NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nézd, az, hogy annyival rendezed le a McCoy trade-t, hogy nem ismered ugyan Alonsot, de biztos bukta, akkor nem igazán látom értelmét elmondani, hogy mivan 😀 Előbb nézz utána mindennek rendesen, utána ha valid érvekkel jössz, akkor majd beszélgetünk.A sikereinek utána néztem,és itt ki is fújt. A traderől meg annyit,hogy a Liga legjobb Rb-jét ha akárkiért tradeltük volna el,akkor az nyilván nem nekünk éri meg, főleg ha védőjátékosra tradeljük, aki eddig a D Rookie of the Year címet érte el...Amikor ide került néztem róla highlights videót,és nem látok benne kiemelkedőbbet mint az eddigi játékosaink,egyébként mindenki hozzászólása érdekel,és átgondolom,amit a véleményemhez írt, ha azt nem ilyen módon teszi,és nem ilyen lekezelően. A felvilágosítást is szivesen veszem,és nyilván mint mondtam,nem egy véleményen vagyunk senkivel,általában,ezért is gondoltam,hogy mivel egy azon csapatnak szurkolunk,lehet véleményt kifejteni úgy,hogy utána:
Egy kis headstart: Alonso Rookie of the Year jelölt 2013-ban (egyetlen védőként), és Defensive Rookie of the Year nyertes. 2014-ben torn ACL, kihagyta a szezont, most került hozzánk, az eddigi minicamp alapján újonc formájához közel.Eazzy
Előbb nézz utána mindennek rendesen, utána ha valid érvekkel jössz, akkor majd beszélgetünk.
ne ez legyen. Nem tennél nekem szívességet vele😊 De ez a lekezelő hozzáállás a szurkolótársakhoz
több mint 10 éve
Nézd, az, hogy annyival rendezed le a McCoy trade-t, hogy nem ismered ugyan Alonsot, de biztos bukta, akkor nem igazán látom értelmét elmondani, hogy mivan 😀 Előbb nézz utána mindennek rendesen, utána ha valid érvekkel jössz, akkor majd beszélgetünk. Egy kis headstart: Alonso Rookie of the Year jelölt 2013-ban (egyetlen védőként), és Defensive Rookie of the Year nyertes. 2014-ben torn ACL, kihagyta a szezont, most került hozzánk, az eddigi minicamp alapján újonc formájához közel.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Haver, nagyon el vagy tévedve 😀EazzyEz az én véleményem,nyilván senkinek sem ugyan az😊. De ha te így gondolod,akkor kiváncsi vagyok a tiedre😕)
több mint 10 éve
Haver, nagyon el vagy tévedve 😀
több mint 10 éve
Hát visszasírom én még azt a Vick-D.Jackson-Mccoy triót,de még a Mcnabb-Westbrook-R.Brown -t is... Huff szimpatikus figura,de nálam ott kezdődik a javulása,ha nem nézi be ,hogy hova esik a labda,egy kick után😀 Gondolom mindenki emlékszik rá,amikor Huff nem tudta eldönteni,hogy azért mutogatnak e rá,hogy ő hordja vissza,hogy az már az övé e, vagy pedig azért mert ő lesz az akit FA-ba tesznek Tebowért. Austint meg remélem csak a következő SB-ig emlegethetjük,régen jó volt,de most nem véletlenül jutott ide,sajnos hozzánk. Nem,nem tudom feldolgozni Maclin elvesztését,ugyanis 2 nagyszerű elkaponk is a Chiefsnél lesz jövőre, nevezetesen az utobbi,és Avant,ami fájó,mert Mr.Chip "Chipicao" Kelly (lásd lent)ˇ 
megérkezett szeretett csapatunkhoz,sajnos működő egységeket rondított el,szánalmas tradekkel az összes Oregon fkin Ducks playerért és leendő Hall of Famer játékosért ,ami részben be is jött neki,Részben... Trent Cole,Cary Williams,Mccoy,Maclin,Foles,Nate Allen,B.Fletcher,Herremans,Casey távozott egy emberért,akiért előre kellett trédelni,és felszabaditani salary capet. Oké, elment a legjobb futó a ligában a Billshez,a szerencsétlen...Alonsot nem ismerem nem mondok róla semmit,de nem hiszem hogy nyereséges trade volt. Szóval mindenkit hazavágtunk egy emberért,aki mint kiderült a Titanshoz került,és azóta sincs nálunk. Csak tudnám,hova,és mire trédelgettünk feljebb(próbáltunk) ha a drafton igy is huszon akárhányadikként pickeltünk,elhittétek,hogy Mariota lecsúszik a 20.helyre?Én sem. Ráb*sztunk ezzel a fél csapatunk elüldözésével. És ráb*sztunk az OreDucksal is,mert ha minden évben valami csodálatos szuperKacsáért Chip beáldozza a fél csapatot (legyen,de nem fog ide jönni senki Oregonból továbbra se 100%), akkor egy igazán taktikás edzője van az Eaglesnek,és minden évben izgulhatunk a Drafton 😛 Ja és kifelejtettem Seyi Ajirotutut a Wr-ek közül,gondolom fel sem tünt senkinek,na döntsétek el hogy miért.........................
több mint 10 éve
Szerintem nem olyan vészes a helyzet, nincs kiemelkedő WR-ünk, de Matthews, Austin is megbízható elkapó, Huff is sokat javult állítólag, az első körösünk is beválhat... És azért Coopernek is volt már jó éve. A TE párosunkról nem is beszélve. Szerintem ebben a Chip féle rendszerben eléggé el vannak osztva a lasztik, jó lesz ez 😀 Vsz. egyik WR sem fog kiemelkedő számokat hozni, viszont olajozott lesz a támadó gépezet.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
kissé borúsra sikerült, de ettől olyan eagles-ös 😊Majd futunk 😀 Mondjuk a fal sem az igazi 😀The Answer#3Eszméletlenül gáz,hogy nincs egy Veterán WR a......ja de *************...Cooper. Na ez az ami idegesítőbb mint ha nem lenne senkink.És ez elég szomorú,hogy egy irritáló PASS INCOMPLETE hosszúhajúra tellik! A 81 esünk meg széleken szerintem használhatatlan ..MÉG! Agholorban bízok hátha nem csak egy gyenge szellő ütötte meg a vezetőség fejét,hogy draftoltuk 1st picknek. Huff felejtős. Az összes többi meg említésre sem méltó. A Falról se mondok inkább semmit, nem tudom,tavaly érdekesebb volt a nyalókásember sajnos. TE Celek Ertz jobbat nem is lehetne kívánni, de ha a Murray tényleg csak az AmericasDreamTeamGirls O fala miatt volt eredményes,akkor futni se kell se vele sem Matthewsal. (Y) >>SPROLES<< (Y)McFumbles
tény, hogy maclin tavalyi teljesítménye hiányozhat, de idén talán mélyebb lesz a depth, én huff-ot nem írnám le teljesen, egy jó TC kell neki meg, hogy elkerüljék a sérülések..., de cooper személyében egyetértünk
a falba meg most hozzuk az új mathist (moffitt), volt ideje pihenni erre a szezonra 😊
de ha már negatívumok: lényegében nincs normális, már valamit is bizonyított csere OLB ( ide én várok érkezőt, ha mást nem a kivágott játékosok közül)
több mint 10 éve
Majd futunk 😀 Mondjuk a fal sem az igazi 😀The Answer#3Eszméletlenül gáz,hogy nincs egy Veterán WR a......ja de *************...Cooper. Na ez az ami idegesítőbb mint ha nem lenne senkink.És ez elég szomorú,hogy egy irritáló PASS INCOMPLETE hosszúhajúra tellik! A 81 esünk meg széleken szerintem használhatatlan ..MÉG! Agholorban bízok hátha nem csak egy gyenge szellő ütötte meg a vezetőség fejét,hogy draftoltuk 1st picknek. Huff felejtős. Az összes többi meg említésre sem méltó. A Falról se mondok inkább semmit, nem tudom,tavaly érdekesebb volt a nyalókásember sajnos. TE Celek Ertz jobbat nem is lehetne kívánni, de ha a Murray tényleg csak az AmericasDreamTeamGirls O fala miatt volt eredményes,akkor futni se kell se vele sem Matthewsal. (Y) >>SPROLES<< (Y)
több mint 10 éve
Majd futunk 😀 Mondjuk a fal sem az igazi 😀
több mint 10 éve
Csak én parázok attól,hogy nincs egy húzó WR a csapatunkban? Mondjuk nem is kell,mert irányító téren se vagyunk a toppon. 😕McFumbleshiszen itt van a képen 81-esben.legalábbis szerintem jó évet várhatunk tőle... egyébként meg majd passzolunk a TE-nek 😉
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Csak én parázok attól,hogy nincs egy húzó WR a csapatunkban? Mondjuk nem is kell,mert irányító téren se vagyunk a toppon. 😕
több mint 10 éve
Kincstári optimizmus, persze a "dream team" óta nem szeretjük az ilyesmit 😀Lehet, hogy NFL helyett NFC East-et akart mondani.. nyelvbotlás 😊karmigranFletcher Cox: Eagles have NFL's No. 1 front sevena liga legjobb front7-be tőlünk max Cox férne be 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000498369/article/fletcher-cox-eagles-have-nfls-no-1-front-seven?Campaign=facebook_atn_wesselingkarmigran
De mint csapat fene se tudja. Biztos nem a legjobb, max top 5.ano92
Amúgy ha Alonso sérülése előtti formában játszik, akkor tényleg félelmetes lehet a front7 és még mélység is van. Várom már, hogy lássam őket játszani...meccsenként olyan 40 percet úgyis a pályán lesznek 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Mathis egyenlőre még mindig nem kelt el, lehet mások is sokallják azt a pénzt amit akar. Ha mondjuk 5 vagy akár 3 évvel fiatalabb lenne, szó nélkül megadnák azt a 6-7 milliót, előfordulhatott volna, hogy mi sem variálunk rajta, s marad. De most talán kicsit lejjebb kéne adni az igényekből. Persze ő meg ebből él, így érthető a szándék. Azért drukkolok neki.
több mint 10 éve
Lehet, hogy NFL helyett NFC East-et akart mondani.. nyelvbotlás 😊Fletcher Cox: Eagles have NFL's No. 1 front sevena liga legjobb front7-be tőlünk max Cox férne be 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000498369/article/fletcher-cox-eagles-have-nfls-no-1-front-seven?Campaign=facebook_atn_wesselingkarmigran
De mint csapat fene se tudja. Biztos nem a legjobb, max top 5.ano92
több mint 10 éve
Fletcher Cox: Eagles have NFL's No. 1 front sevena liga legjobb front7-be tőlünk max Cox férne be 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000498369/article/fletcher-cox-eagles-have-nfls-no-1-front-seven?Campaign=facebook_atn_wesselingkarmigran
De mint csapat fene se tudja. Biztos nem a legjobb, max top 5.
több mint 10 éve
Fletcher Cox: Eagles have NFL's No. 1 front sevenwww.nfl.com/news/story/0ap3000000498369/article/fletcher-cox-eagles-have-nfls-no-1-front-seven?Campaign=facebook_atn_wesseling
több mint 10 éve
Sajnos aláírja!De mi van akkor ha nem csak azért kérdezem mert holtidőszakot még soha nem követtem.The Answer#3Úgy néz ki a dolog, hogy 30 nappal az első játéknap előttig lehet elcserélni a draftolt játékost, utána már csak azzal a csapattal írhat alá szerződást aki draftolta. a 10. játékhétig alá kell írni a szerződést, vagy kihagyja a teljes szezont. Ha nem ír alá, akkor a következő drafton újra választható lesz kivéve az előző csapat (most Titans). Ha kivárja a 3. évet is, akkor undrafted free agent lesz a státusza, és szabadon igazolható bárki által.
Ez a szabály, de erre nem fog sor kerülni, az egyetlen alapja annak lehet, ha nagyon akarunk konspirálni, hogy a Titans-el nem akar mondjuk semmiképp aláírni, így Ők a teljes veszteség elkerülése helyett elcserélik még a határidő előtt. De mondom ez nem lesz.
több mint 10 éve
Sajnos aláírja!De mi van akkor ha nem csak azért kérdezem mert holtidőszakot még soha nem követtem.
több mint 10 éve
Nagyon unatkozunk 😀Valami záradék nem tiszta még, nem kell fosni, aláírja.
www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/06/hey_eagles_hey_chip_marcus_mariota_is_still_unsign.htmldande
több mint 10 éve
Nagyon unatkozunk 😀www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/06/hey_eagles_hey_chip_marcus_mariota_is_still_unsign.html
több mint 10 éve
A minicamp második napja.
Bradford ismét részt vett hét a hét ellen, de a 11 a 11 ellen még nem.
Azokon a gyakorlatokon, amin részt vett, azokon „éles” volt, például egy szép 20 yardos dobása volt Ertzhez.
Tebow minden nap, egyre élesebb a kinti megfigyelők szerint, és a mai játéka alapján tett egy kis lépést az 53-as keretbe való kerülésért… (Azért még nagyon messze vagyunk ettől.)
Alonso lenyűgöző munkát mutatott, úgy néz ki, hogy 100 %-os az állapota!
Kinne, állítólag az edzés legnagyobb elkapását mutatta be, amit Tebow dobott felé! (Drukkolok neki, hogy csapatba kerüljön…)
Sanchez gyorsabban szabadul meg a labdától, mint tavaly, és idáig nagyon pontosan is dobálja a lasztit.
JaCorey Shepherd idáig nagyon jó benyomást tett a szakértőkre.
Agholornak ma nem volt nagy napja.(pár elejtett labda…), míg Huffnak egy szép elkapott TD-je!
Sérülés nélkül tudtuk le a napot!
több mint 10 éve
Logikus ha nem biznanak a csereknen akkor A: nem zavarjak el a ket öreget
B:draftolnak vkit
C:FA piac...