Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Na hol a liga egyik leggyengébb O falát szét szedő Dline, sehol hol a futásokat megállító Dline sehol hol a labdát nem elveszítő Vick sehol, hol leszünk mi januárban sehol... bocs nagyon borúsan látom a képet de valljuk be a Giantts meccs sem a miénk volt el vegetálhatunk ilyen-olyan győzelmekkel, de az előrelépéshez ez kevés. Én pedig már ezt szeretném látni de jelenleg! nem látom.,,, csókolom a Realnak meg gratula az X-hez
több mint 13 éve
Ez nekünk mindig szenvedős. Jó éjt srácok+
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
#Eagles inactives: Edwards, Cooper, Polk, Jordan, Vallos, Menkin and Curry. Bell starts at LT. Chaney starts at WILL.
több mint 13 éve
lehet ilyen szar csak nyerjünk meg minden meccset 1-2 ponttal
több mint 13 éve
Csak ugye a Peters posztja volt a legfontosabb Bell az elején nagyon nem illett a falba.Más dolog a training és az éles meccs. Jó lesz a fal ha nem jön közbe több sérülésJanekmég mindig Todd posztja a legfontosabb nálunk.
Egyébként se Dunlap se Bell nem kezdő NFL-szint, Kelce is out, így azért menten más a leányzó fekvése, de azért bízom benne hogy ez csak jobb lesz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ez biztató, ha Mudd se tudja...korodiatiHát van ilyen 😀
De legalább bevallja. 😀
több mint 13 éve
Ez biztató, ha Mudd se tudja...Nekem az a nagy bajom a fallal, hogy Peters kiválásával ennyit romlott...most ha nem nézzük Kelce sérülését, év elején amikor ott volt akkor is gyatra volt a dolog, pedig Todd-Watkins-Kelce-Mathis tavaly is együtt volt. Akkor Mudd mégis mit tett hozzá? Volt egy tavalyi szezonja, meg egy teljes offseason is, mégsem látok igazi előrelépést. Ami nem feltétlenül Mudd hibája, inkább a játékosállományé nem? Vagy akkor waddahekk? EazzyEzzel kapcsolatban:
www.philly.com/philly/sports/eagles/20121005_Mudd_confident_system_will_keep_o-line_working_well.html?page=1&c=y
Pár dolog kiemelve:
- Az utóbbi évek SB-győzteseinek nem volt elit fala, de elég volt, mert összeszoktak. Amikor a Colts-al SB-t nyert akkor is ez volt a helyzet. (We weren't great. We just fit together. That's what we're doing here. We're fitting together.)
- Giants ellen is 2. félidőben kaptuk össze magunkat (Shady 17-121; Vick 8/12)
"It wasn't the plays. It's never about plays. It's about players," Mudd said. "I learned that a long, long, long time ago. I learned it from Tommy Prothro. He said, 'In times of crisis, think of players, not plays.' Ugyanez az Oline volt a Cards ellen is/Giants ellen az első félidőben és mégis jobbak voltunk később.
"Well, the players are the ones that took what we were doing and made it better last week. All of a sudden, our team played better. They executed. They had confidence. They weren't focusing on the results. It was just, 'Give us another play.' The energy and all that kind of stuff on the sideline, it was very different. Who knows why?"
Bébé
több mint 13 éve
Nekem az a nagy bajom a fallal, hogy Peters kiválásával ennyit romlott...most ha nem nézzük Kelce sérülését, év elején amikor ott volt akkor is gyatra volt a dolog, pedig Todd-Watkins-Kelce-Mathis tavaly is együtt volt. Akkor Mudd mégis mit tett hozzá? Volt egy tavalyi szezonja, meg egy teljes offseason is, mégsem látok igazi előrelépést. Ami nem feltétlenül Mudd hibája, inkább a játékosállományé nem? Vagy akkor waddahekk? EazzyEzzel kapcsolatban:
www.philly.com/philly/sports/eagles/20121005_Mudd_confident_system_will_keep_o-line_working_well.html?page=1&c=y
Pár dolog kiemelve:
- Az utóbbi évek SB-győzteseinek nem volt elit fala, de elég volt, mert összeszoktak. Amikor a Colts-al SB-t nyert akkor is ez volt a helyzet. (We weren't great. We just fit together. That's what we're doing here. We're fitting together.)
- Giants ellen is 2. félidőben kaptuk össze magunkat (Shady 17-121; Vick 8/12)
"It wasn't the plays. It's never about plays. It's about players," Mudd said. "I learned that a long, long, long time ago. I learned it from Tommy Prothro. He said, 'In times of crisis, think of players, not plays.' Ugyanez az Oline volt a Cards ellen is/Giants ellen az első félidőben és mégis jobbak voltunk később.
