Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
a Lions halovány D lineja Greengo???
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Herremans alapból kényszerből van jobb oldalon, baloldalon többet érne, csak volt egy Petersünk, és így nem volt más, maradt a jobb. pass-protban maximum is csak egy jó közepes volt mindig is, ráadásul egyre többet duplázzák ami ellen valljuk be tehetetlen. futásblokkban szerintem ligaelit, csak sajnos egy jó futójátékhoz nem elég egy lineman, ha a többi szar akkor csinálhat bármit. Ráadásul még mindig a baloldalt erőltetjük futásban, már ha futunk, Reid elfelejtette hogy már nem peters áll a balszélen vagy nemtom.Nincs LT-nk illetve aki lenne is szar, Mathis túlhypolt középszer, Center nincs, Watkins no comment, nem csoda hogy itt vagyunk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
van két hét és van elvileg vezetőség van sok fölös játékos, és van capakkor irány C-t keresni, aki képes oda is adni a labdát a QB-nak...meg esetleg magával húzná #69 és #63 játékát
nem reynolds hibája, hogy játszik, hanem az edzői stábé, hogy nem veszik észre a nyilvánvaló need-et
ha engem kérnek fel én is játszanék 😊 holott nem kéne 😊
mellesleg S is kéne...
több mint 13 éve
Mit mond Avant?www.nfl.com/news/story/0ap1000000080702/article/jason-avant-eagles-irate-at-undisciplined-football?module=HP11_headline_stack
köszönöm!
több mint 13 éve
1 db tackle hiánya nem okozhat ekkora káoszt. Ha csak Bell lenne szar esetleg mellette Mathis akkor azt mondanám, hogy ennyit számít, de az egész fal egy határ szar.Shawn84Ez ilyen dominó effektus. 1 kidől és meggyengül mellette a fal. Azóta még Kelce is kiesett szval elég nagy munka kell ahhoz, hogy újra megfelelően el tudják látni a feladatukat. (sajnos csak hab a tortán, hogy a fal jobb oldala is fos... Herremans sem érzi annyira lássuk be)
Play hívásoknál az egyetlen pozitívum, hogy kicsit megpróbálunk már alkalmazkodni a helyzethez és Vick is többnyire shotgunnal vagy max. 3 step droppal próbálja orvosolni a fal gyengeségét, de még így is bőven odaérnek rá és összetörik. Volt egy play a meccsen(több is csak ez nagyon szemet szúrt) amikor shotgunból a snap pillanatában már hárman átmentek az o lineon...így elég nehéz bármit is.
szerk: amúgy szerintem minden szurkolónál az tette be a kaput, hogy a legutóbbira azt mondtuk nyerhető meccs volt...ez duplán.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Én Bell esetében már kezdem azt hinni, hogy nem is ilyen szar. Taktika, hogy átengedi az emberét, ezzel akarjuk megzavarni az ellent. Igazából a false startok sem az ő hibájából jönnek, hanem Reid hívja őt motionra, csak elfelejti bejelenteni, hogy eligible elkapó. Más magyarázatot nem találok arra, hogy még mindig kezdő nálunk ezzel a teljesítménnyel.somebody08Dunlap gondolom még nem 100%. Nem mintha akkora minőségi javulás lenne.
Egyébként Herremans se villog túlzottan idén...Mondjuk szegény egyedül nem fogja megváltani a világot amúgy sem.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Én Bell esetében már kezdem azt hinni, hogy nem is ilyen szar. Taktika, hogy átengedi az emberét, ezzel akarjuk megzavarni az ellent. Igazából a false startok sem az ő hibájából jönnek, hanem Reid hívja őt motionra, csak elfelejti bejelenteni, hogy eligible elkapó. Más magyarázatot nem találok arra, hogy még mindig kezdő nálunk ezzel a teljesítménnyel.
több mint 13 éve
Siralmasak vagyunk a 4.negyedben az utolsó 2 meccsen átgyalogoltak rajtunk mert a D elfárad hiszen az O csak momentumokat van fent a pályán... Nem kell szidni Vicket egyre többet és jobban fut egyszerűen ha folyamatosan hurry-van akkor ez hibázásra készteti bármelyik QB-t ez az értelme elvégre...1 db tackle hiánya nem okozhat ekkora káoszt. Ha csak Bell lenne szar esetleg mellette Mathis akkor azt mondanám, hogy ennyit számít, de az egész fal egy határ szar.
