Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
FBnek jött, nem? 😀Meg is van az új kezdő.Amadeus91Azt hittem Celek személyében megvan az Eagles TE poszton. 😀iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Meg is van az új kezdő.Amadeus91Azt hittem Celek személyében megvan az Eagles TE poszton. 😀
több mint 10 éve
Meg is van az új kezdő.
több mint 10 éve
Schefter szerint Barkley-t el akarta cserélni Chip, de nem kellett a kutyának se 😊Amondó vagyok, most már jönnie kell Manzielnek és Mariotának is!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
BESZAROOOOOOOK !!!!!!!!!!! XDDDDDDD
több mint 10 éve
Chip Kelly tényleg egy famewhore! 😀
több mint 10 éve
K.J WrightBal legalul ki az a képen? 😊McFumbles
Cary már az új csapatával bulizik 😊mustaine
több mint 10 éve
Bal legalul ki az a képen? 😊
több mint 10 éve
hihetetlen hogy ennek az irvinnek miylen okos képe van minden képen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
A képről már csak a "Brazzers" logó hiányzik. 😀A surda mindent visz. A jugoszláv sorozatok piaca határtalan.Höri
több mint 10 éve
A surda mindent visz. A jugoszláv sorozatok piaca határtalan.
több mint 10 éve
vagy pont, hogy már felfogta 😀
több mint 10 éve
Látom a csaj a háttérben még nem fogta fel, hogy így kezdődik egy gangbang xD

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Akkor fel bp ilyenben jarkaltJanekUjpesten kevesebben szerintem

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Láttátok már, hogy Simon Tibinek már a kilencvenes években volt Eagles dzsekije?
több mint 10 éve
Pedig azon agyaltam egy fél órát, hogy mi lehet a szisztéma 😀Hogy ki milyen színnel írt a chatbe akkor éppen.valakisMegvolt a bowl.hu idei mock draftja is, HulkeinsteinA különböző színek mit jelölnek?Giowa
több mint 10 éve
Hogy ki milyen színnel írt a chatbe akkor éppen.Megvolt a bowl.hu idei mock draftja is, HulkeinsteinA különböző színek mit jelölnek?Giowa
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Megvolt a bowl.hu idei mock draftja is, HulkeinsteinA különböző színek mit jelölnek?
több mint 10 éve
www.theplayerstribune.com/what-the-blank-4/Strahan szerint a Vet volt a legkeményebb hely, ahol valaha játszott😊
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2015/4/13/8223075/cedric-thornton-eagles-defensive-end-contractReméljük majd a hosszabb távú is meglesz.
több mint 10 éve
...én aláírnám.HulkeinsteinHuh, ezt én is. Hol lehet megnézni a teljes sorrendet?skizofita
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)