Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Szvsz nem elhanyagolható lépés volt Rolle kivágása, mivel nem volt elfogadható a hozzáállása az ST munkához...Na csak beindul itt az élet 😀 így nyilván érthető bár a Giants elleni ST-t látva az összes STjátékos ST munkához való hozzáállását megkérdőjelezem 😛
Moten már más szellemet képvisel:
," Moten said. "You got to be good somewhere. I haven't started yet, but I've been in a lot of plays on special teams. So I got to do whatever I got to do to make a killing on special teams."
tûzoltó
több mint 13 éve
Szvsz nem elhanyagolható lépés volt Rolle kivágása, mivel nem volt elfogadható a hozzáállása az ST munkához...Moten már más szellemet képvisel:
," Moten said. "You got to be good somewhere. I haven't started yet, but I've been in a lot of plays on special teams. So I got to do whatever I got to do to make a killing on special teams."
több mint 13 éve
Kis érdekesség: 22,8 millióan nézték a meccsünket az USA-ban, ez rekord a week 4 SNF-ok között.
több mint 13 éve
Na túl nagy itt a csend a Pats topic megint utolér 😛Bezzeg ha Vick dobott volna 3 picket 😀
Biztos olvassátok de azért beteszem nem tudom köztünk jár-e a szerző de köszönjük neki:
philadelphiaeagles.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/03/Oriasi_gyozelemmel_bucsuztattuk_Dawkinst/
A közös meccsnézés nekem esélytelen, de az ifjabb legények bátran, hajrá.
több mint 13 éve
Hát Rolle azért koránt sem volt ennyire fos...Casey-nél pl totál jobb volt. Aztán lehet idén semmit nem csinált, ezt nemtom...Közös meccsnézésre melyik derbire jönnétek?Mindkettő 😉
1: 2012:11.18. Washington Redskins 19:00
2: 2012. 11.11 Dallas Cowboys 22:25Shawn84
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Közös meccsnézésre melyik derbire jönnétek?1: 2012.11.18. Washington Redskins 19:00
2: 2012.11.11. Dallas Cowboys 22:25
több mint 13 éve
hát egy centernek jobban örültem volna...Nálunk volt TC alatt pár hétig ha jól emlékszem.Shawn84Eagles sign LB Adrian Moten and release LB Brian Rolle. Also sign G Julian Vandervelde to the practice squad and release LS Kyle Nelson.Shawn84rolle kuka??
na a tavalyi év kezdő játékosa... (bár nem csak az ő érdeme volt a kezdő poszt, de nem volt olyan szar)
ki ez a moten?zsojti
legalább nem kicsi termetű, ha jól néztem
több mint 13 éve
Nálunk volt TC alatt pár hétig ha jól emlékszem.Eagles sign LB Adrian Moten and release LB Brian Rolle. Also sign G Julian Vandervelde to the practice squad and release LS Kyle Nelson.Shawn84rolle kuka??
na a tavalyi év kezdő játékosa... (bár nem csak az ő érdeme volt a kezdő poszt, de nem volt olyan szar)
ki ez a moten?zsojti
több mint 13 éve
Eagles sign LB Adrian Moten and release LB Brian Rolle. Also sign G Julian Vandervelde to the practice squad and release LS Kyle Nelson.Shawn84rolle kuka??
ki ez a moten?
több mint 13 éve
Eagles sign LB Adrian Moten and release LB Brian Rolle. Also sign G Julian Vandervelde to the practice squad and release LS Kyle Nelson.
