Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Kelly-t kérdezték Mariotáról és a Heisman Trophy-ról 😊 😊www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/12/eagles_chip_kelly_on_marcus_mariota.html
"When he was a freshman," Kelly said, "I knew he was going to win the Heisman."
"He has a gift for playing football," Kelly said. "He is everything you could want. He can throw the ball, he can run. He is the most talented kid I coached in college."
"He is a special young man," Kelly said, "(and) he is a (heck) of a football player."
több mint 11 éve
Sanchez-Sanchez-Sanchez 😀Kelly mennyire van belezúgva Mariotába?Remélem igen . 😀
Képes lenne érte adni Folest+draftköröket?ThundersNFL
Nem ismerem a teljes idei QB classt, de remélem húzunk vkit...mert ez így kevés.Greengo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Kelly mennyire van belezúgva Mariotába?Remélem igen . 😀
Képes lenne érte adni Folest+draftköröket?ThundersNFL
Nem ismerem a teljes idei QB classt, de remélem húzunk vkit...mert ez így kevés.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kelly mennyire van belezúgva Mariotába?Képes lenne érte adni Folest+draftköröket?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Érvek a Mariota biznisz ellen:bleacherreport.com/articles/2294574-should-the-eagles-go-all-in-for-heisman-favorite-marcus-mariota
több mint 11 éve
Tony Romo on Fletcher Cox: "He’s really come into his own this year. You really have to account for him. He deserves to go to the Pro Bowl." Milyen igaza van 😀Más: Úgy látszik Kendricks öcsikéje is jó képességekkel van megáldva 😊 Mekkora lenne a két Kendricks egymás mellett 😀
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/mychal-kendricks-little-brother-eric-kendricks-ucla-butkus-award
több mint 11 éve
Korábban kérdeztetek Rakeem Cato-ról. Nem láttam ugyan nagyon gyakran, de azért tudok róla mondani valamit.Spread offense-ben játszik, nem meglepően a számai meggyőzőek. A pontosságát szokták kritizálni, mivel átlagban 60% alatt maradt az utóbbi években. A top Qb-k inkább a 70%-ot közelítik, de mindenképpen 60 felett vannak. Lehet mondani, hogy nem rendelkezik kiemelkedő célpontokkal, ugyanakkor a konkurencia sem a csúcsok-csúcsa a C-USA-ben. Spread offensehez képest viszont elég sok mélyebb passzt dobnak, és kevesebb a screen. Nem kifinomult a dobási technikája, de ez nem meglepő egy egyetemi irányítónál.
Igazi vezér a pályán és a pálya szélén. Az a fajta, aki folyamatosan pörög és tüzeli a társakat. Aki az ilyen Qb-ket szereti, annak ez biztosan tetszeni fog (hozzáteszem nem csak így lehet vezér valaki, néha a nyugodtság és higgadtság is kell).
Nem egy igazi dual-threat Qb, aki azt várja, hogy körbefutja a pályát az csalódni fog (fekete Qb =/= dual threat). Viszonylag mobil, a nyomást tudja kezelni mozgással, és időnként fut TD-t. Foles-nál persze jobban fut, kb. azt tudhatja futási sebességben, mint Sanchez.
A felépítése nem olyan, mint amit ideálisnak mondanak. Alacsony (6'0 körül) és kicsi a tömege (180-190 font körül). Ettől még lehet jó játékos, de nem minden alacsony irányítóból lesz Russell Wilson vagy Fran Tarkenton, valakiből Ty Detmer lesz vagy Troy Smith.
3. napos pick lehet, ott projectnek kiválaszthatják.
Nehéz gyerekkora volt, apját még csecsemő korában bebörtönözték. Úgy emlékszem Miami ugyanazon részéről származik, mint Teddy Bridgewater.
A Senior Bowlon majd érdemes lesz nézni, meg a Boca Raton Bowl-on játszik még idén a Marshall a Northern Illinois ellen, dec. 23-án.