Most nem nyálazom át a statokat de nem hinném,hogy sokkal több QB-t érnek el a szezonban mint őt.
Én is azt gondoltam megvan a meccs de sajnos megint 3és soknál benyaltuk a nagy playt...
az OT támadása meg maga volt a tragédia jellemzi,hogy mennyire elfáradnak,szétesnek,feladják? fejben.Bell ismét katasztrófa nem is tudom mi lesz ha megint egy kemény dline jön szembe(falcons).
Azt kell mondjam jelenleg nem érdemelnénk PO-t a giants sokkal jobb több potenciál van bennük pedig ott még sérülések is vannak bőven nálunk ugye Peters és Kelce.
Lehet ennyit ér Peters?Janek
több mint 13 éve
Siralmasak vagyunk a 4.negyedben az utolsó 2 meccsen átgyalogoltak rajtunk mert a D elfárad hiszen az O csak momentumokat van fent a pályán... Nem kell szidni Vicket egyre többet és jobban fut egyszerűen ha folyamatosan hurry-van akkor ez hibázásra készteti bármelyik QB-t ez az értelme elvégre...Most nem nyálazom át a statokat de nem hinném,hogy sokkal több QB-t érnek el a szezonban mint őt.
Én is azt gondoltam megvan a meccs de sajnos megint 3és soknál benyaltuk a nagy playt...
az OT támadása meg maga volt a tragédia jellemzi,hogy mennyire elfáradnak,szétesnek,feladják? fejben.Bell ismét katasztrófa nem is tudom mi lesz ha megint egy kemény dline jön szembe(falcons).
Azt kell mondjam jelenleg nem érdemelnénk PO-t a giants sokkal jobb több potenciál van bennük pedig ott még sérülések is vannak bőven nálunk ugye Peters és Kelce.
Lehet ennyit ér Peters?
több mint 13 éve
Na meg ami futás volt hívva tnap az is milyen volt már... mintha kb nem látnák, hogy áll fel az ellenfél, szinte esélytelen átjutni.
több mint 13 éve
Az első meccseken jól ment a futás. A trágya faltól függetlenül.Ezzel a fallal még passzolni se lehet , nem hogy futni. Shady meg tökre nem tud mit csinálni a helyzet ellen , folyton azét küzd ha megkapja a labdát hogy ne legyen negatív a futás.Petikievak01Egyébként ez a kettő nem feltétlen kell, hogy összefüggjön. Attól még lehet jól futást blokkolni, hogy pass protection nem nagyon megy. Teljesen más a kettőnél a feladat. Persze ha átszántják őket folyamatosan, akkor nincs mit tenni.
Válaszodból nem vagyok benne biztos, hogy érthető volt, de én Shadyt egy csöppet sem hibáztatom. Olyan szitukból hoz ki folyamatosan + yardokat, amik másnál sima -3-5 yard.
Az O-line és a playcall a két legnagyobb hibánk. Most mégis hogy tudna az ember egy hibátlanul játszó D-Jaxre, a legjobbunkra Shadyre, Celekre, akit nem lehet levinni, meg repül itt össze-vissza, haragudni kicsit is?
Mudd bácsi most már tehetne valamit az asztalra...értem én, hogy szarból várat nem lehet építeni, de akkor szóljon fent, hogy hello, ide kell egy ilyen playa, aztán majd megoldják. De ne kínlódjunk már itt. Most már nálam az nem kifogás, hogy hát de ez nem ilyen egyszerű...kit érdekel? Oldják meg, ez a feladatuk, volt rá egy teljes offseason. Szarok nagy ívből a dolog nehézségeibe. Ha nem megy, akkor lehet menni villanyt szerelni. Eazzy
több mint 13 éve
Ezzel a fallal még passzolni se lehet , nem hogy futni. Shady meg tökre nem tud mit csinálni a helyzet ellen , folyton azét küzd ha megkapja a labdát hogy ne legyen negatív a futás.Petikievak01Egyébként ez a kettő nem feltétlen kell, hogy összefüggjön. Attól még lehet jól futást blokkolni, hogy pass protection nem nagyon megy. Teljesen más a kettőnél a feladat. Persze ha átszántják őket folyamatosan, akkor nincs mit tenni.
