NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Thurmond vajon miért jobb, mint Boykin?
Szerintem Tobin > Barbre. Tavaly végig sérülten játszott Tobin, és így is hozott egy korrekt szintet. Ráadásul ő 25, Barbre pedig 31 éves lesz a szezonkezdetre.
Véleményem szerint Wolff kizárt, hogy kezdjen.
Cooper 4 milliós fizuval padozik?
A többi oké.

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
megsérül a 2. héten bradford. Aztán a 4. héten Szancsez és utána Tebow lesz a stabil kezdő Frencsájz kúbé 15 évig.

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000493013/article/projected-2015-starters-philadelphia-eagles
Ehez a felálláshoz ti mit szóltok?The Answer#3
Csak a secondary kérdéses ebből, de esélyes , hogy így lesz.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ixc0tch8w3dpdnqrqaws
Projected 2015 starters: Philadelphia Eagles
Coach Chip Kelly performed a complete overhaul of the Philadelphia Eagles' roster this offseason. Who do we think will line up alongside Sam Bradford come Week 1?

Ehez a felálláshoz ti mit szóltok?
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....

Hawks topcból loptam, ha már menthetetlenül uborkát vagyunk kénytelenek szedni nyár végéig, jó kis szórakozás 😀:

giferator.easports.com/create/team
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
😕 R I P
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Ex-játékosunk, Adrian Robinson sajnálatos módon elhunyt 25 évesen. Kb 2 éve talán cseréltünk érte, majd az utolsó keretszűkítésnél került ki a csapatból. Ahogy emlékszem, a Steelers szurkolók oda voltak érte. 😕

Tavaly 12 meccset játszott de csak speciális csapatban. twitteren azt mondják, hogy McCoyal küzdhet 53-ért.Shawn84
Mondjuk a Harrison, Woodley, Worilds sor mellett egy rookie UDFA nem sok játékidőre számíthatott, pláne a Steelersnél, ahol újoncok amúgy is ritkán kapnak nagy szerepet. Mondjuk sokat nem láthattak benne, ha Jonesért odaadták. Vagy Jonesban látnak még valamit 😊BleedingGreen
Vassadi is írt már, de ha már megírtam berakom.
Ez nem egészen így van. Tavaly 5. OLB-ként tartották végig rosteren UDFA rookie-ként, még akkor is, amikor jöttek a sérülések, mert oktatófilmbe illő pass rush technikái vannak. Tavaly brillírozott a RT-k ellen a preseasonben és a STben is a kick/punt blokkoló részlegben fal széléről nagyon jól támadta a backfieldet.
LeBeau az offseasonben őt nevezte meg az idei "érdemes figyelni" játékosnak. Ez még a draft előtt volt, amikor esélye volt még a kezdőre!
Pass rush-ban igazi vadállat. Brutál első lépése van és nagyon jó bull rush-a. Ebből építkezve, amikor az OT már tart ettől remekül támadja az OT-k külső vállát sebességből rip move-val. De Keith Butler LB coach a spin move-ját is kiemelte (videóból is lejön ez).
Érdemes megnézni a college highlights-át (Temple, helyi gyerek), ami szét van bontva runD-re, pass rush-ra meg talán coverre is.

Ez az offseason azonban nem sikerült annyira jól neki. Egyrészt ledraftoltuk Jarvis Jones-t, aki már akkor előtte volt a DC-n, amikor kiválaszották, ez gondolom nem esett jól neki. A kezdő ezzel nagyon távol került, pedig Worilds ellen még lett volna esélye. Nem is nagyon tette oda magát a TC-ben:
@ Last year's camp phenom, Adrian Robinson, is this year's whipping boy.
Tomlin chewed Robinson out during backs on backers, saying, "Adrian, you don't inspire me from an energy standpoint. You had better pick your shit up."
A remek pass rush képességeit ellensúlyozva a gyengéje a hosszútávú sebessége. Üldözéses versenyben nem volt valami jó a mostani 2 meccsen, nem ért át a pálya túloldalára időben. (Talán egy kicsit jobb kondi kell? Ez a draft utáni gyengébb felkészülése eredménye is lehet. Mindenesetre valahogy gyorsulnia kell picit.) Emiatt ST-ben nem annyira erőltették idén a cover teamben, ami nálunk backup LB-eknél nagyon fontos tényező. Pedig a csípője laza, jól coverezik. Kicsit lassan reagál a játékra néha. Remekül jön le a blokkokról, jól, zúzósan szerel, de néha csak egy ütemet vesztve indul. A középső futásoknál emiatt nem sokszor ért be a "sűrűbe" idén.
Mindez azonban idővel, jó coachinggal és megfelelő motiválással kijavítható. Én egy nyers, a játékot még nem tökéletesen olvasó, picit gyengébb végsebességű James Harrisont láttam benne. Neki is hasonlóan indult a pályafutása nálunk, olykor csak szimplán, nyomva a dumát, felemelt kézzel, megadva magát lejött az edzőpályáról, mert nem értette a rendszert. (Hiába, Cowher =/=Tomlin, ez nem először bizonyosodik be.) A mozgásuk eszméletlen hasonló. Sajnálatos, hogy inkább egy pass rush-ban NULLA Worilds-ra és Chris Carterre szavaztak, akik gyorsak, jól mozognak a pályán, jól covereznek, de az OT-kel szemben pass rush téren egyszerűen lepkefing szinten súlytalanok.

