NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Pont magad ellen érvelsz Hulk, mert azt írod, a pickek nem érnek annyit, viszont Kendricks-t és Cox-t vígan bedobnád egy ilyen cserébe... Most akkor döntsd el melyik a fontosabb. Tomi-tomi arra jól világított rá, hogy a játékosok megítélése csapattól függő, a draftcetliből viszont lehet bármi. Azt már tudjuk, hogy az Eagles szempontjából Cox fontos láncszem, Kendricks kevésbébaggioCoxot semmi pénzért nem adnám 😀 Kendricks mehet.(de csak azért mert 3 kezdőnk is van a posztra)
Hulk ! Mariotát meg mindenki szeretné itt látni csak nem mindegy milyen áron.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Szuper..........................ezzel csak megpróbálják beárazni.
Brandon Lee Gowton @BrandonGowton 14 mp14 másodperccel ezelőtt
Report: Eagles shopping Mychal Kendricks for second round pick sbnation.com/e/8282138?utm_campaign=brandongowton&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter …
ennek semmi értelme nem lenne...... egyedül talán! a Mariota trade-be tudnám őt elképzelni de így.... nekünk! többet ér ő 2. körnél....... grrrrrdande
azt mondják szerintük ennyit ér.
hátha benyeli valaki egy trade-ben, hogy tényleg ennyit ér
több mint 10 éve
Pont magad ellen érvelsz Hulk, mert azt írod, a pickek nem érnek annyit, viszont Kendricks-t és Cox-t vígan bedobnád egy ilyen cserébe... Most akkor döntsd el melyik a fontosabb. Tomi-tomi arra jól világított rá, hogy a játékosok megítélése csapattól függő, a draftcetliből viszont lehet bármi. Azt már tudjuk, hogy az Eagles szempontjából Cox fontos láncszem, Kendricks kevésbé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szuper..........................Brandon Lee Gowton @BrandonGowton 14 mp14 másodperccel ezelőtt
Report: Eagles shopping Mychal Kendricks for second round pick sbnation.com/e/8282138?utm_campaign=brandongowton&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter …
ennek semmi értelme nem lenne...... egyedül talán! a Mariota trade-be tudnám őt elképzelni de így.... nekünk! többet ér ő 2. körnél....... grrrrr
több mint 10 éve
Megvan a tippem a Mariota-trade részleteire is. Ennél realisztikusabb, és logikusabb forgatókönyvet eddig nem láttam, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.ez remek volt így a nap végén!
Eagles adja: 1/20+2016/1+Fletcher Cox+Boykin/Kendricks+2015/4
Titans adja: 1/2
Behúzzuk itt Mariotát.
Majd a Browns-t sarokba szorítva ezzel, már a Mariota trade után, az 1/19-es picknél:
Eagles adja: Sam Bradford
Browns adja: 1/19
Ezután megpróbálunk kitradelni innen:
Eagles adja: 1/19
trade-partner adja: 2016/1+2015/2
Összesítés Eagles szempontból:
Eagles adta: Nick Foles+1/20+2016/2+2016/1(PHI)+Fletcher Cox+Boykin/Kendricks+2015/4
Eagles kapta: Marcus Mariota+2016/1(trade-partner)+2015/2(trade-partner)+2016/3(STL)
Tehát összességében odaadtuk Foles-t, Cox-ot, Boykin/Kendricks-et, egy 2015/4-et meg egy 2016/2-t, cserébe egy 2015/2+2016/3-ért Mariota mellett.
A Titans kap több, mint 3 első környi értéket, közte idei top20 pickkel, melyről a 2016/4-et felhasználva mozoghatnak is előre, ha tényleg 16-17 kiszemeltjük van.
A Browns is kap egy QB-t.
Illetve valaki megveheti az idei 1. körösünket, akinek nagyon kell valaki 1/19-en. Ez utóbbi, tehát az 1/19-el való hátafele mozgás nem is feltétlen rontja a dolgokat, ha senki nem akar cserélni, akkor max. behúzunk még egy első körös embert.
2015-ös pickjeink így:
1/2, 2/20, 2/x(trade-partner), 3/20, 5/9, 6/20, 7/20
2016-os pickjeink:
2016/1(trade-partner), 2016/3 (STL), 2016/3 (PHI), plusz a többi, ami eddig is hiánytalanul megvolt.
