Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
én azt nem értem, hogy ha egyszer világosan látszik, hogy nem működik az uptempo a meccsen, akkor miért nem vált a csapat?oké hogy Sancho nem a QB isten,de szerintem mikor beszállt a Texans ellen látszott hogy Folesnál jobban olvassa a D-t.De ha a Hawks D ellen, kapja az ember 10 másodpercenként a pofájába a snap-et, elhiszem hogy nem a legjobban-kor ,legjobb irányba,engedi majd el a lasztit.A saját D esetleges pihenése, sem jön rosszul na!A RB-nek is jól jöhet egy kis levegő mikor 6-7 ember alól kell kimászni 3yardok után!Lehetett volna kombinatívabb játékokat is hívni, ha nem rohanunk annyira.Oké hogy előre megvan a play terv, de akkor mondjuk Belichek Patriots-a ,miért tud váltogatni stílust meccsen belül ha arra van szükség?sümegphillyfan
Már vártam a témát. (y)
Ez az ami nekem nagyon hiányzik, de ki kezdené ki Chipet ? 😀
Egy meccsen belül is kell tudni stratégiát váltani. Ez nekünk nagyon nem megy..szval reagálni kell tudni az ellenfelekre. Ahogy ezt a Seahawks a harmadik negyed elejétől meg is tette (futásainkat stoppolták is). Emellett elég egysíkúnak/konzervatívnak tartom a playhívásokat is...az ok, hogy Száncsóban ennyi van és adott alapanyagból biztos ami biztos alapon nem kockáztatunk, de ez olyan mintha így ülnénk le pókerezni :

Ha valakinek jobb lapja van (van ellenszere a támadójátékunkra) az nyer alapon.
Kelly második éve...ezért nem lehet elővenni. Szépen építi a csapatot, de neki is vannak még hiányosságai a meccsek lezárástól kezdve a néha érthetetlen playhívásokig( így az órát sem kontrolláljuk ). Sokszor komolyan nem hiszem el, hogy csak ennyi lenne a támadójátékunkban és Kelly fejében is. (playbook)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
én azt nem értem, hogy ha egyszer világosan látszik, hogy nem működik az uptempo a meccsen, akkor miért nem vált a csapat?oké hogy Sancho nem a QB isten,de szerintem mikor beszállt a Texans ellen látszott hogy Folesnál jobban olvassa a D-t.De ha a Hawks D ellen, kapja az ember 10 másodpercenként a pofájába a snap-et, elhiszem hogy nem a legjobban-kor ,legjobb irányba,engedi majd el a lasztit.A saját D esetleges pihenése, sem jön rosszul na!A RB-nek is jól jöhet egy kis levegő mikor 6-7 ember alól kell kimászni 3yardok után!Lehetett volna kombinatívabb játékokat is hívni, ha nem rohanunk annyira.Oké hogy előre megvan a play terv, de akkor mondjuk Belichek Patriots-a ,miért tud váltogatni stílust meccsen belül ha arra van szükség?sümegphillyfan
Ez a játékunk, ez erősségnek számít. A Seahawks D még jobban olvassa a játékot, ha több idő van, akkor bármiben lefogadom, hogy Earl Thomas többet hoz ki a többletidőből Wagnerrel együtt, mint Sancho...
több mint 11 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
én azt nem értem, hogy ha egyszer világosan látszik, hogy nem működik az uptempo a meccsen, akkor miért nem vált a csapat?oké hogy Sancho nem a QB isten,de szerintem mikor beszállt a Texans ellen látszott hogy Folesnál jobban olvassa a D-t.De ha a Hawks D ellen, kapja az ember 10 másodpercenként a pofájába a snap-et, elhiszem hogy nem a legjobban-kor ,legjobb irányba,engedi majd el a lasztit.A saját D esetleges pihenése, sem jön rosszul na!A RB-nek is jól jöhet egy kis levegő mikor 6-7 ember alól kell kimászni 3yardok után!Lehetett volna kombinatívabb játékokat is hívni, ha nem rohanunk annyira.Oké hogy előre megvan a play terv, de akkor mondjuk Belichek Patriots-a ,miért tud váltogatni stílust meccsen belül ha arra van szükség?
több mint 11 éve
Tök érdekes, hogy most még nem jött elő a QB téma egy ilyen meccs után, ahol a Hawks DB sorának ereje miatt érezhetően korlátozta Chip Sanchez-t, ezzel kvázi elismerve, hogy több nincs benne, mint legjobb esetben is egy game manager, ahhoz viszont szerintem túlságosan is sok labdát ad el, szóval nálam minden abba az irányba mutat, hogy nem ő a megoldás.
Szóval maradt Foles, vagy egy új QB...
Egyébként a realitások talaján maradva én látok benne rációt, hogy Chip FA-n szerez egy mobilis QB-t, akiben lát potenciált, és ezzel is megvariálja a játékot, meg versenytársad ad Foles-nak, és döntsék el ki a jobb, az ellenfél meg azt, hogy mire készüljön. Foles-nak úgyis ez az utolsó éve, kivágni nem fogjuk, szerintem még feladni sem, szóval vagy versenyezni fog számára legrosszabb esetben is a kezdő QB posztért, vagy eltradeljük egy draftpickért/másik irányítóért.

