Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Reid is nyilatkozott a minicamp végén:
Sérülések:
Colt Anderson se minicamp, se OTAs, TC-re talán jó lesz
Chaney (nyak műtét után) se minicamp, se OTAs, TC-re elméletileg jó lesz
Maurice Fountain DE, vmi elszakadt a lábában (ugyanaz a sérülése, mint amit N. Allen szedett össze rookie évében). Szeptemberben lesz 30 éves, eddig még egy snap-et se játszott az NFL-ben, PS-ekig jutott. Sajnos neki minden bizonnyal nem fog összejönni a nagy álma, hogy az NFL-ben játszhasson.
Mike Patterson, se minicamp, se OTAs, TC-re elméletileg rendben lesz. A felépülése nagyon jól halad, szal TC-re tényleg 100%osnak kéne lennie.
Peters természetesen IR erre az évére. Gondolom most már elkezdi számolgatni a vagyonát, mert nagy eséllyel nem fog Ő már (sok) pénzt keresni az NFL-ben.
Polk meghúzta a hamstringjét. OTA-ra rendbe fog jönni.
Celek az OTA-ben limitáltan fog edzeni, de a TC-re már rendbe kéne jönnie.
Fokou és Kelce 100%-os.
Havili az első számú FB. Nem tervezünk hozni senkit. Ha mégis akkor az azért lesz, mert Havili szar.
OTA-ban N. Allen és Coleman lesz a kezdő safety-duónk.

Május 22-24-ig lesz az első OTA.Bébé
Nem kéne még egy safety-t szereznünk?Allen-Coleman nem rosszak ,de erősen átlagosak, mögöttük egy másodéves aki még alig játszott.Én se vagyok nagy Bell fan de megnyugtató lenne egy rutinosabb S is lenne még.3 safety-vel vágunk neki a szezonnak?!Mennyi az esély hogy még jön S-posztra vki?
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 423 — Beware the Slim Reaper!
McNutton én is láttam, hogy elég tohonyán mozgott, és érdekes módon nekem is Johnsonon akadt meg a szemem. Olyan mint a nikkelbolha. Kendrickset még nem láttam sajnos egy videón se, de amint tudom ránézek, mert érdekel nagyon, mit tud az új reménység. Cox meg Curry Washburnel elsősorban a technikán melózik, a mozdulatokat gyakorolják.Shawn84
Ez a rookie camp és OTA megtévesztő dolog. Aki itt - kontakt és felszerelés nélkül - nem látszik future HoF-nek, az elég komoly gondban van. 😊 A sok OTA-sztár majd eltűnik a TC-ben, meg az előszezonban, ahol már több lesz a futballra emlékeztető szituáció.

Kendricks egyébként nagyon jól mozgott, de elég nagy csalódás lett volna, ha nem, mert neki az atletikusság az erőssége, ami itt maximálisan érvényesülhet. Én az előszezont várom már, ahol majd kell kvázi élesben futást olvasni, blokkról lejönni stb. Caseyről is az előszezonban kezdett kiderülni, hogy még nem alkalmas kezdőnek (Castillo számára csak 5 forduló után).

Boykinnak, bár nem magas, nagyon jó a felépítése, izomzata. Pl. amikor a nála magasabb Harris mellette állt, Harris tűnt törékenyebbnek.

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Reid is nyilatkozott a minicamp végén:
Sérülések:
Colt Anderson se minicamp, se OTAs, TC-re talán jó lesz
Chaney (nyak műtét után) se minicamp, se OTAs, TC-re elméletileg jó lesz
Maurice Fountain DE, vmi elszakadt a lábában (ugyanaz a sérülése, mint amit N. Allen szedett össze rookie évében). Szeptemberben lesz 30 éves, eddig még egy snap-et se játszott az NFL-ben, PS-ekig jutott. Sajnos neki minden bizonnyal nem fog összejönni a nagy álma, hogy az NFL-ben játszhasson.
Mike Patterson, se minicamp, se OTAs, TC-re elméletileg rendben lesz. A felépülése nagyon jól halad, szal TC-re tényleg 100%osnak kéne lennie.
Peters természetesen IR erre az évére. Gondolom most már elkezdi számolgatni a vagyonát, mert nagy eséllyel nem fog Ő már (sok) pénzt keresni az NFL-ben.
Polk meghúzta a hamstringjét. OTA-ra rendbe fog jönni.
Celek az OTA-ben limitáltan fog edzeni, de a TC-re már rendbe kéne jönnie.
Fokou és Kelce 100%-os.
Havili az első számú FB. Nem tervezünk hozni senkit. Ha mégis akkor az azért lesz, mert Havili szar.
OTA-ban N. Allen és Coleman lesz a kezdő safety-duónk.

