jobban a lelkedbe taposni 😉 tényleg nem gondoltam átNem baj ez akkor is egy SZERETHETŐ 😛 csapat s még egy dolog jutott eszembe ez idény kapcsán:Lécci ne hozzuk a magyar focis kifejezéseket, mert már azoktól is hányni kell. De az is igaz, hogy nincsenek szavak már erre az alpáriságra 😀Shawn84
Egyébként hogy ne legyek annyira igazságtalan arról nem Reid tehet, hogy a labdákat kiverik a játékosaink kezéből, azért egész jó volt a gameplan Brownt is jól használtuk egyszerűen ez ilyen év minden labdát amit elveszíthetünk elveszítünk a 2 pontos próbálkozásért sem hibáztatom és az incset is meg kellett próbálni ott mondjuk lehetett volna szerencsésebb játékot hívni. Van két jó futónk ez is valami 😀
több mint 13 éve
Nem baj ez akkor is egy SZERETHETŐ 😛 csapat s még egy dolog jutott eszembe ez idény kapcsán:És erre a Phily fanbase válasza:
több mint 13 éve
Hát srácok, több sikert, aki ellenünk lúzerkedik az igen béna kell legyen...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Nem baj ez akkor is egy SZERETHETŐ 😛 csapat s még egy dolog jutott eszembe ez idény kapcsán:Lécci ne hozzuk a magyar focis kifejezéseket, mert már azoktól is hányni kell. De az is igaz, hogy nincsenek szavak már erre az alpáriságra 😀