FA-n egyébként rengeteg QB lesz most elérhető, erről akarok is írni majd egy cikket az alapszakasz vége felé, a léyeg az, hogy nagyon sok kérdőjel QB elérhető lesz, így a szakmai stáb hozzáértése kincseket is találhat akár.
A teljesség igénye nélkül valszeg elérhető lesz: RG3, Colt McCoy, Glennon, Josh McCown, Kaepernick, Sam Bradford, Geno Smith, EJ Manuel, Hoyer, Locker, Fitzpatrick, Mallett.

Nem egy fényes névsor 😀 De akár még egy gem is lehet köztük, ha Chip Sanchez-ből is egy elfogadható irányítót csinált ilyen rövid idő alatt.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lazításként😀:

www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Top-5-Free-Agent-Signings-Of-All-Time/6e0c2718-4337-44c5-a3d7-5abedb98a263

Mustaine-l pedig együtt érzek, éltem már át hasonlót.............
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Cooper 20+ yardos elkapásainál a feladók:

Nick Foles 17 times
Michael Vick 5 times
Vince Young 3 times
Kevin Kolb once
Matt Barkley once
Mark Sanchez oncemustaine
Nem hiszem, hogy ebben lenne a megfejtés.(a nagy számok akkor születtek amikor volt DeSean) Sokkal inkább kéne egy gyors WR a csapatba és akkor több passz mehetne neki is. Jól blokkol és jó keze is van , de így nem tud ő sem elszakadni a védőjétől.....illetve nem marad üresen mert nincs kit kettőzni. Jövőre nem fog 4M-t érni a játéka...hozzunk egy speedstert . 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Na írtam vagy másfél oldalt, de valamiért kijelentkeződtem közben, így nem küldte el. Sajnos jól rábasztam, de majd legközelebb...mustaine
Óóóóó pedig sokan kíváncsiak lettünk volna rá 😀Highlander
Majd holnap melóból leírom újra, de most már nincs energiám hozzá

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Na írtam vagy másfél oldalt, de valamiért kijelentkeződtem közben, így nem küldte el. Sajnos jól rábasztam, de majd legközelebb...mustaine
Óóóóó pedig sokan kíváncsiak lettünk volna rá 😀 Írd már újra pls XD

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Cooper 20+ yardos elkapásainál a feladók:

Nick Foles 17 times
Michael Vick 5 times
Vince Young 3 times
Kevin Kolb once
Matt Barkley once
Mark Sanchez once

több mint 11 éve
Na írtam vagy másfél oldalt, de valamiért kijelentkeződtem közben, így nem küldte el. Sajnos jól rábasztam, de majd legközelebb...

