Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Órák óta itt a hír, Sobri pedig sehol. Kezdek érte aggódni.dugo1993Erre a hírre miért kéne reagálnia Sobrinak??!! Ez csak a kishitűeknek érdekesség, számára "ma felkelt a Nap" szintű természetes esemény.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
ElteltKomment az NSO-ról:I. K. T. R.I. A. D. már intézkedik, hogy jobb belátásra bírja ezt a kommentelőt. 😀iktriad
"nyilván nem minden idők QB-je Tebow, de az annyira szánalms rá nézve, hogy elmegy 4. számú irányítónak, véleményem szerint ő ennél sokkal többet tud!
És azt sem értem, hogy mondjuk egy "szerencsétlenség tömeg" Bortles-es, Chad Henne-s Jax QB egység miért nem csap le egy ilyen csávóra!??"
Ik remélem látod 😛 😀dande
több mint 10 éve
Órák óta itt a hír, Sobri pedig sehol. Kezdek érte aggódni.dugo1993Valszeg vagy melózik , vagy kurvázik.
több mint 10 éve
Komment az NSO-ról:I. K. T. R.I. A. D. már intézkedik, hogy jobb belátásra bírja ezt a kommentelőt. 😀
"nyilván nem minden idők QB-je Tebow, de az annyira szánalms rá nézve, hogy elmegy 4. számú irányítónak, véleményem szerint ő ennél sokkal többet tud!
És azt sem értem, hogy mondjuk egy "szerencsétlenség tömeg" Bortles-es, Chad Henne-s Jax QB egység miért nem csap le egy ilyen csávóra!??"
Ik remélem látod 😛 😀dande
több mint 10 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Komment az NSO-ról:"nyilván nem minden idők QB-je Tebow, de az annyira szánalms rá nézve, hogy elmegy 4. számú irányítónak, véleményem szerint ő ennél sokkal többet tud!
Ik remélem látod 😛 😀
több mint 10 éve
Csodálatos szezonunk lesz..........................................úgy érzem...
több mint 10 éve
Ennyi elönyt kell adni a parades dallasi védelemnek.Janeknehogy aztán túl sok legyen az az előny! 😀 😀
Tom House-szal dolgozott az elmúlt másfél évben a dobótechnikáján Tebow, az MLB-s Braves korábbi dobójának kliense volt többek között Brees és Brady is (meg Barkley)nem szeretném, ha konstans ekézésnek tűnne, de nem biztos, hogy csak a dobótechnikájával van ott gond.
www.sportingnews.com/nfl/story/2014-07-01/tom-house-pitching-quarterbacks-coach-brees-brady-pryor-carson-palmer-alex-smith-barkleybaggio
én alapvetően szurkolok neki, mint minden ilyen agyonsztárolt első körösnek (Manziel-nek is, hogy egy mai példát említhessek) de ettől függetlenül azért jobban örülök neki, hogy nem a Dallasban hanem máshol kap esélyeket....
The real star of the 2011 Broncos was offensive coordinator Mike McCoy, who set up a simple, one-read system that played to Tebow's strengths (running, persistence, keeping plays alive) while reducing the effects of his weaknesses (throwing motion, field vision, the ability to adjust against more complicated defenses).Doug Farrar
több mint 10 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nyugalom, csak a nyitómeccset akarjuk megkapni a Pats ellen.
több mint 10 éve
De ehhez nem kell Tíbó, mert ahogy Ő dob úgy sokan tudnak 😀😀😀majd pislog az egész liga,a amikor 3 QB-s felállással jönnek ki a támadók 😀funkyparducFBnek jött, nem? 😀NegritisMeg is van az új kezdő.Amadeus91Azt hittem Celek személyében megvan az Eagles TE poszton. 😀iktriad
több mint 10 éve
Erről csak egy valami jut eszembe..... WTF@)
több mint 10 éve
Ennyi elönyt kell adni a parades dallasi védelemnek.
több mint 10 éve
WTF?! kellett valaki, aki dobálni fog az UDFA elkapóknak?
több mint 10 éve
Azért kevés csapat mondhatja el hogy 3 első körös qb van a keretben.Sancho majd megtanítja Timmyt csajozni 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Welcome Sobreagles 😀ParadSECHát igen... Szegények nem elég,hogy megkapják Tebowt,de kapcsolt áruként vele jár még Sobri is. Sztem biztos lesz egy pár Eagles fan ,aki most pár napig hanyagolja a fórumot.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Welcome Sobreagles 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Annyira jó egy ilyen hírrel zárni a napot! XD
több mint 10 éve
3. QB nak tökeletes.Barkley kuka ezek szerint
több mint 10 éve

hát ezt nagyon nem vágom, miért kellett.. backup-nak is gyenge, + trade alapnak se jó.. ha kellene valakinek, már rég vitték volna
remélem, hogy csak gyóntatni jön
több mint 10 éve
Schefter szerint Barkley-t el akarta cserélni Chip, de nem kellett a kutyának se 😊Már gyártják az összeesküvés elméleteket a neten, hogy Tebow azért kellett, hogy könnyebben felcserélhessenek 1/3ra Mariotáért. 😀😀 😀😀 😀😀
Amondó vagyok, most már jönnie kell Manzielnek és Mariotának is!baggio