Csapatszinten vesztenénk vele egy elit DE-t, akinek a helyén játszhat Curry, Taylor Hart pedig előlép első számú cserének. Kendricks/Boykin nem lenne nagy veszteség, így is fel vagyunk már rá készülve lelkileg. Ezen kívül viszont lenne egy Mariotánk, 2 2. körünk, és mondhatni, minden 2016-os pickünk.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Én azt nem értem, hogy sokan miért vannak ennyire ellene a Mariota-tradenek. Az amerikai Philly beatwriterek 95%-a bármit megadna érte, és ők nem hülyék, sőt, évtizedek óta követik a csapatot. Nem értem, hogy hogy akarunk bármit is elérni egy franchise QB nélkül, főleg hogy a védelmünk sem tekinthető elitnek, sőt a közelében sincs ennek. Az nem fog működni, srácok, hogy majd szépen építkezünk bármiféle meglepő lépés nélkül, mert ugyanúgy a többi csapat is építkezik, ezzel nem lehet elhúzni tőlük, sőt az előttünk lévőket utol sem érjük.
Idehoztuk Chip Kellyt mindenki nagy örömére. Végre változások történtek, és nem csak ültünk a 0 playoff-győzelmen, hanem végre megpróbált a vezetőség tenni azért, hogy ne egy stabil jó csapat legyünk csak, hanem egy kimagasló csapat, akinek bárki ellen van esélye.
És ezt most akár függetlenül Mariotától is mondom, ugyanúgy igazak a leírtak akkor is, ha Bradfordot néztük ki franchise QB-nak.
A pickek meg egészen elképesztően túl vannak értékelve 1-2 embernél szerintem. Az, hogy van egy első körös picked, az nem garantálja azt, hogy lesz egy azonnali elit játékosod is.
Remek példa pont a tavalyi év ugye, Marcus Smith-szel, vagy említhetném Danny Watkins-t is a múltból. Roseman pont idén nyilatkozta le a konferencián, hogy a cél egy első körös pick esetén a 60%-os találati arány. Na mármost, ha 3 első körös pickből még ez be is jön, akkor is 1, vagy 2 elit játékost szerzünk. Maximum 2-t, ha hosszútávon gondolkozunk!
Félreértés ne essék, nem kell egyetérteni azzal, hogy menjünk Mariotáért, ha ő a hiányzó puzzle-darab. De az nonszensz, hogy a jelenlegi keret olyan erős lenne, sőt, ki merem jelenteni, hogy konzisztens QB-játék nélkül a csapat maximum szintje kb. úgy az utóbbi 5 év Bengals-a lehet. Mit szeretnétek? Egy tűrhető középcsapatot, aki igaz, hogy a playoffért harcol, de senki nem számol komolyan vele, vagy pedig egy esélyt arra, hogy bajnokságot! nyerjünk?
Fletcher Cox nem fog nekünk bajnokságot nyerni, akkor sem ha továbbra is így fejlődik. Egy 3-4-es DE egész egyszerűen bármit is csinál, nem lesz akkora hatása a meccsre, mint egy akármilyen QB-nak. A kérdés az, hogy ez a QB-hatás pozitív, vagy negatív. Ameddig nincs egy egyértelmű, jól teljesítő franchise QB, addig semmilyen sikerélményünk nem lesz a komolyabb célok tekintetében. Én márpedig szeretném, ha sikeres lenne a kedvenc csapatom.
A változás nagyon nehéz, főleg azoknak, akik régen szerettek bele ebbe a csapatba. De a változás nem rossz, emberek. A változás egy bizonytalan állapot, amiből vagy jól jövünk ki, vagy rosszul. De automatikusan rossznak megbélyegezni nagy hiba. Nyilván sokkal jobb lenne kényelmesen ellenni, mint mondjuk a Packers a 2-3 need-jével, de ehhez először kell egy franchise QB. A többiről majd utána lehet beszélni.
több mint 10 éve
Hulk mi mennénk az 1/19-ért, de csak a 2017-es negyedik kört adjuk érte, baj? 😀
több mint 10 éve
... pedig tutira JW az 1/1baggiotuti az ami megtörtént.
Néha még az sem.
több mint 10 éve
... pedig tutira JW az 1/1

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
reálisan nézve maradunk a helyünkön és nem verünk oda 3 első kört az 1/1 vagy 1/2 ért...Az is vicces hogy szinte mindenki tutira veszi hogy JW az 1/1 pedig...
több mint 10 éve
Ez pedig akkor se tetszik annyira, még ha lehet, nincs is jelentősége:Jeff McLane @Jeff_McLane 12 p12 perccel ezelőtt
Jeff McLane retweetelte: Mychal WOH Kendricks
Kendricks hasn't been at #Eagles voluntary workouts for the second straight week.