"Well, the players are the ones that took what we were doing and made it better last week. All of a sudden, our team played better. They executed. They had confidence. They weren't focusing on the results. It was just, 'Give us another play.' The energy and all that kind of stuff on the sideline, it was very different. Who knows why?"
több mint 13 éve
Csak ugye a Peters posztja volt a legfontosabb Bell az elején nagyon nem illett a falba.Más dolog a training és az éles meccs. Jó lesz a fal ha nem jön közbe több sérülés
több mint 13 éve
Nekem az a nagy bajom a fallal, hogy Peters kiválásával ennyit romlott...most ha nem nézzük Kelce sérülését, év elején amikor ott volt akkor is gyatra volt a dolog, pedig Todd-Watkins-Kelce-Mathis tavaly is együtt volt. Akkor Mudd mégis mit tett hozzá? Volt egy tavalyi szezonja, meg egy teljes offseason is, mégsem látok igazi előrelépést. Ami nem feltétlenül Mudd hibája, inkább a játékosállományé nem? Vagy akkor waddahekk?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
A Steelers 66-22-1 áll a Heinz Field-en. 19-2-1 a mérlegük az NFC csapatokkal szemben. Mi már sorozatban 14 idegenbeli meccset buktunk playoff esélyes AFC csapat ellen. De hát a statisztika azért van, hogy felrúgjuk.
több mint 13 éve
A legnagyobb probléma az Oline-al szerintem az volt, hogy marha sokszor tudtak blokkolatlanul menni Vick-re. Ebben szerintem könnyebb előrelépni, mintha az lenne a probléma, hogy minden playben seggrefejelik őket. Összeszokottsággal, rutinnal és Mudd papával még össze is állhatnak végre.manbearpigA Giants elleni meccs végén már nem volt rossz a fal sem. remélhetőleg kezd összeállni. Bell is mutatott már olyan dolgokat, ami miatt bizakodni lehet, és Reynolds is javul szépen.
több mint 13 éve
A legnagyobb probléma az Oline-al szerintem az volt, hogy marha sokszor tudtak blokkolatlanul menni Vick-re. Ebben szerintem könnyebb előrelépni, mintha az lenne a probléma, hogy minden playben seggrefejelik őket. Összeszokottsággal, rutinnal és Mudd papával még össze is állhatnak végre.
több mint 13 éve
Égetőbb az S és a LB deepht JanekJobban mondva az akkor lesz égetőbb, ha bekövetkezik a baj, ami reméljük, hogy nem fog.
De lehet, hogy Sims nem tűnik nagyon szarnak edzéseken és úgy vannak vele, hogy elég akkor lépni, ha majd beüt ménkű.
több mint 13 éve
ne feledjétek Mudd mestert ő az O line legjobb embere! Javulunk ebben is a cards meccs szerintem egy semmi sem sikerül meccs volt olyan több nem lehet idén.Égetőbb az S és a LB deepht
több mint 13 éve
Azért nézném meg, mert azzal együtt Boykint is megnézném a szélen. Nem mondom, hogy egyfolytában, csak 1-2 playben.Marshra már én is kíváncsi lennék. Meg Nándira is nickelben. Ha már egyszer gyakorolta TC-ben is sokat. Nálam Boykin az egyik legjobb a secben. A végén mikor nagyon oda kell tennie magát a védelemnek, rendre jókor ér oda, és fontos szituációkban szerel. Már nem hiányolom Hansont.Shawn84Hát akkor pont baromság kipróbálni Nnamdit nickelben, mivelhogy Boykin jól tolja.
Ami nem romlott el azt nem kell megjavítani.
Marsh-ot meg pont leszarom, hogy hogy játszik mivel B.Hughes előtte van. ST-ben és D#-ben is. És Hughes nem játszott rosszul a pár snap alatt, amit kapott.
Az Oline meg csak összeáll előbb-utóbb. Jobb lenne előbb.
Bébé
több mint 13 éve
Marshra már én is kíváncsi lennék. Meg Nándira is nickelben. Ha már egyszer gyakorolta TC-ben is sokat. Nálam Boykin az egyik legjobb a secben. A végén mikor nagyon oda kell tennie magát a védelemnek, rendre jókor ér oda, és fontos szituációkban szerel. Már nem hiányolom Hansont.Shawn84Hát akkor pont baromság kipróbálni Nnamdit nickelben, mivelhogy Boykin jól tolja.
Ami nem romlott el azt nem kell megjavítani.
Marsh-ot meg pont leszarom, hogy hogy játszik mivel B.Hughes előtte van. ST-ben és D#-ben is. És Hughes nem játszott rosszul a pár snap alatt, amit kapott.
