Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Anno Reidék is el tudták sózni Kolbászt...Simán elhitetjük megint a Jets - Titans - Jags hármassal , hogy Füles a tuti. 😀Ezzel az a baj, hogy csak az fogja eltradelni a pickjét, akinek nem kell QB, oda meg Foles sem kell 😀HulkeinsteinEgy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem mennék bele ilyen skinshez hasonló baromságba, de ha mindenáron kellene QB (és fel kell mennünk érte top 5-be) akkor bevonnám a tradebe Folest. (úgy biztos, hogy olcsóbban jönne ki) 😊Greengo
mmqb.si.com/2014/12/03/quarterback-market-draft-2015/
Érdekes dolog ez, mert soknak hangzik az a 3 első kör, viszont szerintem ha Chip-ék benne látják a franchise QB-t, akkor kb. semmi nem drága érte, főleg nem úgy, hogy valszeg ez a 3 első kör 1/20 után lenne a jelenlegi csapatot nézve, és olyan sok hiányposztunk nincs, viszont a QB meg elég fontos. Nyilvánvalóan ez csak akkor érdekes kérdés, ha Chip tényleg látja benne a fr. QB-t. Én személy szerint bízok Chip-ben, szóval ha ő ezt gondolja, akkor simán támogatnám a 3 első kört is.
Ti erre mit mondtok? Ha Chip szerint ő lehet a következő 10-15 évre a QB-nk, akkor elfogadnátok egy ilyen deal-t?
És itt most kifejezetten erre a kérdésre gondolok, függetlenül attól hogy teljesít Sanchez és/vagy Foles a szezon hátralevő részében.Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
futók megvannak, decker, harvin, kerley meg még amaro is ott van mint pass catcher, a fal is hoz egy átlagos szintet. Ami miatt szopunk idén az a QB és CB teljesítmény főleg3 első kört 1-2 helyért?Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem érzem reálisnak a ti feltradetek, mert sztem mi vagy a titans is megadnánk ennyit érte és ezek a pickek többet érnének.Wester
Érdekes dolog ez, mert soknak hangzik az a 3 első kör, viszont szerintem ha Chip-ék benne látják a franchise QB-t, akkor kb. semmi nem drága érte, főleg nem úgy, hogy valszeg ez a 3 első kör 1/20 után lenne a jelenlegi csapatot nézve, és olyan sok hiányposztunk nincs, viszont a QB meg elég fontos. Nyilvánvalóan ez csak akkor érdekes kérdés, ha Chip tényleg látja benne a fr. QB-t. Én személy szerint bízok Chip-ben, szóval ha ő ezt gondolja, akkor simán támogatnám a 3 első kört is.
Ti erre mit mondtok? Ha Chip szerint ő lehet a következő 10-15 évre a QB-nk, akkor elfogadnátok egy ilyen deal-t?
Hulkeinstein
Szerintem nem tartotok ott, hogy beáldozzatok kb 3 draftot, meg is kell védeni, meg célpontokat szerezni a QB-nak, nem?Hulkeinstein
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Aki már hajlandó 3 első kört beáldozni ott már könnyen csapnak mellé mást is esetleg....Szóval lesz téma jó sok offseasonra
több mint 11 éve
mustaine: Pont azért írtam, mert az RG3 trade hatalmas bukta lett, a cikk is írja, hogy nem nagyon akarnak a csapatok ilyet csinálni még 1x, a lehetséges trade partnerek között még nekünk van a legkevesebb vesztenivalónk. Ha mondjuk a Jets 3 első körért feltradel 2 helyet, aztán az első meccsen széttörik Mariotát, akkor felkoncolják az FO-t.
több mint 11 éve
No. 2: St. Louis → Washington (PD). St. Louis traded this selection to Washington for first-round selections in 2012 (6th), 2013 (22nd), and 2014 (2nd), and a 2012 second-round selection (39th).[source 1] After a number of subsequent trades over the next two drafts, St. Louis ended up turning this single pick into the following players: OT Greg Robinson, LB Alec Ogletree, WR Stedman Bailey, RBs Zac Stacy and Isaiah Pead, DT Michael Brockers, CB Janoris Jenkins and G Rokevious Watkins.[source 2]3 első kört 1-2 helyért?Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem érzem reálisnak a ti feltradetek, mert sztem mi vagy a titans is megadnánk ennyit érte és ezek a pickek többet érnének.Wester
Hulkeinstein
Szerintem nem tartotok ott, hogy beáldozzatok kb 3 draftot, meg is kell védeni, meg célpontokat szerezni a QB-nak, nem?Hulkeinstein
több mint 11 éve
3 első kört 1-2 helyért?Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem érzem reálisnak a ti feltradetek, mert sztem mi vagy a titans is megadnánk ennyit érte és ezek a pickek többet érnének.Wester
Hulkeinstein
Szerintem nem tartotok ott, hogy beáldozzatok kb 3 draftot, meg is kell védeni, meg célpontokat szerezni a QB-nak, nem?
több mint 11 éve
Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem érzem reálisnak a ti feltradetek, mert sztem mi vagy a titans is megadnánk ennyit érte és ezek a pickek többet érnének.
