Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
2ponttalJanek
Ne 2 ponttal már ha kérhetném.Egyszer szeretném nyugodtan, a tökeimet vakargatva nézni az utolsó negyedet. És végre nem kellene új klaviatúrát vennem a következő meccsre.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
2ponttal

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Az elején elhúztok, a közepén feljövünk, a végén nyertek.Bazzani
Tetszik az elgondolás.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Az elején elhúztok, a közepén feljövünk, a végén nyertek.Bazzani
Ámen.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 044 — Axel Foley
Az elején elhúztok, a közepén feljövünk, a végén nyertek.

több mint 13 éve
Tippjáték:http://philly.blog.hu/2012/10/12/tippjatek-week_519

7-kor kezdünk.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
dobjuk össze neki

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Tegnap elcsíptem egy olyan infót..ami szerint Vicket kicsit zavarhatja ez a protector amit visel és emiatt sem tudja úgy magához szorítani azt a tojást és földre érkezésnél is ez okozhatja a gondot. Nem tudom mennyi lehet ebből az igazság és sajna nem is találom ezt az elemzést NFL.comon, de érdekes felvetés mindenesetre.Greengo
Gondolom, amit ő igazán szeretne annak 153$ darabja, és nem bírja kifizetni sem ő, sem a csapatnak nem éri meg. Így játszik ebben a rosszban.ulpianus
igazad lehet.

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Tegnap elcsíptem egy olyan infót..ami szerint Vicket kicsit zavarhatja ez a protector amit visel és emiatt sem tudja úgy magához szorítani azt a tojást és földre érkezésnél is ez okozhatja a gondot. Nem tudom mennyi lehet ebből az igazság és sajna nem is találom ezt az elemzést NFL.comon, de érdekes felvetés mindenesetre.Greengo
Gondolom, amit ő igazán szeretne annak 153$ darabja, és nem bírja kifizetni sem ő, sem a csapatnak nem éri meg. Így játszik ebben a rosszban.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
legalább próbálkozik javitani a hibáin , nekem tetszik a mentalitása.Petikievak01
Hát még jó hogy nem elmegy a mekibe bedob két sajtburit, aztán egész délután PS-ezik.

Ez az alap, hogy javítani próbál ezeken, jól ki is vágná Andy papa, ha csak kicsit is látszana rajta az atlantai hanyagság.
Eazzy
Tegnap elcsíptem egy olyan infót..ami szerint Vicket kicsit zavarhatja ez a protector amit visel és emiatt sem tudja úgy magához szorítani azt a tojást és földre érkezésnél is ez okozhatja a gondot. Nem tudom mennyi lehet ebből az igazság és sajna nem is találom ezt az elemzést NFL.comon, de érdekes felvetés mindenesetre.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Jó angolosoktól kérdem. Ugye ez a cikk ( phillysportsreport.com/2012/10/12/philadelphia-eagles-michael-vick-carries-ball-around-to-fix-fumbling-problem/1999/) arról szól, hogy vick szerzett egy labdát, és egyfolytában magánál tartja, hogy hátha ezzel is fejlődik, és nem ejti majd el annyiszor?Shawn84
Igen. De akkor néha vágódjon is hasra a labdával, mert többnyire akkor potyogtak ki a labdák és nem futás közben. 😊BleedingGreen
Ez nekem ismerős valamelyik filmből. Tudja valaki melyikben volt ilyen?Shawn84
legalább próbálkozik javitani a hibáin , nekem tetszik a mentalitása.Petikievak01
Még szép hogy javítani akar a hibáin amikor sorra veszti el a labdákat. Az NFL-be ez a normális. Egyébként a OL-nek kéne kicsit összeszedni magát és megvédeni Vicket és nagyon helyet adni a futójátéknak. A védelemmel nincs gond. Sőt... a passz elleni védekezés elég jó még akkor is ha Asamougha nem azt hozza amit szerződtetésekor vártunk. A pass rush-nak kéne a tavalyi formát hozni és szinte pontokat se kapnánk. (Bár így se nagyon kapunk) A Lions ellen biztos győzelem szerintem, aztán jön a bye week. Idén szerintem ott leszünk a playoffba. GO EAGLES!!!houshmandzadeh
Üdv a klubban!
A nevedből és az avatar képedből rá nem jöttem volna, hogy nekünk szurkolsz. 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Egyszer volt, hol nem volt:  vimeo.com/51320703
több mint 13 éve
Szerkesztők válaszolnak:  philly.blog.hu/2012/10/13/szerkesztok_valaszolnak_a_hatok_het_elott
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Hát még jó hogy nem elmegy a mekibe bedob két sajtburit, aztán egész délután PS-ezik.