Válaszodból nem vagyok benne biztos, hogy érthető volt, de én Shadyt egy csöppet sem hibáztatom. Olyan szitukból hoz ki folyamatosan + yardokat, amik másnál sima -3-5 yard.
Az O-line és a playcall a két legnagyobb hibánk. Most mégis hogy tudna az ember egy hibátlanul játszó D-Jaxre, a legjobbunkra Shadyre, Celekre, akit nem lehet levinni, meg repül itt össze-vissza, haragudni kicsit is?
Mudd bácsi most már tehetne valamit az asztalra...értem én, hogy szarból várat nem lehet építeni, de akkor szóljon fent, hogy hello, ide kell egy ilyen playa, aztán majd megoldják. De ne kínlódjunk már itt. Most már nálam az nem kifogás, hogy hát de ez nem ilyen egyszerű...kit érdekel? Oldják meg, ez a feladatuk, volt rá egy teljes offseason. Szarok nagy ívből a dolog nehézségeibe. Ha nem megy, akkor lehet menni villanyt szerelni.
több mint 13 éve
Ezzel a fallal még passzolni se lehet , nem hogy futni. Shady meg tökre nem tud mit csinálni a helyzet ellen , folyton azét küzd ha megkapja a labdát hogy ne legyen negatív a futás.Lehet rossz meccset néztem . Bár nem sokat láttam belőle mert rossz volt a netem. Nem tudom ,lehet hogy én látom rosszul a dolgokat. De amikor az irányítóra kb 2,5sec alatt 3 játékos tör rá középről akkor az valószinü vicknek a hibája. Könnyü mindent vickre kenni , hogy ő miatta mennek el a meccsek... Azt is kenjétek már rá hogy a globális felmelegedés is vick miatt van. De kiváncsi lennék hogy a kis foles imádók mit szólnának ha foles bácsit 2 meccs alatt összetörnék a zsebben. Akkor már biztos hogy az offense fal lenne a hibás midnenért. De min1. Legyen csak vick a hibás. Most már én is várom hogy Foles bejöjjön , kiváncsi lennék ő miylen lenne.Petikievak01Vick nem játszott rosszul tekintve a nyomást, ez továbbra is jogos. De megint volt egy-két olyan döntése, amit épeszű irányító nem csinál. Estében felíveli a pálya közepére a lasztit??? Hát normális? Kétszer is meglépte ezt a meccsen, nagy mákja, hogy csak egyből lett INT.
Mondjuk én totál nem értem, hogy mi a francért nem bírunk futni??? Most is Shady 14 futás...hát egy darab nulla volt az egész futójáték...Csoda ha meccsenként 45-ször dobál Vick, és annyiszor ütik, meg adja el a lasztit? Fogjuk le 25-30 passzra és minden jobb lenne. Vick is, és a csapat is.
A fallal pedig nagyon gyorsan kezdeni kell valamit.
Eazzy
több mint 13 éve
Lehet rossz meccset néztem . Bár nem sokat láttam belőle mert rossz volt a netem. Nem tudom ,lehet hogy én látom rosszul a dolgokat. De amikor az irányítóra kb 2,5sec alatt 3 játékos tör rá középről akkor az valószinü vicknek a hibája. Könnyü mindent vickre kenni , hogy ő miatta mennek el a meccsek... Azt is kenjétek már rá hogy a globális felmelegedés is vick miatt van. De kiváncsi lennék hogy a kis foles imádók mit szólnának ha foles bácsit 2 meccs alatt összetörnék a zsebben. Akkor már biztos hogy az offense fal lenne a hibás midnenért. De min1. Legyen csak vick a hibás. Most már én is várom hogy Foles bejöjjön , kiváncsi lennék ő miylen lenne.Petikievak01Vick nem játszott rosszul tekintve a nyomást, ez továbbra is jogos. De megint volt egy-két olyan döntése, amit épeszű irányító nem csinál. Estében felíveli a pálya közepére a lasztit??? Hát normális? Kétszer is meglépte ezt a meccsen, nagy mákja, hogy csak egyből lett INT.
Mondjuk én totál nem értem, hogy mi a francért nem bírunk futni??? Most is Shady 14 futás...hát egy darab nulla volt az egész futójáték...Csoda ha meccsenként 45-ször dobál Vick, és annyiszor ütik, meg adja el a lasztit? Fogjuk le 25-30 passzra és minden jobb lenne. Vick is, és a csapat is.