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
@Highlander

Értem mit mondasz, én sem szeretem,ha a győztes visszaszúr a vesztesnek, csak gondoltam kiegészítem annyival, hogy már meccs előtt is szokott menni a trash, és nem úgy működik annál az 1-2 embernél,hogy meccs előtt semmi, majd ha győzünk akkor mehet a trash, ha kikapunk akkor pedig ismét csak a csend. Ki-ki meccsek előtt is ment tavaly is, most is a nyilatkozat, szóval nem a gyengébbel kekeckedő sztoro azért ami zajlott.

Persze nem tisztem védeni őket. Szakmailag talán még kevésbé szerencsés ,mint emberileg ez a verbális hadviselés,mert csak motivációt ad az ellenfélnek.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
 www.sbnation.com/2014/12/8/7353205/how-lesean-mccoy-reached-nfl-stardom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ebből merítik a srácok a motivációtundisputedly
Tudom, hogy nem nekem címezted a dolgot, de nálam ez puszta szájhősködés a játékosoktól, semmi több. Tisztában vannak vele, hogy a csúcson vannak, jó formában, a rendszer is működik, nem hiszem, hogy abból kellene motivációt meríteni, hogy osztják meccs után a vesztes csapatot, csak azért mert a média más eredményt várt. Nálam ez nem győztes mentalitás és egyszer még csúnyán visszaüthet.

A Sanchez témához meg annyit írnék, hogy mindenki tisztában volt vele, hogy őt a rendszer teszi naggyá, ahogyan előtte Foles-t is tette. Azt meg végképp nem hiszem, hogy Kelly most először látta, hogy Sancho korlátolt a képességek terén, nem véletlen hívta úgy a passzjátékokat eddig, ahogyan.

Szerk:
aztán most kiderült,hogy ugyanaz a Sanchez aki a Jetsben volt.]undisputedly
Ezzel nem értek egyet. Most attól mert a liga legerősebb védelme ellen nem tündökölt, meg dobott egy INT-et, még nem lesz megint Mr. Buttfumble. Így is adott 2 TD passzt, pont, hogy a futással nem tudtunk úgy operálni, ahogy kellett volna, az meg nem Sanchez hibája. Ennyi erővel nagyon sok irányítóról elmondhatnánk egyetlen Seattlle elleni meccs után, hogy mekkora romhalmaz.

Lehet én pörgetem túl a dolgot a vereség miatt, de az ilyen megnyilvánulásokra szvsz semmi szükség nincs a győztes csapat oldaláról. Számomra ez csak felesleges mellveregetés függetlenül attól, hogy igazuk van vagy sem. Peace.

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
@dande

Ez egy nagyon érdekes kérdés amúgy, legalábbis annak tűnik elsőre, aztán rájön az ember,hogy nincs mögötte sok. Ebből merítik a srácok a motivációt. Rengeteg szakértő foglalkozik a védelmünkkel, és állandóan azt a véleményt,hallani, hogy "na majd ők szétszedik a Hawks védelmét, na majd most akkor ők, de ha nem is ők, akkor viszont ők!"

Amúgy az az érdekes, hogy nem csak meccs után, de előtte is jönnek a nyilatkzoatok, viszont szinte kivétel nélkül (szinte) jó csapatok ellen, tehát még azt sem lehet mondani, hogy a gyengébe rúgnak bele egy-egy nyilatkozattal.

Pl tavaly a Saints ellen ment a trash az elejétől fogva, hogy Graham puhány, és nem bírja a kontaktot. Aztán igauk lett akkor a Hawks védőknek. Majd jött a Denver, és a döntő előtt kifejtette egy-egy játékos, hogy nem tisztelik ezt az O#-t, és Peyton amúgy is csúnyán dob (vagy valami ilyesmi).

Most ti is kb azonos erejű csapat vagytok, jött a média, hogy na majd a Kelly O# megmutatja, és megint ugyanazok nyilatkoznak kb. Amúgy én sem értek vele egyet, hogy kimondják amit gondolnak, de többnyire tényleg csak arról van szó. Őszintén, ki ne értene egyet azzal, hogy Sanchez "jó" Qb-nak tűnt a kivűló rendszer miatt, aztán most kiderült,hogy ugyanaz a Sanchez aki a Jetsben volt.