Jeff McLane hozzáadta,
Mychal WOH Kendricks @MychalKendricks
Working out everyday with my brother has been a blessing. Something we haven't been able to do in…
14 retweet 12 kedvenc
több mint 10 éve
Akkor viszont esélytelen...............................Elmennek a jó édes..... Whisenhunt is jó dolgában nem tudja mit csináljon de még egy QB-t nem sikerült HC-ként kinevelnie csak szerencsétlenkedik velük....ahelyett, hogy most kapna egy jó lehetőséget és senki nem szólna egy szót se itt szórakozik (persze miért ne joga van hozzá csak akkor is)
Jobb is Mariotának ha nem megy oda bár a Browns-l se biztos, hogy sokkal jobban jár.
Na mindegy vhogy túl éljük QB nélkül ezt a szezont is, csak sokra nem jutunk, esetleg megtaláljuk véletlenül a mi RW-kat........
1/20-ra jöjjön egy Sec ember vagy egy jó WR, aztán egy OL ember és ha 1/20-ra nem jött akkor utána egy WR (mondjuk Green 😀) aztán egy DL esetleg RB aztán meg a vízözön 😛
több mint 10 éve
Valamint az új csapat kap egy játékost, akinek kifizethet egy elég súlyos szerződést, és akiért még picket is kell áldoznia. Ja, és konkrétan igazából nem ők vannak alkupozícióban, hanem a játékos, aki simán megcsinálhatja, hogy minden szerződést visszautasít, és kimegy a piacra, vagy taggel marad, jó drágán, egyetlen évre.Szerintem egyáltalán nem. Mert pl az új csapatának így lehetősége van a saját szempontjukból kötni vele szerződést ami nagy plusz. Saját értékrendszerük, elképzeléseik szerint alakíthatják a tárgyalást és nem kell benyelniük pl olyan opciót amit az előző csapattal kötött és nekik nem tetszik.Shawn84Amúgy ha Kendrickst 2/3. körért árulnánk, sorszámot kéne húzni a többi GM-nek hogy ajánlatot tehessenek. A liga egyik legjobb ILB-je jelenleg.Shawn84Ez az utolsó éve az újonc szerződéséből. Ez lényegesen lenyomja az árát.Hulkeinstein
Áh, annyira azért nem jó buli ez, és nem is nagyon szeretik a GM-ek az ilyen szituációkat. Az meg enyhe túlzás, hogy Kendricks az egyik legjobb ILB lenne.
Kelly pedig rálicitálhat a Brownsra, meg tudja tenni, csak szerintem baromira durva ajánlatot kellene ajánlania a Titansnek ahhoz, hogy a Browns mondjuk idei 1+1, plusz jövőévi 1-es (mert gondolom lassan 2016-os első körről is szó van ott) ajánlatát verni tudják. A két idei első kör miatt brutálisan erős az ajánlat egy olyan csapatnak, ahol sok a need, és amelyik ezekből elég szépen tudna építkezni.
Azt a durva ajánlatot pedig, amit tennie kellene az 1/2-ért, már azért nem biztos, hogy megéri az egész FA után, amikor már pótolni sem tudja a távozókat. A fél franchise lassan.
több mint 10 éve
A Browns a két 1. körét már felajánlotta, de ennél több kell nekünk:Bradfordra fáj a fogatok én tudom. 😊
ten.247sports.com/Bolt/Browns-Offer-First-Rounders-for-Mariota-37023356Nandito

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
A Browns a két 1. körét már felajánlotta, de ennél több kell nekünk:ten.247sports.com/Bolt/Browns-Offer-First-Rounders-for-Mariota-37023356
Music City Miracle
több mint 10 éve
Megvan a tippem a Mariota-trade részleteire is. Ennél realisztikusabb, és logikusabb forgatókönyvet eddig nem láttam, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.hát, én nagyon köszönöm ezeket az eszmefuttatásokat. sokat segítenek abban, hogy a hátam közepére se kívánjam mariskát. ha ez az ára, akkor dobáljon inkább kinne, vagy tebow jobb kézzel, esetleg bennie logan.
Behúzzuk itt Mariotát.
Hulkeinstein
több mint 10 éve
Elfogadva, hogy ez a reális érték (khm), ezek a játékosok az Eagles-nek, az Eagles védelemben érnek ennyit.Megvan a tippem a Mariota-trade részleteire is. Ennél realisztikusabb, és logikusabb forgatókönyvet eddig nem láttam, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.Ez a csomag nem ér 1/2-t egy nappal a draft előtt.tomi-tomi
Behúzzuk itt Mariotát.
