NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
10
7
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Most ki néz ki ebből a csapatból még 5 győzelmet?Én kinézek több mint 5 győzelmet! 😀
Tuti demarco visszatér,a skin is szétfut minket... az impotens playcall sem fog változni és az oline sem kap szárnyakra.
3éve ezek a gondok nem látom mitől javulna.. ja biztos mert Tod is kidőlt ...Janek
több mint 13 éve
Reid nyilatkozatából csak egy idézet:"When you’re 0-for-5 in the red zone, give up seven sacks, and your tackling is terrible then you’re going to struggle to win football games in this league," Reid said. “As coaches and players, obviously we’ve got to do a better job and that starts with me."
Tegye fel a kezét aki ezen a mondaton meglepődik 😀 😀 😀
több mint 13 éve
1.Szeretem Vick játékát, de el kell ismernem, Vele csak egy-egy nagy győztes mérkőzésünk lehet, és nem egy nagy szezon!
Egyszerűen nincs benne az a játékintelligencia, ami tudna reagálni az ellenfél mozgására!
2.
Edző(k)
Az impotens playcall...
(Bár nem sikerült a visszahordás a trükkös játékunknál, de legalább volt benne elképzelés!Ez, meg a hosszú TD kivételével, ötlettelen, sívár játékhívás jellemző a csapatra!)
3.
Nem érzem a csapatban a tüzet /nekem elhihetitek... 😀, a lelkesedést!
Curry nem lehet olyan rossz, hogy a hozzáállása miatt ne lenne érdemes behozni a csapatba!
4.
Off.fal
Ha nem működik (és látszik, hogy nem működik!!!), akkor ki kell használni a gyengeségünket, és "rá kell hívni" a játékokat!
Gyors passzok, keresztbe futó WR... stb
Vége a világnak...DE!!!
St szerzet labdát! Polk villant! Volt trükkös játék!
Tényleg van még esély a rájátszásba kerülni!
több mint 13 éve
Most ki néz ki ebből a csapatból még 5 győzelmet?Tuti demarco visszatér,a skin is szétfut minket... az impotens playcall sem fog változni és az oline sem kap szárnyakra.
3éve ezek a gondok nem látom mitől javulna.. ja biztos mert Tod is kidőlt ...
több mint 13 éve
6szor voltunk redzoneban és szereztünk 13 pontot? 😊 Sztem ha ezzel kezdünk valamit, újra 8-8as csapat lehetünk 😊 (és a 13 bol 7 pont az nem rz-ból jött)
több mint 13 éve
Semmi élvezet még az ellenfeleknek sem mert 0 izgalom van,bármit csinálsz mi megverjük magunkat.Én szerintem izgalmas meccs volt, "kis" jóindulattal az utolsó percekig benne volt a fordítás lehetősége... Persze bennem is előjött néhányszor az "asztakurvailyenmárnincs" érzés 😊
Janek
De szerintem ne legyetek ennyire pesszimisták, amíg van hátra 5 csoportmeccsünk bármi lehet... Megnyerjük mind az 5-öt és már csak egy kis szerencse kell hogy a Giants kétszer kikapjon, már meg is van a playoff 😛 (mondjuk az ATL és a BAL leverheti őket, bár az a gáz hogy addigra esélyes hogy már mindkét csapat bent lesz a rájátszásban és leszarják).
Amíg a playoff-esély megvan addig meg Foles is üljön szépen a seggén a kispadon 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Na más már akkor írt nincs is kedvem spoilerezni aki meg akarná nézni ne legyen ma internetközelbe. Néhány gondolat aztán beszélgessünk róla:1. Tudom furcsán fog hangzani de ez egy vállalható vereség volt minden ami szerencsétlenül alakulhat az szerencsétlenül alakult ez persze nem von le semmit a Saints érdemeiből innen is gratula nekik. Celeket nagyon sajnáltam. S sikerült nem idegeskednem nyugodtam néztem végig a meccset és most már próbálok is mindegyikhez így hozzálni. Minden TD minden futás minden nem eladott labda 😛 ajándék
2. Vick Vick és Vick. Igen szar az OL elismerem igen vannak hülye játékhívások (azt mondjuk nem értem ha egyszer lehetett olyat híni a hosszú TD-re máskor miért nem lehet de mindegy) azonban két nagyon fontos dolgon nem fog most már tudni változtatni amihez pedig szvsz szükség lenne ahhoz, hogy előre tudjunk lépni 1. D olvasása játék áthívások 2. döntésképtelenség, rossz döntések (igen tudom ez már lehet pszichikai a korábban elszenvedett ütésektől, de akkor valaki már ne legyen franchise QB) sokat vár 7 sackből 2 biztos ha nem 3 az övé volt, igen tudom a négy is sok lett volna.... bármennyire is sajnálom Vicket és szimpatikus ahogy küzd ez üzlet és győzelemre megy a dolog, legalább az esélyét meg kellene adni, kiderüljön Foles szar vagy nem szar. Hasonló hülyeségnek érzem ezt mint épp a KC-nál mi a fenéért nem lehet Stanzit kipróbálni aki ráadásul már egy évet ücsörgött is a padon. Hiába javulna fel az OL hiába tudna valamivel jobban játszani Vick lenne több ideje a lényeges pillanatokat nem fogja tudni megoldani. Ez a bajom vele meggyőződésem, hogy csak a nagyon magas fizetése tartja bent. S igen lehet ha máshová elengednék ahol jobban rá tudnák szabni a játékot még kiteljesedhetne de akkor legalább kiderülne, hogy hát Reidékben is ott a hiba (nem mintha ne tudnánk 😀)
Mit nyilatkozott Reid most ez ügyben? Félek nem fog változni semmi.