PLusz ugye Wagner monda, hogy egyszerű alap játékokat játszott az Eagles, ami betudható annak,hogy gyors tempóben 1-2 sec alatt nem lehet túlbonyolítani a dolgokat.

Szerintem(remélem) lesz még lehetősége a két csapatnak, hogy birokra keljen, mert pl engem lenyűgözött,hogy 42 percet pályán volt a védelmetek, és a futást úgy is sikerült fogni nagyjából. Kelly pedig most először látta, ha Sanchez elég korlátolt képességek terén, majd kitalál valamit.
több mint 11 éve
Mondjuk az ilyet annyira nem szeretem, még ha esetleg van is igazság benne, és lehet én vagyok túl érzékeny 😀 fordítva is így gondolnám:

www.nfl.com/news/story/0ap3000000440790/article/bennett-mark-sanchez-trying-to-impersonate-good-qbdande
Nem csak te vagy ilyen érzékeny, ezek baromira unszimpatikus megnyilvánulások. Szerintem senkinek sincs az Eagles stábból szüksége ilyesmi kiigazításra, mindenki pontosan tudja, hol hibázott és miben kell javulni. Már a meccs előtti trashtalkot is cinknek érzem, de egy győztes meccs utáni nagyképűség meg lefitymálás a legnagyobb lúzerség. Kívánom, hogy kerüljenek a Lambeau-ra idén, ott majd talán nem csak egy "kiszámítható, alap offense-szel" találkoznak, és az is lehet, hogy nem egy olyan ember dobál majd rájuk, aki csupán "megpróbálja megtestesítenii a jó irányítót". Tegyék inkább össze a két kezüket, hogy egy ekkora flop secondary-re dobálhattak büntetlenül. Nagyon megnőtt az arc pár embernél a bajnoki cím után, úgy látszik az utóbbi három meccstől elfelejtették, hogy ők sem verhetetlenek. Gondolom amikor jöttek a vereségek, akkor is ilyen önkritikát gyakoroltak maguk felé. oh wait. Nem baj, magasról lehet a legjobban pofára esni.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk az ilyet annyira nem szeretem, még ha esetleg van is igazság benne, és lehet én vagyok túl érzékeny 😀 fordítva is így gondolnám:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/bcehw0hflwfmieoeyb2v
Bennett: Mark Sanchez trying to impersonate good QB
After dismantling the Philadelphia Eagles on the field, the Seattle Seahawks took them apart off it. Defensive lineman Michael Bennett said that Mark Sanchez is trying to "impersonate a good quarterback"
több mint 11 éve
Az a helyzet, hogy be kell látnunk, hogy ennyit tud egyelőre szeretett csapatunk. Valljuk be, azért ez nem kevés, és szerintem van jó pár NFL franchise, ahol jelenleg összetennék a kezüket egy fele ilyen jó gárdáért, mint az Eagles, ráadásul úgy, hogy másodéves NFL edzőnk van. Én nem hiszem, hogy Kellyt olyan elvárásokkal hozták ide, hogy rögtön a csúcsra repítse a csapatot, hisz jól tudjuk, ez nem soccer, egy sikeres építkezés nem 1-2 év alatt bonyolódik le, és még ha a legjobban is sülnek el a dolgok, még akkor sem biztos, hogy gyűrűvel végződik a történet. Szerintem jelenleg 5 olyan csapat van, akik egyértelműen minőségibb játékerőt képviselnek nálunk: Packers, Seahawks, Colts, Broncos, Patriots. Nézzük meg sorban, hogy hívják ezen csapatok irányítóit: Aaron Rodgers, Russel Wilson, Andrew Luck, Peyton Manning, Tom Brady. Azt hiszem, hogy nyugodt szívvel sorolhatjuk őket a "cream of the crop" kategóriába. Persze azt is érdemes megemlíteni, hogy ezen csapatoknak a secondary-je is jobban működik, mint a miénk (ez mondjuk nem volt egy erős vállalás tőlem, lévén a csapatunk csak 26. passz ellen, persze jobb irányítóval kevesebb a meló nekik is, és az irányítón is kevesebb a teher egy jobb D-vel, tiszta sor). A további erőrangsort nem firtatnám, mert nem lényeg, de az szerintem mindenkinek világos, hogy nem ez az év, ahol mi esélyesként robbanthatnánk, és úgy néz ki, hogy továbbra is marad nekünk az "ajtón kopogtató" szerepköre. DE! Számomra az is egyértelmű, hogy tavalyhoz képest szintet lépett a csapat, és tisztán látható a tudatos építkezés, valamint a hozzáértő edzői kar munkájának eredménye, amire alapozhatunk az elkövetkező években. Ami az esetleges rájátszást illeti, ha bejutunk, akkor azért számolok egy győztes meccsel, de a Divisional Round győzelem, nem is beszélve egy NFC döntőről nem feltétlen tűnik reális elvárásnak az idei csapattal szemben, bármennyire is fájó kimondani. Természetesen nyerhetünk meccseket a rájátszásban. Tudjuk, hogy ez nem olyan sportág, ahol bármit is fel kellene adni, mert a határ a csillagos ég, ha megvan a játékosokban az "erő és a mindent lebíró akarat", de azért ha látjuk, hogy vannak egyértelműen minőségibb, jobban összegyúrt csapatok, rutinosabb HC-val, akkor sajnos nincs mit tenni, bíznunk kell a további építkezésben, és kiélvezni azt, amiben perpill kiemelkedőek vagyunk. Azért volt már a szezonban rengeteg örömittas momentum, elképesztő teljesítmények, és összességében több pozitívumot tudnék felhozni a csapat mellett, mint negatívumot, és ne feledjük, most jön a Dallas elleni második rangadó, ahol mi vagyunk az esélyesebbek, és egész biztos vagyok benne, hogy csak azért is meg akarják mutatni a srácok, hogy van keresnivalójuk a PO-ban. Aztán majd meglátjuk mi lesz... most koncentráljunk a Dallasra, ahogyan már ők is azt teszik ott Philadelphiában. 😊