több mint 11 éve
Mivel ésszerüen nézve nincs esély Marisra, ezért én abban gondolkodom, hogy Ropi III gyüjjön ha lehet, meg valami project 3. kör körül, hátha belenyúlunk egy Russel Wilsonba véletlen.Eazzy

www.cbssports.com/nfl/draft/nfl-draft-scout/24704041/meet-the-prospect-se-louisiana-qb-bryan-bennett
jut eszembe még rá érdemes figyelni:
www.cbssports.com/nfl/draft/nfl-draft-scout/24860921/meet-the-prospect-south-alabama-qb-brandon-bridge
www.youtube.com/watch?v=o46h5fJcKig
edit: muszáj beleszerkesztenem, hogy a végzős Bridge egy bowlt is játszik még csapatával, december 20-án szombaton a Philly-Skins után nem sokkal kezdődik majd a Camellia Bowl 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mivel ésszerüen nézve nincs esély Marisra, ezért én abban gondolkodom, hogy Ropi III gyüjjön ha lehet, meg valami project 3. kör körül, hátha belenyúlunk egy Russel Wilsonba véletlen.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Azért nem dőltem a kardomba 😀 Tényleg tanulságosak, csak rossz látni az ilyet. 😓Nem akartam elrontani a kedved.😊 Szeretem ezeket a kiragadott jeleneteket. Elég jól lehet belőle elemezni . QB kell ide ! Remélem Kelly is látja . 😊GreengoEzt csak úgy (TD helyett Int): vine.co/v/OrUnzrh7wXQGreengoEz most nem esett jól így éjszakára 😥 😥Highlander
Amúgy igen, QB meg egy komplett secondary 😀 De előbbit én is fontosabbnak tartom.
Igazából a lehetőségeink megvoltak a szebb eredményre, de nem éltünk velük:
- Második félidőben mi kezdhettünk támadni, de Shady inkább elhagyta a labdát
- Sanchez INT-et dob rögtön labdaszerzés után, ahelyett, hogy TD passzt adna
- És még a Jenkins picksix is bejöhetett volna kis szerencsével
Azt rebesgetik, hogy Foles lehet visszatérhet az utolsó héten. Nem lennénk sokkal előrébb, de várom, hogy visszatérjen.GreengoNem tudom, én meg merem kockáztatni, hogy semmivel nem lennénk előrébb, főleg úgy, hogy a ritmusból is kieshetett Foles a sérülése miatt. Azért nem 1-2 meccset hagy ki. Ezek a "nemveszemészreazürescélpontot" hibák meg ugyanúgy megvannak nála is. Nagyon necces ez a szitu.
több mint 11 éve
Nem akartam elrontani a kedved.😊 Szeretem ezeket a kiragadott jeleneteket. Elég jól lehet belőle elemezni . QB kell ide ! Remélem Kelly is látja . 😊Ezt csak úgy (TD helyett Int): vine.co/v/OrUnzrh7wXQGreengoEz most nem esett jól így éjszakára 😥 😥Highlander

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ezt csak úgy (TD helyett Int): vine.co/v/OrUnzrh7wXQGreengoEz most nem esett jól így éjszakára 😥 😥
több mint 11 éve
Ezt csak úgy (TD helyett Int): Na még pár kép arról, hogy Száncsó is mennyire lát :