3. Azt nehéz csak eldöntenem bármilyen csúnyán hangzik és bármit nyilatkoznak kifelé vagy Vick vagy Reid kigolyózására játszik a többi játékos egy-két kivételtől eltekintve. Mert igen talán ők is érzik, egy QB van olyan meghatározó pontja a csapatnak, hogyha nem működik és mégis hagyják akkor koloncként telepedik rá mindenre, de ha változtatnának sztem sok minden felszabadulna.
4. Ricsi és Olivér meglepően elfogadhatóak voltak.
Bocs hosszú lettem remélem megérthető amit írtam s lehet nyugodtan vitatkozni vele az élet igazol úgyis majd mindent 😛
több mint 13 éve
Szánalom volt ismét a csapat,lassan jobb érzés villát az agyba nyomni mint meccset nézni.Semmi élvezet még az ellenfeleknek sem mert 0 izgalom van,bármit csinálsz mi megverjük magunkat.
Kapásból Bell cut minek viszi azt a keveset is?
Inkább játszon Kelly ő sem lehet rosszabb ...
Ennyit nem lehet sackelni egy irányítót sem nem megvédve Vicket mert jó részében ő is ludas nem tud szabadulni de azért aki látta az tudja néha nem volt 1-2mp sem mire a nyakán volt az NO D ami azért nem egy sack gyár...
Nem hiszem el,hogy ez az az Oline ami tavaly volt...Peters ennyit jelentene?
Tényleg nem tudom mi lenne a jó de lehet idén nem is kérdés mert ha nem akarunk akkor is kikapunk.
Jelenlegi formánkban csak a KC ellen lenne esély ...
Megint lett egy rakat yardunk 400+ de mindez semmit nem ért.
Jöhet a Dallas Ware máris örülhet.
több mint 13 éve
ha eltradeltük volna érte asot jobban jártunk volna 😀😀😀DDDDDazt nem tudom ki lépne a fóka helyére JanekBevallom Whiz-t el tudnám képzelni szimpatikus amit Arizonában csinál bár QB kérdésben ő sem a legprofibb 😛 Ja meg persze T. Dungy (addig mantrázom a nevét míg csak összejön 😀) ám félő akkor Vick helye még biztosabb lenne 😀 (többek között ő ajánlotta be hozzánk Vicket, hogy ápolgassuk, segítsük a rehabját és ők Reiddel nagy barátok)
Routt kivágva izibe ide Aso mellé 😀 😀dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
#Eagles inactives: N.Allen, Tapp, Curry, Menkin, Watkins, Edwards, Gilyard.
több mint 13 éve
azt nem tudom ki lépne a fóka helyére JanekBevallom Whiz-t el tudnám képzelni szimpatikus amit Arizonában csinál bár QB kérdésben ő sem a legprofibb 😛 Ja meg persze T. Dungy (addig mantrázom a nevét míg csak összejön 😀) ám félő akkor Vick helye még biztosabb lenne 😀 (többek között ő ajánlotta be hozzánk Vicket, hogy ápolgassuk, segítsük a rehabját és ők Reiddel nagy barátok)
Routt kivágva izibe ide Aso mellé 😀 😀
több mint 13 éve
Ha most sem győzünk akkor szerintem vége a szezonunknak. Egy győzelem jó hatással lehetne a csapatra így 3 vereség után. Ha mégis kikapnánk akkor idény végén Ried-nek "repülnie" kéne és jöhetne ide Payton.reidnek már rég repülnie kellett volna. Egy PO szereplés se menthetné meg szerintem. Egyedül a Super Bowl. Arra pedig alig van esély. Payton pedig jövőre megy vissza szépen a Saintshez.