Az Oline meg csak összeáll előbb-utóbb. Jobb lenne előbb.
több mint 13 éve
Marshra már én is kíváncsi lennék. Meg Nándira is nickelben. Ha már egyszer gyakorolta TC-ben is sokat. Nálam Boykin az egyik legjobb a secben. A végén mikor nagyon oda kell tennie magát a védelemnek, rendre jókor ér oda, és fontos szituációkban szerel. Már nem hiányolom Hansont.összességében jó sok hely lenne még az 53-as rosterben, ha akarunk valamit csinálniHát még a sapek alatt...mondjuk azt nemtom, hogy jövőre élből mennyivel csökken majd, de valami értelmes O-falat csak összeraknék már belőle...kb ez lassan az egyetlen gyenge pontunk. Ha kicsit megvédenék Vicket, akkor nincs az az isten aki megállítja ezt a támadóegységet. Jacksont nincs CB aki végig le tudja fogni egy playen belül, Celeket egyébként se lehet levinni csak ha hatan ugranak a hátára, Shady tudjuk hogyan futkorászik...Maclin ha egyszer egészséges, akkor nincs vele sem probléma...szóval tényleg egy O-falért esedezünk már. D-ben én csak S posztnak a vékonyságáért aggódom, másért annyira nem.
zsojti
Bájdövéj:
Marsh mint CB kapott már egyetlen snapet is? Oké nyilván ne a Giants ellen próbálgassuk, de azért lassan jó lenne őt is látni kicsit, ha Nándit kipakoljuk hamarosan, akkor mit fog tudni alkotni...Eazzy
több mint 13 éve
és ha egy jobb falhoz hozzávesszük a javuló formát mutató havilit is... meg ha még peters is visszatér... na erról ne is beszéljünk 😊összességében jó sok hely lenne még az 53-as rosterben, ha akarunk valamit csinálniHát még a sapek alatt...mondjuk azt nemtom, hogy jövőre élből mennyivel csökken majd, de valami értelmes O-falat csak összeraknék már belőle...kb ez lassan az egyetlen gyenge pontunk. Ha kicsit megvédenék Vicket, akkor nincs az az isten aki megállítja ezt a támadóegységet. Jacksont nincs CB aki végig le tudja fogni egy playen belül, Celeket egyébként se lehet levinni csak ha hatan ugranak a hátára, Shady tudjuk hogyan futkorászik...Maclin ha egyszer egészséges, akkor nincs vele sem probléma...szóval tényleg egy O-falért esedezünk már. D-ben én csak S posztnak a vékonyságáért aggódom, másért annyira nem.
zsojti
Bájdövéj:
Marsh mint CB kapott már egyetlen snapet is? Oké nyilván ne a Giants ellen próbálgassuk, de azért lassan jó lenne őt is látni kicsit, ha Nándit kipakoljuk hamarosan, akkor mit fog tudni alkotni...Eazzy
a D tényleg ok most, de csak egy sérülés kell és necces:
LB: jordan out, maradt casy
CB: nandi (?)és drc, meg talán hughes
S: a kezdők után erősen kérdőjeles (szerintem se anderson se sims nem megoldás sérülés esetén...)
több mint 13 éve
összességében jó sok hely lenne még az 53-as rosterben, ha akarunk valamit csinálniHát még a sapek alatt...mondjuk azt nemtom, hogy jövőre élből mennyivel csökken majd, de valami értelmes O-falat csak összeraknék már belőle...kb ez lassan az egyetlen gyenge pontunk. Ha kicsit megvédenék Vicket, akkor nincs az az isten aki megállítja ezt a támadóegységet. Jacksont nincs CB aki végig le tudja fogni egy playen belül, Celeket egyébként se lehet levinni csak ha hatan ugranak a hátára, Shady tudjuk hogyan futkorászik...Maclin ha egyszer egészséges, akkor nincs vele sem probléma...szóval tényleg egy O-falért esedezünk már. D-ben én csak S posztnak a vékonyságáért aggódom, másért annyira nem.
zsojti
Bájdövéj:
Marsh mint CB kapott már egyetlen snapet is? Oké nyilván ne a Giants ellen próbálgassuk, de azért lassan jó lenne őt is látni kicsit, ha Nándit kipakoljuk hamarosan, akkor mit fog tudni alkotni...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
remélem a speciális egységünk összekapja magát, mert eddig elég gyatra amit csinálnak...ha meg ennél jobbat nem tudunk, akkor legalább rugjuk ki TB-re és jöjjenek 20ról
amúgy mi újság a lewis és polk kettőssel ?! egyikőjüket se nagyon látom a csapatban... egy jó cserébe be kéne vonni őket, pl egy C-ért 😊
kíváncsi leszek Gillyard-ra is. Most, hogy Cooper is visszatér, ha ST-ben nem alkot (mivel nem nagyon emlékszem WR snapre tőle) akkor cut...
összességében jó sok hely lenne még az 53-as rosterben, ha akarunk valamit csinálni