A fallal pedig nagyon gyorsan kezdeni kell valamit.
több mint 13 éve
Aludtam rá egyet, de ha eszembe jut a foci még mindig ideges leszek és az a baj még ez lesz minimum két hétig. Így kikapni... Maclin TD-jénél kb vertem a seggem a földhöz, haveroknak már írtam is, hogy nyertünk erre...Pocsék a fal, Vick gyengén játszik meg még lehetne sorolni számos hibát ismét, de egy negyed alatt 10 pontos előnyről így kikapni. Reid meg az egész edzői stáb beveheti, ilyen helyzetből elbukni ez igenis az ő hibájuk.
Egyszerűen a főbb hibák már rohadt régóta ugyanazok. Hihetetlen hogy nem tudunk már javítani ezeken.
több mint 13 éve
Nekem is ez a véleményem mint már annyiszor leírtam, ha Vicknek van ideje TÖBBNYIRE megcsinálja a játékot. És ennyi ütést Big-Ben-en kívül egyik Qb se bírna ki,még a sikeres passzok után is a földön végzi.4.negyedre összetörik,nem marad ereje.Nem soká eljön amit Dande kíván, ezt nem fogja már sokáig húzni.Én sem értem ezt a Folesozást. Félidő előtt mutatták, hogy hányszor érnek oda Vickhez és legalább 10 alkalommal bele is gyalulták a Lincoln gyepébe. Akkor ne csodálkozzunk ha nem minden passza pontos. Az o line szánalmas teljesítménye ki is csinálja a támadásainkat. Érdekes amikor megvédik vagy mindenki azt csinálja ami a feladata akkor megy a játék.Nick Foles!mustaineelőtte is bottom 5 fal lesz!eaglesmcnabb
Azért, hogy valami pozitívat is említsünk... a secondary egész szép munkát végzett. A safetyk is sokszor odaértek és Nándi is elég szépen védekezett Megatronon. ( N. Allen kiesése nagyon érezhető volt ) Playcallról csak annyit, hogy nem is értem mi volt az elképzelés a negyedik negyedbeli utolsó drive-al...az, hogy visszaadtuk meg is pecsételte a sorsunkat.
Az , hogy a Lions halovány D lineja így szétszedte az o lineunkat az elég beszédes a szezon folytatására nézve. Jöhet a bye week kicsit félek, hogy egy újabb nagyszerű sorozatnak lesz vége a nyolcadik héten. :/
Greengo
Megint nem volt Sack-ünk de nagyon nyomás se,ezt egyszerűen nem is értem amikor nekünk van talán a legmélyebb D-lineunk.
több mint 13 éve
Hát nagyon mérges voltam...! Talán mert már elhittem 10 pontos vezetésnél, hogy meg van a W...de előre tekintve, jól is kijöhetünk ebből!
Olvastam, hogy 1970 óta 8 alkalommal volt 3-3 az első hat játék után, és ebből 7 alkalommal rájátszásba jutottunk!
hatalmas lelki erőt meríthetnek a srácok, ha az egyetlen veretlen csapatot, mi verjük meg!!!
és még van is esély rá!
több mint 13 éve
philly.blog.hu/2012/10/15/kibeszelo_lions_vs_eagles_26#more4849463felkerült a tegnapi meccsről az összefoglaló / kibeszélő
több mint 13 éve
Nem ragozom tovább a Vick Foles dolgot úgyis csak akkor derülne ki az igazság ha Foles játszana, hiába próbálunk érvelgetni, addig meg fölöslegesen rágjuk a gittet. Remélem a két hétben tényleg összekapják magukat bár félek ha az O valahogy összekapná magát a védelem kezd el megint szórakozni. Azt éreztem!!! amellett, hogy el is fáradtak, a nagyobb előny tudatában megnyugodtak, a koncentráció hiányzott, és ez is kellett a gyors felzárkózásukhoz. Na meg igen CJ nem ember.Azt mondják ami nem öl meg az megerősít, bízom benne így jövünk ki ebből a vereségből Reid bizonyította már képes rá örülnék, ha most is így lenne.
több mint 13 éve
philly.com: Time to Andy Reid to step up or shut upAsszem ez tökéletesen összefoglalja, mi a teendő. Ha Reid most nem kapja össze a társaságot, tényleg itt az ideje, hogy menjen. Pedig én nagyon szeretem, ahogy Vicket is, de be kell látni: nem tudjuk kihasználni Vick előnyeit, viszont szívjuk a hátrányait, és ezért csak is az edzői stáb tehető felelőssé.
