Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Ja és azért megint 0 sack,védelmet nem érheti kritika de akkor is...
több mint 13 éve
Ezzel az O fallal nem lesz belőlünk semmi...kzolDehogynem. Az NFC Raiders-sze. Megbaszunk mindenkit a fontos meccseken (meg merem kockáztatni, még a Falconst is), aztán tévéből nézzük a playoffot egy jó kis 8-8-as szezonnal.
több mint 13 éve
Ezzel az O fallal nem lesz belőlünk semmi...kzolEnnek az ékes példája az OT 3 playe volt...Ezt így nem lehet, tök mind1 ki az irányító.
több mint 13 éve
Ezzel az O fallal nem lesz belőlünk semmi...
több mint 13 éve
A bírók is faszok voltak, még ennyit tennék hozzá
több mint 13 éve
Ja és most két hétig kell ennek a meccsnek a tudatával együtt élni.3-3-mal megyünk a bye weekre, tavaly 2-4 volt, kb ugyanolyan szarok is vagyunk. BleedingGreenCsak ne felejtsük el, hogy az Atlanta jön...somebody08
több mint 13 éve
1. Kikaptunk semmi meglepő2. Ahogy kikaptunk semmi meglepő
3 Mindenkitől elnézést kérek akit idegesítek az állandó károgásommal és esetleg unszimpatikus/ellen- nek tűnő szurkolásommal DE
4. Nyilván nem örülök ha kikapunk nem örülök ha Vick megsérül ám nem tudok nem őszinte lenni (ilyen vagyok magammal szemben is) ahhoz amit látok hétről-hétre és SAJNOS ez a meccs fényesen igazat adott.
5. Ha valaki akkor én védtem itt mindenkivel szemben aki támadta Vicket a legjobban, hogy anno miért adtunk esélyt vissza lehet keresni és bőven megkapta az esélyt MEGGYŐZŐDÉSEM másképp viselkedne az egész fal de az egész O-ha nem mondom ki irányítaná ezt a csapatot, de legyen ne ő hanem mondjuk Kafka ha megkapta volna az esélyt....
6. 3-3-l állunk? ahogy írta vki nyugodtan lehetne 0-6
7. Mindenkit sajnálok ebből a csapatból egy vkit nem tudok sajnos.....
több mint 13 éve
3-3-mal megyünk a bye weekre, tavaly 2-4 volt, kb ugyanolyan szarok is vagyunk. BleedingGreenCsak ne felejtsük el, hogy az Atlanta jön...
több mint 13 éve
3-3-mal megyünk a bye weekre, tavaly 2-4 volt, kb ugyanolyan szarok is vagyunk.

több mint 13 éve
Hogy lehet egy negyed alatt 17 pontot szopni ezzel a védelemmel? Szánalmas, komolyan mondom. Csak a jó játékosainkat sajnálom, meg magamat, hogy vasárnap esténként képes vagyok felkúrni az agyamat Eagles meccsnézéssel.
több mint 13 éve
| 23 pontot enged a D az offense nem igaz hogy nem tud felnőni, pontokat szerezni. |
több mint 13 éve
Nick Foles!mustaineelőtte is bottom 5 fal lesz!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nincs az az isten, hogy egy ilyen produkció után ne történjen vmi, pedig nálunk úgyse fog 😕undorító hogy ez megtörténhetett...
több mint 13 éve
Teljesen megérdemelt vereség. OL-DL nem létezik. A támadók egy negyedet tudnak max jól játszani, a védelem meg összeomlott a végére.

több mint 13 éve
Undorító! felháborító, és érthetetlen.
több mint 13 éve
Gyönyörű meccs volt ez is. Azt nem mondom, hogy az O bekaphatja, mert Shady, DeSean, Maclin és Celek idén mind nagyon jók.
De azt mondom, hogy bekaphatja a véreres kékeres méteres esperest Vick meg az Oline....
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
#Eagles inactives: Edwards, D. Johnson, Lewis, Chaney, Vallos, Menkin and Curry
több mint 13 éve
Curry ma se kap lehetőséget :/
több mint 13 éve
az elején nem hinném hogy mi mennénk el, idén nem a szokásunk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ARIZÓNA ELLEN simán megtehetted2ponttalJanekNe 2 ponttal már ha kérhetném.Egyszer szeretném nyugodtan, a tökeimet vakargatva nézni az utolsó negyedet. És végre nem kellene új klaviatúrát vennem a következő meccsre. korodiati
több mint 13 éve
De azért a O-nak össze kell szednie magát mert Megatron-ékat nem hiszem hogy 20 alatt tartjuk
több mint 13 éve
azt érzem ma a D line hasítani fog 😀marci88Egyébként én is. Sack-party lesz
több mint 13 éve
azt érzem ma a D line hasítani fog 😀