Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve

philly.blog.hu/2014/12/06/ellenseges_vonalak_mogott_seattle_seahawks
Ismét játéknap, ezúttal a címvédő látogat Philadelphiába. Jó formában van mindkét csapat, hiszen fontos csoportrangadókat nyertek. A Seahawks előbb az Arizonát, majd a San Franciscot múlta felül, az Eagles pedig Dallasban diadalmaskodott a Cowboys vendégeként. Ezen a héten undisputedly válaszolt a kérdéseimre.
1.) Milyen elvárásaid vannak az esti meccsel kapcsolatban? Mit szeretnél látni a Seahawkstól?
undisputedly: A védelmünk az utóbbi egy-két fordulóban stabilizálódott, ami azt jelenti, hogy a passrush és a Wagner (MLB) - Kancellár (SS) kettős visszatértével újból elit szinten játszunk a labda ezen oldalán. Ráadásul az előző két mérkőzésen ha jól emlékszem a kapott 6 pont mellett nem volt RedZone játéka az ellenfél támadóinak. Szeretném látni, hogy ez egy konstans állapot lehet, és nem csak abból kifolyólag játszott így a csapat, hogy a Cards és a 9ers támadói voltak az aktuális ellenfél. Leginkább azonban a támadóktól szeretnék egy kis hatékonyságot és folytonos játékot látni, habár erre idén már nem hiszem, hogy sor fog kerülni.

2.) A fórumos hozzászólásaid alapján finoman szólva sem vagy megelégedve az OC, Darrell Bevell munkájával. Kifejtenéd ezt bővebben?
undisputedly: Azt gondolom, hogy ha egy csapat támadójátékának egyik eleme (passz) a liga talán leggyengébbjei közé tartozik, akkor ott óhatatlanul felmerül a koordinátor felelősségének kérdése. Arról nem is beszélve, hogy nem tudta integrálni a playbookba Harvint, illetve rendszeresen borzolja a szurkolók idegeit a screen-szerű játékaival, amikhez még úgy is ragaszkodik, hogy számtalanszor bebizonyosodott, semmit nem érnek. Hozzá kell tenni amúgy, hogy nem könnyű a koordinátorok élete, hiszen elsőként rajtuk csattan az ostor, és sokszor olyan problémák hátráltatják őket, amikről mi nem tudunk. Viszont ezzel együtt is úgy gondolom, hogy találhatnánk nála jobb OC-t.
3.) Mi a véleményed Russell Wilson idei teljesítményéről?
undisputedly: Amikor a pályán nyújtott teljesítményét elemezzük, meg kell említenünk, hogy tényleges problémák voltak idén az öltözőben, amiknek ő volt az egyik "forrása". Úgy hírlik sokan nehezményezték, hogy kiemelt státusza van az edzőknél, hogy várhatóan bankot robbant majd a következő szerződésével stbstb, viszont ennek ellenére nem ő viszi a hátán a csapatot. Ez látszott a teljesítményén is. Én rengeteget kritizáltam a fórumon, mert cseppet sem fair módon az amúgy nagyon gyenge passprot falunk Russ hibái miatt a kelleténél több negatív véleményt kellett,hogy elviseljen, azonban összességében a mi rendszerünkbe nem lehetne jobban felkészült és jobban illő irányítót találni. Sokszor csak az ő futásai tartják életben a játékot, így Lynch mellett azon kevés támadónk egyike, akire még a broken playeknél is figyelni kell.
4.) Az utóbbi pár meccsen összeállni látszik a védelem Seattleben. Miben sikerült javulni? Mi lehet továbbra is a gyenge pont?
undisputedly: Rengeteg sérülés volt idén, ami éreztette a hatását a teljesítményen. Persze tegyük hozzá, hogy ennek ellenére statisztikailag így is a liga legjobb védelme vagyunk, pedig játszottunk már Manning, Rivers és Rodgers ellen is idén.
