NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha cserélni akarják, akkor pont, hogy nem szabad vele hosszabbítani, mivel hiába keresne kevesebbet valamivel cap-számait tekintve, onnantól ismét lenne garantált tartalom a szerződésében, ami egy cserénél az Eaglesnél ragadna bent DM-ként. És bizony egy ilyen mennyiségű DM 1-2 év múlva szép kis kalamajkát tud okozni.Vagy semmi ilyesmiről nincsen szo, egyszeruen Kelly nem akar lapot huzni a 19-re, hogy most meg azonnal Brafford ele rakjon egy olyan szerzodest, ami mondjuk pont a Ramsnek is eleg sok gondot okozott.Egyetértek, minden amellett szól minkét fél részéről, hogy most ne hosszabbítsunk vele, kivéve ha cserélni szeretnénk, mert akkor egy olcsóbb szerződéssel jobb cserealap. Szerintem lehoz 2-3 épkézláb meccset és a tárgyalásokkal gőzerőbe kapcsolnak és ha ő marad a kezdő méghozzá jó teljesítménnyel, akkor bye weekig aláírásra kerül a szerződése.picksix
Kockaztat viszont abban az ertelemben,, hogy jol is elsulhet, hiszen ha Bradford nem lesz jo, vagy ismet serul, akkor abszolut Kelly lesz nyero helyzetben, es Bradfordnak nem kell majd annyit fizetni.
A masik oldal, ha Bradford a serulesei utan jo lesz tenyleg, akkor viszont rogton brutalis penzt kell majd kifizetni neki, mert hat idejott, kiraly volt. Viszont addig meg van egy ev, es ez nagyon nem mindegy.
Stez
Emiatt sem adnak neki új szerződést, és megjegyzem, nagyon jól teszik. Ha Kelly valóban Bradfordot szánja franchise QB-nak a csapatnál, akkor sem a draft előtt kell vele hosszabbítania. Most nagyon jól összekuszálta a szálakat, így nagy meglepetést okozhat majd, ha eljön az ideje.
Kelly igazából kényelmes helyzetben van. Én azt is el tudom képzelni, hogy az Eagles felmozogna, de közben nem is Mariota a nagy szerelem, hanem valaki más, mondom, Kellyn lehetetlen kiigazodni, de a drafton ez előny.
több mint 10 éve
Vagy semmi ilyesmiről nincsen szo, egyszeruen Kelly nem akar lapot huzni a 19-re, hogy most meg azonnal Brafford ele rakjon egy olyan szerzodest, ami mondjuk pont a Ramsnek is eleg sok gondot okozott.Egyetértek, minden amellett szól minkét fél részéről, hogy most ne hosszabbítsunk vele, kivéve ha cserélni szeretnénk, mert akkor egy olcsóbb szerződéssel jobb cserealap. Szerintem lehoz 2-3 épkézláb meccset és a tárgyalásokkal gőzerőbe kapcsolnak és ha ő marad a kezdő méghozzá jó teljesítménnyel, akkor bye weekig aláírásra kerül a szerződése.
Kockaztat viszont abban az ertelemben,, hogy jol is elsulhet, hiszen ha Bradford nem lesz jo, vagy ismet serul, akkor abszolut Kelly lesz nyero helyzetben, es Bradfordnak nem kell majd annyit fizetni.
A masik oldal, ha Bradford a serulesei utan jo lesz tenyleg, akkor viszont rogton brutalis penzt kell majd kifizetni neki, mert hat idejott, kiraly volt. Viszont addig meg van egy ev, es ez nagyon nem mindegy.