Május 22-24-ig lesz az első OTA.
több mint 13 éve
Leszerződtettük a DB, Wade Bonner-t (5-10, 195) és cut-oltuk a WR Darnell Williams-et.
(Bonner participated in rookie camp on tryout basis.)
Cox csapattársa volt az egyetemen Bonner, szal gondolom cserébe Cox olcsóbbért fog aláírni. 😀
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
McNutton én is láttam, hogy elég tohonyán mozgott, és érdekes módon nekem is Johnsonon akadt meg a szemem. Olyan mint a nikkelbolha. Kendrickset még nem láttam sajnos egy videón se, de amint tudom ránézek, mert érdekel nagyon, mit tud az új reménység. Cox meg Curry Washburnel elsősorban a technikán melózik, a mozdulatokat gyakorolják.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
Na, kicsit meglestem mit gondolnak a minicampről Spadaro és Caplan:
Mindenki azt mondja, hogy egyértelműen kiemelkedett Kendricks. Rendkívülis játékintelligenciával rendelkezik, nagyon gyorsan dönt, jól helyezkedik, odaér blitznél.
Brown és Polk közül jobb atlétának tűnik Brown, ráadásul Polk eléggé sérülékeny is. Caplan szerint viszont sokat számít, hogy nagyon jól blokkol, és elkap is.
Boykinnál szokás szerint a magasság a problémás.
McNutt elég lassúnak tűnik, de Caplan szerint csak az első 10 yardon, tehát hosszú labdákra odaér, gyorsul. Ha az elején is gyors lenne, akkor elől húzták volna. Egyébként potenciál nagy benne.
Johnson brutál gyors, DeSean magasságokat emlegetnek, Caplan szerint KR kéne hogy legyen, itt kicsit vitatkoztak is, mert Dave szerint ahhoz gyenge, Adam szerint meg kit érdekel, jó volt egyetemen is, és a visszahordásnál simán fontosabb, hogy robbanékony legyen, mert így a negatív yardok elmaradnak. Dave inkább Brownnal hordatna vissza. Végül megegyeztek abban, hogy majd a campben sokat kell tesztelni őket.
A rookie camp nem jelent egyébként sokat, mert komoly ellenfelek nem voltak, illetve nem volt akkora a nyomás ugye a többiek között, ellenben arra mindenképpen jó, hogy képességeket felmérjék, illetve tanítsanak nekik sokat, mert most legalább sok lehetőség volt mindenki előtt.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Kellyvel nem viccelünk.mi ötödik körben franchise OT-t szoktunk hozni 😀
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Peters ismét elszakította az Achilles-ét:
http://www.bleedinggreennation.com/2012/5/14/3020796/jason-peters-re-injures-his-achillies
Egy ilyenről esett le:
http://www.geekologie.com/2008/07/01/roll-a-bout.jpg
Elméletileg csak 3 héttel veti vissza a felépülést, de hát akkor is. 😐Bébé
Ájj. Azt hiszem ezzel Petersről lemondhatunk. Kár érte, elit volt a posztján.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Muddban bízva 😊

több mint 13 éve
És ott van Kelly is ugye 😊Janek
Jó ez viccnek is rossz. 😀
több mint 13 éve
És ott van Kelly is ugye 😊

több mint 13 éve
Akkor a remény halvány csíráját is megölte a sors,hogy ebben a szezonban visszatér...

Félek ő már nem lesz a régi>>OT draft a következő évben első kőrben kérdés mit kapunk a 32.helyen 😊Janek
De az is elég lenne, ha Bell beválna, mert ha jól játszik, akkor egyáltalán nem sok a fizetése:
http://eaglescap.com/Players/DemetressBell.html
Főleg, hogy akkor Peters 10 millás fizetése kiesne.
több mint 13 éve
http://www.bleedinggreennation.com/2012/5/14/3020796/jason-peters-re-injures-his-achillies
Egy ilyenről esett le:
Elméletileg csak 3 héttel veti vissza a felépülést, de hát akkor is. 😐Bébé
Akkor a remény halvány csíráját is megölte a sors,hogy ebben a szezonban visszatér...

Félek ő már nem lesz a régi>>OT draft a következő évben első kőrben kérdés mit kapunk a 32.helyen 😊

több mint 13 éve
Egy ilyenről esett le:
Elméletileg csak 3 héttel veti vissza a felépülést, de hát akkor is. 😐
több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
korábban volt, hogy Vick-nek végre mennyire keményen kéne dolgoznia a nyáron, a "folytatás:
http://philadelphia.cbslocal.com/2012/05/14/andy-reid-says-nobody-has-worked-harder-than-michael-vick-this-off-season/
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 447 — Így remélem megfelelek nektek.....
Újoncok bevetésen 😊 :

http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/photo-gallery/Rookie-Camp-2012/e10094dc-92b6-4e8c-9ff0-119ddf16c55b#start
több mint 13 éve
Annyi már nincs benne szerintem

de elég hozzá két jó szezon is két SB -al 😊

több mint 13 éve
Ehhez jöhet még Akers 2, McNabb 5, Cunningham 12, Westbrook 36, Carmichael 17, Jaworski 7.

