Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Egész héten várom a bejelentést, hogy az Eagles visszavonultatja a 77-es számot (a benne szereplő Demetress Bell-el együtt, így tisztelegve az NFL sérülés miatt visszavonulni kényszerülő irányítói előtt).
több mint 13 éve
nem vagyunk szarok csak többet kell dolgozniJanekés jobban kell játszani ♥
több mint 13 éve
nem vagyunk szarok csak többet kell dolgozni
több mint 13 éve
A csapat szar, de a Tippverseny még nem áll le:philly.blog.hu/2012/11/09/tippverseny-week_758
több mint 13 éve
Majd visszavonultatjuk a Hawaii inget.Bocs remélem sikerült kicsit este van 😀dandeNa az a finom lenne de csak egy módon tudnám elképzelni: méltóképpen búcsúzunk Reidtől. Még ha ez nálunk annyira nem is szokás, és sok mindent lehet esetleg az öreg számlájára írni. De legalább annyi sőt azért több jó van a másik oldalon. Viszont akkor sanszos Vicknek tényleg pápá.dandeNa ezt ha átfogalmazod érthető változatra, az jó lenne 😀Eazzy
több mint 13 éve
Bocs remélem sikerült kicsit este van 😀Na az a finom lenne de csak egy módon tudnám elképzelni: méltóképpen búcsúzunk Reidtől. Még ha ez nálunk annyira nem is szokás, és sok mindent lehet esetleg az öreg számlájára írni. De legalább annyi sőt azért több jó van a másik oldalon. Viszont akkor sanszos Vicknek tényleg pápá.dandeNa ezt ha átfogalmazod érthető változatra, az jó lenne 😀Eazzy
több mint 13 éve
Na az a finom lenne de csak egy módon tudnám elképzelni méltóképpen búcsúzunk Reidtől még ha ez nálunk annyira nem is szokás, és sok mindent lehet esetleg az öreg számlájára írni, de legalább sőt azért több van a másik oldalon. Viszont akkor sanszos Vicknek tényleg pápá.dandeNa ezt ha átfogalmazod érthető változatra, az jó lenne 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Na az a finom lenne de csak egy módon tudnám elképzelni méltóképpen búcsúzunk Reidtől még ha ez nálunk annyira nem is szokás, és sok mindent lehet esetleg az öreg számlájára írni, de legalább sőt azért több van a másik oldalon. Viszont akkor sanszos Vicknek tényleg pápá.
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000091897/article/jon-gruden-planning-a-return-to-coachingsimán!
Gruden (?)Amadeus91
Csak az Eagles padra vár évek óta 😊
több mint 13 éve
majd visszaengedem, de egyelőre tanulmányozza, hogy miként használnak az emberek egy fórumot.
több mint 13 éve
Tippem szerint valamelyik admin megunhatta hogy minden topicban a focizseni 8 éves kislány szerepel... De ez csak egy megérzés 😊 (némileg talán alátámasztja hogy a szóban forgó hozzászólás is törlődött)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
kicsi off:tûzoltó miért lett bannolva? Nem tudja vki?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Erről vitatkozhatnánk napokig , nem tudnánk meggyőzni egymást. A fumblikban tényleg ő a hibás többnyire , de úgy gondolom , hogy minden írányító szokott hibázni. 1-2 hibáért nem venném le a fejét. Én azt mondom hogy 100% Respect azért , hogy ilyen fallal is így képes játszani. A helyében ilyen fal mögé talán be se mernék állni , és ezt teljesen komolyan mondom. Franc se szeretné hogy 110-130 kilós emberek a földhöz basszák minden 3. alkalommal amikor megkapja a labdát.ez azért nem igazkinomban megnéztem a 2010 15 fordulós meccsünket...Jajj istenem tényleg mintha csak Vickből állna a csapat... Vick a legkisebb probléma itt..Petikievak01
Hát ott sem volt senki arcán a tűz mégis...
Hol van az a Vick?Janek
de ez összetett kérdés mert több oka is van annak,hogy már nem olyan a játéka... de egyik oka ő maga is lehet.
legkisebb probléma mondjuk a st Janek
több mint 13 éve
ez azért nem igazkinomban megnéztem a 2010 15 fordulós meccsünket...Jajj istenem tényleg mintha csak Vickből állna a csapat... Vick a legkisebb probléma itt..Petikievak01
Hol van az a Vick?Janek
de ez összetett kérdés mert több oka is van annak,hogy már nem olyan a játéka... de egyik oka ő maga is lehet.
legkisebb probléma mondjuk a st
több mint 13 éve
Jó akkor már csak egy kezdőnk maradt az Olineban JanekŐ legalább pro bowl szint. 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
kinomban megnéztem a 2010 15 fordulós meccsünket...Jajj istenem tényleg mintha csak Vickből állna a csapat... Vick a legkisebb probléma itt..
Hol van az a Vick?Janek
több mint 13 éve
kinomban megnéztem a 2010 15 fordulós meccsünket...Hát ott sem volt senki arcán a tűz mégis...
Hol van az a Vick?
több mint 13 éve
Jó akkor már csak egy kezdőnk maradt az Olineban Janek😀 2-3 hét és Marthis is IR. Ez már törvényszerü.
több mint 13 éve
Jó akkor már csak egy kezdőnk maradt az Olineban
több mint 13 éve
Hát ezért nem is vesszük zokon, hogy nem vesztek részt benne, mivel nem lenne önfeledt az örömötök egy kínos vereség után... 😀Meglátjátok, Dallas ellen gálázunk... 😉greenboyVereség után kinek van kedve gálázni?Wong
több mint 13 éve
Meglátjátok, Dallas ellen gálázunk... 😉greenboyVereség után kinek van kedve gálázni?
több mint 13 éve
nekedhülye 😊JanekKösz mindig tudtam hogy szerettek😉 😛 már ha ezt a kedveskedést nekem szántad? dande