NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Meg egy het...

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Dion Jordan 3-4 ben olbnek? Bebizonyította már a Phinsben, hogy nem sokat ér. Vagy elhozzuk TE-nek? 😀 😀 az úgyis jobban megy neki.

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Az 1/20 + Cox + Kendricks csomaggal az 1/2-ig xD
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/04/latest_eaglesmarcus_mariota_rumor_involves_fletche.html

Uhh ezek a pletykák 😊 De már csak kevesebb, mint egy hét! Dion Jordant meg lehet közben cutolja a Phins... Polk RFA-tenderét pedig visszavonta a csapat, szabadügynök lettbaggio
Én ezt aláírnám amúgy, de szerintem sem lesz ilyen 😀Hulkeinstein
Ez már két háromnapos dolog, de nem is tettem be mert én viszont őrültségnek tartom. Még Kendricks csak-csak (igaz nem örülnék) de Cox helyére ugyan kit tennénk be. Esetleg úgy, hogy Kendrcks,+Bradford 1/20 vagy akkor már Cox+Bradford+1/120 esetleg Bradford+Cox+Kendrcks és marad nálnuk az 1/20, de az még valószínűtlenebbdande
Kendricks nem sokkal jobb, mint Ryans, semmiképp nem annyival, hogy ne rakjuk be egy potenciális franchise QB-ért. Bradford felesleges, ha jön Mariota, az 1/20-at ha adjuk az olyan, min. ha ott választottuk volna ki.
Cox egy állat. All-pro. DE:
Franchise QB>All pro DE. Every.single.time.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 171 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/04/latest_eaglesmarcus_mariota_rumor_involves_fletche.html

Uhh ezek a pletykák 😊 De már csak kevesebb, mint egy hét! Dion Jordant meg lehet közben cutolja a Phins... Polk RFA-tenderét pedig visszavonta a csapat, szabadügynök lettbaggio
Én ezt aláírnám amúgy, de szerintem sem lesz ilyen 😀Hulkeinstein
Ez már két háromnapos dolog, de nem is tettem be mert én viszont őrültségnek tartom. Még Kendricks csak-csak (igaz nem örülnék) de Cox helyére ugyan kit tennénk be. Esetleg úgy, hogy Kendrcks,+Bradford 1/20 vagy akkor már Cox+Bradford+1/120 esetleg Bradford+Cox+Kendrcks és marad nálnuk az 1/20, de az még valószínűtlenebb
több mint 10 éve

Én ezt aláírnám amúgy, de szerintem sem lesz ilyen 😀
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante

Uhh ezek a pletykák 😊 De már csak kevesebb, mint egy hét! Dion Jordant meg lehet közben cutolja a Phins... Polk RFA-tenderét pedig visszavonta a csapat, szabadügynök lett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
Bradford trade to Cleveland for 1/19. OK

Egy "1/19 + 1/20 + 2016 1st round pick" csomaggal meddig lehet felmenni szerintetek??

Nemrég néztem meg a Draft Day filmet, úgyhogy most nagyon optimista vagyok, bármit el tudok képzelni! 😉robby3
Stadion, takarítónő marad Ohioban, vagy kapjátok őket is?
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Egy "1/19 + 1/20 + 2016 1st round pick" csomaggal meddig lehet felmenni szerintetek??

Nemrég néztem meg a Draft Day filmet, úgyhogy most nagyon optimista vagyok, bármit el tudok képzelni! 😉robby3
draft napi trade ha mariota a cél 1/5 szerintem biztosan. Ha akkor még bent lesz Mariska. De ezek csak feltevések. Egyenlőre nincs ilyen alapunk még.

És szerintem nem is lesz. Véleményem szerint Marcusért csak akkor tradelünk ha kicsúszik top10 ből max. Azt meg ne mondjátok, hogy nem csúszhat ki mert ezeket minden évben cáfolják a FO-k a drafton. 😀

több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 451 — Believelander
Elvileg adtunk volna érte 1/19et, csak éppen nem akart/akarna velünk hosszabbítani. Amíg ez így marad (és nem látom mitől változna) biztos nem lesz csere. Első kört adni egy iranyítóért, akinek lejár a szerződése emellett sérülékeny is? No way.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Azt nem értem,hogy ha alapfelvetés az elméletekben, hogy Bradford szar, és nem kell az eaglesnek, akkor miért kellene másnak?

Mindenhol azt olvasni,hogy a Phily azért húzta be, hogy csere alap legyen. Akkor viszont miért nem húzta be a Ramstől olcsóbban az aki cserél majd érte veletek?undisputedly
A Browns első kört akart (akar?) adni érte a hírek szerint, a megtörtént cserénél ez olcsóbb ellenérték lenne? Szerintem amúgy kezdőként számolnak Bradforddal, de ahogy pl. a Tampa 1/1 esetében, felesleges a lehetőségről előre lemondani. Ha befut egy jó ajánlat, akkor király, ha nem, hát nem, veszítenivaló nincs.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt nem értem,hogy ha alapfelvetés az elméletekben, hogy Bradford szar, és nem kell az eaglesnek, akkor miért kellene másnak?