Én bízok Ried-ben és az offense-ben, hogy a homály saints védelem ellen összeszedik magukat. GO EAGLES!houshmandzadeh
több mint 13 éve
Ha most sem győzünk akkor szerintem vége a szezonunknak. Egy győzelem jó hatással lehetne a csapatra így 3 vereség után. Ha mégis kikapnánk akkor idény végén Ried-nek "repülnie" kéne és jöhetne ide Payton. Én bízok Ried-ben és az offense-ben, hogy a homály saints védelem ellen összeszedik magukat. GO EAGLES!
több mint 13 éve
Fejben ez most make or break meccs lesz. Tudnék örülni ha végre meg tudnánk verni a Szenteket. Asszem legutóbb a Kolb-os meccs volt, előtte pedig a Sheldon-hit-es PO meccs.
B.Graham azért idén (is) mutat vmit:
www.bleedinggreennation.com/2012/11/5/3598352/philadelphia-eagles-brandon-graham-finally-delivering-on-potential
több mint 13 éve
A héten két győzelem kell, akkor még lehet szép ez a szezon!
több mint 13 éve
Nagy öröm számomra hogy egy giantsnek elfújt meccset is megtudott nyerni a pitsburgh.
több mint 13 éve
| Ha akarunk valamit ma muszáj nyerni nem nagyon lesz még egyszer ilyen hét | A vereségre is készülve én már kezdem magam átállítani arra a lelkiállapotra, hogy nincs jelentősége az egésznek ha nyer akinek drukkolok az már csak bónusz azon túl, hogy láthatom ezt a sportot. De azért jó lenne ma nem fölöslegesen éjszakázni 😛
több mint 13 éve
| Na eddig minden úgy alakult, ahogy szerettük volna, még egy Dallas vereség kellene. DE! Mindez lószart nem ér, ha holnap nem nyerünk.Talán a prime time érezteti majd hatását és végre összekapjuk magunkat. | somebody08| hát ja tlg végre minden jól alakult. Szar a helyzet, de basszus csapjunk oda ma végre, hátha új erőt tudnánk meríteni egy nagy győzelemből! |
több mint 13 éve
| Na eddig minden úgy alakult, ahogy szerettük volna, még egy Dallas vereség kellene. DE! Mindez lószart nem ér, ha holnap nem nyerünk.Talán a prime time érezteti majd hatását és végre összekapjuk magunkat. |
több mint 13 éve
nem mindegy a csere érték, jövőre ha így folytatjuk már más cserélget a mester helyett 😊Polk, Lewis duoból egy mondjuk tényleg felesleges. És akkor már szerintem Polkot kéne kitenni. De akárhonnan nézem, ő nagyobb értéket képvisel mint Williams. Már hogy csere értéket.Shawn84Mondj olyat akit kitettél volna helyette, és nem fontos játékos.Shawn84Hát pl Tennant (center) elég magasan lett volna a listámon. 😀
De felőlem a Polk, Lewis duóból is mehetett volna vki.
Jó persze Williams (asszem így hívták 😀 ) nem volt vmi nagy játékos, de Ő legalább csinált vmit. Míg pl a felső 3 név semmit.
Bár jah most esik le, hogy Tennant az egyetlen cserecenterünk. Akkor Őt kivettem 😀 Bébé
több mint 13 éve
Polk, Lewis duoból egy mondjuk tényleg felesleges. És akkor már szerintem Polkot kéne kitenni. De akárhonnan nézem, ő nagyobb értéket képvisel mint Williams. Már hogy csere értéket.Mondj olyat akit kitettél volna helyette, és nem fontos játékos.Shawn84Hát pl Tennant (center) elég magasan lett volna a listámon. 😀
Jó persze Williams (asszem így hívták 😀 ) nem volt vmi nagy játékos, de Ő legalább csinált vmit. Míg pl a felső 3 név semmit.
Bár jah most esik le, hogy Tennant az egyetlen cserecenterünk. Akkor Őt kivettem 😀 Bébé
több mint 13 éve
Mondj olyat akit kitettél volna helyette, és nem fontos játékos.Shawn84Hát pl Tennant (center) elég magasan lett volna a listámon. 😀
Bár jah most esik le, hogy Tennant az egyetlen cserecenterünk. Akkor Őt kivettem 😀
több mint 13 éve
Ha rosterre kerülnék én is odatenném magam meg próbálnék játszani 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes