NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 168 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezért sajnálom, hogy mondjuk Cann-t nem tudtuk/nem akartuk megszerezni, de kevés is volt rá az esély. Esetleg ha behúzzuk második körben, akkor Rowe-t bukjuk azt meg már biztos nem szerette volna a stáb.
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Köszi! Én is gondoltam, hogy lefordítom ide, megelőztél 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Mi maradt a támadófalból?

A kezdők:
Bal oldali tackle: Jason Peters
Bal oldali guard: Allen Barbre
Center: Jason Kelce
Jobb oldali guard: ?
Jobb oldali tackle: Lane Johnson

Négy kezdőpozíció tulajdonosa az öt közül gyakorlatilag eldőlt, hiszen Peters, Kelce és Johnson posztjaik legjobbjai között vannak, Barbreban pedig nagyon bízik a stáb. Ez azért meglepő, mert 31 évesen még nincsen 7-nél több kezdőként lejátszott meccse egy szezonban, de nyilvánvalóan nem vált volna meg a csapat Mathistől és Herremanstől ha nem bíznának Barbreben. 2013-ban egész jónak tűnt a Packers ellen Peters helyére beugorva, de ez a minta elég kicsi. Tavaly az első meccs után IR listára került.

A jobb oldali guard

Jelenleg nem úgy tűnik, hogy van kezdő RG, nem túlzás azt állítani, hogy bármely támadófalemberünk megkaparinthatja a posztot. A három fő esélyes Matt Tobin, Andrew Gardner és Dennis Kelly. Ez a három játékos rotációban végezte a kezdőkkel a feladatát az OTA edzéseken.

Tobin a 2014-es szezont egy zavaró bokasérüléssel kezdte, nem is tűnt teljesen egészségesnek, míg le nem cserélték a szezon közben. Tobin 25 évesen még mindig fiatal és bizonyíthatja hogy a kezdőcsapatban a helye. Tavaly ígéretesen mozgott az előszezonban, a profootballfocus szerint például a legjobb guard volt a bokasérüléséig, de egyenletesebb teljesítményt kell nyújtania. Úgy tűnik, a stáb szeretné, ha megharcolna a kezdőposztért, ahelyett, hogy odaadják neki.

A 29 éves Gardner szenvedett az első négy meccsen RT-ként, de jobbnak tűnt a támadófal belsejében, miután átvette Tobin helyét. Talán nem ideális kezdő, de lehet ő az idei Barbre, mint hatodik támadófalember, így minden tackle és guard poszton első számú csere lehet.

Dennis Kellynek ez egy make or break nyár, hiszen jövőre lejár a szerződése, ráadásul Andy Reid embere volt. A stáb nem úgy tűnik, hogy túlságosan bízna Kellyben, hiszen tavaly inaktív volt mindaddig, míg nem fogyott el a fal. Az ő célja egy rosterhely megcsípése lehet.

Depth játékosok

Center
David Molk
Kizárólag center poszton bevethető, de tavaly Kelce helyére jobban is beugorhatott volna. Hétről hétre egyre jobbnak tűnt, ami a kezdeti nehézségeket feledteti. A Giants ellen például elég jól mozgott, viszont a méret- és tapasztalathiánya miatt nem lehet rá guardként számítani.

Julian Vandervelde
2011-ben draftolta, majd néhányszor kivágta és visszaigazolta őt a csapat. Guardból center, Molkkal küzdhet az 53-ba kerülésért.

Mike Coccia
Draftolatlan szabadügynökként került Philadephiába, guardot és centert tud játszani.

Guard
Josh Andrews
Andrewst centerként is használta a csapat tavaly nyáron, majd a gyakorlócsapat tagja volt.

Brett Boyko
Draftolatlan szabadügynökként ideális méretei vannak, de nem elég atletikus. A csapat $20 000 dollár aláírási bónuszt adott neki, ami elárulja, hogy eléggé bíznak benne.

Cole Manhart
Manhart is kapott valamennyi aláírási bónuszt, miután draftolatlan szabadügynökként az Eagleshez került. Div II-es játékosként kérdéses, hogyan alkalmazkodik az NFL-hez.

Malcolm Bunche
Az o-line coach, Jeff Stoutland játékosa volt a Miami egyetemen.

Jared Wheeler
Hivatalosan még nem a csapat játékosa, de több beatwriter jelentette, hogy alá fog írni. Ahogy Bunchet, őt is ismeri Stoutland az egyetemről.

Tackle
Kevin Graf
A 2014-es szezont a gyakorlócsapattal töltötte, de szezon közben az 53-as keretbe is bekerült a sérülések miatt. Meccsnapi keretbe nem került, de sokat vár tőle a stáb. Talán kipróbálják guardként is.