Ez az alap, hogy javítani próbál ezeken, jól ki is vágná Andy papa, ha csak kicsit is látszana rajta az atlantai hanyagság.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
houshmandzadeh 32
Jó angolosoktól kérdem. Ugye ez a cikk ( phillysportsreport.com/2012/10/12/philadelphia-eagles-michael-vick-carries-ball-around-to-fix-fumbling-problem/1999/) arról szól, hogy vick szerzett egy labdát, és egyfolytában magánál tartja, hogy hátha ezzel is fejlődik, és nem ejti majd el annyiszor?Shawn84
Igen. De akkor néha vágódjon is hasra a labdával, mert többnyire akkor potyogtak ki a labdák és nem futás közben. 😊BleedingGreen
Még szép hogy javítani akar a hibáin amikor sorra veszti el a labdákat. Az NFL-be ez a normális. Egyébként a OL-nek kéne kicsit összeszedni magát és megvédeni Vicket és nagyon helyet adni a futójátéknak. A védelemmel nincs gond. Sőt... a passz elleni védekezés elég jó még akkor is ha Asamougha nem azt hozza amit szerződtetésekor vártunk. A pass rush-nak kéne a tavalyi formát hozni és szinte pontokat se kapnánk. (Bár így se nagyon kapunk) A Lions ellen biztos győzelem szerintem, aztán jön a bye week. Idén szerintem ott leszünk a playoffba. GO EAGLES!!!
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
legalább próbálkozik javitani a hibáin , nekem tetszik a mentalitása.

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ma született Herremans, aszongyák, hogy holnap nagyon elemében lesz 😀eaglesmcnabb
Újszülött csecsemőként vajon mennyit tud hozzátenni a játékhoz? 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ez nekem ismerős valamelyik filmből. Tudja valaki melyikben volt ilyen?
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 412 — Beware the Slim Reaper!
Igen. De akkor néha vágódjon is hasra a labdával, mert többnyire akkor potyogtak ki a labdák és nem futás közben. 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 798 — je suis poloska
Ma született Herremans, aszongyák, hogy holnap nagyon elemében lesz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jó angolosoktól kérdem. Ugye ez a cikk ( phillysportsreport.com/2012/10/12/philadelphia-eagles-michael-vick-carries-ball-around-to-fix-fumbling-problem/1999/) arról szól, hogy vick szerzett egy labdát, és egyfolytában magánál tartja, hogy hátha ezzel is fejlődik, és nem ejti majd el annyiszor?
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 598 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy hetes kimaradás után újra Beharangozó:  philly.blog.hu/2012/10/12/beharangozo_eagles_lionsShawn84
Upsz bizony elszámoltam magam mert már ezután a meccs után bye-t gondoltam, de tényleg nyernünk kell és akkor biztos pozitív mérleggel várjuk az Atlantát ami nagy csoda az eddigieket elnézve.dande
Upsz nem számoltad el magad. 😊 Shawn viszont igen, de már javította is. 😊Greengo
Ennyit a magabiztosságról, meg a lustaságról, hogy rendesen utánanézzek én is 😛 Amúgy amit írtál pm-ben is nekem, azzal kapcsolatban, hogy hány szurkoló van meg mennyien játszanak a tippjátékban, valóban nagy dolog, hogy naponta 100+-n látogatják a blogot, ezért is lenne jó minél több friss anyag, kár, hogy az angol meg a szaktudás hiány miatt nem tudok besegíteni nektek. De azért kitartás!
több mint 13 éve
Egy hetes kimaradás után újra Beharangozó:  philly.blog.hu/2012/10/12/beharangozo_eagles_lionsShawn84
Upsz bizony elszámoltam magam mert már ezután a meccs után bye-t gondoltam, de tényleg nyernünk kell és akkor biztos pozitív mérleggel várjuk az Atlantát ami nagy csoda az eddigieket elnézve.dande
Upsz nem számoltad el magad. 😊 Shawn viszont igen, de már javította is. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 598 — Így remélem megfelelek nektek.....
Upsz bizony elszámoltam magam mert már ezután a meccs után bye-t gondoltam, de tényleg nyernünk kell és akkor biztos pozitív mérleggel várjuk az Atlantát ami nagy csoda az eddigieket elnézve.
több mint 13 éve
Egy hetes kimaradás után újra Beharangozó:  philly.blog.hu/2012/10/12/beharangozo_eagles_lions