Stez
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
A saját véleményed ezek alapján semmiképp ne változtasd. Higgy valamiben és állj ki mellette. Max nem lesz igazad, csalódni fogsz, vagy épp örülni.Shawn84Ez Coelho-idézetnek is elmenne 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Na kérem azt álmodtam (tényleg 😀), hogy a Bucs behúzza Winstont, mi pedig második helyen Mariotat méghozzá egész baráti áron (nem emlékszem pontosan mi volt). Legyen így 😀
több mint 10 éve
Ilyenkor már minden amit hallasz vagy olvasol max érdekességnek jó. A saját véleményed ezek alapján semmiképp ne változtasd. Higgy valamiben és állj ki mellette. Max nem lesz igazad, csalódni fogsz, vagy épp örülni. Én már az ilyen dolgokat fel se veszem. Kendricks trade híreket is csak í címekig olvasom el. 2 nap és kiderül.Ha a Tampa viszi Mariotát, akkor az egész insider tábor havi fizuját megfelzeik szerintem 😀 😀 Nevetnék, ha tényleg ez lenne 😀No, nem csak én gondolkozok ilyen dolgokon, Jimmy Kempski is pont ugyanazt vezeti le, mint én itt az előbb, vagyis a Bradford-tábor az, aki gerjeszti ezt a sületlenséget, hogy máshol nem hajlandó hosszútávút aláírni 😊Whisenhuntos rész tetszik a legjobban. Sőt ha jobban belemegyünk és megnézzük a off cord és qb coach személyét...egyre kevésbé indokolt egy Mariota húzás. 😊
www.phillyvoice.com/so-are-eagles-getting-marcus-mariota-or-nah/Hulkeinstein
Aztán a végén úgy is az lesz amit rva írt, hogy a Tampa beleköp a levesünkbe. 😀 (vagy a Browns beletrollkodik és felmennek az 1/1-ért. 😀 )Greengo
Egyébként Ruston Webster, a Titans GM a mai sajtótájékoztatón már nagyon árulta a picket 😀
Komolyan, kezdek visszafelé hajlani, hogy mégis felmegyünk 😀 Tim McManus, az egyik legmegbízhatóbb Philly beatwriter is azt tweetelte, hogy nincs még lefutva az ügy, simán kiköthet még itt Mariota.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Jeff McLane @Jeff_McLane 4 min4 perccel ezelőttMe to store owner: "Do you have any Sam Bradford jerseys." Owner: "No, I don't think anybody has them."
33 retweet 29 kedvenc
😀
John McClain @McClain_on_NFL 4 p4 perccel ezelőtt
Texans agreed to terms with RB Chris Polk.
több mint 10 éve
Bekaphatnák (a csalit persze :p)
több mint 10 éve
"simán köthet ki itt Mariota..."
Jah behajózik a Delaware folyón 😛
Már csak két nap és néhány óra 😀dande
Erről ez jutott eszembe 😀
több mint 10 éve
"simán köthet ki itt Mariota..."Jah behajózik a Delaware folyón 😛
Már csak két nap és néhány óra 😀
több mint 10 éve
Ha a Tampa viszi Mariotát, akkor az egész insider tábor havi fizuját megfelzeik szerintem 😀 😀 Nevetnék, ha tényleg ez lenne 😀No, nem csak én gondolkozok ilyen dolgokon, Jimmy Kempski is pont ugyanazt vezeti le, mint én itt az előbb, vagyis a Bradford-tábor az, aki gerjeszti ezt a sületlenséget, hogy máshol nem hajlandó hosszútávút aláírni 😊Whisenhuntos rész tetszik a legjobban. Sőt ha jobban belemegyünk és megnézzük a off cord és qb coach személyét...egyre kevésbé indokolt egy Mariota húzás. 😊
Aztán a végén úgy is az lesz amit rva írt, hogy a Tampa beleköp a levesünkbe. 😀 (vagy a Browns beletrollkodik és felmennek az 1/1-ért. 😀 )Greengo
Egyébként Ruston Webster, a Titans GM a mai sajtótájékoztatón már nagyon árulta a picket 😀
Komolyan, kezdek visszafelé hajlani, hogy mégis felmegyünk 😀 Tim McManus, az egyik legmegbízhatóbb Philly beatwriter is azt tweetelte, hogy nincs még lefutva az ügy, simán kiköthet még itt Mariota.