(via)

Szerintem a kezdő ötös Peters, Barbre, Kelce, Tobin és Johnson lesz, de jövőre mindenképp szükségesnek látom guard draftolását, mert Barbre nem fiatal már, a RG poszt pedig kérdéses. Nyilván tackle szerződtetésén is kell gondolkodni, hiszen Peters is az idősebb játékosok közé tartozik.

több mint 10 éve
Azok a nagy lyukak amin DeMarco Murray befut TD-re? 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
értsd ahogy kell érteni 😀

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
a falunk jovőre:

ano92
Még az idei falunk is bizonytalan, akkor miért aggódsz a jövő miatt... 😉
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
a falunk jovőre:

ano92
Én meg azt hittem rossz topikban járok és ez valami új Packerses csecsebecse 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Hát nem mondhatnám hogy örülök ennek a hírnek...bár várható volt
Mély lesz az OL az 1x biztos 😊 de legyen igazuk és a kis barbink meg tobin robbantson
több mint 10 éve
Egyáltalán nem vagyok kétségbe esve a fal helyzetét illetően, ha nincs sérülés akkor a 3 legfontosabb elem a 2 tackle meg a center elit játékosok szerintem(Peters, Lane, Kelce ??? ugyan már mindenki szívesen látná őket a falában). A 2 guard helyére pedig a Barbre, Kelly, Tobin, hármas közül szerintem mindegyikük beférne egy átlagos OL-ba. Persze ha a tavalyi sérüléscunami lesúlyt ránk akkor aztán lesznek komoly problémák.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Ez majdnem übereli a D-Jax ügyet. 😕 Barbreben sokat lát a stáb, a másik guard posztot pedig tavaly is megoldotta Tobin és Gardner.

Tobinnak egyébként szurkolok, mert a preseasonben a legjobb belső támadófalember volt az egész ligában. Ugye utána az alapszakaszban sérülten játszott, talán ennek a számlájára lehet írni a passprotban történő szenvedését.

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Azért nem ilyen vészes a helyzet. 😊 Meg amúgy is, van nekünk egy strapabíró fizikális QB-nk..................................... 😊Greengo
Bizony

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
a falunk jovőre:

ano92
Azért nem ilyen vészes a helyzet. 😊 Meg amúgy is, van nekünk egy strapabíró fizikális QB-nk..................................... 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
a falunk jovőre:

több mint 10 éve
Na most Wolff helyben, nagyon belehúznék..., mert Ő lehet a következő
több mint 10 éve
Nem állt be a sorba, így veszélyes lett a csapategységre! Az játszik, aki az edzéseken is keményen dolgozik!
Ráadásul kiderült, hogy afroamerikai... 😀
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
évek óta erre várok!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!
Na ennek tényleg nincs semmi értelme...

Egyébként kb 2 millió a DM.mustaine
Lehet Ano leitatta Kellyt, és részegen, közösen hozták ezt a döntést.

több mint 10 éve
Na ennek tényleg nincs semmi értelme...

Egyébként kb 2 millió a DM.

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
"Eagles released Evan Mathis, per source. - Adam Schefter"

??balazs799
Ez is azt az irányt mutatja, hogy senkit sem fognak túlfizetni. Mathis 6,5M-t vitt vna és emellett azért már ő sem fiatal. Remélem azért még összejön neki a nagy pénz máshol. Nálunk meg jöhetnek a fiatalok....remélhetőleg hasonló teljesítménnyel. (érdekelne mennyi a DM)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
"Eagles released Evan Mathis, per source. - Adam Schefter"

??

Liverpool Fc
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 168 — Így remélem megfelelek nektek.....
Must, félre értettél: Senkit. nagyon nyilván nem lett volna választás. A megjegyzés az irónia része lett volna részemről, ha már mindenképp hibáztatni akarja valaki Kellyéket (én még véletlenül sem).
több mint 10 éve
Cary Williams barátunk még mindig nem pihente ki magát.Highlander
Gondolom én vagyok kisebbségben, de szerintem pl a Seahawks (vagy a Packers) ellen épp Kelly gameplanje miatt nem volt esélyünk már az első perctől kezdve. De ezzel nincs baj, második szezonja volt az NFL-ben, nyilván ő is fejlődik és idén már többre számíthatunk tőle és az egész stábtól.mustaine
Én nem vitatom, Kellynek is volt része bizonyos meccsek negatív kimenetelében, meg azzal sincs bajom, hogy te szimpatizálsz Williams-szel. Csak számomra az a visszataszító, hogy kb minimális önkritikája nincs az emberünknek, és még mindig azon lovagol, hogy ő azért volt olyan amilyen, mert fáradt volt, és persze erről is Kelly tehet, ráadásul úgy, hogy már másik csapatnál van és ő is csak folytatja az utólag jól odamondok edzőbának című történetet. Mindezt azért, mert sérti az egóját, hogy nem illett a csapatba és ki lett rakva. Csórinak most csak egy zsinórban kétszeresen döntőző csapat jutott. Ráadásul érdekes módon mástól ezeket nem hallani. Ettől függetlenül persze még szúrhatta más szemét is a kemény edzéstempó, de legalább a többieknek profibb a mentalitása, és számomra ez lényeges.Highlander
Hát igen, az nyilvánvaló, hogy egy hisztis | picsa | díva az emberünk, ettől függetlenül szerintem lehet igazságtartalma annak, amit mond. Más kérdés, hogy az ilyen megnyilvánulások mennyire úriemberhez méltóak. Szerintem gyakran jobban tenné, ha befogná a száját.