Szerk.: | Viszont a tegnapi utolsó negyedben mutatott hitetlen, lélektelen játék (legalábbis nekem úgy tűnt, hogy senki nem hiszi el, hogy 10 pontot be tudnak hozni) nem igazán tetszett. De remélem ezt már csak én látom bele a dolgokba, de mintha a playhíváson is az érződött volna, hogy készülünk fejben a Kovbojokra. |

több mint 11 éve
Legyünk optimisták és vegyük úgy, hogy megnyerjük mind a 3-t😀:

Akkor utólag visszanézve elmondhatjuk, hogy hoztuk a kötelezőket egy plusz bravúrral a Colts elleni győzelemmel, megspékelve, amit újra és újra visszanézve se értem hogyan nyertünk meg 😛 Illetve a csoport 6-0-val való behúzása se lenne mindennapi, de az idegenbeli meccsek megnyerése is elvárható kategória, ha akarunk bármit is.

Aztán a PO-t meglátjuk. Azon fogok mosolyogni, ha mondjuk a Cards Hawks Packers hármas jönne vissza a PO-ba és fogalmam sincs, hogy miként, de vernénk őket, SB meg a Colts 😀 😀 😀 bocsánat előreszaladtam kicsit 😀dande
Jelenleg ha nézzük a formákat, meg a sorsolásokat, akkor a Seahawks meg fogja nyerni a West-et, Packers meg ugye a North-ot, ezzel 1. Packers, 2. Seahawks lesz.

Utánuk a Cards-nak kezd pofás mérlege lenni, + megvan a tiebrakerük ellenünk, a Lions, és a Cowboys ellen is, tehát igen valószínű, hogy ők lesznek az 5. kiemeltek, és meccselhetnek a South nyertesével. 6. helyre akkor Lions/Cowboys jönne be, tehát vagy visszavágó a Cowboys-szal, vagy a snowball megismétlése 😊 Ez még igazából nyerhetőnek is tűnik, viszont utána mehetünk a C-link-re, vagy a Lambeau-ra, és mind2 pályán nyerni kellene a SB-hez, amit én kizártnak tartok. Nagyon kellett volna ez a Hawks elleni meccs, mert így nem csak a 2. kiemelést, hanem az 5.-et is szinte tutira buktuk.