több mint 13 éve
Tőlem lehet olajozott is csak nyerjünk vhogyan 😛S olybá tűnik Harrison már játszik a hétvégén egy meccset még igazán várhatott volna 😀dandenem kell fosni, még rozsdás lesz 😊Shawn84
több mint 13 éve
S olybá tűnik Harrison már játszik a hétvégén egy meccset még igazán várhatott volna 😀dandenem kell fosni, még rozsdás lesz 😊
több mint 13 éve
S olybá tűnik Harrison már játszik a hétvégén egy meccset még igazán várhatott volna 😀
több mint 13 éve
Szívesen😀Köszönöm szépen hogy válaszoltál a kérésemre. Már Greengo elküldte uyganezt a linket. Én máshonnan szoktam csak azon az oldalon most 6.-áig szünet van.Petikievak01nem tudna valaki , megdobni egy linkel ahonnan letudom szedni a meccset?Petikievak01Annyira de annyira tudtam, hogy ezt be fogja valaki nyögni nem mintha a Bóltimór meccs után ne tettem volna be de akkor senki le se tojta. De most a te kedvedért még egyszer utoljára 😉 😛
forum.wiziwig.eu/threads/77376-NFL-Regular-Season-2012-13-Full-Game-Downloads/page12dande
Bell főleg az első félidőben tűnt nekem gyengének de akkor az egész fal gyenge volt, a másodikra Mudd bácsi beadott nekik valamit lehet a Cavingtonjából néhány szemet mindenkinek 😛 Hughes valóban jó volt majdnem egy INT-t is szedett ez szintén bíztató reméljük kezdő szinté fejlődik. Most nézem a Boys meccset a fene vigye el azért S. LEE-rt még mindig fáj a szívem alumniként pláne be kellett volna húzni akkor, na de most már mindegy.
több mint 13 éve
gondoltam alszok egyet a meccs előtt... megnéztem a Dawk-os videót eagles.com-on hát kb. annyi energia van benne hogy még holnap este is itt fogok ülni éberen. 😊2 órát aludtam (12 meló) de itt ülök éberen! 😊
sümegphillyfan
több mint 13 éve
Reid megdicsérte Heneryt. Szerintem taktika volt, hogy nem rúgta át a pályát, csak nem vált be.somebody08Jah, tudom, van ez az őrült ötletünk, hogy mi sokáig tartjuk a levegőben a lasztit, és odaérünk...jó nagy baromságnak is tartom. Még a puntoknál hagyján, sőt, volt, hogy jól is jött ki, de hát bazzeg, KO-nál eddig csak KO volt ez a taktika...
több mint 13 éve
Reid megdicsérte Heneryt. Szerintem taktika volt, hogy nem rúgta át a pályát, csak nem vált be.
több mint 13 éve
Végül ki játszott longsnapert? Nem figyeltem... Tavaly ezt a meccset már a halfra bukjuk. Mondjuk a végén, mikor láttam a mellélőtt fg-t és a rozmár barátunk timeoutját, azt hittem felordítom édes álmából a családot.
több mint 13 éve
Nos a meccsről, már nem spoilerezek, mert gondolom csak megnézte aki akarta, aki meg nem, arra meg nem fogok egy hétig várni 😀alig várom hogy megnézhessem.
Szóval kezdjük a negatívumokkal:
- O oldalon az első félidőben mi volt ez a playhívásnak nevezett vicc? Futások nem csak azért nem mentek, mert az O-Line annyira hulladék volt, hanem mert totál ötlettelen volt minden.
- Henery mért nem bír belerúgni a labdába egy normálisat? Már annak örülni kell, hogy az EZ-ig elér...
- Ezzel összefüggésben továbbra is kritikán aluli az ST munkája...nem elég, hogy könnyebb helyről jöhettek folyamatosan Eli-ék, ráadásul mi folyamatosan rosszról jöhettünk, mert a puntok szépen szálltak a 10-es környékéig.
- Mi van már a DL-el? Olyan, mintha mindig csak egy mp-el lennének lassabbak, mint mondjuk tavaly...eddig azért nem találkoztunk olyan hú de kőkemény OL-ekkel, hogy a produktivitás hiányát arra fogjuk. Félreértés ne essék, még így is top DL a miénk, de amikor az ember tudja, hogy mi a potenciál, akkor bizony erre a teljesítményre könnyen csóválja a fejét.
- Ryans és a két S. Meglepően off volt ma néha DeMeco. Jó nem volt azért szar, de követett el fontos hibákat. A két S meg mint az óvodások a tanítónéni bimbóját, úgy szopkodták a fake-eket...