Engem konkrétan a guta üt meg az eltrédelése miatt.
Remélem, hogy nálatok sikerül motiválni (ha voltak egyáltalán ilyen gondok) és hosszútávú projektként egy brutál jó pass rushert nevelni belőle. Igazi 34 OLB Barwinon kívül nem sok van, akit ne szoríthatna ki, szóval hajrá.

Felix meg azért kellett, mert jó az OT-ken kívüli futásokban és nekünk most olyan kell, még ha egyébként elég vacak RB is.Robilluma

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Tovább bővült a tudományos stáb

The Eagles do not announce these types of changes and hirings, but Kelly has made some other additions this offseason. New personnel include James Hanisch as “high performance analyst” and J.P. Crowley Hanlon as “logistics coordinator.”

Hanisch was previously the sports science coordinator at Oregon. He came to Oregon from Australia, where he was a performance analyst in the Australian Football League.

Hanlon also appears to have worked under Kelly at Oregon. An Eagles rookie referenced him last week when talking about a pre-draft visit to Philadelphia.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
no akkor Bechkemtől sem kel tartanunk idén :p 😉

Ő lett a Madden arca.
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
színes bőrűt alkalmaz Kelly egy ilyen poszton? Mennyire rasszista, pff.... 😀

több mint 10 éve
Idei UDFA guardunkat, Brett Boykot a UNLV egyetemről a második körben draftolta a BC Lions a CFL-ben.

több mint 10 éve
Ő az új DoPP
 www.chicagobears.com/team/staff/Joseph-Dwayne/feb5f70d-82fc-4073-a35e-59b211f3516e

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Esetleg akinek módja lehetősége, van rá | cserébe vihet magával engem is 😀 | :

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Wednesday-Single-Game-Tickets-Go-On-Sale/8643edbe-4962-4e5a-8ceb-e39519d8a902
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Magyarul Bradfor egészségesebb lesz, mint valaha, és masszívabb, mint a terminátor maga? 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
xD

Shaun Huls' title has changed from "Sports Science Coordinator" to "Director of Sports Science and Reconditioning".
 www.philadelphiaeagles.com/team/coaches/shaun-huls/bd2eb7e4-47ce-48a8-b13c-72f90ec57894

RECONDITIONING is a performance-based model for training athletes following injury or surgery. It is directed by a performance team and medically supported. The program design begins with the end goal in mind, which is a return to competition. We then design a progression backward to the surgery. This process allows the performance team to address all aspects of athletic development immediately post-injury or surgery to best prepare the individual for the true demands of competition that lay ahead.

---
több mint 10 éve
Agholor most:

www.philadelphiaeagles.com/
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Collins nem bűnöző .
Jo move volt a dallastol

több mint 10 éve
53-as roster prediction:

OFFENSE (26):
QB: Sam Bradford, Mark Sanchez, Matt Barkley
Szerintem Tebow nem fog a keretbe férni, Kinnet pedig már nem QB-nak tekintjük.

RB: DeMarco Murray, Ryan Mathews, Darren Sproles, Matthew Tucker
Tucker power backként befér a "kezdő hármas" mögé, a speedster Mostert pedig szerintem a practice squadban találhatja magát.

WR: Jordan Matthews, Nelson Agholor, Riley Cooper, Josh Huff, Miles Austin, Quron Pratt
Tavaly megbeszéltük Somebodyval, hogy Pratt nagy király lesz, én ezt továbbra is tartom, a többi pedig papírforma.

TE: Zach Ertz, Brent Celek, Trey Burton
Szintén papírforma, Burton talán több szerepet kap majd az offenseben.

OT: Jason Peters, Lane Johnson, Andrew Gardner, Dennis Kelly
Az idei UDFA-k közül kétlem, hogy bárki megéli az 53-as rostert, Gardner nem volt rossz tavaly, ráadásul elég sokoldalú játékos

OG: Evan Mathis, Matt Tobin, Allen Barbre, Cole Manhart
Manhart egy jó edzővel korrekt csere lehet, a zone blocking scheme-be pedig kiválóan illik. A többi talán papírforma.

C: Jason Kelce, David Molk
Ez is papírforma. Molk átlagos cserejátékos, semmi több. Kelce elit center.

DEFENSE (24):
NT: Bennie Logan, Beau Allen
Logan solid kezdő, Allen pedig kiváló rotációs játékos.