Azt rebesgetik, hogy Foles lehet visszatérhet az utolsó héten. Nem lennénk sokkal előrébb, de várom, hogy visszatérjen.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Egy részletesebb ismertető az új szerzeményről:www.forbes.com/sites/agoodman/2014/05/01/here-comes-the-next-nfl-superhero/
Főleg a méreteit és az atletikusságát emelik ki.
több mint 11 éve
Elvittétek Jerome Couplint a ps-ünkből.valakisJó lenne vele is belenyúlni a jóba, mint sikerül Parkey-val, de tartok tőle nem fogunk 😛 Azért egy kis kupit csinálhatna a Dallas O-ban ha egyáltalán pálya közelébe kerül 😀
több mint 11 éve
Elvittétek Jerome Couplint a ps-ünkből.
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Hát ez jó feladvány lesz Bill Davisnek. Két hete viszonylag egyértelmű volt mire kell készülni, hiszen szinte biztos volt, hogy a Cowboys megpróbálja az idén bevett játékát játszani a sok futással. Így is lett, sokáig még akkor sem hagyták el a futást, amikor már kezdett komolyabb különbség kialakulni.Most kérdés, hogy mi lesz a reakció, inkább a secondaryt támadják passzokkal (ezzel egyben jobban kiteszik magukat a passrushnak), vagy maradnak a szokásos játékuknál. Ugye egy közhely a sok közül a futballban, hogy aki változtatni kényszerül a játékán az veszít. Alapból én is a futás ellen készülnék, mert az első meccsen ez bejött, nem feltétlenül kell változtatni. De jobban készen kell állni, hogy ne érjen váratlanul, ha hamarabb kezdik el dobálni a labdát. Davis egyik nyilatkozata is erre utalt, amikor azt mondta, hogy most egy egészséges Romoval fogunk szembenállni.
Davis idén elég jó védekező gameplaneket állított össze, úgyhogy én reménykedek. Az egyetlen igazi kivétel a Green Bay elleni meccs volt. Utólag kb. elismerte, hogy azt nagyon benézték, mert elsősorban a futás és Lacy megállításásra készültek. Ami rendben is lenne, mert a jó futás elleni védelem az alapja a jó védekezésnek. Csak nem biztos, hogy Rodgers ellen. Így is lett, Lacy csak 10-szer futott, és bár valamennyire kontrolláltuk, amíg számított (a hosszú TD futásánál már el volt döntve a meccs), de közben Rodgers szó szerint röhögve lealázta a secondaryt.
Offense oldalon szerintem nem fogunk változtatni (miért is tennénk), ott méginkább lépéskényszerben lehet az ellenfél védelme. Szerintem mindent fel kell tenniük a futás levédekezésésre, mert ha ugyanúgy fognak menni a zone futások, mint két hete, akkor akár sima győzelem is lehet. Ha a futás megy, akkor ugye Sanchez is jobb képet mutat.