Pozitívumok akkor:
- Vick, Shady, D-Jax. Mindhárman kiválóan játszottak. Shady csak a szokásos. Jacksonnak sokat segít, hogy Maclin mostanában nem faktor, de egyébként is kiválóan játszik, jó formában, éhesen a sikerre. Különösen tetszett a play a TD-jénél. Vick pedig rendben volt, bár még mindig hezitál egy csöppet, amikor futhatna, nézi az embert, de legalább most nem dobálta el a lasztikat.
- Innen eredően végre TO nélküli meccs, persze a szívem kihagyott RZ játéknál párszor az eddigiek hatására, de el tudnám viselni az ilyen labdabiztosságot a továbbiakban. Nyilván nem lesz mindig ez, de ha 2 alá tudjuk az átlagot szorítani, már az előrelépés, mivel azért a D-ben bőven benne van annyi ellensúlyozása.
- Aso nekem tetszett most, két playen kívül rendben volt, más kérdés, hogy Hughes se volt rosszabb azért, ami elgondolkodtató dolog. Igazán azt nem értem, hogy egy ilyen okos, értelmes ember, mint Nándi, hogy kerülhetett ilyen helyzetbe? Mert már most nem is igazán fogható a teljesítménye a D stratégiára.
- OL második félidő. Ezt szeretném látni egy meccsen keresztül. Bell is egész okosan játszott, még néha a lábmunkája is kezdett hasonlítani Petersére. Persze köze nincs hozzá, de ha stabil tud maradni, már az nagyon fontos lépés lenne. Watkins kifejezetten okés volt. Herremans átlagos, de nála ugye az is jó. Hát a kis centerünk az igen keserves, remélem keresünk valakit a helyére.
- Reid már megint jól cselléndzselt!
Összességében egy nagyon jó Giants ellen ki-ki meccsen rengeteg pozitívummal kecsegtettek minket a játékosok. Ami igazán örömteli, hogy láthatóan ésszel mérte fel a hibákat a csapat, megértette, és kiküszöbölte. Csak így tovább!Eazzy
több mint 13 éve
Köszönöm szépen hogy válaszoltál a kérésemre. Már Greengo elküldte uyganezt a linket. Én máshonnan szoktam csak azon az oldalon most 6.-áig szünet van.nem tudna valaki , megdobni egy linkel ahonnan letudom szedni a meccset?Petikievak01Annyira de annyira tudtam, hogy ezt be fogja valaki nyögni nem mintha a Bóltimór meccs után ne tettem volna be de akkor senki le se tojta. De most a te kedvedért még egyszer utoljára 😉 😛
forum.wiziwig.eu/threads/77376-NFL-Regular-Season-2012-13-Full-Game-Downloads/page12dande
több mint 13 éve
Bell-t én elég gyengének láttam, de már annyi helyen olvasom, hogy jó volt, hogy talán én vagyok a hülye. De összességében az OL sokkal jobb volt, mint amit vártam. April-re meg nagyon mérges vagyok, majdnem rajtuk ment el a meccs. Ami a legjobb, hogy már a 3. meccsünket nyerjük az utolsó drive-unknal. Tavaly pont a 4. negyedeink voltak katasztrófák.
Maclin-re azt hittem már 100%-os, ezek szerint nem.
Vick: "I'll be honest, missing the preseason did affect me to a certain extent, but now I'm getting into my groove and seeing the field better."
Akkor ezek után már nem lesz több rossz meccs, ugye, Mike?
több mint 13 éve
Nos a meccsről, már nem spoilerezek, mert gondolom csak megnézte aki akarta, aki meg nem, arra meg nem fogok egy hétig várni 😀Szóval kezdjük a negatívumokkal:
- O oldalon az első félidőben mi volt ez a playhívásnak nevezett vicc? Futások nem csak azért nem mentek, mert az O-Line annyira hulladék volt, hanem mert totál ötlettelen volt minden.
- Henery mért nem bír belerúgni a labdába egy normálisat? Már annak örülni kell, hogy az EZ-ig elér...