Ha nyertünk volna, akkor a wildcard 5. hely nagyon könnyen meglehetett volna legrosszabb esetben is, és akkor egy harmatos South ellenfélhez mentünk volna.
több mint 11 éve
Legyünk optimisták és vegyük úgy, hogy megnyerjük mind a 3-t😀:

Akkor utólag visszanézve elmondhatjuk, hogy hoztuk a kötelezőket egy plusz bravúrral a Colts elleni győzelemmel, megspékelve, amit újra és újra visszanézve se értem hogyan nyertünk meg 😛 Illetve a csoport 6-0-val való behúzása se lenne mindennapi, de az idegenbeli meccsek megnyerése is elvárható kategória, ha akarunk bármit is.

Aztán a PO-t meglátjuk. Azon fogok mosolyogni, ha mondjuk a Cards Hawks Packers hármas jönne vissza a PO-ba és fogalmam sincs, hogy miként, de vernénk őket, SB meg a Colts 😀 😀 😀 bocsánat előreszaladtam kicsit 😀
több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Nem a büntin múlt, de itt van Baldwin nyilatkozata a 44 yardos Fletcher PI büntiről:
"I'm actually not even a read on that play. I'm clearing it out for somebody else, but when I saw the ball in the air and I saw the defender looking back at me, I just wanted to run into him to try to create contact and try to create a penalty situation. It just happens like that sometimes."

Botrányosan gyengék voltunk amúgy, és idén egyetlen jó védelem ellen se tudtunk alkotni. Talán még a Cards elleni meccs volt a legbíztatóbb, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a végén megvolt az a tetves first down Polk futásánál, és már csak le kellett volna pörgetnünk az órát, meg berúgni a field goalt 20 yardról. Remélem azért megverjük a Cowboyst, még ha playoffban az águnkról kb senki ellen sem leszünk esélyesek. Mondjuk eg yCards elleni hazai visszavágót el tudnék képzelni, de arra is nagyon kevés az esély.
több mint 11 éve
Azért a Coltsban kicsit bízok, bár lehet nem kéne 😀dande
Sztem elég ha a csapatban bízol. 😉 Én nem látom azt, hogy mi letudnánk győzni.
O kb egy erősségű, de a ti védelmetek mesze messze jobb, mint a miénk.
/ ezért is vélekedtem úgy (seattle ellen), hogy a ti győzelmetek jobb lett volna nekünk, WC szempontból./beltazor
Ahogyan mi megleptünk titeket, úgy ti is meglephettek minket, ráadásul most kicsit az otthoni győzelmi hangulat/sorozat is megtört, de reméljük hamar visszatér 😀
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Sztem elég ha a csapatban bízol. 😉 Én nem látom azt, hogy mi letudnánk győzni.
O kb egy erősségű, de a ti védelmetek mesze messze jobb, mint a miénk.
/ ezért is vélekedtem úgy (seattle ellen), hogy a ti győzelmetek jobb lett volna nekünk, WC szempontból./

több mint 11 éve
Én úgy érzem egyedül a Boys ellenin múlik a playoff. Ha kikapunk, akkor sztem a 11-5 sem lesz elég, ha nyerünk, akkor a 10-6 is elég lesz.
több mint 11 éve
Azért a Coltsban kicsit bízok, bár lehet nem kéne 😀
több mint 11 éve
Nincs nagyon mit számolgatni:

Ha nyerünk a Boys ellen bent vagyunk ha buknánk is a következő 2-t.

Ha kikapunk a Boystól és akár 1-t akár 2-t-t nyerünk utána, de ők kapnak a Coltstól, megint mi megyünk tovább.

(azt most nem számítva, hogy mindet nyerjük/bukjuk)dande
Ha nyerünk, akkor csak 1-et bukhatunk, ha nyerik mind2-t. Ha kikapunk, akkor kell egy cowboys bukta.