több mint 11 éve
Egyébként látva a legutóbbi két meccsünket, szerintem nem fogják annyira erőltetni a futást a Dallasnál vasárnap. Jóval több passzjátékot várok tőlük és tartok is tőle, hogy meg is fogják valósítani. Legalábbis, ha van eszük, akkor nem a futójátéktól várják majd a megváltást, mert úgy megint csak max az eredmény után futkározhatnak.A Cowboyst ismerve pont, hogy erőltetni fogják 😊 Eddig idén ellenféltől függetlenül ezt csinálták, és ne felejtsük el, hogy dallasban már másfél negyed után nem kapott levegőt a komplett dallasi D. Ha nem futnak, akkor még kevesebb pihenőjük lesz, ezért muszáj lesz nekik.
Ehhez kapcsolódóan még egy pazar statisztika:
Eagles have allowed teams to convert 33 percent of their 3rd downs on 3rd and 15 or more [8 of 24]. Worst in NFL. League avg. is 11.4%.Highlander
több mint 11 éve
Egyébként látva a legutóbbi két meccsünket, szerintem nem fogják annyira erőltetni a futást a Dallasnál vasárnap. Jóval több passzjátékot várok tőlük és tartok is tőle, hogy meg is fogják valósítani. Legalábbis, ha van eszük, akkor nem a futójátéktól várják majd a megváltást, mert úgy megint csak max az eredmény után futkározhatnak szerintem.Ehhez kapcsolódóan még egy pazar statisztika:
Eagles have allowed teams to convert 33 percent of their 3rd downs on 3rd and 15 or more [8 of 24]. Worst in NFL. League avg. is 11.4%.
több mint 11 éve
Újabb rejtély az oldalvonalnál 😀😀Mondtam már, hogy imádom a falembereinket? 😀 😀
www.csnphilly.com/blog/700-level/eagles-break-silence-great-harry-potter-sideline-toy-mysteryHighlander
Hatalmas 😀 😀
több mint 11 éve
Újabb rejtély az oldalvonalnál 😀😀www.csnphilly.com/blog/700-level/eagles-break-silence-great-harry-potter-sideline-toy-mystery
több mint 11 éve
Carmichaelt kivágtukPedig nagy ász volt, főleg abban, hogy az 1 yardosra puntolt labdát hogyan kell berúgni az endzoneba véletlenül. Elbúcsúztunk egy szabotőrtől 😀
mustaine
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Carmichaelt kivágtukDe 😉 :
Én úgy emlékszem, meg sem próbálták idén kívül. Sem edzésen, sem preszezonban.mustaineBoykin játékának szerintem nem fekszik a pálya külső része. Pont olyan atletikus, fordulékony játékos, aki a slotban jól tud érvényesülni. Az előszezonban játszott kívül és elég borzalmas volt. Amúgy idén valamelyik első meccsen hamstring sérülést szenvedett egy puntnál (talán a Redskins ellen), azóta nem az igazi, még ha nincs is folyamatosan az injury reporton. Olyan fajta sérülése lehet, ami volt Sheldon Brownnak pár éve, amivel végig tudta játszani a szezont. Pont a gyors irányváltásokra és elindulásra - ami majdnem mindent jelent a slotban - van a legnagyobb hatással a hamstring sérülés.BleedingGreenIgazad van, ezt benéztem. De ez nem magyarázat arra, miért nem lehetett kipróbálni sem pl Boykint odakint.mustaineNem tudom, van-e még franchise, ahol 6'0" fölött van mindkét kezdő corner, szerintem nincsen.mustaineo_o a Kansas City-ben óriások vannak.
+ Giants, Seahawks, 49ers, Cards, Lions, Broncos, TitansHöri
twitter.com/GeoffMosherCSN/status/497907982341251072
birdbreakdown.com/2014/08/08/takeaways-first-preseason-game/
"Brandon Boykin got significant time at outside RCB. Are the Eagles experimenting with him there?! Or is this just how the substitutions shook out? "

több mint 11 éve
S amit nem lehet elvitatni ettől az évtől, mint sikereket 😀.www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Numbers-That-Make-You-Say-Hmmmm/7236a530-1f70-4f74-8702-c3eb2b37d11f
több mint 11 éve
Ugye van 3 ember aki a vártnál gyengébben teljesít. Erzt Celek és Cooper. De azt gondolom ez látszólagos, mert egyrészt nem ők határozzák meg a feladataikat, másrészt nem ők dobják maguknak a labdát. Celek és Cooper sokkal több blokkoló feladatot kap szerintem, mint tavaly, Erzt-t pedig valóban jobban szerette Foles, mint Sanchez, erről nem ő tehet. Az elkapók játékosok (WR TE) sok szempontból ki vannak szolgáltatva, és pl akár milyen jól mozognak el, ha nem megy feléjük a labda, akkor nem megy, és ha blokkolni kell, akkor blokkolni kell. Talán Coopert kicsit jobban elő lehet venni, hogy nem annyira használható elkapókét mint tavaly, de tudjuk, hogy ennek is több oka van. Őszintén szólva most úgy látom Kellynek még kell 2 Offseason, hogy összeálljon a csapat valóban SB esélyessé. Ennek persze függvénye, hogy miként sikerül a megfelelő QB-t megtalálni és a Sec-be az embereket. Reméljük lesz türelem vele szemben, mondjuk ha a PO-t hozza, és látszik további fejlődés, akkor szerintem igen. Ha Reidnek bele fért egy-két gyengébb idény, és mondjuk Garrettnek a Boysnál vagy M. Lewisnak a Bengalsnél, reméljük neki is bele fog, ha esetleg lenne. De bízzunk benne, ezen nem kell nagyon gondolkodni, mert nem lesz, és mert valahogy csak összeállnak a dolgok 😀

mustaine