Hulkeinstein
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Ezzel az a baj, hogy csak az fogja eltradelni a pickjét, akinek nem kell QB, oda meg Foles sem kell 😀Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem mennék bele ilyen skinshez hasonló baromságba, de ha mindenáron kellene QB (és fel kell mennünk érte top 5-be) akkor bevonnám a tradebe Folest. (úgy biztos, hogy olcsóbban jönne ki) 😊Greengo
És itt most kifejezetten erre a kérdésre gondolok, függetlenül attól hogy teljesít Sanchez és/vagy Foles a szezon hátralevő részében.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem mennék bele ilyen skinshez hasonló baromságba, de ha mindenáron kellene QB (és fel kell mennünk érte top 5-be) akkor bevonnám a tradebe Folest. (úgy biztos, hogy olcsóbban jönne ki) 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
amúgy ganyó is szanchez . szar csapatban van. Hülye vezetőedzővel, hülyeségeket csinál. Lehet itt ő is jó lenne.Inkább Tebow akkor már mint Gané 😀ano92Sancho mekkora ganénak tűnt tavalyig? :p múlt nyáron még voltak olyan hírek, hogy alkalmaznak vele read-option csomagokat, szerintem tökéletesen illene Kelly támadórendszerébebaggio
több mint 11 éve
Inkább Tebow akkor már mint Gané 😀ano92Sancho mekkora ganénak tűnt tavalyig? :p múlt nyáron még voltak olyan hírek, hogy alkalmaznak vele read-option csomagokat, szerintem tökéletesen illene Kelly támadórendszerébe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Inkább Tebow akkor már mint Gané 😀
több mint 11 éve
Vagy végképp bebizonyosodik, hogy Kelly rendszere a király és nagyjából bárkit be lehet oda rakni 😀dandeezért kell majd Sanchez-t lecserélni Geno Smith-re

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Elnézve az idei első körös húzásunkat nyugodtan odaadhatjuk a következő 3-t is egyik se fog hiányozni 😛 😀A szép mondjuk az lenne, ha Sanchival csinálunk egy PO runt, a SB elején lesérül, és Foles-l megnyerjük 3 TD-t kiosztva. Két 100 millás QB 😀 😀 😀 Vagy végképp bebizonyosodik, hogy Kelly rendszere a király és nagyjából bárkit be lehet oda rakni 😀 (nyilván ez költői túlzás)
Gyorsan legyen vasárnap este, mielőtt újabb őrültséget agyalunk ki :p
több mint 11 éve
3 első kör kevés is lehet...Ha annyiert oda adja a raiders akkor nem olyan rossz.
De dragabb 1/32 ről 1/1 ert menni
több mint 11 éve
Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.mmqb.si.com/2014/12/03/quarterback-market-draft-2015/
És itt most kifejezetten erre a kérdésre gondolok, függetlenül attól hogy teljesít Sanchez és/vagy Foles a szezon hátralevő részében.
több mint 11 éve
Srácok én azt mondom ne számolgassunk hogyan lehetünk 2.-ok az NFC-ben meg hagyjuk a bye-weeket. Ki tudja mi lesz még addig, össze-vissza is alakulhatnak a dolgok ahogy lenni szokott...A lényeg hogy valahogy nyerjük meg a csoportot (nekem mindegy hogyan, úgy hogy a girls kikap minden meccsen vagy mi kapunk ki mindegyiken < tudom lesz egy egymás elleni jövőhéten>)
Fókuszáljunk most arra hogy verjük meg a hawks-ot (én pesszimista vagyok és beírtam az L-t) aztán meglátjuk mi lesz, menjünk lépésről lépésre, következő héten a dallas aztán minden más majd lesz valahogy.
Mariotával is ráérünk majd foglalkozni annyi idő lesz sajnos a két szezon közt.