több mint 10 éve
No, nem csak én gondolkozok ilyen dolgokon, Jimmy Kempski is pont ugyanazt vezeti le, mint én itt az előbb, vagyis a Bradford-tábor az, aki gerjeszti ezt a sületlenséget, hogy máshol nem hajlandó hosszútávút aláírni 😊Whisenhuntos rész tetszik a legjobban. Sőt ha jobban belemegyünk és megnézzük a off cord és qb coach személyét...egyre kevésbé indokolt egy Mariota húzás. 😊
Aztán a végén úgy is az lesz amit rva írt, hogy a Tampa beleköp a levesünkbe. 😀 (vagy a Browns beletrollkodik és felmennek az 1/1-ért. 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
A Tampa mindenkit megsz*pat, ha elviszi Mariotát, igaz? 😊én is kezdek azon a véleményen lenni, hogy Winston hasonlít JaMarcus Russell-re. olyan "puha".
több mint 10 éve
No, nem csak én gondolkozok ilyen dolgokon, Jimmy Kempski is pont ugyanazt vezeti le, mint én itt az előbb, vagyis a Bradford-tábor az, aki gerjeszti ezt a sületlenséget, hogy máshol nem hajlandó hosszútávút aláírni 😊www.phillyvoice.com/so-are-eagles-getting-marcus-mariota-or-nah/
több mint 10 éve
Vagy Tarsoly úrnak 😛 (tudom mire írtad 😀)
több mint 10 éve
De akkor miért adtuk oda Foles-t, meg egy 2. kört? Nekem is vannak kétségeim az egészségét illetően, de ha a csapatnak is vannak, akkor ott komoly gondok vannak, és nagy hiba volt a trade 😕
több mint 10 éve
2. Nem volt még rá időnk, minden energiát a scoutingra fordítottunk.
Hulkeinstein
Én nem is azt mondom, hogy nem tudták volna megcsinálni,HulkeinsteinDe , pontosan ezt mondtad. Amugy nem először fordul elő, hogy utólag rájössz, hogy hülyeséget mondtál és kijavitod magadat.
több mint 10 éve
Szükség mondjuk nincs rá, feltétlenül, bár nemtom a szerződésben vannak e roster bonuszok dátumhoz kötve. Általában ilyenkor jobban igyekeznek újat kötni. Én azt mondom Bradford egészségi állapotában nem bíznék és ők is emiatt várnak ki amíg lehet.
több mint 10 éve
Én nem is azt mondom, hogy nem tudták volna megcsinálni, ha nagyon akarják. De miért van szükség erre most azonnal? Ahogy baggio-ék is írták, az opciók nyitva hagyása összezavarja a többi csapatot a drafton, amiből előnyünk származhat. Nyilván meg tudták volna oldani, de miért olyan sürgős? Júliusban is tök ugyanolyan paraméterekkel lehetne megkötni a szerződést, mint most. Csak azt mondom, hogy nincs semmi olyan tényező, ami miatt azonnal meg kéne kötni azt a szerződést.Ilyen a világ legprofibb ligájában, ahol a csapatoknál a nyáltörlésre külön ember van, nem fordulhat elő. Ha ők hosszabbítani akartak volna rég megtették volna. Emellett ugye a scouting már egy az egyben Kelly irányításával működik, míg Bradford szerződését Roseman és az ügynök tárgyalta volna le. Howienak meg bőven belefért volna. Meg aztán az elmúlt években ilyenkor még nagyban hosszabbításokon melózott. Shady, D-Jax, stb. Ez nem egy életszerű indok a mai NFL-ben.Shawn84Miért lenne hülyeség? Volt elég dolga az FO-nak az utóbbi időben, nem ez volt a prioritás. Így belegondolva az opciók nyitva hagyása is egy eshetőség, és ez tűnik talán a legvalószínűbbnek. Viszont hülyeségnek semmiképp nem nevezném az időhiányt se, nem sokat aludhattak így sem Kellyék.HulkeinsteinA másodikat felejtsd el...hülyeség (logikátlan) . 😀GreengoA szerződéshosszabbítás elmaradásának 2 okát látom:Hülye lenne hosszabbítani Bradforddal a semmire. Ebbe meg semmit nem néznek bele.EazzyNa igen, de ha Bradford lenne Kelly embere("mert már rég kinéztük" alapon) akkor bizony elé toltak vna vmi szerződést...ha meg csak egy évre jönne tesztre (és majd meglátjuk) akkor meg minek kellett a csere? 😀
Sztem több forgatókönyv van a draftra...és egyikben biztos benne van a felmozgás Maritotáért.