Mindenhol azt olvasni,hogy a Phily azért húzta be, hogy csere alap legyen. Akkor viszont miért nem húzta be a Ramstől olcsóbban az aki cserél majd érte veletek?undisputedly
Nem tudjátok elcserélni, első körösért. sőt még a 2.-ban is nagyon kicsi esélyt látok. 3/10-32-ig eltudjátok passzolni. Max úgy kaphattok első köröset ha 2 játékost adtok egy pickért.Coolearie
Tisztázzuk a dolgokat:

Bradfordot két okból hozhattuk ide:

1. Azért, hogy a mi kezdőirányítónk legyen (ebben az esetben sokkal jobbnak tartjuk, mint Foles-t)
2. Azért, hogy másnak elcseréljük. Mivel 2. kört+ Foles-t adtuk érte, ezért 1. körnél kevesebbért biztosan nem adjuk tovább. Tehát ebben az esetben a cserepartnernek ér 1. kört Bradford.

Azért nem vitte el más a Rams-től, mert az Eagles ajánlata volt a legjobb. A Rams nem első kört akart, hanem megbízható kezdő irányítót. Ráadásul cap-gondjaik is voltak, így duplán érthető a részükről a csere. A Browns biztosan adna érte egy 1/19-et, ez már kiderült. Lehet, hogy más még többet is, ezt nem tudjuk.

Az egy dolog, hogy Bradford jelenleg egy rossz irányítónak van elkönyvelve, de ettől a tények még mindig azt bizonyítják, hogy vagy Kellynek (aki vagy zseni, vagy őrült), vagy pedig egy másik csapatnak 1. kört ér. Innentől kezdve nincs nagyon miről beszélni. Csak úgy szórakozásból biztos nem hoztuk el.

Persze valószínű, hogy idén is megsérül, vagy rossz lesz (én is ezt a tábort erősítem), de ha mégsem, és befut egy Brees-féle karriert, akkor 1 év múlva már mindenki Kelly-t fogja isteníteni.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .

Nem tudjátok elcserélni, első körösért. sőt még a 2.-ban is nagyon kicsi esélyt látok. 3/10-32-ig eltudjátok passzolni. Max úgy kaphattok első köröset ha 2 játékost adtok egy pickért.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014

Mindenhol azt olvasni,hogy a Phily azért húzta be, hogy csere alap legyen. Akkor viszont miért nem húzta be a Ramstől olcsóbban az aki cserél majd érte veletek?
több mint 10 éve
robby3 Philadelphia Eagles 85 — robby3

Nemrég néztem meg a Draft Day filmet, úgyhogy most nagyon optimista vagyok, bármit el tudok képzelni! 😉
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
ilyesmi 😊 vagy felmegyünk egy vagyonért 1/6-ra valami harmadik körös prospectért.
több mint 10 éve
Remélem nem lesz akkora döbbenet, mint amikor bemondták Marcus Smith nevét 😀picksix
with the 20. pick of the 2015 nfl draft the philadelphia eagles selects derrick lott, chattanooga 😀

chip soha nem hagyja lankadni a figyelmet, a lelkesedést. nem a legrosszabbra, de a legváratlanabbra készülök.jorge
Tehát Bradford + 1/20 Rivers-ért? 😊

---
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Remélem nem lesz akkora döbbenet, mint amikor bemondták Marcus Smith nevét 😀picksix
with the 20. pick of the 2015 nfl draft the philadelphia eagles selects derrick lott, chattanooga 😀

chip soha nem hagyja lankadni a figyelmet, a lelkesedést. nem a legrosszabbra, de a legváratlanabbra készülök.
több mint 10 éve
 www.phillymag.com/birds247/2015/04/23/marynowitz-eagles-taking-three-pronged-approach/

---
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
 www.bleedinggreennation.com/2015/4/24/8487123/eagles-trade-rumors-philadelphia-marcus-mariota-titans-browns-chargers-draft-nfl-2015-quarterback

Továbbra sem hiszek benne, de már nincs 1 hét és választ kapunk a nagy kérdésre, hogy kit húzunk elsőre. Remélem nem lesz akkora döbbenet, mint amikor bemondták Marcus Smith nevét 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Aranyos dolgokat találni néha 😊 Felirattól függetlenül ez mesteri 😊
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Köszi, még a draftig igyekszem összehozni az Ifo-Dargan-Tony Washington-Troy Hill négyest.BleedingGreen
Ha Dargant esetleg a csapathoz összehozod a valóságban is, valaki nagyon boldog lesz 😀dande
Az anyukája.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 171 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi, még a draftig igyekszem összehozni az Ifo-Dargan-Tony Washington-Troy Hill négyest.BleedingGreen
Ha Dargant esetleg a csapathoz összehozod a valóságban is, valaki nagyon boldog lesz 😀
több mint 10 éve
Belerakod esetleg Derrick Malone-t is? Ő is esélyes lehet szerintem egy UDFA roster-helyre.
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Köszi, még a draftig igyekszem összehozni az Ifo-Dargan-Tony Washington-Troy Hill négyest.

több mint 10 éve
1 nappal a menetrend nyilvánosságra hozása után máris elindult a Chip-átok 2015-ös kiadása: Greg Hardy-t 10 meccsre tiltották el, vagyis az egyik meccsen sem játszhat majd ellenünk 😊 😛