Nemrég IR-re került a védelem egyik legfontosabb játékosa Brandon Mebane a védőfal közepéből, de ezt leszámítva visszatért Kancellár, Wagner és a L.o.B. is újra egészségesnek tűnik, ami meghozta a játékosok önmagukba vetett bizalmát. Az Arizona elleni meccs előtt volt egy csapat találkozó, ott rendbe tettek sok mindent a srácok fejben, azóta csak pozitívumokat lehet hallani, ami a csapat mentalitását illeti. Ezek kombinációja állhat az újbóli remeklés hátterében. Gyenge pont lehet, hogy a legtöbb pozícióban teljesen elfogyott a depth, így egy sérülés lyukat üthet a vonalainkban, de akár a passrush minőségét is említhetném, ami bőven nem olyan, mint azt sokan vártuk.
5.) Egyre többet hallani Lynch esetleges távozásáról. Hogyan befolyásolja ez a játékát? Turbin és Michael megoldás lehet majd a Lynch utáni időkben?
undisputedly: Lynch külön intézmény. Őt máshogy kezeli a stáb, mint a többi játékost, mert Lynch a saját ritmusa szerint él. Harvin elcserélésének napján állítólag nem akart felszállni az induló csapatbuszra, illetve néha, mintha kedvtelennek hatott volna a pályán, de összességében nem lehet panasz rá, mert még mindig ő az O# alapja. A liga egyik, ha nem a legjobb futója. Ilyen játékosokat nagyon nehéz pótolni. Az szinte biztos, hogy maradunk a runheavy filozófiánál, így biztosan több lehetőséget kap majd Turbin és Michael is, az eddigiek alapján azonban egyik sem pótolhatja Lynch teljesítményét, de egy erős futójátékra jók lehetnek. Jelenleg a RB poszt nagyon alulértékelt, így annyira nem aggódom a pozícióért, drafton a hátsó körökben is lehet jó játékosokat találni.
6.) A játék mely elemében lehet a legkönnyebben a Seahawks fölé kerekedni szerinted?
undisputedly: Az O#-t természetesen könnyen meg lehet állítani és sorozatos 3rd and out-ra kényszeríteni, de a ST terén sem vagyunk mindig a csúcson, a Rams ellen például ezen ment el a meccs, szóval a védelmen kívül minden egységnél könnyen bajba kerülhetünk. Leginkább a két ST csatájánál érzem azonban azt, hogy nagyon kedvezőtlenül is kijöhetünk a dologból.
7.) Ha választani kellene egy Philadelphia játékost, akit ingyen elvihetne a Seahawks, kit választanál, és miért?
undisputedly: Nehéz kérdés, mivel több szimpatikus játékos is játszik Eagles mezben, akiknek ráadásul a teljesítménye is kiemelkedő, viszont mivel nálunk a szélső WR az egyik legnagyobb hiánycikk, így a Maclin/Matthews kettősből választanék.

Köszönjük a segítséget undisputedlynek, kickoff este 22:25-kor!
több mint 11 éve
Parkey kisebb lágyéksérüléssel bajlódik, de ennek ellenére biztos a játéka a Hawks ellen.Ebből a cikkből az is kiderül (legalábbis számomra ez tűnik logikusnak), hogy miért rúgattak vele a Dallas ellen olyan rövideket:
www.philly.com/philly/sports/eagles/20141206_Eagles_K_Parkey_kicking_through_groin_injury.html
Despite kicking indoors in Dallas, Parkey booted just two touchbacks on eight kickoffs. Kelly said Parkey's groin "kind of flared up" on game day.
És egy fontos statisztika a végére:
With 27 field goals and 42 extra points, the Eagles kicker leads the league with 123 points through 12 games. Think about that. The undrafted rookie who was acquired at the tail end of Training Camp in exchange for David Fluellen leads the league in points.
Vele meg Sproles-szal hatalmas boltot csináltunk. 😀
több mint 11 éve
coopernek gyengébb védelem ellen se ment jól, nem hiszem hogy majd a sihóksz elite d# ellen fog 100+ yardot meg 2 td-t összekapni 😀
több mint 11 éve
S még egy kis ráhangolás, reméljük Wilsont kapjuk el, és Sherm meg bottal ütheti a futóink és elkapóink nyomát 😛 😉www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Week-14-Seahawks-vs-Eagles/66d3372f-900f-44b1-8184-c9954f437308
Egyébként szerintem itt az idő, hogy Cooper előre lépjen és előre is fog!!! 100+ yard 2 TD (vagy nem :p)
több mint 11 éve
Egy ilyen esős szombati reggelen kell megtudnom, hogy McCoy utálja, ha Shady-nek hívják és nem is hajlandó úgy aláírni, én meg Shady-ztem ... Mustaine ez 90%ban a te hibád, hogy nem szóltál rám, a maradék 10 meg Ano-ért.