DE: Fletcher Cox, Cedric Thornton, Vinny Curry, Taylor Hart
Hartnak illene kiszorítania erre a szezonra Bairt, a többiek helye pedig megkérdőjelezhetetlen az 53-ban. Mihalik PS.

ILB: Mychal Kendricks, Kiko Alonso, DeMeco Ryans, Jordan Hicks, Brad Jones
Goode szerintem a védelemben jobb, mint Brad Jones, de utóbbit fogjuk megtartani a ST miatt.

OLB: Connor Barwin, Brandon Graham, Marcus Smith II, Bryan Braman
Erről a posztról megint eltűnt a depth, Smithnek illene előrelépnie.

CB: Byron Maxwell, Brandon Boykin, Walter Thurmond, Nolan Carroll, JaCorey Shepherd
Hogy ki lesz a másik kezdő corner, számomra egyelőre rejtély, Rowe a safety poszt mélységének hiánya miatt szerepel inkább ott. Randall Evans helye szerintem egyelőre a practice squad lehet.

S: Malcolm Jenkins, Eric Rowe, Jaylen Watkins, Chris Maragos
Wolff szerintem távozik, Reynolds a practice squadba befér. Kíváncsi vagyok, Watkins mit nyújt majd safetyként.

ST (3):
K: Cody Parkey
Triviális.

P: Donnie Jones
Konkurenciát kapott az offseasonre, de rutinból megoldja. Remélem 2015-ben nem a 2014-es formáját hozza, hanem a 2013-asat.

LS: Jon Dorenbos
Nincs kérdés.

több mint 10 éve
Amíg a Cowboys szerzett három elsőkörös játékost, nekünk sikerült két második körös, egy 5. számú ILB, 2 további CB a depth chart aljába és Mihalik Enikő nagyra nőtt öccse.

Nice job!mustaine
Na most ezt ,hogy?
Tudom sok itt a mock szakértő de az első körös akit ott választanak ki.Janek
A 3 első körösből valószínűleg kettőt előbb-utóbb lecsuknak 😀 Így már árnyaltabb a kép . Én egyetértek a balhés játékosok inkább menjenek Dallasba irányelvvel . Nem kell ez nekünk.Petikievak01
az megvan, hogy Collins-nak nincs off-field issue-ja, és semmi köze nincs a gyilkossághoz sem, igaz? a srác egyáltalán nem "balhés játékos"
volt hazugságvizsgálón (nem ő ölte meg a nőt), volt dns teszten (nem ő a gyerek apja) és bombabiztos alibije van a gyilkosság idejére.... és már az elejétől nem gyanúsítottként hallgatták ki.
de látom nálad megfelelően csapódott le a történet LOLrva
maffiának hívják. Attól még lehet gyilkos, apa meg nfl játékos is 😀 😀

Viccet félretéve. Jöhetett volna ide. Még ha le is sittelik, azért a 400e~ dolláros fizetésért bőven megéri kockáztatni. Főleg, hogy bele se számol caphitbe szerintem.

több mint 10 éve
rva 4 516 — Me for President!
Amíg a Cowboys szerzett három elsőkörös játékost, nekünk sikerült két második körös, egy 5. számú ILB, 2 további CB a depth chart aljába és Mihalik Enikő nagyra nőtt öccse.

Nice job!mustaine
Na most ezt ,hogy?
A 3 első körösből valószínűleg kettőt előbb-utóbb lecsuknak 😀 Így már árnyaltabb a kép . Én egyetértek a balhés játékosok inkább menjenek Dallasba irányelvvel . Nem kell ez nekünk.Petikievak01
az megvan, hogy Collins-nak nincs off-field issue-ja, és semmi köze nincs a gyilkossághoz sem, igaz? a srác egyáltalán nem "balhés játékos"
volt hazugságvizsgálón (nem ő ölte meg a nőt), volt dns teszten (nem ő a gyerek apja) és bombabiztos alibije van a gyilkosság idejére.... és már az elejétől nem gyanúsítottként hallgatták ki.
de látom nálad megfelelően csapódott le a történet LOL
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Senki nem gondolt még rá hogy jelentkezzen a showder klubba? 😉

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Én azt a videót keresem ahol Bradford magasba emeli a super bowl trófeát, persze eagles mezben.[/quote] Na de melyiket...? 2015, 2016, 2017...?^ ^
több mint 10 éve
Srácok help! Kelce Maclinnel fut videót keresem, de gukli nem akarja kijadni...Eazzy
Highlander
Én azt a videót keresem ahol Bradford magasba emeli a super bowl trófeát, persze eagles mezben.

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.

Nice job!mustaine
Na most ezt ,hogy?
A 3 első körösből valószínűleg kettőt előbb-utóbb lecsuknak 😀 Így már árnyaltabb a kép . Én egyetértek a balhés játékosok inkább menjenek Dallasba irányelvvel . Nem kell ez nekünk.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze

Nice job!mustaine
Na most ezt ,hogy?
Tudom sok itt a mock szakértő de az első körös akit ott választanak ki.