Dande: Williams mellett nem olyan sokszor mentek el, inkább a büntetésekkel volt problémája. Kíváncsi lennék, hogy Te, mint hozzáértő kit "raktál" volna fel a pályára Williams helyett a tavalyi rosterből 😊

Továbbra is tartom, hogy a Seahawks jobban járt vele, mint mi Maxwellel, de erre egy év múlva térjünk vissza 😊

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Cary Williams barátunk még mindig nem pihente ki magát.Highlander
Gondolom én vagyok kisebbségben, de szerintem pl a Seahawks (vagy a Packers) ellen épp Kelly gameplanje miatt nem volt esélyünk már az első perctől kezdve. De ezzel nincs baj, második szezonja volt az NFL-ben, nyilván ő is fejlődik és idén már többre számíthatunk tőle és az egész stábtól.mustaine
Én nem vitatom, Kellynek is volt része bizonyos meccsek negatív kimenetelében, meg azzal sincs bajom, hogy te szimpatizálsz Williams-szel. Csak számomra az a visszataszító, hogy kb minimális önkritikája nincs az emberünknek, és még mindig azon lovagol, hogy ő azért volt olyan amilyen, mert fáradt volt, és persze erről is Kelly tehet, ráadásul úgy, hogy már másik csapatnál van és ő is csak folytatja az utólag jól odamondok edzőbának című történetet. Mindezt azért, mert sérti az egóját, hogy nem illett a csapatba és ki lett rakva. Csórinak most csak egy zsinórban kétszeresen döntőző csapat jutott. Ráadásul érdekes módon mástól ezeket nem hallani. Ettől függetlenül persze még szúrhatta más szemét is a kemény edzéstempó, de legalább a többieknek profibb a mentalitása, és számomra ez lényeges.

több mint 10 éve
Igen az biztos benne volt Kelly és BD gameplanjében, hogy CW jártatja a száját és közben állandóan lemarad az ellenfél elkapóiról. Tuti ő tehet róla 😛 😀 Mondjuk fel se kellet volna már akkor rakni a pályára, igen, abban tényleg hibásak lehetnek 😀
több mint 10 éve
A tegnapi edzésről néhány morzsa:

-Marcus Smith (ágyék), Earl Wolff (térd), DeMeco Ryans (achilles), limitáltan, Julian Vandervelde és Kenjon Barner egyáltalán nem edzett.
-A csapat tulajdonosa, Jeffrey Lurie is megjelent az edzésen.
-Thurmond egész jól mozog safetyként, egy labdát például Jordan Matthews elől ütött le.
-Bradford egyik passzát Miles Austin ejtette el, akin az UDFA defensive back, Denzel Rice védekezett. Egy másik Bradford passzt Quron Pratt húzott le, egyébként elég szűken fogták a WR-t ennél a játéknál.
-Ahogy tavaly Sancheznek Jordan Matthews volt a kedvenc célpontja, idén Barkley imád Seyi Ajirotutu felé dobálni. Nem playmaker, de egész jó depth játékosnak tűnik a San Diegoból érkező WR.
-Bradford rövid passza után Matthews és Kendricks ütközött, de nem történt semmi komoly.
-Malcolm Jenkins szerzett egy felpattanó labdából interceptiont. Az egyik ILB nyúlt bele a passzba.
-Rendkívül "indokolt" 60 milliós cornerünket szintén "indokolt" 20 milliós WR-ünk verte meg egy mély útvonalon (Maxwellről és Cooperről van szó).
-TEBOW TIME: újdonsült QB-nk egy futott és egy passzolt TD-vel mutatkozott, utóbbit Rasheed Bailey kapta el.
-Ezúttal Andrew Gardner volt a jobb oldali guard, DeMeco Ryans és Mychal Kendricks pedig a belső linebackerek. Gondolom próbálgatják a rotációt, hogy lenne optimális.
-Eric Rowe egy Ajirotutu felé menő passzt ütött le, de a következő játékban megverte a WR egy mély útvonalon.
-Frank Mays (DE) majdnem sackelte Tebowt, amit védőfelszerelés és kontakt nélküli edzéseken kifejezetten tiltanak. Ezután az egyik edző nyomatékosan kérte a DE-t, maradjon távol a quarterbacktől.
-Nelson Agholor egy screen passz után nagyon jól mozgott az üres területeken. Nyilván szerelni nem lehetett, de a fürgesége megmutatkozott.