Arra jutottam, hogy igenis benne van a tervünkben a felmozgás Mariotáért mert.....nagyjából milyen posztra húznánk első 2 körben? CB - WR ? (igen) Ha bejön a feltrade akkor tuti, hogy az idei pickjeink közül az 1/20 és a 2/20 benne lenne a csomagban( a többi most nem számít) és ezért van is 2 kakukktojás a rosteren ezekre a posztokra ha Mariota jön( Austin-Thurmond)...ha meg nem jön be a trade akkor lehet keresni minőségibb embereket a helyükre a drafton. 😊 (persze ha lesz trade akkor már rég minden le van beszélve és csak oltogatják a népet ahogy most is.... 😉 )
A Brownst nem tudom komolyan venni. Ők az ügyeletes trollok ebben a játékban akik megpróbálják felverni jobban az árat a mi kárunkra , de semmi többet nem látok bele.Greengo
1. Tényleg el akarjuk cserélni
2. Nem volt még rá időnk, minden energiát a scoutingra fordítottunk.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Ilyen a világ legprofibb ligájában, ahol a csapatoknál a nyáltörlésre külön ember van, nem fordulhat elő. Ha ők hosszabbítani akartak volna rég megtették volna. Emellett ugye a scouting már egy az egyben Kelly irányításával működik, míg Bradford szerződését Roseman és az ügynök tárgyalta volna le. Howienak meg bőven belefért volna. Meg aztán az elmúlt években ilyenkor még nagyban hosszabbításokon melózott. Shady, D-Jax, stb. Ez nem egy életszerű indok a mai NFL-ben.Miért lenne hülyeség? Volt elég dolga az FO-nak az utóbbi időben, nem ez volt a prioritás. Így belegondolva az opciók nyitva hagyása is egy eshetőség, és ez tűnik talán a legvalószínűbbnek. Viszont hülyeségnek semmiképp nem nevezném az időhiányt se, nem sokat aludhattak így sem Kellyék.HulkeinsteinA másodikat felejtsd el...hülyeség (logikátlan) . 😀GreengoA szerződéshosszabbítás elmaradásának 2 okát látom:Hülye lenne hosszabbítani Bradforddal a semmire. Ebbe meg semmit nem néznek bele.EazzyNa igen, de ha Bradford lenne Kelly embere("mert már rég kinéztük" alapon) akkor bizony elé toltak vna vmi szerződést...ha meg csak egy évre jönne tesztre (és majd meglátjuk) akkor meg minek kellett a csere? 😀
Sztem több forgatókönyv van a draftra...és egyikben biztos benne van a felmozgás Maritotáért.
Arra jutottam, hogy igenis benne van a tervünkben a felmozgás Mariotáért mert.....nagyjából milyen posztra húznánk első 2 körben? CB - WR ? (igen) Ha bejön a feltrade akkor tuti, hogy az idei pickjeink közül az 1/20 és a 2/20 benne lenne a csomagban( a többi most nem számít) és ezért van is 2 kakukktojás a rosteren ezekre a posztokra ha Mariota jön( Austin-Thurmond)...ha meg nem jön be a trade akkor lehet keresni minőségibb embereket a helyükre a drafton. 😊 (persze ha lesz trade akkor már rég minden le van beszélve és csak oltogatják a népet ahogy most is.... 😉 )
A Brownst nem tudom komolyan venni. Ők az ügyeletes trollok ebben a játékban akik megpróbálják felverni jobban az árat a mi kárunkra , de semmi többet nem látok bele.Greengo
