Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Majd 4 év múlva ja. 😀 (csak nem Nashvilleből)Most olyan érzésem támadt, hogy WR-t húzunk elsőre.Highlanderrendben csak ki dobál neki Mariota Nashvilleből 😛?dande
több mint 10 éve
Most olyan érzésem támadt, hogy WR-t húzunk elsőre.Highlanderrendben csak ki dobál neki Mariota Nashvilleből 😛?
több mint 10 éve
Most olyan érzésem támadt, hogy WR-t húzunk elsőre.HighlanderBreshad!
több mint 10 éve
Most olyan érzésem támadt, hogy WR-t húzunk elsőre.HighlanderBECKHAMET UIGEN!
több mint 10 éve
Most olyan érzésem támadt, hogy WR-t húzunk elsőre.
több mint 10 éve
esélytelen
több mint 10 éve
A draft előtt a kinti szakértők felvetették azt a lehetőséget, hogy a Titans kiválasztja Mariotát, de a draft végére a miénk lesz...Kérem vissza Foles-t 😛dandeVárjál, még lehet odaadjuk a Browns-nak Bradfordot és lesz jövőre egy Sanchónk kezdőként, backup meg Sláger Tebow 😀Highlander
több mint 10 éve
Sancho legalább már megmutatta, hogy elkarcolgat, nem rajta múlt, hogy nem lett PO Tebow meg ha ott van a háttérben nem lehet baj 😀Kérem vissza Foles-t 😛dandeVárjál, még lehet odaadjuk a Browns-nak Bradfordot és lesz jövőre egy Sanchónk kezdőként, backup meg Sláger Tebow 😀Highlander
több mint 10 éve
Kérem vissza Foles-t 😛dandeVárjál, még lehet odaadjuk a Browns-nak Bradfordot és lesz jövőre egy Sanchónk kezdőként, backup meg Sláger Tebow 😀
több mint 10 éve
Kérem vissza Foles-t 😛
több mint 10 éve
Semmi nem garantálja, hogy Kendricks marad. Boykin, Mathis sem lesz szerintem Eagle 3 nap múlva (sajnos)van vagy 5 qbnk most is 😀
Nagyon sajnálom Mariotát 😕 Bradforddal sosem fogunk Superbowlt nyerni, szerintem nincs is ember aki hisz ebben. Nem tudom hogy lesz így irányítónk és mikor 😕Hulkeinstein
több mint 10 éve
Azért ne vágj eret, nem tudjuk mi lesz még itt 😀 Ha Bradford lesz az irányító, akkor Bradford lesz. Meglátjuk, várjunk meg néhány meccset 😊 Vannak még bent jó játékosok.Azt hittem all in lesz ebből , én is picit csalódott vagyok , bár Cox és Kendricks is nagyon hiányozna , úgyhogy egyik szemem sír , másik nevet 😀Petikievak01Semmi nem garantálja, hogy Kendricks marad. Boykin, Mathis sem lesz szerintem Eagle 3 nap múlva (sajnos)
Nagyon sajnálom Mariotát 😕 Bradforddal sosem fogunk Superbowlt nyerni, szerintem nincs is ember aki hisz ebben. Nem tudom hogy lesz így irányítónk és mikor 😕Hulkeinstein
Ez meg BGN komment XD
"Yoo Kendricks, Cox, Boykin...we were just bullshitting. We Love You Guys!!! (nervous laugh) "
több mint 10 éve
Chip Kellynél lehet garantálni bármit is ? 😀Azt hittem all in lesz ebből , én is picit csalódott vagyok , bár Cox és Kendricks is nagyon hiányozna , úgyhogy egyik szemem sír , másik nevet 😀Petikievak01Semmi nem garantálja, hogy Kendricks marad. Boykin, Mathis sem lesz szerintem Eagle 3 nap múlva (sajnos)
több mint 10 éve
Azt hittem all in lesz ebből , én is picit csalódott vagyok , bár Cox és Kendricks is nagyon hiányozna , úgyhogy egyik szemem sír , másik nevet 😀Petikievak01Semmi nem garantálja, hogy Kendricks marad. Boykin, Mathis sem lesz szerintem Eagle 3 nap múlva (sajnos)
Nagyon sajnálom Mariotát 😕 Bradforddal sosem fogunk Superbowlt nyerni, szerintem nincs is ember aki hisz ebben. Nem tudom hogy lesz így irányítónk és mikor 😕
több mint 10 éve
What package are #Eagles talking about to go to No. 1 or No. 2? Two 1st rounders, a 3rd rounder, Fletcher Cox, Boykin, Kendricks, more. Wow.Ha ezt nem fogadta el a Titans akkor szerintem totál őrültek , nem hiszem hogy ennyit ajánlott volna Kelly.
elvileg ez volt az ajánlat szerintem sok lett volna ennyiért...zsojti
több mint 10 éve
What package are #Eagles talking about to go to No. 1 or No. 2? Two 1st rounders, a 3rd rounder, Fletcher Cox, Boykin, Kendricks, more. Wow.elvileg ez volt az ajánlat szerintem sok lett volna ennyiért...
több mint 10 éve
Azt hittem all in lesz ebből , én is picit csalódott vagyok , bár Cox és Kendricks is nagyon hiányozna , úgyhogy egyik szemem sír , másik nevet 😀
több mint 10 éve
bízni kell kellyben. Évekig volt az edzője Marinak. Lehet ő tudja, hogy nem ért volna sokat. Vagy hogy nflben nem lesz meghatározó. Én orulok neki, hogy nem adtuk el a fél csapatot.
több mint 10 éve
Így van őt még el tudnám fogadni mást nem nagyon látok első körben...... esetleg WRŐszintén szólva csalódott vagyok............. nem kicsit..... de ha nem akarták... nem volt az-az ár... sok sikert neki!dandeHát még én. 😕 Byron Jones lesz ebből.Highlander
Remélem így viszont Cox és Kendricks is marad
több mint 10 éve
Őszintén szólva csalódott vagyok............. nem kicsit..... de ha nem akarták... nem volt az-az ár... sok sikert neki!dandeHát még én. 😕 Byron Jones lesz ebből.
több mint 10 éve
Őszintén szólva csalódott vagyok............. nem kicsit..... de ha nem akarták... nem volt az-az ár... sok sikert neki!dandeMég bármi lehet...!
több mint 10 éve
Őszintén szólva csalódott vagyok............. nem kicsit..... de ha nem akarták... nem volt az-az ár... sok sikert neki!
több mint 10 éve
Egy kis adalék így buli előtt 😀Igen de állítólag!!!!! azóta kiderült, hogy a Titanst nem érdekli Cutler. Mondjuk Bradford nem tudom mennyivel lenne jobb.......
According to a report from ESPN's Paul Kuharsky, the Philadelphia Eagles are one of the two finalists in the mix for Marcus Mariota. The other team is the Chicago Bears, who own the No. 7 overall pick.Highlander
több mint 10 éve
Egy kis adalék így buli előtt 😀According to a report from ESPN's Paul Kuharsky, the Philadelphia Eagles are one of the two finalists in the mix for Marcus Mariota. The other team is the Chicago Bears, who own the No. 7 overall pick.
www.bleedinggreennation.com/2015/4/30/8525637/eagles-bears-marcus-mariota-trade-race-titans
több mint 10 éve
No már alig egy óra és minden kiderül. Vajon egyben mindenki derül? 😀 😉dandeBRÉKING: EAGLES TRADE 1/20 FOR VIKINGS - CASEY MATTHEWS, ILB!!!!!!!!!!