Ha nem tud javítani a jelenlegi csapaton, akkor azért, ha szar az alapanyag, akkor azért gáz az ami most van. És ez most kurvára nem az a szokásos Philly-fan féle (Hofitól eredeztethető) nyuszika és a sapka helyzet, hanem ez az igazság.
több mint 13 éve
Lehet rossz meccset néztem . Bár nem sokat láttam belőle mert rossz volt a netem. Nem tudom ,lehet hogy én látom rosszul a dolgokat. De amikor az irányítóra kb 2,5sec alatt 3 játékos tör rá középről akkor az valószinü vicknek a hibája. Könnyü mindent vickre kenni , hogy ő miatta mennek el a meccsek... Azt is kenjétek már rá hogy a globális felmelegedés is vick miatt van. De kiváncsi lennék hogy a kis foles imádók mit szólnának ha foles bácsit 2 meccs alatt összetörnék a zsebben. Akkor már biztos hogy az offense fal lenne a hibás midnenért. De min1. Legyen csak vick a hibás. Most már én is várom hogy Foles bejöjjön , kiváncsi lennék ő miylen lenne.Én sem értem ezt a Folesozást. Félidő előtt mutatták, hogy hányszor érnek oda Vickhez és legalább 10 alkalommal bele is gyalulták a Lincoln gyepébe. Akkor ne csodálkozzunk ha nem minden passza pontos. Az o line szánalmas teljesítménye ki is csinálja a támadásainkat. Érdekes amikor megvédik vagy mindenki azt csinálja ami a feladata akkor megy a játék.Nick Foles!mustaineelőtte is bottom 5 fal lesz!eaglesmcnabb
Azért, hogy valami pozitívat is említsünk... a secondary egész szép munkát végzett. A safetyk is sokszor odaértek és Nándi is elég szépen védekezett Megatronon. Playcallról csak annyit, hogy nem is értem mi volt az elképzelés a negyedik negyedbeli utolsó drive-al...az, hogy visszaadtuk meg is pecsételte a sorsunkat.
Az , hogy a Lions halovány D lineja így szétszedte az o lineunkat az elég beszédes a szezon folytatására nézve. Jöhet a bye week kicsit félek, hogy egy újabb nagyszerű sorozatnak lesz vége a nyolcadik héten. :/
Greengo
több mint 13 éve
Én sem értem ezt a Folesozást. Félidő előtt mutatták, hogy hányszor érnek oda Vickhez és legalább 10 alkalommal bele is gyalulták a Lincoln gyepébe. Akkor ne csodálkozzunk ha nem minden passza pontos. Az o line szánalmas teljesítménye ki is csinálja a támadásainkat. Érdekes amikor megvédik vagy mindenki azt csinálja ami a feladata akkor megy a játék.Nick Foles!mustaineelőtte is bottom 5 fal lesz!eaglesmcnabb
Azért, hogy valami pozitívat is említsünk... a secondary egész szép munkát végzett. A safetyk is sokszor odaértek és Nándi is elég szépen védekezett Megatronon. ( N. Allen kiesése nagyon érezhető volt ) Playcallról csak annyit, hogy nem is értem mi volt az elképzelés a negyedik negyedbeli utolsó drive-al...az, hogy visszaadtuk meg is pecsételte a sorsunkat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Kíváncsi vok mit tudott ezek után Reid meg Vick nyilatkozni, láttam h nyilatkoznak legalábbis Vick de ugye nem értem.....
több mint 13 éve
Asszem most 2 hét fociszünet, csak a fantasy csapatom állítom be. Szokásos NFL hányinger jön.kzolUgyanez. Remélem nyer a Giants, hogy még meg is legyen forgatva a péló a szánkban.
több mint 13 éve
Asszem most 2 hét fociszünet, csak a fantasy csapatom állítom be. Szokásos NFL hányinger jön.FB-n is unlike-oltam az eagles-t ne tolja az arcomba a hülyeségét és fals optimizmusát. A 26 éves detroit veretlenség után, ideje bebukni a bye utani veretlenséget is.