2. Nem volt még rá időnk, minden energiát a scoutingra fordítottunk.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Miért lenne hülyeség? Volt elég dolga az FO-nak az utóbbi időben, nem ez volt a prioritás. Így belegondolva az opciók nyitva hagyása is egy eshetőség, és ez tűnik talán a legvalószínűbbnek. Viszont hülyeségnek semmiképp nem nevezném az időhiányt se, nem sokat aludhattak így sem Kellyék.A másodikat felejtsd el...hülyeség (logikátlan) . 😀GreengoA szerződéshosszabbítás elmaradásának 2 okát látom:Hülye lenne hosszabbítani Bradforddal a semmire. Ebbe meg semmit nem néznek bele.EazzyNa igen, de ha Bradford lenne Kelly embere("mert már rég kinéztük" alapon) akkor bizony elé toltak vna vmi szerződést...ha meg csak egy évre jönne tesztre (és majd meglátjuk) akkor meg minek kellett a csere? 😀
több mint 10 éve
Vagy semmi ilyesmiről nincsen szo, egyszeruen Kelly nem akar lapot huzni a 19-re, hogy most meg azonnal Brafford ele rakjon egy olyan szerzodest, ami mondjuk pont a Ramsnek is eleg sok gondot okozott.A szerződéshosszabbítás elmaradásának 2 okát látom:Hülye lenne hosszabbítani Bradforddal a semmire. Ebbe meg semmit nem néznek bele.EazzyNa igen, de ha Bradford lenne Kelly embere("mert már rég kinéztük" alapon) akkor bizony elé toltak vna vmi szerződést...ha meg csak egy évre jönne tesztre (és majd meglátjuk) akkor meg minek kellett a csere? 😀
Persze en sem igazodom ki Kellyn, egyik nap ugy gondolom, tenyleg megprobaljak az evet Bradforddal, masikban mar ugy, hogy megy a munka a hatterben egy 1/2-es cseren.
Viszont a draft elott ez pont, hogy jo, ha egy csapat teljesen kiismerhetetlen, ilyenkor lehet meglepetest okozni, mig az Eaglest pedig nehezebb lesz megviccelni.
több mint 10 éve
3., (amit a Tampával kapcsolatban is írtam) "keep your options open"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A másodikat felejtsd el...hülyeség (logikátlan) . 😀A szerződéshosszabbítás elmaradásának 2 okát látom:Hülye lenne hosszabbítani Bradforddal a semmire. Ebbe meg semmit nem néznek bele.EazzyNa igen, de ha Bradford lenne Kelly embere("mert már rég kinéztük" alapon) akkor bizony elé toltak vna vmi szerződést...ha meg csak egy évre jönne tesztre (és majd meglátjuk) akkor meg minek kellett a csere? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
A szerződéshosszabbítás elmaradásának 2 okát látom:Hülye lenne hosszabbítani Bradforddal a semmire. Ebbe meg semmit nem néznek bele.EazzyNa igen, de ha Bradford lenne Kelly embere("mert már rég kinéztük" alapon) akkor bizony elé toltak vna vmi szerződést...ha meg csak egy évre jönne tesztre (és majd meglátjuk) akkor meg minek kellett a csere? 😀
2. Nem volt még rá időnk, minden energiát a scoutingra fordítottunk.
több mint 10 éve
Mit csinált ez a szerencsétlen Jordan???????Szerintem kb. 3 első környi érték kéne. Kb. Kendricks+Mathis+Curry+Boykin ér együtt egy első kört. Cox is egy egy 1.-t ér ugye. Plusz nincs jövő évi második körünk :/
Egyébként a következőt gondolom: Ha Bucs vagy Titans viszi Mariotat akkor rendben el vitték nincs gondom vele.
Viszont ha egyikük sem akarja, s elvisiz Browns Jets bárki, akkor igenis morci leszek, és hiba volt nem megszerezni a megszerzés lehetőségét 😛 majdnem bármi áron. Ha csak nem tényleg Kelly sokkal többet lát Bradfordban mint mi. De még akkor is!!!! Ha másért nem azért mert 4 évvel fiatalabb, egyenlőre nem törték össze Bradforddal ellentétben.
Idei első kört + Kendrickset (bármennyire szeretem) és jövő évi második harmadikat simán oda adnám érte, de még Kendrickset kivéve idei első és jövő évi 1+2 (esetleg 3).
Remélem valahogy összejön, vagy Kelly jövőre QB mágiát hajt végre, mi meg addig aggódva reménykedünk (s majd hajunkat tépjük ha nem jön össze) 😀dande