több mint 11 éve
Tippjáték - Week 14 : philly.blog.hu/2014/12/06/tippjatek_week_569

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Úgy látszik elkiabáltam ezt a FedEx ground player of the week awardot Shadynek. 😕 Cj Anderson lett végül a befutó.HighlanderReméljük vasárnap tesz róla, hogy ne legyen kérdés, fut 200+ yardot és 3 TD-t, az talán elég lesz 😛 bár Murraynak már megint megengedték, hogy azt higgye tud valamit 😉 😀 de bízzunk benne, ő tudja túl szárnyalni és nem Lynch :p
több mint 11 éve
Úgy látszik elkiabáltam ezt a FedEx ground player of the week awardot Shadynek. 😕 Cj Anderson lett végül a befutó.
több mint 11 éve
Nyugi, ma éjjel tuti le se fekszek, Go Ducks 😀!| jó hogy a félidőben elmentem aludni vhogy éreztem h ez lesz......must win😀 | | | dande| végül is csak egy győztes Hail Mary-ről maradtál le, de sebaj :p | baggio
több mint 11 éve
| jó hogy a félidőben elmentem aludni vhogy éreztem h ez lesz......must win😀 | | | dande| végül is csak egy győztes Hail Mary-ről maradtál le, de sebaj :p |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
| jó hogy a félidőben elmentem aludni vhogy éreztem h ez lesz......must win😀 | | |
több mint 11 éve
Nagyon igaz, de nem idegeskednék nagyon ha behúznánk Mariotat (vhogy azt érzem, hogy ütős mix lenne Kellyvel) és a védelmet FA-n erősítenénk. Persze reálisan nézve (meg az eredményeket) erre nem sok esély van most.ezért lenne kár QB-ra elpuffogtatni a draft cetliket! a D fontosabb!sümegphillyfanjól van na!csak arra céloztam hogy, van két QB,aki használható igenis ebben a rendszerben eredményesen, és remélhetőleg fejlődőképesek.Pedig Foles sem volt 1/1 ; Sancho-n meg röhögött a világ!Mégis tartjuk a lépést elit Qb-val rendelkező csapatokkal!Arról nem is beszélve hogy az elit QB sem ér sokat ha nincs kinek szórja a lasztit!Ha Eli Manningel lehetett két gyűrűt nyerni, miről beszélünk?Szerintem ő soha nem volt elit!...Ja és ez még csak Kelly második éve!!!!sümegphillyfanSőt Flacco sem elit de én továbbra is tartom, hogy nem elit QB mellé kell egy elit D#, az meg nálunk egyelőre nincs. És szerintem van egy bizonyos határ, amikor az edzői szaktudás már nem tudja kompenzálni az irányító hiányosságait. De ne legyen igazam és csalódjak kellemesen. Az viszont tényleg biztató, hogy Kellynek ez még csak a második éve, és ilyen minőségi munkát végez.Highlander

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
ezért lenne kár QB-ra elpuffogtatni a draft cetliket! a D fontosabb!jól van na!csak arra céloztam hogy, van két QB,aki használható igenis ebben a rendszerben eredményesen, és remélhetőleg fejlődőképesek.Pedig Foles sem volt 1/1 ; Sancho-n meg röhögött a világ!Mégis tartjuk a lépést elit Qb-val rendelkező csapatokkal!Arról nem is beszélve hogy az elit QB sem ér sokat ha nincs kinek szórja a lasztit!Ha Eli Manningel lehetett két gyűrűt nyerni, miről beszélünk?Szerintem ő soha nem volt elit!...Ja és ez még csak Kelly második éve!!!!sümegphillyfanSőt Flacco sem elit de én továbbra is tartom, hogy nem elit QB mellé kell egy elit D#, az meg nálunk egyelőre nincs. És szerintem van egy bizonyos határ, amikor az edzői szaktudás már nem tudja kompenzálni az irányító hiányosságait. De ne legyen igazam és csalódjak kellemesen. Az viszont tényleg biztató, hogy Kellynek ez még csak a második éve, és ilyen minőségi munkát végez.Highlander
több mint 11 éve
jól van na!csak arra céloztam hogy, van két QB,aki használható igenis ebben a rendszerben eredményesen, és remélhetőleg fejlődőképesek.Pedig Foles sem volt 1/1 ; Sancho-n meg röhögött a világ!Mégis tartjuk a lépést elit Qb-val rendelkező csapatokkal!Arról nem is beszélve hogy az elit QB sem ér sokat ha nincs kinek szórja a lasztit!Ha Eli Manningel lehetett két gyűrűt nyerni, miről beszélünk?Szerintem ő soha nem volt elit!...Ja és ez még csak Kelly második éve!!!!sümegphillyfanSőt Flacco sem elit de én továbbra is tartom, hogy nem elit QB mellé kell egy elit D#, az meg nálunk egyelőre nincs. És szerintem van egy bizonyos határ, amikor az edzői szaktudás már nem tudja kompenzálni az irányító hiányosságait. De ne legyen igazam és csalódjak kellemesen. Az viszont tényleg biztató, hogy Kellynek ez még csak a második éve, és ilyen minőségi munkát végez.