A szezon előtt bőven aláírtam volna a 9-3 mat illetve a PO-t, aztán, hogy mi sül ki belőle az már egy más tészta 😊
Tudom evés közben jön meg az étvágy én is szeretném ha idén SB-t nyernénk, de addig még nagyon sok van hátra legyünk szerények és nyerjünk meg minden meccset 😊
FLY
több mint 11 éve
Most nézem ráadásul szombaton lesz a WSH-t meccs, na az nekem annyira nem jó, de mindegy, a lényeg a W 😀. Azért a DL-k egyenlőre nem olyan rossz, kérdés addigra, hol fognak tartani.
több mint 11 éve
college fociban sem nyert még nagydöntőt, szóval a Super Bowl-győzelem után az lehetne az újabb kihívás... 😊Remélem is 😀 Azért a Gators tényleg vonzó lehet, biztos izgalmas lenne Chip mit tudna ott felépíteni, de erről az izgalomról inkább lemondok.a Florida pedig egy top3-as NCAA állás, bár természetesen abszolút tévesek a pletykák, Jim McElwain lesz az új Gators HCbaggioChip Kellyt hagyja békibe a Gators!!!! Infok a bleedingreennation.com n. Bocs ha rosszul írtam megtaláljátok csak telóról nem tudom most beírni a pontos hivatkozást.dandeSzerintem az ilyesmi pletykákkal nem érdemes foglalkozni. Hülye lenne visszamenni egyetemre, miközben egy top5 NFL csapat HC-ja lehet.Highlander
Meg amennyire értem az erről szóló cikkeket, az írják, a recuitok és hasonló egyetemi HC feladatokkal való foglakozás (bocs ha hülyeséget írok) már annyira nem biztos, hogy vonzzák őt annyira, hogy visszamenjen.dande

---
több mint 11 éve
Remélem is 😀 Azért a Gators tényleg vonzó lehet, biztos izgalmas lenne Chip mit tudna ott felépíteni, de erről az izgalomról inkább lemondok.a Florida pedig egy top3-as NCAA állás, bár természetesen abszolút tévesek a pletykák, Jim McElwain lesz az új Gators HCbaggioChip Kellyt hagyja békibe a Gators!!!! Infok a bleedingreennation.com n. Bocs ha rosszul írtam megtaláljátok csak telóról nem tudom most beírni a pontos hivatkozást.dandeSzerintem az ilyesmi pletykákkal nem érdemes foglalkozni. Hülye lenne visszamenni egyetemre, miközben egy top5 NFL csapat HC-ja lehet.Highlander
Meg amennyire értem az erről szóló cikkeket, az írják, a recuitok és hasonló egyetemi HC feladatokkal való foglakozás (bocs ha hülyeséget írok) már annyira nem biztos, hogy vonzzák őt annyira, hogy visszamenjen.
több mint 11 éve
a Florida pedig egy top3-as NCAA állás, bár természetesen abszolút tévesek a pletykák, Jim McElwain lesz az új Gators HCChip Kellyt hagyja békibe a Gators!!!! Infok a bleedingreennation.com n. Bocs ha rosszul írtam megtaláljátok csak telóról nem tudom most beírni a pontos hivatkozást.dandeSzerintem az ilyesmi pletykákkal nem érdemes foglalkozni. Hülye lenne visszamenni egyetemre, miközben egy top5 NFL csapat HC-ja lehet.Highlander

---
több mint 11 éve
Tehát a Hawks verni kell 😛Egy kis adalék: Az NFC-ben jelenleg csak 3 olyan csapat van akik az utolsó 5 meccsükből minimum 4-1-et tudtak hozni. PHI, GB és SEA.undisputedlyÉs mi a GB-tol kaptunk ki...Janek
Igazából egy dologban tudok reménykedni a Hawks ellen: Kelly> PC mint a Dallas ellen is szerintem ez döntött Kelly >Garett. Ha nem is nyerünk annyira, mint a Ducks-l nyert a USC ellen. Bár a Hawks kerete azért erősebb még mindig, mint a miénk. S itt most nehogy félreértsetek, hogy azt mondom Kelly, jobb mint PC, nehogy flame war induljon el erről 😉 😀, hanem csak annyit, hogy erre a meccsre jobban ki tud találni valamit, amit a csapat jól meg is valósít.
több mint 11 éve
Egy kis adalék: Az NFC-ben jelenleg csak 3 olyan csapat van akik az utolsó 5 meccsükből minimum 4-1-et tudtak hozni. PHI, GB és SEA.undisputedlyÉs mi a GB-tol kaptunk ki...
több mint 11 éve
Chip Kellyt hagyja békibe a Gators!!!! Infok a bleedingreennation.com n. Bocs ha rosszul írtam megtaláljátok csak telóról nem tudom most beírni a pontos hivatkozást.dandeSzerintem az ilyesmi pletykákkal nem érdemes foglalkozni. Hülye lenne visszamenni egyetemre, miközben egy top5 NFL csapat HC-ja lehet.