HulkeinsteinShawn84Ez a szép ebben, látjátok 😀
Valaki szerint ez nem ér eleget, a másik szerint iszonyatosan sokat ér.
Reálisan Cox értéke 1. kör, Kendricks értéke 2./3. kör, Boykiné 4.Hulkeinstein
Szerintem nem véletlen, hogy az NFL-ben az ilyen (két-három játékost érintő) cserék fehér holló ritkaságúak. Ami az egyik (eladó) csapatnak nagyon nagy érték, a másiknak távolról sem az.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Szerintem egyáltalán nem. Mert pl az új csapatának így lehetősége van a saját szempontjukból kötni vele szerződést ami nagy plusz. Saját értékrendszerük, elképzeléseik szerint alakíthatják a tárgyalást és nem kell benyelniük pl olyan opciót amit az előző csapattal kötött és nekik nem tetszik.Amúgy ha Kendrickst 2/3. körért árulnánk, sorszámot kéne húzni a többi GM-nek hogy ajánlatot tehessenek. A liga egyik legjobb ILB-je jelenleg.Shawn84Ez az utolsó éve az újonc szerződéséből. Ez lényegesen lenyomja az árát.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Amúgy ha Kendrickst 2/3. körért árulnánk, sorszámot kéne húzni a többi GM-nek hogy ajánlatot tehessenek. A liga egyik legjobb ILB-je jelenleg.Shawn84Ez az utolsó éve az újonc szerződéséből. Ez lényegesen lenyomja az árát.
több mint 10 éve
Amúgy ha Kendrickst 2/3. körért árulnánk, sorszámot kéne húzni a többi GM-nek hogy ajánlatot tehessenek. A liga egyik legjobb ILB-je jelenleg.
több mint 10 éve
Hát ha ez a reális értéke, akkor én feladom a focit baszki.
több mint 10 éve
Megvan a tippem a Mariota-trade részleteire is. Ennél realisztikusabb, és logikusabb forgatókönyvet eddig nem láttam, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.Ez a csomag nem ér 1/2-t egy nappal a draft előtt.tomi-tomi
Behúzzuk itt Mariotát.
Hulkeinstein
Shawn84Ez a szép ebben, látjátok 😀
Valaki szerint ez nem ér eleget, a másik szerint iszonyatosan sokat ér.
Reálisan Cox értéke 1. kör, Kendricks értéke 2./3. kör, Boykiné 4.
Az egész csomag értéke így kb. 1+1+1+2/3/4+4
Ez így összesen 3 első kör, meg egy második összesítve. Szerintem pont ez a reális értéke a 2. pick-nek.
És mint tegnap írtam, szerintem is Bradford az emberünk, bár ez egyre inkább kezd megváltozni a hírek szivárgásával. Jelenleg olyan 55-45%-on vagyok Mariota felé, de ebben benne van az a szubjektív tényező is, hogy szeretném, ha hozzánk kerülne.
több mint 10 éve
Cox + Kendricsk együtt 1+2. kört simán megér. Emellett a védelem két legjobb játékosa. Edzőt nem találsz a világon aki ezt beáldozná egy emberért aki még csak egy alacsonyabb szinten bizonyított. Ja és még az első kör meg az apró. Hehh, ez vicces volt 😊
több mint 10 éve
Megvan a tippem a Mariota-trade részleteire is. Ennél realisztikusabb, és logikusabb forgatókönyvet eddig nem láttam, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.Ez a csomag nem ér 1/2-t egy nappal a draft előtt.
Behúzzuk itt Mariotát.
Hulkeinstein
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Curry szituációs pass rusher .Hart ? Ugyan már...mondom akkor inkább én. 😀Van Curry, és van Taylor Hart. ILB-ben szintén marad 2 kezdőnk. Melyiket választod?Megvan a tippem a Mariota-trade részleteire is. Ennél realisztikusabb, és logikusabb forgatókönyvet eddig nem láttam, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.Engem meg szerződtetnek Cox helyére. 😊
................
Hulkeinstein
Cox+Kendricks.?
Greengo
Egy jó QB, és egy gyengébb 3-4 DE állomány plusz rosszabb ILB dpeth, vagy nem jó/kérdésekkel teli QB + remek 3-4 DE és remek ILB állomány?Hulkeinstein
ILB-ben meg Ryans lassan beöregszik, Kendricks meg egyre jobb lesz. Nem piszkálnám én ezt a front 7-t. Pláne úgy, hogy van egy gyengébb secondarynk mellé.......

E-A-G-L-E-S EAGLES !
Greengo