- Ezzel összefüggésben továbbra is kritikán aluli az ST munkája...nem elég, hogy könnyebb helyről jöhettek folyamatosan Eli-ék, ráadásul mi folyamatosan rosszról jöhettünk, mert a puntok szépen szálltak a 10-es környékéig.
- Mi van már a DL-el? Olyan, mintha mindig csak egy mp-el lennének lassabbak, mint mondjuk tavaly...eddig azért nem találkoztunk olyan hú de kőkemény OL-ekkel, hogy a produktivitás hiányát arra fogjuk. Félreértés ne essék, még így is top DL a miénk, de amikor az ember tudja, hogy mi a potenciál, akkor bizony erre a teljesítményre könnyen csóválja a fejét.
- Ryans és a két S. Meglepően off volt ma néha DeMeco. Jó nem volt azért szar, de követett el fontos hibákat. A két S meg mint az óvodások a tanítónéni bimbóját, úgy szopkodták a fake-eket...
Pozitívumok akkor:
- Vick, Shady, D-Jax. Mindhárman kiválóan játszottak. Shady csak a szokásos. Jacksonnak sokat segít, hogy Maclin mostanában nem faktor, de egyébként is kiválóan játszik, jó formában, éhesen a sikerre. Különösen tetszett a play a TD-jénél. Vick pedig rendben volt, bár még mindig hezitál egy csöppet, amikor futhatna, nézi az embert, de legalább most nem dobálta el a lasztikat.
- Innen eredően végre TO nélküli meccs, persze a szívem kihagyott RZ játéknál párszor az eddigiek hatására, de el tudnám viselni az ilyen labdabiztosságot a továbbiakban. Nyilván nem lesz mindig ez, de ha 2 alá tudjuk az átlagot szorítani, már az előrelépés, mivel azért a D-ben bőven benne van annyi ellensúlyozása.
- Aso nekem tetszett most, két playen kívül rendben volt, más kérdés, hogy Hughes se volt rosszabb azért, ami elgondolkodtató dolog. Igazán azt nem értem, hogy egy ilyen okos, értelmes ember, mint Nándi, hogy kerülhetett ilyen helyzetbe? Mert már most nem is igazán fogható a teljesítménye a D stratégiára.
- OL második félidő. Ezt szeretném látni egy meccsen keresztül. Bell is egész okosan játszott, még néha a lábmunkája is kezdett hasonlítani Petersére. Persze köze nincs hozzá, de ha stabil tud maradni, már az nagyon fontos lépés lenne. Watkins kifejezetten okés volt. Herremans átlagos, de nála ugye az is jó. Hát a kis centerünk az igen keserves, remélem keresünk valakit a helyére.
- Reid már megint jól cselléndzselt!
Összességében egy nagyon jó Giants ellen ki-ki meccsen rengeteg pozitívummal kecsegtettek minket a játékosok. Ami igazán örömteli, hogy láthatóan ésszel mérte fel a hibákat a csapat, megértette, és kiküszöbölte. Csak így tovább!
több mint 13 éve
Ide is írjatok lécci: philly.blog.hu/2012/10/01/kibeszelo_giants_vs_eagles_17Dobjátok fel kicsit a blogon is a beszélgetést. Én sajnos csak a meccs végét láttam, így nem akarok belefolyni még. köszi
több mint 13 éve
nem tudna valaki , megdobni egy linkel ahonnan letudom szedni a meccset?Petikievak01Annyira de annyira tudtam, hogy ezt be fogja valaki nyögni nem mintha a Bóltimór meccs után ne tettem volna be de akkor senki le se tojta. De most a te kedvedért még egyszer utoljára 😉 😛
forum.wiziwig.eu/threads/77376-NFL-Regular-Season-2012-13-Full-Game-Downloads/page12
több mint 13 éve
Kötelezővé tenném,hogy minden meccs előtt Dawk videókat nézzenek a srácok.De főképp beszervezném az edzői stábba bármilyen posztra csak legyen az oldalvonal mellett !
Hihetetlen mennyi erőt tudott adni pusztán a jelenléte is nem beszélve a játékáról!
Vissza akarom a Dawk sigem