Ez 14 szám. Simán belefér. Jó persze nem lehet minden nagy játékosét visszavonultatni, csak jól megválogatva. Ez alapján én McNabb, Carmichael, Akers és Jaworski mezét vonultatnám csak vissza.Shawn84
Sztem Carmichael és Jaworski számát nem fogják visszavonultatni. Jaworski-éban biztos vagyok, mert egyrészt már más is viselte huzamosabb ideig, már egy ideje visszavonult és nem lett visszavonultatva, valamint a statjai/és pár cikk alapján elég túlértékelt játékos Ő.
Carmichael megérdemelné a mezvisszavonultatást meg ahogy olvasgattam a HoF-ot is, (mindenidők legjobb 17-ese), de ha eddig nem lett visszavonultatva akkor sztem ezután se lesz.

McNabb mindenképpen megérdemelné és sztem vissza is lesz vonultatva a meze.
Akers-ön se lepődnék meg. Westbrook határeset nálam.Bébé
Westi nálam is határeset, de ha elnézem a mostani Shadyt, akkor azt kell mondjam, hogy McCoy jobbnak tűnik egyenlőre. persze még bármi történhet vele is. Trent Cole meze szerintem már most biztosra vehető, hogy vissza lesz vonultatva, és mivel optimista vagyok, remélem úgy 10-12 év múlva majd Ryansé is vissza lesz. 😀 Na de vissza a való világba. 😊
több mint 13 éve
Megérdemli Akers is csak ugye ő még aktív

több mint 13 éve
Ehhez jöhet még Akers 2, McNabb 5, Cunningham 12, Westbrook 36, Carmichael 17, Jaworski 7.

Ez 14 szám. Simán belefér. Jó persze nem lehet minden nagy játékosét visszavonultatni, csak jól megválogatva. Ez alapján én McNabb, Carmichael, Akers és Jaworski mezét vonultatnám csak vissza.Shawn84
Sztem Carmichael és Jaworski számát nem fogják visszavonultatni. Jaworski-éban biztos vagyok, mert egyrészt már más is viselte huzamosabb ideig, már egy ideje visszavonult és nem lett visszavonultatva, valamint a statjai/és pár cikk alapján elég túlértékelt játékos Ő.
Carmichael megérdemelné a mezvisszavonultatást meg ahogy olvasgattam a HoF-ot is, (mindenidők legjobb 17-ese), de ha eddig nem lett visszavonultatva akkor sztem ezután se lesz.

McNabb mindenképpen megérdemelné és sztem vissza is lesz vonultatva a meze.
Akers-ön se lepődnék meg. Westbrook határeset nálam.
több mint 13 éve
ja de akkor lassan a QB-nak nem marad szám 😊

vagy majd 11-20ig lesznek számozvaJanek
Már így is össze-vissza van. Kendricks is 95-ös lesz, pedig régebben csak falembernek lehetett ekkora száma.
több mint 13 éve
ja de akkor lassan a QB-nak nem marad szám 😊

vagy majd 11-20ig lesznek számozva

több mint 13 éve
Sok mezt vissza lehetne vonultatni de akkor nem maradnának számok lassan...Janek
Retired numbers

15 Steve Van Buren, HB/S, 1944–51
20 Brian Dawkins, S, 1996-2008
40 Tom Brookshier, DB, 1953–61
44 Pete Retzlaff, RB/WR/TE, 1956–66
60 Chuck Bednarik, C/LB, 1949–62

70 Al Wistert, OT, 1943–51
92 Reggie White, DE, 1985–92
99 Jerome Brown, DT, 1987–91

Ez 14 szám. Simán belefér. Jó persze nem lehet minden nagy játékosét visszavonultatni, csak jól megválogatva. Ez alapján én McNabb, Carmichael, Akers és Jaworski mezét vonultatnám csak vissza.
több mint 13 éve
Sok mezt vissza lehetne vonultatni de akkor nem maradnának számok lassan...

több mint 13 éve
Carmichael 17-esével mi van, meg Jaworski 7esével?Shawn84
Akkor még sehol se volt Lurie.
Carmichael 1983-ig volt Eagle, Jaworski pedig 1986-ig. Lurie pedig csak 1994-ben érkezett.
Reggie 1993-as offseason-ban írt alá a Packers-hez, de a 1993-as szezonban nem viselte senki se a számát. Legalábbis az alapszakaszban nem. Szóval ott megmaradt, hogy Reggie viselte utoljára tétmeccsen.Bébé
Szóval csak amióta ő a főnök, van ez a mez dolog érvényben.Shawn84
Hát végigszaladtam és pl Carmichael számát azóta se viselte senki tétmeccsen, de emlékszem, hogy a tavalyi TC-ben is volt vki 17-esben. De Jaworski számát már mások is viselték Lurie érkezése előtt.
Emlékszem tavaly is volt olyan, hogy Brown viselte a #36-osat, de Brown is mondta, hogy ez csak kényszerűségből van így és ahogy lehet lecseréli a #36-osat.