több mint 11 éve
jól van na!csak arra céloztam hogy, van két QB,aki használható igenis ebben a rendszerben eredményesen, és remélhetőleg fejlődőképesek.Pedig Foles sem volt 1/1 ; Sancho-n meg röhögött a világ!Mégis tartjuk a lépést elit Qb-val rendelkező csapatokkal!Arról nem is beszélve hogy az elit QB sem ér sokat ha nincs kinek szórja a lasztit!Ha Eli Manningel lehetett két gyűrűt nyerni, miről beszélünk?Szerintem ő soha nem volt elit!...Ja és ez még csak Kelly második éve!!!!
több mint 11 éve
Én meg remélem egy Eagles reactivate tebow and cut foles, sanchez ajándékcsomagot kapo a jézuskától.
több mint 11 éve
Én meg Mariotát kérek karácsonyra 😀 😀Elit QB-t nem csak 1/1-re lehet draftolni! Lásd 2000 Round: 6 / Pick: 199 ! 😊sümegphillyfanA Mikulás meg holnapután jön, tedd ki a csizmád mustaine
több mint 11 éve
Elit QB-t nem csak 1/1-re lehet draftolni! Lásd 2000 Round: 6 / Pick: 199 ! 😊sümegphillyfanA Mikulás meg holnapután jön, tedd ki a csizmád az ablakba!
Kelly vicces ember:
Chip Kelly again on why he wasn't interested in the Florida job: "I don't think our pro offense would work at the college level." 😀😀
több mint 11 éve
Elit QB-t nem csak 1/1-re lehet draftolni! Lásd 2000 Round: 6 / Pick: 199 ! 😊sümegphillyfanAz 5-ös lottót is meg lehet nyerni. 😀
több mint 11 éve
Elit QB-t nem csak 1/1-re lehet draftolni! Lásd 2000 Round: 6 / Pick: 199 ! 😊
több mint 11 éve
Na de pont ugyanannyiszor nyert SB-t is 😉Mariota kérdésre az én válaszom:az RG3 trade-nél is levezették, hogy kiket húzott be így a Rams (DT Michael Brockers, CB Janoris Jenkins, LB Alec Ogletree, RB Zac Stacy, OT Greg Robinson), akikkel mondjuk pont eggyel kevesebbszer jutott be a rájátszásba a Rams, mint a Redskins 😊baggio
1. Mint szurkoló a kutyát nem érdekli, h milyen áron szerezzük meg, majd vannak ott okos emberek akik kisakkozzák, szóval jöjjön csak, mert ultra látványos lenne az O.
2. Csapat szempontjából viszont sosem tudod meg, hogy kiket hagyhatsz ki miatta. Minél több lehetöségböl lehet a nagy számok törvényei alapján választani jókat, szóval ne herdáljuk el a pickjeinket. Plusz a Titanst nem tudjuk beelözni ha megpusztulunk se szerintem.Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ennyi 😀Még 3 hónapig folytathatná ezt a sort 😀
Highlander
Highlander